Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Le Hameau des Greens

Provansa - Francuska rivijera, Sainte-Maxime u zaljevu Saint-Tropez

maks.  3   Gosta/Gostiju
70m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 3  Gosta/Gostiju
70m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Rezidencija "Le Hameau des Greens" nalazi se na uzvisini Sainte-Maxime, u ekskluzivnom rezidencijalnom području "Le Domaine du Golf", neposredno na golf terenu. Kuće, dizajnirane na seoski način u otmjenom provansalskom stilu, skladno se uklapaju u okolinu sa svojom mediteranskom arhitekturom. Trosoban stan, kompletno renoviran iznutra i izvana, ukupne je površine 80 m2 (uključujući 20 m2 lođe) i nalazi se na prvom (zadnjem) katu. Jugozapadna orijentacija jamči idealnu osunčanost. Nudi udobnost i sadržaje koji se očekuju u ovoj kategoriji.

To je prekrasan stan s fantastičnim pogledom na zaljev Saint-Tropez. Prekrasan bazen s terasom za sunčanje i ležaljkama. Mogućnost sigurnog parkiranja automobila u blizini apartmana. Rezidencija je sigurna zahvaljujući kapiji i prisutnosti kućepazitelja. Za golfere, klub je u blizini.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 4 km

4 km

Autobus 2 km

2 km

Zračna luka 80 km Nizza

80 km

Kolodvor 18 km Saint-Raphael

18 km

Izlaz s autoceste 25 km Le Muy

25 km


Mjesto i položaj smještaja

To je mirno i opuštajuće mjesto, daleko od masovnog turizma. Stan je okružen zelenilom, okružen očaravajuće lijepim golf terenom Sainte-Maxime s najljepšim panoramskim pogledom na zelenilo i zaljev Saint-Tropez. Oni koji vole šetati neka jednostavno prošeću područjem i uživaju u luksuznim vilama i prekrasnim pogledima na golf teren i Sredozemno more. Jednostavno čarobno! Oni koji više vole popiti espresso na terasi restorana mogu to učiniti u "St-Andrewsu" u Golf Club Houseu. Sainte-Maxime, ljetovalište Francuske rivijere, proteže se preko 11 km duž Sredozemnog mora, između Saint-Tropeza i Cannesa. Klima je gotovo idealna: puno sunca (300 dana godišnje), blage temperature zimi (12° do 19°), ljeti toplo i prozračno. Osim pješčanih plaža, u Sainte-Maximeu ćete pronaći tradicionalnu Provansu: selo sa svojim starim kućama, tipičnom tržnicom, labirintom uskih uličica s brojnim trgovinama i restoranima. Jednostavno je "must" sjesti na terasu Café de Francea i promatrati živahni život!

Sainte-Maxime jedno je od najljepših mjesta na Azurnoj obali i jedno je od 10 najboljih turističkih odredišta u Europi od 2019. (European Best Destinations 2019 pogledajte logo s desne strane).


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
golf
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 500 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

uključujući dodatne troškove za struju, vodu i grijanje. Posteljina i ručnici nisu uključeni u cijenu. Posteljina se može iznajmiti uz nadoplatu od 15 eura (veliki krevet) ili 10 eura (single krevet). Boravišna pristojba: 2,16 eura/dan/osoba (do 18 godina besplatno).

Najam za maksimalno 3 osobe samo na tjednoj bazi od subote do subote.

Uvjeti poništenja:

  • Ein Mietvertrag wird Ihnen per Email zugeschickt. Bei Rücktritt von dem Vertrag ist der entstandene Schaden voll zu ersetzen. Sollte es gelingen, das Mietobjekt anderweitig zu vermieten, wird die Miete anteilig erstattet. Reist der Mieter vor dem vertraglichen Mietende ab, aus Gründen, die vom Vermieter nicht zu vertreten sind, so steht dem Vermieter die gesamte Mietsumme zu. Sollte die Grenze zum Zeitpunkt Ihrer Buchung geschlossen sein, oder ein Lockdown in Südfrankreich Ihr Kommen verhindern, wird Ihre Anzahlung erstattet. Der Vermieter empfiehlt den Abschluss einer Reiseausfallversicherung, die Sie in Ihrem nächsten Reisebüro erhalten, oder per Internet abschließen können.

ostale informacije:

GOLF TEREN:

Veličanstveni golf teren Sainte-Maxime okružen je zelenilom s najljepšim panoramskim pogledom na more i planine Maures. Brdoviti teren s 18 rupa (par 71 na 6155 m) prostire se na 65 hektara. Driving range s 22 stajališta, od kojih su 4 natkrivena, chipping green, putting green i profesionalno vodstvo Marka Wallacea (Mark Wallace Golf Academy) nadahnjuju sve golfere. Idealna klima omogućuje igranje golfa tijekom cijele godine.



SAINT TROPEZ:

Saint-Tropez, Meka Dolce Vita na Azurnoj obali od šezdesetih godina prošlog stoljeća, danas drugi dom milijunaša i playboya, najpoznatiji je i svjetski najpoznatiji gradić u Francuskoj. Do danas, svakog ljeta na naslovnicama se pojavljuju zvijezde koje organiziraju gozbe uz šampanjac na plažama Tahitija. Saint-Tropez se još uvijek smatra sastajalištem međunarodnog jet seta kada se bogati sastaju u cijenjenoj marini. Pa ipak, za Francoise Sagan, Saint-Tropez je i dalje posjedovao neuništivu ljepotu: “Saint-Tropez je grad, selo koje izaziva sanjarenje, nježno ili ne tako nježno ludilo, barem nešto, prema jednodušnom svjedočenju fanovi, to nijedno drugo mjesto na svijetu.”



Amerikanci biraju Saint-Tropez za svoju omiljenu destinaciju!



Američki list USA Today u internetskoj je anketi tražio najromantičnije odredište za putovanje na svijetu. Rezultat: Saint-Tropez je dobio najviše "lajkova" od 20 mjesta na svijetu koje su predložili urednici. Na drugom i trećem mjestu su Bora Bora (Francuska Polinezija) i Kauai (Havaji).

Izvor: Novine Rivijera


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 02.04.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin P. Sindezingue

gospodin P. Sindezingue

Mi smo njemačko-francuski par. Već više od 25 godina živimo dio svog života u Sainte-Maximeu. Ovaj stan je naš dom u Francuskoj. Vaša je lokacija jedna od najljepših na cijeloj Azurnoj obali. Budući da također provodimo mnogo tjedana godišnje u ovom stanu, željeli smo ga opremiti prema našim potrebama i ukusu s potpunom, udobnom i vrlo individualnom opremom. Kao kuća za odmor, jedinstven je dragulj. Komentari naših gostiju u knjizi gostiju na našoj početnoj stranici govore sami za sebe


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 14909

Posljednje ažuriranje: 02.04.2024

Oglas je online od: 17 godina, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/14909.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina