Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

apartman za odmor Obiteljski odmor Genzano di Roma

maks.  3   Gosta/Gostiju
130m²  stambena površina
1 spavaća soba (+1)
1  Kupaonica
maks. 3  Gosta/Gostiju
130m²
1 spavaća soba (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Apartman Glicine: Miran, neovisan i prostran apartman, pogodan za 2 - 3 osobe + dijete do 4 godine u dječjem krevetiću. Ukupno 130 četvornih metara (četvornih metara) stambenog prostora, od čega 60 četvornih metara u privatnom vanjskom prostoru (verandi i vrtu). Sastoji se od velikog dnevnog boravka sa trpezarijskim stolom i stolicama, udobnog kauča-garniture sa kaminom, dodatnog kreveta (sklopivi krevet) i pristupa panoramskoj terasi s pogledom na more - kuhinja s 4 ploče za kuhanje na plin, hladnjakom, mikrovalnom pećnicom, perilicom posuđa - spavaća soba s udobnim bračnim krevetom, Stol i kamin te vlastita kupaonica s tušem. Veliki privatni vanjski prostor s verandom, stolom, stolicama i ležaljkama i vrtom.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 5 km

5 km

Jezero 5 km

5 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km

Autobus 3 km

3 km

Zračna luka 40 km Roma - Fiumicino

40 km

Kolodvor 8 km Campoleone

8 km

Izlaz s autoceste 17 km Via Appia

17 km


Mjesto i položaj smještaja

U privatnom parku od 13 hektara odmarališta Vigna Luisa nalaze se dvije seoske kuće koje su pažljivo obnovljene. Svaka kućica ima dva neovisna, tiha i sunčana apartmana.
Svi apartmani imaju udoban dnevni boravak s kaučem, antiknim namještajem i kaminom. Velike spavaće sobe imaju vlastite kupaonice. Tu je i veliki privatni vanjski prostor s verandom, stolom, stolicama, ležaljkama i vrtom. S terase, verande ili vrta možete uživati u panoramskom pogledu od 360 stupnjeva preko brda okolnog idiličnog područja Castelli Romani, s vinogradima, maslinicima i morem.
Našim gostima apartmana nudimo besplatno: košaru dobrodošlice s domaćim specijalitetima s područja Castelli Romani, poput čistog organskog maslinovog ulja, vina, kruha i ostalih sezonskih poljoprivrednih proizvoda. Privatno parkiralište u samom mjestu. Za zajedničko korištenje postojeća perilica rublja. Korisne informacije za istraživanje područja Castelli Romani, mora i Rima. Lijepe i opuštajuće šetnje našim privatnim parkom, s pogledom na maslinike, vinograde i more u blizini.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Napomene o troškovima grijanja: dodatni troškovi za centralno grijanje računaju se od studenog do ožujka: 20 eura po danu i apartmanu

Uvjeti poništenja:

  • Iznos Vašeg bukinga umanjen za pristojbu koja se odnosi na poništenje istog biće Vam vraćen tj. nadoknađen ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 1 dan prije planiranog check-in datume, i to do 12 sati u podne po srednjeeuropskom vremenu. Za slučaj poništenja koja bi uslijedila manje od jednoga (1) dana prije planiranog check-in datuma, nadoknada odgovara iznosu bukinga umanjenom za cijenu prvog noćenja i za pristojbu koja se odnosi na ponoštenje.

ostale informacije:

Dobrodošli u turističko mjesto Vigna Luisa, na području Castelli Romani, u provinciji Rim. Vigna Luisa smještena je u parku od 13 hektara i sastoji se od ukrasnog bilja, vinograda i maslinika, s dvije ljubavno obnovljene kuće, s prekrasnim panoramskim pogledom na okolicu i more (Circeo, Anzio i Nettuno i pontinski otoci Sela i gradovi kao što su Lanuvio, Genzano, Albano, Castel Gandolfo i Ariccia, smješteni na šumovitim obroncima brda Alban, s prekrasnim jezerima i vinogradima, koji se nalaze neposredno izvan Rima, jedno su od najljepših područja provincije Rima , i vrijedi ga posjetiti.
Romansku regiju Castelli već su stoljećima posjećivale poznate osobe, a vile su izgrađene s prekrasnim vrtovima, na primjer, u Frascatiju i Aricciji. U gustim šumama i oko jezera idealan je za planinarenje. Regija je također poznata po proizvodnji vina, s nekim od najboljih talijanskih vina DOC.
Apartmani odmarališta Vigna Luisa nude panoramski pogled na brda, vinograde i more s nezaboravnim zalascima sunca. Ovdje je savršeno mjesto za posjet vječnom gradu Rimu, koji nudi spomenike Rimskog carstva i brojne kulturne ponude. Nakon istraživanja grada Rima i okolice Castelli Romani, možete se opustiti u zelenilu i uživati u blagom morskom zraku i idiličnom krajoliku. Prekrasne plaže uz more, Anzio i Nettuno, lako su dostupne i nude odmor i užitak.
Klima je idealna za odmor, a dugo, toplo ljeto traje od svibnja do rujna, s prosječnim temperaturama od 28 ° C. Proljeće i jesen vrlo su blagi i pozivaju na planinarenje i opuštanje u prirodi.
Turističko naselje Vigna Luisa, s dvije tipične kuće za odmor, svaki s dva neovisna apartmana smještena u blizini Genzanona i Lanuvija u Castelli Romani, na selu, a do njih se lako može doći s obližnje zračne luke Roma - Ciampino (15 km) ili od zračne luke Roma - Fiumicino se može postići. Da biste posjetili područje grada Castelli Romani i obližnje more, potrebno je unajmiti automobil, po mogućnosti na zračnoj liniji koja će vas odvesti u Rim. učiniti. Za posjet Rimu možete se voziti do obližnje željezničke stanice Campoleone (7 km), odakle redovitim lokalnim vlakovima stižete za Rim za otprilike 22 minute.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 24.04.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa D. De Anna

gospođa D. De Anna

Ono što nam je najvažnije: gost blagdana trebao bi se osjećati ugodno s nama i uživati u blagdanima do kraja. Pomažemo odmoru u informacijama o Rimu i okolici, obližnjim jezerima i moru. U neposrednoj blizini odmarališta Vigna Luisa nalazi se selo Genzano di Roma sa svojim trgovačkim centrima i jezerom Nemi. U blizini je jezero "Lago di Albano". Do obližnjeg željezničkog kolodvora u Rim možete lako stići za otprilike 22 minute vlakom. Do mora s prekrasnim pješčanim plažama može se doći za oko 35 minuta. Želimo vam ugodan odmor u Castelli Romani, vrlo blizu Rima. Donatella De Anna


Dalji smještaji od gospođa D. De Anna


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 251662

Posljednje ažuriranje: 13.12.2023

Oglas je online od: 4 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/251662.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina