Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Montana - Mediteranska Oaza

Dubrovnik regija, Trpanj, Poluotok Pelješac, Korčula

maks.  12   Gosta/Gostiju
120m²  stambena površina
5 spavaće sobe
4  Kupaonica
maks. 12  Gosta/Gostiju
120m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Villa Montana pruža nesvakidašnje iskustvo u prekrasnom krajoliku i opuštajućoj atmosferi.

S prostrane privatne terase pružit će vam se nevjerojatan pogled na očaravajuće more i živo središte grada. Smješten uz plaže, ovo je idealno utočište gdje se možete opustiti, pomladiti i stvoriti nezaboravne uspomene.

Naš smještaj na najvišem katu, kojem se pristupa kroz poseban ulaz, nudi privatnu i prostranu terasu. Za potpunu privatnost i opuštanje iznajmljujemo dva apartmana zajedno ukupnog kapaciteta do 12 osoba.

Prvi apartman se prostire na 140 m2 i može udobno primiti 8 gostiju. Sastoji se od prostranog dnevnog boravka, tri spavaće sobe (3+3+2), dvije moderne kupaonice, te dobro opremljene kuhinje. Dvije spavaće sobe i dnevni boravak imaju balkone koji pružaju nesmetan pogled na more, dok treća spavaća soba nudi prozor sa šarmantnim pogledom na more i zelenilo. Dvije potpuno opremljene kupaonice uključuju jednu s perilicom rublja. Moderna kuhinja opremljena je mikrovalnom pećnicom, indukcijskim štednjakom, hladnjakom, perilicom posuđa i svim potrebnim sadržajima za vašu udobnost. Klima uređaj je dostupan u cijelom smještaju.

Drugi stan se sastoji od dvije sobe, dvije kupaonice, kuhinje i dnevnog boravka. S prozora se pruža prekrasan pogled na more i okolno zelenilo. S površinom od 45 m2, ovaj apartman nudi ugodno utočište za vaš boravak. Kao i prvi stan, također ima klima uređaj.

Jedan od vrhunaca našeg smještaja je prostrana terasa na kojoj možete uživati u šumovima valova, uživati u morskom povjetarcu i mirisima primorskog bilja. Bilo da uživate u jutarnjoj kavi, pripremate gozbu s roštilja ili se jednostavno prepuštate mirnim večerima, ova terasa pruža nevjerojatno opuštajuću atmosferu.

Unutar zgrade dostupna je praktična garaža za pohranu osobnih stvari i može primiti do tri automobila. Dodatno nudimo i kajak za 2+1 osobu, neograničenog korištenja koji je uključen u cijenu.

Pozivamo vas da doživite izvanredan boravak u našim dobro opremljenim apartmanima, gdje vas očekuju udobnost, prekrasan pogled i miran ambijent.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.02 km

0.02 km

Mogućnost kupovine 0.25 km

0.25 km

Restoran 0.07 km

0.07 km

Centar grada/mjesta 0.25 km

0.25 km

Autobus 0.25 km

0.25 km

Zračna luka 125 km Cilipi, Dubrovnik

125 km

Kolodvor 0.2 km Trpanj

0.2 km

Izlaz s autoceste 100 km Ploče

100 km


Mjesto i položaj smještaja

Villa Montana nalazi se direktno na moru, u sjeni zelenila, palmi i mediteranskog bilja. S prostranih terasa pruža se prekrasan pogled na otvoreno more i središte grada sa svojom šarenom i atraktivnom lukom.

Nalazimo se u Trpnju, na poluotoku Pelješcu, romantičnom dalmatinskom mjestu sa šetnicama uz more, prekrasnim uvalama, plažama i kristalno čistim morem.

Ispred naše kuće nalazi se šljunčana / betonska plaža, pogodna za djecu, a velika mjesna plaža s restoranom i tuševima je 70-100 metara od kuće. Centar s trgovinama, restoranima, poštom, bankomatima, ambulantom, ljekarnom ... nalazi se unutar 250 metara od kuće.

Glavna turistička središta nalaze se u blizini kao što su Dubrovnik-100 km, Korčula-24 km, brod za Nacionalni park Mljet - 20 km.

Trpanj je jedno od najstarijih mjesta na Polotoku Pelješcu. Kada posjetite naše malo mjesto, osjećate se opušteno, što možete doživjeti samo u malom primorskom mjestu. Tijekom dana možete uživati osim na mnogobrojnim plažama, ​​u kafićima na prekrasnim lokacijama, vinskim podrumima, barovima i večerima na plaži, te ljetnim zabavama.


POVIJEST

U davna vremena čovjek je prepoznao atraktivnost mjesta na kojem se Trpanj danas nalazi, a na padinama planine Gradine nalaze se primjeri prapovijesne keramike i utvrda.

Na najvišem brdu Trpnja nalaze se prapovijesni tragovi s početka 17. stoljeća, a kasnije i crkva sv. Roka. Iz dvorišta crkve pruža se prekrasan pogled na Trpanj i kanal Neretve.

Ispred luke dominira kip Gospe od mora. Na blagdan Velike Gospe 15. kolovoza, stanovnici Trpnja i njegove okolice dolaze na brodove pred Gospin kip tijekom svečane misne svečanosti.


SLOBODNO VRIJEME

Trpanj svojim gostima nudi mogućnost uživanja u vodenim sportovima kao što su veslanje, ribolov, ronjenje, pedaline ...
Bilo da želite nastaviti svoju omiljenu rekreaciju, tu je i nogometno igralište, košarkaško igralište, kuglana, dječji park., teretana na otvorenom....

Trpanj i njegova okolica idealni su za šetnju, šetnju i vožnju biciklom. Posebno atraktivno šetalište uz more, prolazi uz plaže i bogatu mediteransku vegetaciju, te maslinove pute, kilometarske staze uz masline i ostalo dalmatinsko bilje


PLAŽE
Neke od najljepših plaža u Trpnju:

POZORA
Ispred hotela "Faraon" i 70 metara od kuće nalazi se šljunčana plaža "Pozora". Ima prirodni hlad, tuševe, pogodna za djecu, te slabije pokretne osobe. Također nudi mogućnost iznajmljivanja opreme za rekreaciju, a tu je i bar/restoran na samoj plaži.

DIVNA
10 km od Trpnja u smjeru Dube nalazi se pješčana plaža sa šljunkom "Divna", a samo ime je dobila zbog prirodne ljepote i uzbudljivog kontrasta zelene i plave boje.

DUBA
Još jedna prekrasna plaža udaljena je 13 km od Trpnja. Plaža je također pogodna za izlete s djecom, a na plaži se nalazi i bar.

JEZERO
je uvala udaljena 1 km od Dube, s pješčanom / šljunčanom plažom. Ovo je pravo mjesto gdje ćete naći pravi užitak izravnog kontakta s netaknutom prirodom.
Ljepota i jedinstvenost ove plaže pridonosi i malo jezero, okruženom plažom, na kopnu, čija voda teče kroz bijeli pijesak plaže.

Osim ovih plaža, tu je i nudistička plaža, kao i brojne manje plaže i skrivene romantične uvale koje sami možete istražiti.


ZDRAVSTVENI TURIZAM

Zbog netaknute prirode, čistog mora, bujne vegetacije, posjećuju nas brojni gosti sa dišnim zdrastvenim poteškoćama.

Postajemo sve prepoznatljiviji zahvaljujući Uvali Blace koja je prekrivena ljekovitim blatom.
Prema rezultatima studije, uporaba mulja pomaže u liječenju reumatskih i ženskih bolesti, poteškoća sa kožom te jačaju imunosni sustav. Više od tona ovog mulja, krije mnoštvo minerala i aktivnih tvari, antracitne boje, mirisa vodikovog sulfida, slobodno je i neograničeno za uporabu. Osim ljekovitog mulja, ovo je prirodno lijepa i mirna uvala.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Plivanje
Jedrenje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 09:30
Kaucija: 300 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

U cijenu su uključeni troškovi tekućih režija, održavanja, naknade, posteljina i ručnici, parking za do 3 automobila.

Za potvrdu rezervacije plaća se 25% od ukupne cijene, ostatak nekoliko dana prije dolaska bankovnom doznakom ili gotovinom po dolasku.

Najam od 14 noćenja, popust od 5% na ukupnu cijenu.

Uvjeti poništenja:

  • Akontacija za potvrdu rezervacije iznosi 25%. Ukoliko dođe do otkaza rezervacije vlasnik zadani period ponovno oglašava i ponovno pokreće prodaju zadanog perioda. kada vlasnik ponovno popuni traženi period akontacija umanjena za proviziju transakcije se u potpunosti vraća.

ostale informacije:

Prostrani garažni prostor 50 m2 pogodan za parking (max 3 automobila) i za odlaganje stvari.

U cijeni je i neograničeno korištenje kajaka.

Za potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti 20% od ukupne cijene.

Ostatak novca se uplaćuje pri dolasku u gotovini ili prije samog dolaska direktno na račun.
U cijeni su uključeni svi tekući troškovi režija, taksi, posteljina, čišćenje, te korištenje garaže i kajaka, te nema dodatnih troškova.

Sigurnosni depozit iznosi 300 eura, te se vraća na odlasku.
Minimalni boravak je od 5 noći

Za najam u trajanju od 14 noći nudimo popust od 5% na ukupnu cijenu.

Životinje su dobrodošle, obavezno uz prethodni dogovor.

Smještaj nije pogodan za grupe mladih, te zabave.

Do Trpnja se dolazi autocestom direktno do Ploča, te trajektom Ploče - Trpanj ili cestom preko novootvorenog Pelješkog mosta.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 10.02.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa S. Vucic

gospođa S. Vucic

Mi smo obitelj sa dugogodišnjom tradicijom u turizmu. Prekrasnim ambijentom naše obiteljske kuće želimo našim gostima pružiti nezaboravna iskustva i relaksirajući odmor. Dobrodošli


Dalji smještaji od gospođa S. Vucic


ostale informacije

Broj objekta: 224180

Posljednje ažuriranje: 30.10.2023

Oglas je online od: 5 godina

URL: https://www.resido.hr/224180.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina