Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Bellevue

Južna Francuska, Azurna obala, La Croix Valmer u blizini

maks.  4   Gosta/Gostiju
38m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
38m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 42 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Dobrodošli u našu kuću za odmor u La Croix Valmeru. Nalazi se na Côte Azuru u blizini u mirnoj rezidenciji koja se sastoji od manjih privatnih kuća. Sam grad lagano se spušta do mora, okružen palmama i vinogradima.
Rezidencija ima veliki nadzirani bazen s dječjim bazenom, 4 teniska terena, 3 stola za stolni tenis i klub s restoranom i velikom vanjskom terasom. Korištenje ovih objekata je besplatno i ograničeno na stanovnike.
Središte grada brzo je dostupno pješice, a nadzirane pješčane plaže lako se spuštaju za 5 minuta vožnje automobilom.

Kuća je udaljena od prometa, nalazi se u prizemlju i ima prekrasan pogled na more. Velika terasa s pergolom nije vidljiva javnosti. Dostupni su svi vrtni namještaj i dvije ležaljke. Lijepo uređen vrt nalazi se na terasi.
Kuća s okućnicom potpuno je renovirana 2018. godine, potpuno je klimatizirana. Kuća ima vlastiti parking. Opremljen je za obitelj s dvoje djece i ima 2 spavaće sobe. U kuhinji s snack barom i blagovaonicom na raspolaganju su sve posuđe za svakodnevno kuhanje i jelo koje je opremljeno modernom standardnom opremom, mikrovalnom pećnicom, velikim hladnjakom s dvostrukim zamrzivačem, perilicom posuđa i perilicom rublja te TV-om.
Glavna spavaća soba ima queen size krevet (), ormar i noćne ormariće. Dječja soba ima krevet na kat (2x0,90x1,90m) i garderobu, kupaonicu (s prozorom) ima umivaonik i tuš bez praga s ručnim tušem. WC se nalazi odvojeno u kući.
Broj licence ili registracije: 83048001079NX

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
krevet na kat (90x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 2.5 km

2.5 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 50 km Toulon

50 km

Izlaz s autoceste 30 km Le Muy

30 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća se nalazi na periferiji La Croix Valmera u mirnoj slijepoj ulici u raspoređenom brežuljku. Duge pješčane plaže su u neposrednoj blizini. Parkiralište se nalazi u blizini plaže, ali se od tamo ne vidi. Oni su djelomično plaćeni i djelomično besplatni. Voda je bistra, prekrasna za plivanje i ronjenje. Plaža La Croix "Debarquement" prostire se u širokom zaljevu do susjednog Cavalaire sur Mera, a plaža "Gigaro" pruža fantastičan pogled na more u susjedni grad, osobito navečer u zalazećem suncu i svjetlima udaljenog mjesta. bljesnule.
Preporuča se šetnja liticama po dobro razvijenim i dijelom visokim stazama na kraju plaža s prekrasnim pogledom na duboko plavo more i okolne zelene planine. Uz ove staze još su nekoliko malih uvala u kojima možete uživati u prirodi i kupati se sami.
Centar sa svim trgovačkim sadržajima, najboljim restoranima s francuskom kuhinjom i besplatnom zabavom kao što je živa glazba i raznovrsne emisije nalazi se na pješačkoj udaljenosti od 10 minuta. Ovo je posebno lijepo za jutarnju šetnju kako biste dobili neizbježan svježi buffet doručak, ali i na večernjim izlazima - automobil ostaje kod kuće! A uz svaku šetnju prati vas fantastičan pogled na more.
Živahna šarena tjedna tržnica održava se tjedno nedjeljom.

Okolno područje karakteriziraju vinogradi, palme, oleandar, bugenvilije i najljepša raznovrsna cvasti.
Slikovita planinska sela u blizini kao što su Gassin i Ramatuelle, kao i marine kao što su Port Grimaud (Mala Venecija) ili Cavalaire pozivaju na posjete i izlete brodom - također na offshore otoke.
Sv. Tropez (8 km) je dom jet-seta, s ogromnim luksuznim jahtama iz cijelog svijeta, svjetlucavim noćnim životom, legendarnim bijelim plažama (Pampelonne) sa svojim poznatim klubovima (Club 55). Kao i najluksuzniji modni dućani Haute Couture (npr. Dior) kojima se možete diviti.
Dopustite da vas zavede i sudjelujete u živopisnoj i svijetloj gužvi sa svim svojim delicijama koje su toliko tipične za južnu Francusku i Azurnu obalu.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 12:00
Čekiranje pri odlasku: 12:00
Kaucija: 200 €
Akontacija: 200 € prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 6 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 42 dana prije dana dolaska.
  • Bis 6 Wochen vor Antritt der Reise kann die Buchung kostenfrei storniert werden.

ostale informacije:

La Croix je uzdignuto, obiteljsko naselje okruženo vinogradima i morem, s tipičnim južnjačkim šarmom. Zbog svestranih mogućnosti za sadržajan odmor, odavno je savjet na Azurnoj obali. Duge pješčane plaže daleko od prometa te u zaleđu s palmama, divovskim stablima eukaliptusa i smaragdno zelenim borovima, među najljepšima smo na Azurnoj obali.
Zbog dobre lokacije sela, samo 8 km od , ovo živahno lučko mjesto brzo se stiže danju i noću. Gradovi iz snova poput Nicea, Cannesa ili Monaka lako su dostupni na jednodnevnim izletima, kao i na metropole Marseillea i Toulona.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.02.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Familie
gospođa D. Chakrabarti

gospođa D. Chakrabarti

Poštovani budući najmoprimci, mi smo obitelj s 2 odrasle djece i 3 unučadi. Tamo provodimo vlastiti odmor i radujemo se svakom gostu koji može provesti svoj odmor na ovom prekrasnom području. Kao posebnu prednost naše kuće osjećamo prekrasan panoramski pogled na more i mir koji možete uživati na velikoj terasi. Lijepa prednost mjesta je u predsezoni besplatni javni grijani vanjski bazen u središtu grada. U visokoj sezoni postoji besplatni autobus do plaže, koji vozi nekoliko puta dnevno. Prednost je što se centar nalazi na pješačkoj udaljenosti - za večernje izlaske ili za lakše kupnje kao što je esencijalni baguet za doručak. Veliki bazen s kristalno čistim morem i pogledom na more, osjećamo se kao prekrasno mjesto za opuštanje nakon ili prije živahnog života na plaži na ležaljkama za plažu.


ostale informacije

Broj objekta: 220575

Posljednje ažuriranje: 26.03.2024

Oglas je online od: 5 godina, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/220575.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 42 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina