Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Gerakarion

maks.  2   Gosta/Gostiju
0m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
0m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

SAMO NA PJEŠČANOJ PLAŽI - POGLED NA MORE - MODERNI APARTMANI - POVOLJNO - IDEALNO ZA OBITELJI

Zante Beach Apartments nalazi se u mirnom području i nudi direktan pristup pješčanoj plaži, kombinacija koja ga čini najboljim izborom za vaš ljetni odmor.Zante Beach Apartments kompleks nudi ukusno uređene studije, jednosobne i dvosobne apartmane, prostrane sobe kao kao i namješteni balkoni s prekrasnim pogledom na more! Nadalje, vrt s izravnim pristupom plaži upotpunjuje ovaj idilični krajolik: idealno mjesto za opuštajući i nezaboravan odmor.Mi gostoprimstvo shvaćamo ozbiljno i tu smo da osiguramo da vaš odmor kod nas bude upravo onakav o kakvom ste sanjali! Osim toga, ima li išta bolje nego doći kao gost, a otići kao prijatelj?

Zante Apartments & Studios nalaze se u Psarou, mirnom selu u regiji Meso Gerakari. Psarou je udaljen oko 12 km. Udaljen od grada Zante i 16 km. Udaljeno od zračne luke Zante. Psarou je slikovito tradicionalno selo idealno za opuštajući odmor na plaži. Naši apartmani udaljeni su samo 5 metara od plaže, što čini pristup moru još lakšim. Plaža Aboula, na kojoj se nalaze apartmani, mala je pješčana plaža s kristalno čistim plitkim morem, što je čini potpuno sigurnom za obitelji s malom djecom. Osim toga, more se nudi za ronjenje kao i za vas željne malo avanture!

Sadržaji i usluge• Besplatno privatno parkiralište• Besplatan WiFi• Lift• Zajednička perilica rublja• Besplatne ležaljke• Dnevno čišćenje• Posteljina i ručnici se mijenjaju svaka 2-3 dana• Oprema za roštilj Palm StudiosNaši studiji (Palm East & Palm West) imaju otvorenu, prostranu sobu i nudi prostor za 2-3 osobe. Nalaze se u prizemlju i imaju terasu s pogledom na more i izravan pristup plaži. Svi studiji imaju francuski ležaj sa mogućnošću dodavanja pomoćnog ležaja. Tu je i vlastita kupaonica s kadom.Osim toga, tu je i besplatan klima uređaj, TV ravnog ekrana i potpuno opremljena kuhinja s pločama za kuhanje.Opremljenost soba:

• Klima uređaj, perilica rublja• TV ravnog ekrana• Sef• Pogled na more• Privatna kupaonica s kadom• Besplatni WiFi• Električne ploče za kuhanje i kuhinjski aparati• Hladnjak, kuhinja

Oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

Vrt
Roštilj
Mjesto za parkiranje

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem


Uređaji i pribori

Televizor
Stroj za pranje rublja
WLAN bežična lokalna mreža

Podobno za

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Starije osobe
Djeca su dobrodošla

Stanje

dizalo

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 2

1 druga spavaća soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.15 km

0.15 km

Restoran 5 km

5 km

Centar grada/mjesta 5 km

5 km


Mjesto i položaj smještaja

Zakintos ili “Fior Di Levante” je poznat po svojim tirkiznim vodama, pješčanim plažama i bujnoj vegetaciji. Ovdje se nalazi poznata brodoloma koja svake godine privlači tisuće posjetitelja, od kojih neki posjećuju otok samo kako bi se divili ovom veličanstvenom krajoliku. Zakintos je poznat i kao mjesto gdje ugrožena morska kornjača Caretta-Caretta polaže jaja, pa su mnoge plaže ovdje zaštićene Nacionalnim morskim parkom. Zante privlači sve vrste posjetitelja kao što su grupe tinejdžera, obitelji s djecom, parovi i stariji parovi. Turistička sezona počinje oko svibnja i završava u listopadu. Otok je pun pješčanih plaža kao što su Kalamaki ili Tsilivi plaža, manjih plaža kao što su Porto Zoro ili Gerakas plaža ili čak strmih plaža s dubokom hladnom vodom kao Porto Limnionas. No, nisu sve naše plaže dostupne automobilom. Neki od njih, poput Plavih špilja i otoka Marathonisi, dostupni su samo brodom. Na Zakynthosu ćete se nevjerojatno provesti jer ćete ovdje pronaći razne aktivnosti ili mjesta za vidjeti. Ne zaboravite posjetiti Bohali kako biste vidjeli drevni venecijanski dvorac i divili se prekrasnom pogledu na grad Zante. U gradu Zante također možete ići u kupovinu ili uživati u šalici kave na trgu Solomos. Osim toga, posjetite naše muzeje ili čak neke od crkava koje ovdje pronađete. Noćni život na Zakynthosu je vrlo zanimljiv jer možete birati između mirnog pića u jednom od barova u gradu Zante ili čak u nekim od barova na plaži ili noćnog izlaska u nekom od klubova u Argasiju ili Laganasu, mjestu biti ako tražite divlji noćni život.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • Wir unterstützen Sie bei ihrer Urlaubsplanung mit einer flexiblen Rücktrittsgebühr : a) Keine Gebühr wird erhoben wenn wegen der Corona Pandemie eine Reisewarnung des Auswärtigen Amtes vor Anreise ausgesprochen wird. Volle Rückerstattung b) *Für Buchungen bis ende Oktober 2020 gilt eine Ausnahme: bis 7 Tage Vor Anreise kostenlose Stornierung möglich, sonst vom 60. bis 31. Tag vor Reiseantritt 60 % des Reisepreises, späterer Zeitpunkt oder Nichtantritt 100%


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 25.04.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka FERIENPREIS FERIENHAUS AGENTUR
gospodin R. Pohlmann

gospodin R. Pohlmann

Mi smo agencija za kuće za odmor u Njemačkoj i Grčkoj koja već godinama pomaže većinom starijim stanodavcima da uspješnije iznajmljuju.


ostale informacije

Broj objekta: 236023

Posljednje ažuriranje: 16.02.2024

Oglas je online od: 4 godine, 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/236023.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina