Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Casita Canaria i studio, sa WiFi

La Asomada, Puerto del Carmen, Tias, Lanzarote

maks.  6   Gosta/Gostiju
130m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
130m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

35 puta dodano listi želja

Već više od 15 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

35 puta dodano listi želja

Već više od 15 godina online



Opis

Odmor kući "Casita Canaria", pogodan za 2 do 6 osoba, nalazi se na rubu Canarian selu La Asomada, sa dvije velike terase i solarni grijani bazen s morskom vodom (8m x 4m) u rimskom stilu, nudi pogled na more i otok Fuerteventura.
Kuća ima dvije spavaće sobe, jedan bračni i jedan bračni, ugradbeni tuš soba s WC-om. Veliki dnevni boravak s potpuno opremljenom modernom kuhinjom. U susjedstvu, ali odvojeno je nezavisni studio s udobnim kaučem na razvlačenje, tuš soba wc-om i malog Küchencke. Cijela kuća je idealna želite živjeti za obitelj od 6 osoba s članovima obitelji ili prijateljima onih koji još uvijek kao neki privatni. Naravno, obje jedinice mogu iznajmiti zasebno ili zajedno.
Ako unajmite neku od jedinica, također možete dobiti bežični pristup internetu. Sve sobe imaju velike opremljenu ormari s ladicama i dovoljno vješanje prostoru i obje jedinice imaju mali sef.
dovesti prostrane i svijetle dnevne sobe u Casita s kliznim staklenim vratima do gornje terase pruža udoban prostor za sjedenje, SAT TV, DVD, CD, radio i knjige. Možete Deutsches, - engleski, - i dobiti španjolsku televiziju. Tu je i stol za ručavanje za 6 osoba, komforno uređena i dosta čitanja materijala i igara koje vam užitak dok opuštanje i uživanje u odmoru.
Moderna kuhinja ima punu električna pećnica, ploča, mikrovalna pećnica, perilica suđa, veliki hladnjak zamrzivač i perilicu rublja. Osim uobičajenih kuhalo za vodu, toster, postoje mnoge druge korisne pribor koji će olakšati kuhanje odmor hranu.
Izvan kuće su dvije terase, gornja terasa ima natkriveni prostor za sjedenje i donja terasa (mogućnost zaključavanja) ima 4m. Veliki solarni grijani morska bazen, gdje se koriste bez kemikalija. Bazen je privatno ako najam cijele kuće i u hladnijim zimskim mjesecima bazen također, za naknadu od 90,00 € tjedno, električno grijanje. Na terasi ćete naći plinski roštilj (Webber), blagovaonicu za šest i udobnim ležaljkama. Cijeli objekt je okružen zidom i na tlu također dijete prijateljski. Mi smo također ljubimac prijateljski.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 6 km

6 km

Jezero 8 km

8 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 15 km Arrecife

15 km


Mjesto i položaj smještaja

Ako ste u potrazi za odmor bez stresa i vole uživati ​​u miru na zemlji, i žele ostati i dalje u neposrednoj blizini živahnog odmarališta Puerto del Carmen je tada "Casita Canaria" pravo rješenje za vas. Ova lijepa self-catering kuća za odmor u brdima iznad Puerto del Carmen, a ti si samo 5 minuta vožnje od okruga kapitala Tias i poznatog marine Puerto Calero. Jednako tako blizu je predstavljena vinska regija "La Geria" s raznim Bodegas gdje bi trebali probati domaće vino.
La Asomada je centralno smješten uz jednostavan pristup cijelom otoku i sve što ima za ponuditi. Canarian selo La Asomada je samo šest minuta vožnje do odredišta Puerto del Carmen sa svojim "plažama i širok spektar trgovina i restorana" U selu ima mali supermarket, što je vrlo blizu. Nedavno su sada uklonjene. Također, samo 5 minuta na kojima možete dobiti vrlo moderan veliki supermarket "Euro štednje" svježe voće, meso i svježu ribu. Ostale trgovine su u obližnjem gradu Tias, kapitala lokalne općine. selo ima javni gradski prijevoz na svakih sat vremena nakon Tias i Puerto del Carmen.
U blizini dobrih restorana "La Cabana" i "Tegala", ili bar jedan španjolski tapas mogu se naći u selu. Također benzinska postaja s malom supermarketu (koji se također svake nedjelje ujutro je otvoren) su samo nekoliko minuta vožnje automobilom.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

650,00 € Euro je minimalna cijena po tjedan dana za 2 osobe za Casita bez studiju, a studio 140 € Extra. Molimo pogledajte sezonskim cijenama na svaku dodatnu osobu do 6 osoba iznosi 70,00 € tjedno više. Mi smo sretni da stavi na raspolaganje posebne cijene za dugoročne stanare, "Early Bird" i rezervacije u "zadnji čas".
To je stanje koje vi i svi vaši suputnici su završili dobru putno osiguranje. Mi ne možemo biti odgovorni za osobnu gubitak ili nesreća.

Uvjeti poništenja:

  • Iznos Vašeg bukinga umanjen za pristojbu koja se odnosi na poništenje istog biće Vam vraćen tj. nadoknađen ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 4 dana prije planiranog check-in datuma, I to do 12 sati u podne po srednjeeuropskom vremenu. Za slučaj poništenja koja bi uslijedila manje od 4 dana prije planiranog check-in datuma, nadoknada iznosi 50% od iznosa bukinga, s tim što se od nadoknade odbija cijena prvog noćenja i pristojba za poništenje tj. storniranje bukinga.

ostale informacije:

Najam automobila se smatra "bitno", ako želite znati otok. Novi golf teren u Tias je samo 5 minuta vožnje automobilom, a sada je u potpunosti operativno. No! Izvorni čip prvaka Tečaj u Costa Teguise se može doći za 20 minuta vožnje automobilom.
Za zdravlje i opuštanje
Joga i masaža u Lanzarote:
Intuitivno 'Radost Masaža' je nježna, ali vrlo intenzivan! Ona ima umirujuće i lijek za tijelo, um i dušu. Koristeći različite, intuitivno vođena masaža udaraca otopi se napetost i energetskih blokada.
Može se, između ostalog, koristi se u napetosti bol, nemir, nesanica i mentalno i energetskoj neravnoteži. Dodatne informacije: Radost Beate Bohmhammel, Cell (0034) 699 160 685 E-mail:


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 19.04.2024


8 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
4.9 Cijena/učin
4.9 Servis
4.8 Položaj
4.9 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2020

Maurice iz/od Wermelskirchen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna lokacija i kuća iz snova

Vila je izuzetno lijepa i tiha.
Potpuno ste sami i ima puno prostora.
Bazen je kristalno čist i jednostavno fantastičan kada je temperatura visoka. U cijeloj vili ćete pronaći
sve što vam treba, bilo da se radi o kuhinjskim potrepštinama (čak i kuhinjskoj vagi i blenderu...) ili dasci za glačanje i glačalu, ništa ne nedostaje.
U kući je vrlo ugodna temperatura i kad otvorimo prozore, noću uvijek puše ugodan svjež povjetarac.
Preporuča se vozilo, iako ne bi bilo potrebno napuštati kuću.
Domaćin Peter jednostavno je vrlo draga, gostoljubiva i sjajna osoba! Imali smo ogromnu zdjelu voća na stolu i ledena pića u hladnjaku kao dar dobrodošlice. Bilo nam je jako drago zbog toga.
Osjećali smo se iznimno ugodno i vratit ćemo se što je prije moguće!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

prosinac 2018

Christine M. iz/od 60594 Frankfurt

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasan potpuno novi stan

Dragi Peter,
Imali smo veliku čast biti prvi gosti u vašem novoizgrađenom apartmanu. U rujnu smo od vas dobili obilazak konstrukcije školjke i već smo otprilike mogli zamisliti kako bi sve trebalo biti jednog dana. Spontano smo odlučili božićne dane provesti ovdje. Sada kada je sve gotovo, možemo samo reći WOW! Stvorili ste mjesto za dobar osjećaj i opuštanje s velikom pažnjom na detalje i strašću. Ništa ne nedostaje i stvarno ste uspjeli pronaći ravnotežu između vrlo modernog i udobnog. Kao i uvijek, dočekani smo srdačno, a dobro opskrbljeni hladnjak, košara s voćem i prekrasan buket papagajskog cvijeća dali su nam osjećaj da se vraćamo kući. Unatoč blizini vaše kuće s desne strane i pansiona Caritas Canaria s lijeve strane, mogli smo uživati u potpunoj privatnosti. S terase se pruža neometan pogled na Atlantik te možete uživati u izlasku sunca ujutro i zalasku sunca navečer. Vrtni namještaj, prvoklasne ležaljke i whirlpool su šlag na torti. U stanu se nalazi uspješan spoj ultramodernog i udobnog namještaja i prekrasnih antikviteta. Potpuno funkcionalna kuhinja tjera srce svakog kuhara da brže kuca. Prekrasan atrij s fontanom daje dovoljno svjetla i zraka. Kupaonica je potpuno opremljena, a tuš kabina s kišnim tušem je vrhunska. Super udoban krevet s oprugama u spavaćoj sobi poziva vas na spavanje cijeli dan. Satelitska TV s njemačkim, španjolskim i engleskim kanalima, kao i besplatni WLAN u izvrsnoj kvaliteti spominju se tek usput. Sve u svemu mjesto za dobar osjećaj. Vaše gostoprimstvo čini sve savršenim i već se radujemo ponovnom susretu u ožujku u ovom prekrasnom apartmanu.
Mucho Besos Christine i Gerhard

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

siječanj 2018

Fred und Ann iz/od 56244 Steinen

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Savršen početak nove godine.

Mi (2 osobe) boravili smo u Casiti Canaria 2018. od 6. siječnja do 3. ožujka, tj. 8 tjedana. To je bio naš prvi boravak tamo.
Iako je vrijeme bilo malo miješano, posebno u siječnju, uvijek smo imali sunčanih razdoblja. U veljači je općenito postalo toplije.
Sjajno smo se opustili u casiti. Sve je bilo dostupno u kući. Peter Proquitte, vlasnik, bio je vrlo pažljiv i diskretan domaćin.
Garsonijeru pored kuće nismo koristili. Bazen nam je bio dodatno grijan na struju.
Kuća i bazen su čišćeni tjedno, vrt vidljiv s terase je redovito njegovan.
Casita se nalazi uz mjesnu prometnicu na mirnoj lokaciji s pogledom na more.
Za kupovinu ili izlete potreban vam je rent-a-car. Ali selo La Asomada također je vrlo središnje. Nema dugih putovanja, bez obzira kamo želite ići. A na ovom otoku ima zaista mnogo lijepih i zanimljivih mjesta. Uglavnom smo izlazili ujutro, a poslijepodne se sunčali na jednoj od dvije terase.
Za nas je to bio stvarno lijep dugotrajni odmor. Rado ćemo opet doći!
Anne i Fred

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

Odgovor iznajmljivača gospodin P. Proquitte:

Ich danke Ihnen vielmals für Ihre gute Bewertung und bin immer sehr zufrieden wenn sich meine Urlaubsgäste bei mir wohlgefühlt haben. Nun freue ich mich schon auf Ihren nächsten Besuch im März 2019. Mit besten Grüßen Peter.

rujan 2016

Jens iz/od Düsseldorf

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrhunska usluga!

Najbolje opremljen uz vrhunsku uslugu! Gostima je na raspolaganju dobrodošli paket s pićima i voćem. Vlasnik je uvijek dostupan i pomaže s pitanjima ili eventualnim problemima. Zato sam već bio tamo tri puta... Jens

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom

ožujak 2015

K. iz/od Augsburg

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Top početna točka za istraživanje otoka bilo koje vrste

Dragi Petre,
Nažalost, danas nam je posljednji dan odmora i u potpunosti smo ga uživali. Već smo doručkovali na predivnoj terasi i uživali u suncu, koje je ove nedelje nažalost bilo veoma oskudno.
Želimo ti se zahvaliti za ovu nedelju. Tvoj stan zaista nudi sve što čovek može poželeti. Do sada nikada nismo naišli na pun frižider u apartmanu, a i u kuhinji je zabavno na večeru nakon planinarenja jer ima sve što je potrebno.
Hvala ti puno na svim pogodnostima.
Neka se i tvoje želje ispune uz puno zdravlja.
Srdačan pozdrav, Marie-Luise i Eugen

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

prosinac 2014

S. iz/od Norden

5,0
5 5 5 5

Wir kennen keinen schöneren Urlaubsort!

Im Casita Canaria, haben wir einen unvergesslichen Urlaub verbracht!Bei der Ankunft,erwartete uns ein gemischter Obstkorb,und im Kühlschrank lagen für unseren Empfang köstliche Delikatessen bereit...Es fehlte uns an nichts...Unsere Kinder,konnten sich in dem warmen mit Salzwasser gefüllten Pool so richtig austoben ! Das große Haus ist unglaublich geschmackvoll und sehr gemütlich eingerichtet...so das wir jetzt schon wieder Fernweh haben,und unseren nächsten Urlaub in dieses Haus gebucht haben.Die Freundlichkeit und Hilfsbereitschaft des Vermieters,hat es uns auch angetan...Es war einfach alles perfekt!!!Hinzu kommt noch,dass wir für die Großeltern das kleine gemütliche Studio nebenan mit gemietet hatten...und wir auch einmal ohne unsere Kinder das Nachtleben in Puerto del Carmen genießen konnten.Eine wunderbare Lösung für uns als Familie.Der beleuchtete Ausblick von Puerto del Carmen,von der wunderschönen Terrasse aus...und der Sonnenuntergang,ist ein Erlebnis,dass man einfach nicht vergessen kann!Mit einem Glas Wein und genussvollen Grill Gerichten,beedeten wir unsere Abende.Jederzeit,mit 10 Sternen eine Empfehlung wert.Hier kann man wirklich ungestört und einen erholsamen Urlaub verbringen.Wir sind bald wieder da,und verbleiben mit lieben Grüßen ,
Die Nordlichter.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Romantični odmor

siječanj 2013

Biba iz/od Mönchengladbach

5,0
5 5 5 5 5

Vielen Dank Herr Proquitte. Es war ein toller Urlaub.

Wir, 4 Erwachsene Ende 30 und 1 Kleinkind, haben alle Kriterien mit 100% angegeben, da wir rumdum zufrieden waren. Das Preis-Leistungsverhältniss stimmt voll und ganz. Herr Proquitte war (ist) ein zuverlässiger, freundlicher und hilfsbereiter Gastgeber. Das Domeziel ist komplett eingerichtet, Kindertauglich und gross genug um auch seine Privatsphäre haben zu können. Auf Wünsche geht Herr Porquitto ohne Umschweife ein und erfüllt sie promt.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Okolica smještaja: Ländlich ruhig mit guter Strassenanbindung. Leihwagen benötigt.

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: Ab ins Auto und erkunden. Es gibt reichlich zu entdecken.

Mogućnosti za kupovinu: Vorort ein kleiner Tante Ema Laden. In 3 Autominuten ein grosser Supermarkt. In 15 Autominuten nach Arrecife zum grossen Shoppen.

listopad 2009

Peter iz/od Polruen

4,5
4.7 4.6 4.5 3.7 4.8

Casita Canaria

Im Oktober/November 2009 machten wir fünf Wochen Ferien in der "Casita Canaria". Es waren fünf Wochen
mit strahlend blauem Himmel und Sonnenschein auf einem wunderschönen Anwesen mit einem sehr gepfleg-
ten Pool, und auch das ganze Haus war bis zum letzten I-Tüpfelchen schön und geschmackvoll eingerichtet
und insgesamt sehr gepflegt. Es fehlte an nichts: Fernseher, CDs, DVDs, Bücher, Spiele - bis hin zu frischen
Blumen und einer Schale mit Obst zur Begrüßung.
Der Hausherr, wohnhaft zwar separat aber auf dem gleichen Grundstück, stand auf Wunsch mit Rat und Tat
jederzeit diskret zur Verfügung wenn Not am Mann war, was wir in besonderen Situationen sehr zu schätzen
gelernt haben.
Das "Studio", das ebenfalls komplett und sehr schön eingerichtet ist, hatten wir mitgemietet und konnten
so noch Verwandte einladen und unterbringen, die sich ebenfallls dort sehr wohlgefühlt haben.
"Casita Canaria" liegt am Ortsrand von Asomada und ist am besten mit dem Auto zu erreichen. Es ist sehr
gut geeignet für Familien mit Kindern oder für Gäste ab 50+, die etwas ruhiger Urlaub machen wollen.
Wir werden gerne wiederkommen!
Christa und Peter aus Köln

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži, Romantični odmor

Okolica smještaja: Sehr ruhig und ländlich gelegen.

Mogućnosti za kupovinu: Ein großer und ganz neuer Supermarkt wurde gerade eröffnet und ist nur 1km entfernt, es gibt aber auch einen kleinen Supermarkt im Dorf der 500 meter entfernt ist.


kontakt

Tvrtka Casa Canaria
gospodin P. Proquitte

gospodin P. Proquitte

Ja živim od 2001. godine u La Asomada, pored moje kuće, ali da ne ometaju dovoljno daleko da vam privatnost. Ali ja sam sretan ti bilo vrijeme da se brine o, ako vam je potrebno, tako da možete provesti ugodan odmor u mojoj kući.


ostale informacije

Broj objekta: 26131

Posljednje ažuriranje: 16.03.2024

Oglas je online od: 15 godina, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/26131.htm


«Casita Canaria i studio, sa WiFi» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 8 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina