Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Frisia Apartman 18

Bansin, Usedom

maks.  6   Gosta/Gostiju
78m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
78m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

18 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

18 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online



Opis

Veličina je bitna

Terasa od 18 m² vodi vas do zasebnog ulaza u apartman - bez stepenica za penjanje, umjesto toga ima dovoljno mjesta za pse i djecu. Vanjski prostor dizajniran je u stilu salona s tamnim klik pločicama i namještajem od sintetičkog ratana. Prostor za sjedenje predviđen je za do 6 osoba. Na raspolaganju su i dvije ležaljke. Sa suzdržanim namještajem, svijetli stan u potpunosti iskorištava svoju veličinu: Gotovo 80 četvornih metara jamči udobnost i kvalitetu života čak i za oblačnih dana.



Moderna, otvorena kuhinja

Središnja točka je dnevni boravak s modernom otvorenom kuhinjom. Oni koji vole kuhati pronaći će pravi alat u obliku mikrovalne pećnice, blendera, sokovnika ili sjeckalice. Za kavu možete birati između tradicionalnih filter aparata i modernih aparata s kapsulama. Hladnjak, perilica posuđa i moderna staklokeramička ploča za kuhanje upotpunjuju opremu. Blagovaonski stol namijenjen je za do šest osoba. Svoje kupljene stvari možete udobno pospremiti u ormariće ljekarne - čak i ako ih ima malo više.



Dobra zabava - Dnevni boravak

Udobno se smjestite u dnevnom boravku na prostoru za sjedenje uz TV večer. S kabelskom televizijom u HD-u, veliki 55-inčni Smart TV djeluje gotovo kao u kinu. Radije gledate vlastite filmove? Nema problema s odgovarajućom aplikacijom za Samsung Smart TV, svoje medije možete reproducirati izravno s tableta ili pametnog telefona. Alternativno, USB stick također radi. Volite li više slušati glazbu ili audio knjigu? Ni to nije problem: jednostavno povežite svoj pametni telefon ili tablet s postojećim višesobnim zvučnikom putem Bluetootha ili WLAN-a.



Dvije nove kupaonice

Ako je više od dvije osobe, može doći do gužve ispred kupaonice. Naš apartman je stoga opremljen s dvije kupaonice - velikom i malom. Oba su potpuno renovirana i suptilno redizajnirana 2018. Opremljene su sušilom za kosu, osvijetljenim ogledalima za šminkanje i tuševima. Sadržaj bilo koje kozmetičke torbice, ma koliko velike, može se posložiti u velike umivaonike.



Laku noć - dvije spavaće sobe

Obje spavaće sobe opremljene su udobnim krevetima s oprugama. Širina je 160 ili 140 cm. Oba kreveta imaju udobnu visinu za spavanje, što posebno starijim osobama olakšava ustajanje. Ako želite gledati TV prije spavanja: Samo naprijed. U obje spavaće sobe nalaze se pametni televizori od 40 inča. Osim toga, svaka spavaća soba ima vlastitu kupaonicu s jarkim pločicama sa suvremenom opremom i tuš kabinama. Veća spavaća soba ima dva umivaonika, manja ima jedan. Umjesto toga, svoju odjeću držite u garderobi u manjoj spavaćoj sobi. U velikoj spavaćoj sobi nalazi se ormar od pravog drveta.



Više od četiri osobe? Također radi.

Putujete li s više od četiri osobe? U ovom slučaju, kauč na razvlačenje može se dodati u dnevni boravak. Ima mjesta za još dvije osobe i ugodan san.



Stanu pripada besplatno parkirno mjesto na višeetažnom parkiralištu iza Ville Frisia. Bicikli se mogu parkirati na terasi ili u sobi za bicikle na višeetažnom parkiralištu.





Obje spavaće sobe opremljene su udobnim krevetima s oprugama. Širina je 160 ili 140 cm. Svaka spavaća soba ima vlastitu blago popločanu kupaonicu sa suvremenim elementima i tuš kabinama. U velikoj spavaćoj sobi nalazi se ormar od pravog drveta.

U manjoj spavaćoj sobi nalazi se walk-in ormar.



Terasa od 18m² vodi vas do zasebnog ulaza u stan. Vanjski prostor dizajniran je u stilu salona s tamnim klik pločicama i namještajem od sintetičkog ratana. Uz prostor za sjedenje tu su i dva kauča.



Kuhinja je opremljena mikrovalnom pećnicom, blenderom, sokovnikom ili sjeckalicom. Za kavu možete birati između tradicionalnih filter aparata i modernih aparata s kapsulama. Hladnjak, perilica posuđa i moderna staklokeramička ploča za kuhanje upotpunjuju opremu.



Na Samsung Smart TV-ima možete reproducirati svoje medije izravno putem tableta, pametnog telefona ili USB memorije. Možete slušati glazbu putem Bluetooth-a ili WLAN-a na zvučniku za više prostorija.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.1 km

0.1 km

Jezero 2 km

2 km

Mogućnost kupovine 0.05 km

0.05 km

Restoran 0.05 km

0.05 km

Centar grada/mjesta 0.05 km

0.05 km

Autobus 0.05 km

0.05 km

Zračna luka 16 km Heringsdorf

16 km

Kolodvor 1.5 km Bansin

1.5 km

Izlaz s autoceste 100 km Pasewalk-Süd

100 km


Mjesto i položaj smještaja

Urbano i blizu plaže: Villa Frisia nalazi se na brežuljku usred Bansinovog "Cityja". Šetnica i plaža udaljeni su svega 100 m. Pekare možete nabaviti u rekordnom roku: pekara se nalazi odmah ispod kuće, u podnožju brda. Apartman 18 nalazi se u prizemlju u smjeru jugoistoka. Zbog visinske razlike i udaljenosti od pješačke zone ipak je na mirnoj lokaciji i ne vidi se s ulice. Tako da ne morate brinuti o prolaznicima koji će brojati kiflice na vašem stolu za doručak.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Zbog pojačanog čišćenja, naplaćujemo dodatnu naknadu od 25 eura za pse za cijeli boravak. Nema dodatnih troškova smještaja. Po potrebi možete rezervirati paket posteljine. Sadrži ručnik za ruke, kupaonicu, podlogu za tuširanje, posteljinu i kuhinjsku krpu. Troškovi za to su 15 eura po osobi. Ako trebate pakete posteljine, budite ljubazni i obavijestite nas prilikom rezervacije jer moramo unaprijed naručiti pakete. Na dan dolaska čekaju vas pospremljeni kreveti. U srpnju i kolovozu iznajmljujemo samo tjedno s dolaskom i odlaskom subotom.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 30 dana prije dana dolaska.
  • Bei einer Stornierung zwischen unter 30 Tagen bis 14 Tage vor Mietbeginn erstatten wir 50 % zurück. Bei einer Stornierung von weniger als 14 Tagen vor Mietbeginn ist keine Erstattung möglich, weil in der Kürze der Zeit die Wohnung meist nicht vermittelbar ist. Sollte dies dennoch gelingen, erstatten wir mindestens anteilig.

ostale informacije:

Vila Frisia nalazi se u centru Bansina. Trgovine, kafići i restorani su praktički iza ugla. U isto vrijeme, plaža je udaljena samo 100 m. Velika terasa idealna je za djecu, kućne ljubimce i ljude koji cijene prostor za doručak na suncu. Zahvaljujući veličini od gotovo 80 četvornih metara i dvije odvojene kupaonice, stan može dijeliti više odraslih osoba. Čak i po lošem vremenu ne dobijete tako brzo kabinsku groznicu. Moderna oprema i nekoliko tehničkih poboljšanja osiguravaju da ne morate ostati bez standarda na koje ste navikli tijekom odmora.



Besplatno podzemno parkirno mjesto iza kuće. Visina ulaza 1,98 m / preporučena 1,90 m.



Naš apartman za odmor na prvi pogled



* Prizemlje - Lako doći, brzo do plaže

* Velika terasa - drugi dnevni boravak, idealno za pse i djecu

* Moderna tehnička oprema - nema dosade za kišnih dana

* Dobra kuhinjska oprema - kuhanje kao kod kuće

* Puno prostora - gotovo 80 četvornih metara protiv groznice u kabini

* Udoban namještaj - visoka udobnost spavanja kreveta s oprugama

* 40-55" HDTV u svim sobama djelomično s video streamingom

* Bluetooth/WLAN zvučnici uključujući strujanje glazbe

* Imajte na umu da su samo psi dopušteni kao kućni ljubimci. Dakle, bez mačaka, ptica, malih životinja itd.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 19.04.2024


8 evaluacije

Ukupna ocjena

4,7 od 5
4.9 Oprema
4.8 Cijena/učin
4.6 Servis
4.9 Položaj
3.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

veljača 2024

Gabriele A. iz/od Eberswalde

4,8
5 5 5 5 4

Urlaubstraum

Die Ferienwohnung hatt alles was man sich wünschen kann.
Einen Kritikpunkt vorm Eingang der ständige Vogel cot .

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2023

Petra T. iz/od Langenhagen

3,0
4 3 2 4 2

Wohnung

Die Ausstattung und Lage sind super.
Allerdings ist die Terrasse nicht einladend sondern sehr erdrückend durch das viele Efeu. Das Reinigungspersonal hat nicht gut sauber gemacht. Schmutz an den Schranktüren der Küche und überall Staub. Am schlimmsten war das Bettzeug. Sehr dreckig mit vielen Flecken. Schon sehr ekelig.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

Odgovor iznajmljivača gospodin B. Lorenz:

Vielen Dank für Ihre Bewertung und Ihre Hinweise. Sie sind sehr wertvoll, um die Servicequalität kontinuierlich zu verbessern.

Es betrübt mich sehr zu hören, dass die Reinigung offenbar Mängel aufgewiesen hat. So sollte das nicht sein und ich bedaure sehr, dass Sie dadurch keinen angenehmen Start in den Urlaub hatten. Hierfür möchte ich mich in aller Form entschuldigen. Hätten Sie sich während Ihres Aufenthalts gemeldet, dann hätte ich eine Nachreinigung und den Austausch der Betttextilien veranlassen können. Ich habe die Mängel an den Dienstleiter weitergereicht.

Die Kopfkissen werden üblicherweise 2x im Jahr getauscht und gewaschen – jeweils im Frühjahr und Herbst. Immer dann, wenn parallel hierzu auf Sommer- bzw. Winterdecken gewechselt wird. Bislang hatte ich den Fall noch nicht Hinweise. Ich habe die Kopfkissen austauschen lassen und den Dienstleister angewiesen, diese künftig vierteljährlich zu wechseln.

Was den Efeu betrifft: Efeu muss man nicht mögen. Genau genommen gehört nur die Terrasse zur Wohnung, nicht aber die Grünflächen darum herum. Diese sind Gemeinschaftseigentum. Von daher darf ich sie nicht einfach verändern. Auch ist der Boden in unmittelbarer Strandnähe sehr sandig, sodass eine Bepflanzung einer gärtnerischen Pflege und künstlicher Bewässerung bedarf. Insofern ist Efeu vielleicht optisch nicht optimal, aber wirtschaftlich abbildbar.

lipanj 2023

Jürgen H. iz/od Düsseldorf

4,8
5 5 5 5 4

Pure Erholung

Sehr schöne Ferienwohnung - zum Wohlfühlen

Preporučeno za: Odmor bez automobila, Odmor za samce, Odmor na plaži

svibanj 2023

Christina S. iz/od 301552 Apelern

4,8
5 5 5 5 4
Prikaži njemački

Odmor udvoje

Jako lijep stan, na sve se mislilo.
Osjećali smo se vrlo ugodno. Lokacija je također vrlo središnja. U blizini su trgovine, šetalište i plaža.
Rado bismo se vratili.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Odmor na plaži

prosinac 2022

Carola T. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Jako lijepo!

vode, pijeska i kiše. Duge šetnje praznim plažama, sretan pas. Zdjele za vatru, kuhano vino, riblji sendviči. Radujem se dolasku "kući". Ništa nije nedostajalo!
Rado opet - van sezone.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Odmor na plaži

rujan 2021

Ute W. iz/od Potsdam

4,8
5 5 5 5 4
Prikaži njemački

uspješan odmor

Zaista smo uživali u našoj kući za odmor. Zaista je vrlo dobro opremljen i ugodno namješten.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

veljača 2020

Fam. H. iz/od Halle

5,0
5 5 5 5

Super!!

Eine sehr scchöne Wohnung, sehr ruhig und in Top - Lage. Richtig guter Urlaub!!

Preporučeno za: Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

travanj 2019

Renner H. iz/od 04416

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

vrlo lijep stan

Imali smo vrlo lijepih dana u ovom stanu. Samostojeći imaju sve što vam treba, prostora ima i za televiziju skoro u svakoj sobi, jer postoje dani kada vam je to potrebno. Blizina plaže, pekara vogalom i oni koji ne žele kuhati mogu dobiti sve što im je potrebno u blizini. Super.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži


kontakt

gospodin B. Lorenz

gospodin B. Lorenz

Diplomirao sam poslovnu administraciju i već gotovo dva desetljeća radim kao urednik u softverskoj industriji. Volim ljude i zato sam se svjesno odlučio na kupnju apartmana za odmor. Pomaganje drugim ljudima da provedu nekoliko lijepih dana zabavnije je od jurnjave za povratom na burzi. Drugi razlog bio je otok Usedom, koji posebno cijenim zbog idiličnog zaleđa, povijesnih mjesta, prekrasnih plaža i blizine Berlina, gdje živim. Moj cilj je osigurati udoban i praktičan boravak za moje goste na odmoru.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 174064

Posljednje ažuriranje: 26.02.2024

Oglas je online od: 5 godina, 7 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/174064.htm

Gospodin Björn Lorenz

Kreuzritterstr, 7a

13465 Berlin

+493054495125

+493054495127


«Villa Frisia Apartman 18» je dobio ocjenu gosta 4.7 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 8 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 6 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina