Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Casa Vistalmar

maks.  4   Gosta/Gostiju
90m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
90m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

3 puta dodano listi želja

Već više od 4 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

3 puta dodano listi želja

Već više od 4 godine online



Opis

Život u srcu Conila, točno u sredini i još uvijek tih.
Naša kuća za odmor, Casa Vistalmar, nalazi se u maloj sporednoj ulici u starom gradu. Potpuno preuređena s velikom pažnjom na detalje, Casa Vistalmar kombinira južni španjolski šarm i modernu udobnost. Sa velike, privatne krovne terase pruža se fantastičan pogled na bijele, maurske kuće prema plaži i Atlantiku. Kuća je podijeljena na dvije razine i dočekuje svoje goste otvorenim, svijetloplavim dizajnom.

Spavaća soba u prizemlju opremljena je s 2 kreveta, koji se mogu koristiti kao veliki bračni krevet (1,8mx 2m) ili kao 2 odvojena kreveta. To uključuje udobnu kupaonicu. Na prvom katu nalazi se otvoreni, prostrani dnevni boravak i kuhinja. Kuhinja ima sve što trebate s užitkom kuhati. HD TV u dnevnoj sobi također prima njemačke programe putem satelita. Na ovom katu nalazi se i druga, prostrana spavaća soba s bračnim krevetom (1,8mx 2m), te kupaonicom. Odavde stepenice vode do Castillete s perilicom rublja i praktičnim sudoperom, s izlazom na veliku krovnu terasu. Krovna terasa površine 45m2 opremljena je blagovaonicom, ugodnim dnevnim boravkom, vanjskim tušem i roštiljem za kotlić. Pergola u sjeni bit će postavljena u siječnju 2020. godine.

Sve sobe imaju klima uređaj sa funkcijama hlađenja i grijanja. Kupaonice su opremljene sušilicom za ručnike i podnim grijanjem (za zimske mjesece). Prema današnjim standardima, topla voda se priprema pomoću solarnih panela. Besplatni WiFi dostupan je u svim sobama.
Posjetite našu web stranicu:

Radujemo se vašem istraživanju. Ako niste sigurni, kontaktirajte nas e-poštom ili telefonom.
Nažalost, ne govorimo tečno španjolski i engleski. Za savršenu komunikaciju, pošaljite nam svoja pitanja e-poštom.
Broj licence ili registracije: VFT/CA/10042

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.5 km

0.5 km

Mogućnost kupovine 0.05 km

0.05 km

Restoran 0.05 km

0.05 km

Centar grada/mjesta 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 64 km Jerez de la Frontera

64 km

Kolodvor 30 km San Fernando / Cádiz

30 km

Izlaz s autoceste 2 km Conil Playas

2 km


Mjesto i položaj smještaja

Vaša kuća za odmor Casa Vistalmar u Calle Cruz, u srcu Conila, nudi vam mirno okruženje, a opet priliku da se nađete usred andaluzijskog života ili na plaži u samo nekoliko minuta.
Kada stignete, parkirajte automobil na nekom od obližnjih javnih parkirališta. Neće vam više trebati da ostanete u Conil-u. Živahni stari grad s brojnim restoranima, tapas barovima i glazbom može se doći za nekoliko minuta.
U malom Supermercadu, odmah iza ugla, dobivate sve za svakodnevnu upotrebu. Nakon šetnje starim gradom doći ćete do Mercado de Abastosa sa svježe ulovljenom ribom, mesom i povrćem iz regije. Kuhajte u svojoj udobnoj kuhinji i uživajte u hrani na krovnoj terasi s pogledom na Atlantik.
Nabavite kutiju ribe ili churros u Zaboli Freiduría ili uživajte u opsežnom doručku u šarmantnoj Desayuneriji odmah iza ugla.
Put do živahne plaže Los Bateles s barovima na plaži može se stići za otprilike 10 minuta pješice. Plaža Playa del Castilnovo nalazi se s druge strane Rio Salada i do nje se može stići pješice za oko 15 minuta. Ovdje možete uživati u miru i beskrajnoj pješčanoj plaži.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 100 €

dodatne informacije o cijeni najma:

Nakon primitka zahtjeva za rezervaciju, kompletne dokumente ćemo vam poslati e-poštom. Prenesite 25% cijene najma na navedeni bankovni račun u roku od tjedan dana. Ovim prijenosom rezervacija je konačna. Preostali iznos plus 150 € depozita dospijeva 6 tjedana prije dolaska. Polog u iznosu od 150 € vraća se u roku od tjedan dana nakon odlaska i konačnog prihvata. U cijene su uključeni svi dodatni troškovi.
Ako imate bilo kakvih pitanja, obratite nam se putem e-maila ili telefona.

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Vrijeme prijave i odjave odvija se nakon savjetovanja s vama. Ako nam javite vrijeme dolaska i odlaska, pokušat ćemo ih u skladu s tim.
U visokoj sezoni (srpanj / kolovoz) postoji minimalni period najma od 7 dana.
Kraći boravak je također moguć u ranoj ili kasnoj sezoni.
U zimskim mjesecima rado vam nudimo posebnu cijenu za razdoblje najma od 3 tjedna ili više.
Ne iznajmljujemo mlade skupine odraslih i grupe stranačkih odmaraša.
U blizini ima dovoljno parkirnih mjesta, nema određenog prostora.

Ne ustručavajte se kontaktirati nas e-poštom ili telefonom.
Nažalost, ne govorimo tečno španjolski i engleski.
Za savršenu komunikaciju, pošaljite nam svoja pitanja e-poštom.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 23.04.2024


3 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

studeni 2023

Ellen B. iz/od 38667 Bad Harzburg

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ništa nije nedostajalo!

Draga Silvija, dragi Petre, u vašoj predivnoj vili Vistalmar smo se osjećali fantastično. Ništa nam nije nedostajalo! Oprema i ambijent su savršeni! Moderna tehnologija je besprijekorno funkcionirala. Imali smo sreće s vremenom pa smo mogli iskoristiti sjedalice za odmor na terasi. Kreveti su bili vrlo udobni i ugodni. Za hladnije dane smo također koristili meke vunene deke. Položaj vile je izvrstan! Vrlo mirno, a ipak samo nekoliko koraka do centra grada. Plaža je također dostupna pješice. Vi ste divni domaćini kojima je stalo do dobrobiti najmoprimaca. Koristili smo kuću Vistalmar 3 mjeseca tijekom zimskih mjeseci i osjećali smo se kao kod kuće! Veće komplimente nema potrebe izgovarati! Ova vila se preporučuje 100%!!!

Odgovor iznajmljivača A. Casa de la Luz:

Vielen Dank für das wunderbare Feedback! Es freut uns riesig, dass ihr euch rundum wohl gefühlt habt !Ihr seid Beide auch tolle Feriengäste, schön durften wir euch kennen lernen :-)
Herzliche Grüsse und alles Gute euch Beiden !!

listopad 2023

Marlen M. iz/od Niedenstein

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor u Casa Vistalmaru

Draga Silvia, dragi Petre, kao što već znate, oduševljeni smo vašom kućom za odmor! Vrlo je ukusno uređena i sve što vam treba je dostupno. Primjetno je i koliko je kuća održavana - iz iskustva znamo da to nije samorazumljivo. U ovom trenutku, srdačan pozdrav Ani! Položaj je savršen, usred svega, a sve je dostupno pješice. Sada već nedostaje šetnja plažom. Ako opet želimo u Conil, znamo kamo... Uostalom, svi prethodni, pozitivni komentari nas dodiruju, teško ih je nadmašiti!!

Odgovor iznajmljivača A. Casa de la Luz:

Vielen Dank für das positive Feedback ! Das ist ganz wunderbar, dass Ihr Euren Urlaub in vollen Zügen genießen konntet ! Es würde uns riesig freuen, Euch ein nächstes mal HALLO zu sagen im Casa Vistalmar !
Herzliche Grüsse und alles Gute euch Beiden !!

travanj 2023

Petra T. iz/od Landau

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Ponovo super.

Hvala vam, draga Silvia i Peter, još jednom na svemu. Osjećali smo se jako dobro i bilo nam je teško vratiti se u svakodnevni život. Kuća je fantastična, zaista je najbolje opremljen apartman koji smo ikad imali. Također, briga Ane je uvijek sjajna i uvijek imamo vas za kontakt ako imamo pitanja. Rado ćemo se ponovno vratiti i obećavamo da ćemo se sljedeći put susresti na čaši vina na krovnoj terasi, ako ste tu. Petra

Odgovor iznajmljivača A. Casa de la Luz:

Liebe Petra, vielen Dank für euer tolles Feedback. Es freut uns sehr, dass ihr euch so richtig wohl gefühlt habt. Ja genau, das nächste mal schaffen wir es auf ein Glas Wein ! Wir freuen uns jetzt schon darauf :-)


kontakt

A. Casa de la Luz

A. Casa de la Luz

¡Bienvenidos, mi smo Silvia i Peter! Umirovljeni umjetnik i poduzetnik. Kod kuće smo u Zürichu i Conilu. Kad smo slučajno otkrili mali grad Conil, odmah smo izgubili srce na ovom prekrasnom mjestu. Bijele kuće, uske ulice, topli ljudi, točno na Atlantiku s beskrajnom plažom. A onda ovo svjetlo! Costa de la Luz zaista živi do svog imena. Prošlo je neko vrijeme od tada. Uživamo u našoj kući koja se nalazi usred starog grada, a opet vrlo mirna. Prije dvije godine imali smo priliku kupiti susjednu kuću. S puno strasti pretvorili smo i ovu kuću, Casa Vistalmar. Od proljeća 2020. radujemo se gostima i učinit ćemo sve kako bismo osigurali nezaboravan, opuštajući boravak u Conil-u. Nažalost, ne govorimo tečno španjolski i engleski. Za savršenu komunikaciju, pošaljite nam svoja pitanja e-poštom.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 246992

Posljednje ažuriranje: 11.04.2024

Oglas je online od: 4 godine, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/246992.htm


«Casa Vistalmar» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 3 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina