Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

"Luka" - Odmaralište na Baltičkom moru Olpenitz

Schleswig-Holstein, Baltičko more, Schlei, Kappeln, Olpenitz, OstseeResort Olpenitz

maks.  4   Gosta/Gostiju
100m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
100m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

6 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

6 puta dodano listi želja

Već više od 5 godina online



Opis

Uživajte u nezaboravnom odmoru u kući za odmor "Backbord" s obiljem pomorskog štiha.

Na cca 100 m² naše goste već pri ulasku u kuću dočekuje osjećaj morskog odmora. Otvorena kombinacija blagovanja i dnevnog boravka otvara se s jedne strane kroz savršeno integriranu, dobro opremljenu kuhinju, a s druge strane mjesto radnje - dnevni boravak. Ugodan dnevni boravak, kamin i prekrasan pogled na more tjeraju srce svakog izletnika da brže zakuca.

Susjedna terasa s ležaljkom za plažu i stolom za blagovanje za 4 osobe savršeno je mjesto za uživanje u zalasku sunca na vodi i opušteni završetak večeri. Prozori od poda do stropa također omogućuju veličanstven pogled na Schlei u hladnoj sezoni, naravno uz kamin i ukusnu šalicu čaja. Veliki ravni ekran s kućnom zabavom pruža zabavu. Odvojeni gostinjski toalet također se nalazi u prizemlju.

Na prvom katu naše goste čekaju dvije spavaće sobe s pogledom na more. Jedna spavaća soba ima 2 odvojena kreveta i TV. Iz druge spavaće sobe s bračnim krevetom naši gosti imaju izravan pristup balkonu s pogledom na Schlei. Kauč na razvlačenje dostupan je u dnevnom boravku za 5. osobu. Odavde možete pristupiti velikoj krovnoj terasi s koje se pruža fantastičan pogled na cijelo odmaralište na Baltičkom moru, Schlei i Baltičko more. Opremljeni lounge garniturama, suncobranom i električnim roštiljem, dan ovdje može savršeno završiti ili čak započeti.

Kuća za odmor "Backbord" ne ostavlja nedostatke želja kada je u pitanju wellness. Na gornjem katu se za hladnih dana možete ugrijati u finskoj sauni. Nadalje, wellness kupaonica ima prostrani umivaonik i veliki tuš, kao i WC.

Ispred kuće nalazi se privatni parking.

Kuća za odmor Backbord dio je sjevernog, ekskluzivnog ljetovališta Olpenitz na Baltičkom moru. Napominjemo da bi u tom području još moglo biti građevinskih radova. Rado ćemo vas obavijestiti o točnom trenutnom stanju, ali nemamo informaciju kada će se budući radovi izvoditi.

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje

Vanjsko područje

Roštilj
Mjesto za parkiranje
naslonjač za plažu

Kupaonica

Kupaonica 2

kupaonica sa tušem


Kuhinja

Stroj za pranje posuđa
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Toster
Kuhalo za jaja
Posuđe
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Televizor
Satelitni-/kabelski-TV
Stroj za pranje rublja
Sušilica rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Fen
Usisivač
Detektor dima
Suncobran
Namještaj za terasu
HiFi-uređaj
Blu-ray-player

Podobno za

Nepušači
Podobno za alergičare
Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Djeca su dobrodošla

Stanje

nije pogodno za invalidska kolica

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 4

2 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1.8 km

1.8 km

Jezero 0.07 km

0.07 km

Mogućnost kupovine 0.18 km

0.18 km

Restoran 6.06 km

6.06 km

Zračna luka 125.95 km Flughafen Hamburg

125.95 km

Kolodvor 17.46 km Bahnhof Suederbrarup

17.46 km


Mjesto i položaj smještaja

Odmaralište Olpenitz na Baltičkom moru gradi se u jednoj od najljepših regija za odmor u Njemačkoj: na sjeveroistoku Schleswig-Holsteina blizu Kappelna, izravno između ušća rijeke Slime i Baltičkog mora.

Na više od 150 hektara površine bivše pomorske baze Olpenitz gradi se novo, jedinstveno turističko naselje ekstra klase koje impresionira raznolikošću kuća za odmor i imanja u blizini Baltičkog mora.

Ostseeresort Olpenitz uklopljen je u neusporedivu prirodu i opremljen je svime što vaš boravak čini ugodnim i raznolikim tijekom cijele godine.

Naše ljetovalište Olpenitz na Baltičkom moru neprestano se razvija i svi smo jako uzbuđeni zbog razvoja do planiranog završetka 2022.

Na sjevernom molu imamo vlastitu privatnu plažu za goste ljetovališta na Baltičkom moru. Za ležanje, igru i kupanje ima dovoljno mjesta za male i velike.

Novi EDEKA market nudi i pekaru te gastro zonu s pogledom na lučki bazen.

Tvrtka "Fahrrad Schmidt" podržava vas i vašu obitelj izravno na licu mjesta za opsežna putovanja biciklom. U južnom dijelu odmarališta na Baltičkom moru nalazi se avanturistički golf teren na površini od 2800 četvornih metara. Uživajte u prekrasnim šetnjama duž lučko šetalište i pogledajte Razgledajte male trgovine u zgradi Klabautermann.

Tu je i svježa riba izravno iz kutije, izleti tradicionalnim jedrenjem, iznajmljivanje kanua i čamaca, Optimist tečajevi jedrenja Globetrotter Academy i, naravno, spektakularno lučko kino.

Neposredna blizina plaže Weidefelder udaljene cca 3 km (uključujući plažu za pse, restoran, najam ležaljki, kiosk, DLRG nadzor ljeti) zaokružuje ponudu za odmor.

Najbliži grad Kappeln je priznata pivnica i klimatsko lječilište na Baltičkom moru s oko 10.000 stanovnika, koje ima brojne turističke ponude za nautičare i one koji borave na plaži. Kappeln, sa svojim brojnim znamenitostima, restoranima, trgovinama i ugodnom ribarskom lukom, udaljen je samo oko 5 minuta vožnje automobilom.

Doživite izlet parobrodom Schleirad "Schleiprincess" od luke Kappeln do svjetionika Schleimünde ili se otisnite na vožnju biciklom po brojnim prekrasnim biciklističkim stazama duž rijeke Schlei i Baltičkog mora. Uživajte u jedinstvenom prirodnom krajoliku ili se opustite na terasi uz izlazak i zalazak sunca.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 200 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Paušalni trošak energije s lijeve strane, 2 € po noćenju i osobi

Paket posteljine s lijeve strane, 22,5 € po osobi

Putni krevetić bez posteljine, uključen

Dječja visoka stolica uključena

Sauna infuzija, 10€ jednokratno

Ručnik za saunu, 5€ po osobi

Drva za ogrjev jednokratno 10 €

Cijene su izražene po objektu/noćenju za maksimalno 5 gostiju.

Paket za pranje rublja koji se sastoji od namještenog kreveta, dva ručnika za kupanje, ručnika za ruke i dodatnog ručnika za svaku kupaonicu, podloge za tuširanje i kuhinjske krpe može se rezervirati za 22,50 EUR po osobi.

Možete kupiti drva za ogrjev na licu mjesta za 10 eura/kutija. Trošak struje, vode i grijanja te završno čišćenje uključeni su u dodatne troškove od 134,00 eura. Zbog naglog povećanja troškova energije i potrošnje, vlasnik dodatno naplaćuje paušal od 2,00 eura po osobi i noćenju. Ovo će biti zasebno prikazano u potvrdi rezervacije.

Polog od 200,00 EUR dospijeva uz konačnu uplatu virmanom na navedeni račun. Ako je depozit uredno predan na dan odlaska, depozit će biti vraćen na račun koji je gost naveo u roku od 7 radnih dana. Sve cijene uključuju zakonski PDV koji se primjenjuje na dan izvedbe.

Kuća za odmor Backbord dio je sjevernog, ekskluzivnog ljetovališta Olpenitz na Baltičkom moru. Napominjemo da bi u tom području još moglo biti građevinskih radova. Rado ćemo vas obavijestiti o točnom trenutnom stanju, ali nemamo informaciju kada će se budući radovi izvoditi.

Uvjeti poništenja:

Opće napomene u vezi sa storniranjem


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


6 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.8 Oprema
4.8 Cijena/učin
4.8 Servis
4.8 Položaj
4.8 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Sandra Rondthaler

5,0
5 5 5 5 5

Rundum der beste Urlaub in Deutschland. Am Haus gibt es nichts auszusetzen. Es ist wunderbar. Im zweiten Schlafzimmer könnte man noch ein Insektengitter anbringen.

Familie Grashof

5,0
5 5 5 5 5

Toller Urlaub: super schönes, modern und stilvoll eingerichtetes Haus. Highlights waren die Sauna, die tolle Dachterrasse und der Strandkorb. Den Gästen mangelt es an nichts. Nur zu empfehlen, wir sind aus dem Schwärmen gar nicht mehr herausgekommen :)

Xx Xx

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Es war sooo schön und erholsam.. immer wieder gerne!

Familie_mit_Kind

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Wir haben uns insgesamt sehr wohl gefühlt. Hervorzuheben ist, dass die Lage dieses Hauses in der gesamten Anlage optimal und ruhig ist.
Die Einrichtung im Haus ist insgesamt zweckmässig und neuwertig.
Verbesserungsbedarf sehen wir bei den Matratzen in den Betten, die sehr weich sind und bei der Couch im Wohnzimmer, die ungemütlich ist.

Klaus Brenner

5,0
5 5 5 5 5

Die Haushälfte selbst war bestens, alles sauber, alles in Ordnung. Was uns geschockt hat war die Sterilität des Resorts, kein Flair, nichts Gemütliches, alles quadratisch, praktisch, gut. Das hätte man näher an der Natur realisieren können.

Nico Weißmann

4,7
4.7 4.7 4.7 4.7 4.7

Die Ausstattung und die Aufteilung der Räume lassen kaum Kritik zu. Alles war dort wo man es erwartet hat und die Aussicht auf die Schlei ist morgens und abends immer ein Blick wert. Auch die Minigarage für die Fahrrad, Grill, Liegestühle und der Faltbollerwagen waren eine tolle Überraschung.



Den Kühlschrank könnte für die Größe und mögliche 4+2 Belegung mindestens eine Nummer größer ausfallen. Ein Tipp: Der Matratzenschoner auf dem Ehebett lässt kaum Luft hindurch und deswegen haben wir ihn nach kurzer Zeit abgezogen.



Olpenitz, der Weidenfelder Strand und seine fast erschlossene Wohnanlage ist auf jeden Fall eine Reise wert und wir werden mit Sicherheit auch in den nächsten Jahren noch einmal wiederkommen.


kontakt

Tvrtka Meerzeit für Ferien
gospođa S. Hössermann

gospođa S. Hössermann

Meerzeit für Ferien je agencija za kuće za odmor u ljetovalištu Olpenitz na Baltičkom moru koja nudi odabrane nekretnine za odmor. Osobno smo pregledali sve nekretnine i smatramo ih apsolutno preporučljivima. Našim gostima na odmoru nudimo razne usluge kao i osobnu podršku na odmoru izravno na licu mjesta. Čistoća objekata za odmor jednako je važna kao i profesionalna usluga za naše goste. Učinite svoj boravak nezaboravnim - provedite odmor uz more!


Dalji smještaji od gospođa S. Hössermann

Pokazati sve smještaje od gospođa S. Hössermann

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 219491

Posljednje ažuriranje: 30.08.2023

Oglas je online od: 5 godina, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/219491.htm


«"Luka" - Odmaralište na Baltičkom moru Olpenitz» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 6 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina