Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Wanderfalk Lodge

maks.  14   Gosta/Gostiju
260m²  stambena površina
6 spavaće sobe
6  Kupaonica
maks. 14  Gosta/Gostiju
260m²
6 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

13 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

13 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online



Opis

Naš luksuzni alpski chalet savršeno je odredište tijekom cijele godine! Idealno za skijanje (Ski Amadé), planinarenje, penjanje, brdski biciklizam, golf ili jednostavno uživanje u prirodi i udobnosti kućice!

Prostrano je dizajniran (260 m2 na 3 kata) i nudi vam sve blagodati moderne svakodnevice. S mnogih prozora i balkona možete uživati u suncu i prekrasnom planinskom krajoliku.

ŽIVOT | PRVI KAT

Dnevni prostor prostire se na cijelom prvom katu planinske kuće! Ovaj se kat sastoji od prostrane kuhinje, blagovaonice, dnevnog boravka s kaminom, zabavnog kuta i velike vanjske terase. Sve što vam treba za sjajan provod s obitelji i prijateljima.

- Kuhinja se sastoji od otoka za kuhanje s modernim indukcijskim sustavom kuhanja, luksuznim aparatom za kavu, 2 frižidera, zamrzivačem, 2 XL perilicom posuđa i pećnicom s ugrađenom mikrovalnom pećnicom.
- Blagovaonski prostor nudi ne samo prekrasan pogled sa svih strana, već i stol za ručavanje dugačak 4 metra, na kojem udobno sjede 16 odraslih osoba.
- Kutak za zabavu ima pametni televizor od 55,, Playstation 4 i Denon sustav kućnog kina.

WELLNESS

Nakon sadržajnih dana na otvorenom, možete se opustiti u velikoj kadi s pogledom na cijelu dolinu ili se opustiti u finskoj sauni.

PROSJEČNO PODRUČJE | PRIZEMLJE I KROVNI POD

U planinskoj kućici nalazi se 6 prostranih spavaćih soba. Gornji kat je glavni spavaći dio brvnare. Ovaj kat se sastoji od 4 spavaće sobe, od čega 2 spavaće sobe imaju dodatne potkrovlje sa bračnim krevetom. Ove potkrovne sobe lako su dostupne prikladnim stubištem, ali imaju ograničen prostor za glavu. Ostale 2 spavaće sobe nalaze se u prizemlju.

- Spavaće sobe 1 i 2 nalaze se na obje strane hodnika. Ove spavaće sobe imaju bračne krevete veličine XL (180cm x 210cm), vlastite kupaonice i verande.
- Spavaće sobe 3 i 4 na zadnjem katu na prednjem dijelu imaju king size XL bračne krevete (180cm x 210cm), vlastite kupaonice i balkone s pogledom na dolinu. Spavaća soba 3 ima dodatni bračni krevet (180cm x 200cm) u potkrovlju.
- Spavaća soba 5, u gornjem stražnjem dijelu, ima ugradbeni krevet veličine king size XL (90cm x 210cm) i bračni krevet (180cm x 200cm) u potkrovlju.
- Spavaća soba 6, u gornjem stražnjem dijelu, ima francuski krevet veličine king size XL (90cm x 210cm) i jedan bračni krevet XL (90cm x 210cm).
- Spavaće sobe 5 i 6 imaju pristup zajedničkoj kupaonici. Velika luksuzna kupaonica s kadom također je dostupna iz hodnika.
- Sve sobe imaju ormare i 40 '' Smart TV (bez spavaće sobe 5). Svi XL bračni kreveti mogu se razdvojiti u obliku 2 odvojena kreveta.
Broj licence ili registracije: 50415-005521-2020

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet
Spavaća soba 5
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Skijaška uspinjača 2 km

2 km

Mogućnost kupovine 0.7 km

0.7 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 67 km Salzburg

67 km

Kolodvor 12 km Bischofshofen

12 km

Izlaz s autoceste 1 km 164

1 km


Mjesto i položaj smještaja

SELO

Loža Wanderfalk nalazi se u planinskom selu Mühlbach am Hochkönig. Centar je udaljen samo 10 minuta hoda ili 2 minute vožnje od brvnare. U selu se nalazi supermarket SPAR, pekara, neki lokalni restorani i turistički ured. Zimi ćete na selu naći iznajmljivanje skija i školu skijanja, u ljetnim mjesecima možete unajmiti brdske bicikle i e-bicikle. Na planinskim padinama postoje ugodne alpske kolibe, koje su otvorene ljeti i zimi.

ZIMSKI

Mühlbach am Hochkönig pripada skijaškom području Hochkönig, nazvanom po veličanstvenom 3000 m visokom masivu Hochkönig. Područje ima 120 km staza za skijaše svih razina težine, nudi prvoklasne snježne i zabavne parkove i naravno razne ugodne skijaške kolibe za boravak. Skijalište Königstour u skijaškom području Hochkönig jedna je od najimpresivnijih skijaških tura u Alpama s prekrasnom alpskom panoramom i pogledom na Hochkönig i Steinerne Meer. Nudi 6 vrhova koji oduzimaju dah, 35 km neprekidnih padina i okomitih metara. Snježni rekord u Hochkönigu je impresivan, područje je lokalno poznato kao "snježna rupa", jer čini se da Hochkönig ima velike snježne padavine.
Najbliža žičara (Karbachalm žičara) udaljena je samo 5 minuta vožnje od brvnare ili kratku vožnju skijaškim autobusom koji se zaustavlja na 5 minuta hoda od planinske kuće. Tu je i manje skijaško područje Hochkeil u blizini planinske kuće, idealno za djecu i početnike.

Skijalište Hochkönig nalazi se u središtu skijaškog naselja Amadé, drugog najvećeg skijališta u Europi. Nudi 760 km padina u svojih 5 područja: Hochkönig, Gasteinertal, Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein i Großarltal. 90% padina skijališta Ski Amadé prekriveno je snijegom. Možete uživati u svim skijaškim područjima sa samo jednom ski pass-om.

LJETO

Ljeti se Hochkönig pretvara u raj za ljubitelje prirode s brojnim aktivnostima i mnogim znamenitostima. Od planinarenja kroz slikovite planinske krajolike do e-biciklizma ili golfa okruženog alpskim livadama, od izleta do nadrealnih alpskih ruta do provođenja dana s djecom na alpskim igralištima ili u mnogim bazenima i jezerima u tom području. Na adrenalin se možete napuniti penjanjem, brdskim biciklizmom, paraglidingom i raftingom bijelom vodom. Svatko će pronaći aktivnosti koje odgovaraju savršenom odmoru!

Uz Hochkönig karticu koju ste dobili tijekom boravka besplatno možete koristiti ljetne žičare, pješački autobus, bazene i muzeje u regiji Hochkönig. Dodatne informacije o Hochkönig kartici mogu se naći na turističkoj web stranici Hochkönig.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Skijanje
Snowboard vožnja
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 09:00
Kaucija: 1000 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 12 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Radujemo se vašoj posjeti. Molimo pročitajte sljedeće informacije.

INCLUSIVE
- Hochkönig Card (ljetne žičare, pješački autobus, bazeni i muzej su besplatni)
- Energija, voda, WiFi i sauna
- posteljina (1 po osobi u rezervaciji)
- ručnici (2 po osobi u rezervaciji)
- kuhinjski ručnici
- Drva za ogrjev i kamin za roštilj

DODATNE
- Polog u iznosu od 750 eura naplatit će se prilikom rezervacije. Polog će se vratiti najkasnije 7 dana nakon vašeg odlaska.
- 250 € završno čišćenje.
- Boravišna pristojba od 2,05 eura za sve starije od 15 godina

SLEPING 21:45 PM
Imajte na umu da je naša kuća u vrlo mirnom selu i da morate poštovati noćni san nakon 22:00. Skupinama ne preporučujemo upotrebu terase nakon 21:45.

Uvjeti poništenja:

  • Till 12 weeks before arrival – Cancellation costs of 30% of the Total Rental Price; 8-12 weeks before arrival – Cancellation costs of 50% of the Total Rental Price; 4-8 weeks before arrival – Cancellation costs of 70% of the Total Rental Price; 2-4 weeks before arrival – Cancellation costs of 90% of the Total Rental Price; Less than 2 weeks before arrival – no refund


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 20.04.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

listopad 2019

Jan M. iz/od Zürich

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Nezaboravno vrijeme

Bok. Proveli smo nezaboravno vrijeme u smještaju. Sve je bilo jako čisto, uredno i uredno. Ništa nije pokvareno niti je loše radilo. Dvije perilice posuđa bile su vrlo praktične s brojnim gostima u kući. Kuhinja je bila izdašno opremljena.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci


kontakt

gospođa L. Koop

gospođa L. Koop

Moj suprug i ja volimo izlaziti vani, posebno u planine! Izgradnjom vlastitog brvnara u Alpama u Austriji ostvarili smo svoj san. Idealno mjesto za istraživanje prirode u Alpama i provođenje vremena s obitelji i prijateljima. Nadamo se da će drugi uživati u istoj mjeri kao i mi!


ostale informacije

Ideje za odmor: Skijaški odmor

Broj objekta: 176466

Posljednje ažuriranje: 14.02.2024

Oglas je online od: 5 godina, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/176466.htm


«Wanderfalk Lodge» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina