Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Poluotok Istočna Frizija Sjeverno more

Njemački otoci Sjevernog mora

maks.  6   Gosta/Gostiju
130m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
130m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

57 puta dodano listi želja

Već više od 4 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

57 puta dodano listi želja

Već više od 4 godine online



Opis

Kuća je renovirana 2000. godine i nedavno je pretvorena u kuću za odmor. Oprema je opsežna, a ima i dovoljno prostora. Kuhinja ima susjednu prostoriju u kojoj se nalaze razne korisne stvari (pegla, visoka stolica, dječji krevet, ljestve, zavoji, igračke, pribor za kamin, ručni usisavač, potrepštine za pse i još mnogo toga). Tu je i pomoćna prostorija s ljestvama, usisavačem, mobilnom klimom, stepenicom, perilicom rublja, elektronskom sušilicom i još mnogo toga. U kuhinji se nalazi staklokeramička ploča, elektronska pećnica, Miele perilica posuđa, Miele mikrovalna pećnica, Miele napa i još mnogo toga. U natkrivenoj terasi, bočne stijenke se mogu otvoriti. Imate i roštilj na drveni ugljen za vrt. Možete koristiti vrt koji pripada kući. Nekoliko glazbenih sustava i 4 ravna LED TV-a sa Smart funkcijom upotpunjuju sliku. Rado ćemo vas odvesti do najbližih supermarketa u susjednom gradu kada stignete. Na posjedu imate 2 velika parkirna mjesta za automobile, a možemo vam osigurati i garažu ako vam je potrebna. Dvostruku prikolicu za dječji bicikl i prikolicu za pse kao i 7 bicikala koji pripadaju kući dobivamo besplatno. WLAN do 500Mbit/s. i Netflix je dostupan i ne naplaćuje se. Također ga dodatno besplatno pružamo. Sauna ima vanjski tuš sa zaslonom za privatnost sa svih strana. Neposredno prije vašeg dolaska bit će pospremljeni potrebni kreveti i osigurani ručnici za svaku osobu. Sa svoje 3 spavaće sobe, kuća je posebno pogodna za maksimalno 5 odraslih osoba. Ako ima 6 osoba, mora biti prisutno najmanje 1 dijete. Postoje alternativne mogućnosti spavanja u dnevnoj sobi ako je potrebno. (vidi fotografije) Osim toga, tu je i mali sklopivi krevet.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 10 km

10 km

Jezero 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km

Autobus 0.8 km

0.8 km

Zračna luka 12 km Norden

12 km

Kolodvor 3 km Marienhafe

3 km

Izlaz s autoceste 17 km Emden

17 km


Mjesto i položaj smještaja

Naša kućica je vrlo tiha između livada i obora. Srne i zečevi dolaze tik do kuće. Na prilaznom putu do kuće u dužini od cca 800m nalaze se i mlade krave. U vidnom polju oko kuće nema nikakvih visokih zgrada. Ostfriesland je raj za bicikliste. Bezbroj je glatkih staza po kojima možete napraviti biciklističku turu. Kuća za odmor smještena je u središtu grada pa se možete voziti u obliku zvijezde do raznih plaža na kopnu ili jezera u unutrašnjosti. Sva odredišta kao što su muzeji, mlinovi, stara lučka sela, marina, posebni restorani, svjetionici, tjedna tržnica, pješačke zone s buticima, pješačke staze na nasipima između ovaca i zečeva, bazeni za slobodno vrijeme i bazeni s valovima, trajekti za druge otoke i još mnogo toga nalaze se posvuda oko kuće za odmor i do njih se lako i brzo može doći automobilom. Neki iskusni ljudi sve istražuju biciklom. Ali također možete započeti s malim obilaskom. Na primjer, do plaže za pse u Greetsielu udaljenoj oko 9 km ili do jezera za kupanje oko 3 km. Kuća se nalazi između plaže Sjevernog mora u Norddeichu i stare luke Greetsiel, kao i između rezervata prirode Ewiges Meer i jezera za kupanje Großes Meer. Biciklistička vožnja do prirodnog rezervata Vječno more također vodi uz šumsko jezero uz malu obilaznicu.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:30
Čekiranje pri odlasku: 11:30
Kaucija: 300 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 3 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Naknada za otkazivanje = 300,00 € Prijava pogledajte pod uvjetima otkazivanja.

Uvjeti poništenja:

  • Iznos Vašeg bukinga umanjen za pristojbu koja se odnosi na poništenje istog biće Vam vraćen tj. nadoknađen ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 4 dana prije planiranog check-in datuma, I to do 12 sati u podne po srednjeeuropskom vremenu. Za slučaj poništenja koja bi uslijedila manje od 4 dana prije planiranog check-in datuma, nadoknada iznosi 50% od iznosa bukinga, s tim što se od nadoknade odbija cijena prvog noćenja i pristojba za poništenje tj. storniranje bukinga.

ostale informacije:

Kao što je već napisano, sretni smo što imamo ljude pokupljene sa željezničke stanice ili s male zračne luke. Također možemo imati prijatelja koji vas vozi kroz zemlju u automobilu. Ako je to ono što želite, nazovite nas kako bismo to mogli organizirati za vas. Potrebna nam je rana registracija za offshore jahte jer su često potpuno popunjene. Na Sjevernom moru gotovo uvijek puše rashlađujući vjetar, a morski zrak donosi prekrasnu svježinu. Ovdje se pruža dobro opuštanje. Za vas smo pripremili razne brošure s izletištima i avanturističkim turama. Za mlade iznad 16 godina postoje 2 zanimljiva glazbena kluba u susjednim mjestima. Odbojka je popularna na okolnim plažama. Širok izbor vozila i ležaljki za plažu (također za noćenje uključujući posteljinu) dostupan je za najam na vrlo mnogo mjesta po niskim cijenama. Na otocima se u luci često mogu iznajmiti bicikli. Do 7 pučinskih otoka možete djelomično doći prijevozom. U ponudi su i veća putovanja morem. No, u domaćem prometu postoje i manja plovila koja možete voziti bez dozvole za sportski čamac. Postoji vrlo razgranat sustav kanala. U međuvremenu smo u kućici za odmor uredili sigurno mjesto kako mali prijatelji ne bi pobjegli. (slobodni hod)


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 22.03.2024


10 evaluacije

Ukupna ocjena

4,6 od 5
4.5 Oprema
4.5 Cijena/učin
4.5 Servis
4.8 Položaj
4.4 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

lipanj 2022

Karl-Heinz M. iz/od Aachen

4,6
4 5 4 5 5
Prikaži njemački

Preporučuje se

Zahvaljujući obitelji Stranz,
za nezaboravan odmor!

Sa svim svojim mogućnostima, kuća za odmor je savršena za odmor i oporavak!
Za nas, barem ne posljednji odmor tamo!

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

rujan 2021

Richard W. iz/od Mannheim

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

kretanje i opuštanje

Oduševili smo se ugodnim položajem lijepo uređene kuće za odmor.
Sve je bilo tu, ništa nije falilo, baš kao kod kuće u našem stanu.
Mogli bismo organizirati izlete u svim smjerovima, bilo biciklom ili automobilom.
Sauna je lijep način zajedničkog opuštanja u neugodnim danima.
Podrška i pomoć na licu mjesta, ili ako imate dodatnih pitanja, izvrsni su.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

rujan 2021

Marianne L. iz/od Essen

1,1
0.5 0.5 1.5 2.5 0.5

Ferien mit Familie

Das Ferienhaus (keine 130 qm, höchstens 80 qm), sehr abgewohnt und in die Jahre gekommen, sowie renovierungsbedürftig. Das Mobiliar ist alt und teilweise ramponiert. Sauberkeit sowie die Hygiene lassen zu wünschen übrig. Wir waren sehr enttäuscht.

Odgovor iznajmljivača obitelj A. Dr. Stranz:

Wir sind schockiert. Die m² stehen in den Architektenzeichnungen und bei allen Ämtern. Nichts ist abgewohnt, nichts ist renovierungsbedürftig. Letzte Renovierung 2020 dazu 4 neue Fernseher und neue Geräte Miele Geschirrspüler, Miele Kühlschrank, Miele Mikrowelle und im September 2021 neue Leder-Sitzecke und neue Leder-Stühle in der Küche. Sofort wenn etwas kaputt gegangen ist, wird es ersetzt. Eine Firma ist mit Hygiene und Sauberkeit beauftragt. Diese Firma arbeitet professionell und hervorragend. Diese GmbH hinterlässt auch immer eine Visitenkarte mit Telefonnummer. Falls später etwas fehlt oder gewünscht wird kommt jemand und hilft. Bei Einzug und Schlüsselübergabe wird das gesamte Haus und das Saunahaus begangen und alles erklärt und gezeigt. Dabei wird bereits gefragt ob alles in Ordnung ist. Wir nehmen gern alle Anregungen an was wir noch verbessern können.

kolovoz 2020

Ramona G. iz/od Schriesheim

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Izvanredan odmor s mojim mužem

U sljedećem odmaralištu moj suprug i ja proveli smo prekrasan opuštajući odmor. Posebno treba spomenuti higijensko stanje, u kojem smo zatekli kuću. Također, i lokacija i oprema bile su visokog standarda. Dobar je i cijena, ali to ne moram posebno spominjati.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2020

Mohammed G. iz/od Schriesheim

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schöne Unterkunft für meine Famile

Meine Familie und ich haben in diesem Ferienhaus einen wunderschönen Urlaub erlebt. Es liegt gut und der Vermieter achtet sehr auf die Hygiene, die in dem Haus herrscht. Die Außenanlagen sind wunderbar und auf einem vorbildlichen Stand. Zu erwähnen ist außerdem der faire Preis des Vermieters. Gerne mache ich hier wieder Urlaub mit meiner Familie.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2020

Lucas iz/od Stuttgart

5,0
5 5 5 5 5

Gut ausgestattetes ruhiges Ferienhaus

Sehr freundliche Vermieter. Schön ausgestattet Räume in sehr ruhiger Lage. Perfekt zum entspannen. Tagesreisen nach Norderney oder Borkum sind von hieraus angenehme durchzuführen.
Von Morgensport bis Entspannungsurlaub lässt sich in Rechtsupweg alles genießen. Schönes Entertainment dank Netflix inclusive.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor na plaži

kolovoz 2020

Frederik-Konstantin F. iz/od Pullach im Isartal

5,0
5 5 5 5 5

Alles top, sehr gerne wieder.

Idyllische und ruhige Lage, perfekt zum Entspannen.

Die ostfriesische Gelassenheit lässt jeden auf seine Kosten kommen und Einkaufsmöglichkeiten, Fähren und Strände sind in 10-15 Minuten mit dem Auto zu erreichen, wobei sich auch eine Fahrradtour zum Strand wirklich lohnt.

Der Vermieter war wirklich nett, besonderes Highlight ist natürlich die Sauna, in der man sich nach einem Tag am Strand einfach weiter erholen kann.

Auch für Fans des Morgensportes bietet das Haus die perfekte Lage um ungestört durch die Landschaft joggen zu können und auf dem Weg die Frühstücksbrötchen zu besorgen.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

kolovoz 2020

Ibrahim S. iz/od Heidelberg

5,0
5 5 5 5 5

Sehr gute Unterkunft

Das Ferienhaus ist eine Spitze, die noch ihres gleichen sucht. Top Lage, top Hygiene, top Austattung der Innen- und Außenanlage und das alles noch zu einem humanen Preis. Kann ich nur empfehlen.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2019

Celina iz/od Heidelberg

5,0
5 5 5 5

Tolles Ferienhaus

Das Ferienhaus ist ruhig gelegen. Perfekt für Urlaub mit Fahrrädern. Gut ausgestattet, wir haben alles gefunden was wir brauchen. Mit dem Auto kann man alles schnell erreichen. Es lohnt sich aufjedenfall auch ein Tagesausflug auf die Norderney. Die Vermieter sind nett. Sie helfen einem bei allem und stellen auch weitere Fahrräder zu Verfügung. Es ist auch tolles Spielzeug für Kinder da. Gerne wieder.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

lipanj 2019

Marcel iz/od Frankfurt am Main

5,0
5 5 5 5

Schöne Ferien an der Nordsee

Freundliche Vermieter, schönes Haus, insgesammt einfach eine schöne Zeit. Ein Highlight des Urlaubs war der Tag auf der Nordsee mit einer Yacht. Außerdem ist uns die gute Ausstatung des Hauses aufgefallen z.B wird auf den Fernsehern ein großes Programm an Filmen angeboten durch den Zugang gratis auf Netflix.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži


kontakt

obitelj A. Dr. Stranz

obitelj A. Dr. Stranz

Željeli bismo Vaš boravak kod nas učiniti što ugodnijim prema Vašim posebnim zamislima i željama. Molimo kontaktirajte me sa svim pitanjima ili potrebama. Sretan sam kada ste zadovoljni i kada možete uživati u izvrsnom odmoru. Možete me nazvati u bilo koje vrijeme izvan radnog vremena službe. Ako nisam odmah dostupan, nazvat ću vas što je prije moguće.


ostale informacije

Broj objekta: 238412

Posljednje ažuriranje: 22.03.2024

Oglas je online od: 4 godine, 8 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/238412.htm


«Poluotok Istočna Frizija Sjeverno more» je dobio ocjenu gosta 4.6 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 10 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 8 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina