Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Haus Enzian u Raurisu - Apartman 14 str.

Raurisertal, Pinzgau, Salzburgerland, Nacionalni park Hohetauern

maks.  10   Gosta/Gostiju
100m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
100m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

„Osjećaj se dobro na odmoru“ – to je naš moto, a to bi trebalo vrijediti i za naše goste. Zato smo naša četiri apartmana za odmor opremili ukusno i udobno.



Naša četiri moderno uređena apartmana za odmor nude mjesta za 14, jedan za 6 i dva za 5 osoba.



Apartman 1, do četrnaest osoba, naš je veliki apartman od 100 četvornih metara, okružen prostranim balkonom i opremljen:

o Veliki hodnik s garderobom

o Blagovaonica sa štednjakom na drva u prostranoj kuhinji za blagovanje

o Moderna kuhinja s napom iznad četverozonske staklokeramičke ploče, sudoperom, granitnom radnom pločom i velikim hladnjakom s odjeljkom za zamrzavanje, pećnicom, perilicom posuđa, aparatom za kavu i kuhalom za vodu i još mnogo toga.

o Dvije kupaonice dizajnirane prema suvremenim standardima i opremljene tuš kabinom, duplim umivaonikom s ogledalom i policom, WC-om i radijatorom (sušilo za ručnike).

o 2 x TV, BlueRay player i besplatni WLAN/Wifi

o Spavaći dio s četiri spavaće sobe za do 14 osoba:

2 x spavaće sobe za dvije osobe (bračni krevet)

1 x spavaća soba za četiri osobe (bračni krevet i krevet na kat)

1 x spavaća soba za šest osoba (djeca). (Slično kampu za madrace u kolibi)

Svi madraci su kvalitetni džepićasti madraci i otporni su na alergije.

Jastuci i deke su bez perja za dobar i miran san!

Dječji krevetić i stolica za hranjenje možemo vam osigurati na zahtjev.

Posteljina, kuhinjske krpe i kuhinjske krpe su osigurani, a apartman ima i centralno grijanje.



Naš komforni apartman u prizemlju ima 50 četvornih metara i 'tradicionalno je moderno' opremljen. Apartman može primiti 5 osoba i pogodan je za parove, obitelji s djecom i starije osobe.



Gornji kat Haus Enzian podijeljen je na dva udobna apartmana, 2 i 3, jedan do drugog. Ovi apartmani su iste veličine i prilično lijepog namještaja, jedan apartman crvene boje, a drugi zelene boje. Svaki apartman ima 50 m2, centralno grijan i podijeljen na sljedeći način:



Dvije spavaće sobe, jedna za 2 osobe i jedna za 3 osobe. Trokrevetne sobe uređene su kao dječje sobe, ali opremljene velikim krevetima kako bi i odrasli mogli udobno provesti noći. Svi apartmani za odmor u Haus Enzian opremljeni su sintetičkim jastucima i poplunima (bez perja) za dobar i miran san! Spavaće sobe za dvije osobe su udobne i prostrane s velikim bračnim krevetom i ormarom. Kupaonice su opremljene tuš kabinom i umivaonikom, odvojeno od ovoga WC.



Prostrani hodnik s garderobom i pristupom udobnoj kuhinji za blagovanje, namještenoj u modernom, svježem, ali tradicionalnom austrijskom stilu s blagovaonicom/sjedećim prostorom i prekrasnim novim kuhinjama sa svim pogodnostima, kao što su granitna radna ploča, napa iznad četverozonska staklokeramička ploča za kuhanje, hladnjak sa zamrzivačem, mikrovalna pećnica, perilica posuđa, aparat za kavu, pećnica i kuhalo za vodu, kuhinja ne ostavlja nedostatke.



Pored toplog dekora koji daje udobnu, ugodnu atmosferu, dnevni boravak/blagovaona opremljen je TV-om ravnog ekrana, DVD playerom, mnoštvom filmova i knjiga, stereom, ugodnom rasvjetom i obiljem sunčeve svjetlosti. Naravno, oba apartmana nude prekrasan pogled na planinsku panoramu, zeleni apartman s balkonom. Ispeglana posteljina i pospremljeni kreveti, kuhinjske i kuhinjske krpe također su vam na raspolaganju po dolasku.



Zbog centralnog položaja apartmana, automobil je neophodan samo za dolazak i odlazak. Svježe žemlice za doručak brzo se donose, a navečer možete lako prošetati do koliba, restorana i barova. Haus Enzian nalazi se na ulazu u Rauris, u središtu svih trgovina, supermarketa, restorana i barova. Dolinska stanica dvosjedežnice udaljena je tristotinjak metara od kuće. Do žičare Hochalm ima 5 minuta hoda, a do jezera za kupanje nešto više.



Kuća je okružena velikim vrtom na Rauriser Ache, s terasom i prekrasno zelenim sunčalištem. Ovdje postoji mogućnost roštiljanja s prekrasnim pogledom na planine.



U suterenu se nalazi dnevni boravak sa stolnim tenisom, stolnim nogometom, pikadom, bazenom, internetom i ostavom za skije. Kućni ljubimci su dobrodošli i borave besplatno.

Besplatan WiFi u svim apartmanima!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
krevet na kat

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 25 km

25 km

Jezero 2 km

2 km

Skijaška uspinjača 0.2 km

0.2 km

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 0.2 km

0.2 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 90 km Salzburg

90 km

Kolodvor 10 km Taxenbach / Rauris

10 km

Izlaz s autoceste 40 km Bischofshofen A10

40 km


Mjesto i položaj smještaja

"Osjećaj se dobro na odmoru" - to je naš moto koji želimo prenijeti našim gostima. Zato smo naša četiri apartmana za odmor opremili ukusno i udobno.



Zbog centralnog položaja apartmana, automobil je neophodan samo za dolazak i odlazak. Svježe žemlice za doručak možete brzo preuzeti ili dostaviti na zahtjev, a navečer možete lako prošetati do koliba, restorana i barova.

Rauris (950m, 3200 stanovnika), poznat i kao "zlatni grad" zbog iskopavanja zlata u prošlosti, bogate je povijesti i jedno je od najstarijih naselja u istočnim Alpama. Srednjovjekovno iskopavanje zlata nekoć je opljačkalo bogatstvo ove planinske doline Pinzgau. Lovci na blago našeg vremena i dalje će pronaći ono što traže - idilična zajednica nacionalnog parka privlači povijesnim naslijeđem ovog doba bogatog događajima, obiljem netaknute prirode i veličanstvenim terenima za skijanje, planinarenje i brdski biciklizam.

30 km duga bočna dolina Salzacha, kroz koju teče Rauriser Ache, nema prolaznog prometa.

Na kraju doline u blizini Kolm-Saigurna (prašuma), Schusters Rappen ili touring skis jedini su zaseoci u dolini koji su zadržali veći dio svoje izvornosti, kao što su rustikalni Bucheben ili Wörth, važan prijelaz na Glockner grupu od oduvijek.

Sam Rauris osjeća se ugodno u svojoj ulozi alpske slijepe ulice, zaposlen je i dobro pripremljen za svoje goste.

Ovdje se putnik počasti strmim planinskim obroncima između kojih je sačuvan planinski poljoprivredni svijet impresivne ljepote.

Status zajednice nacionalnog parka osigurava da tako i ostane.

Rauris je također dobra polazna točka za dnevne izlete.

Apsolutno opuštanje zajamčeno je u Rauris oazi blagostanja!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Skijanje
Snowboard vožnja
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 400 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba iznosi 2 € po osobi starijoj od 15 godina po noćenju

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 30 dana prije dana dolaska.
  • Sie bekommen den Buchungsbetrag abzüglich der Stornierungsgebühr zurückerstattet, wenn Sie die Buchung mindestens 30 Tagen vor dem geplanten Check-in bis 12 Uhr mittags MEZ (Mitteleuropäische Zeit) stornieren. Bei Stornierungen, die weniger als 30 Tagen vor Check-in vorgenommen werden, wird der Buchungsbetrag nicht zurückerstattet.

ostale informacije:

U podrumu kuće Haus Enzian pronaći ćete grijanu prostoriju za skije (s ugodnim grijačem skijaških cipela) kao i praonicu rublja s perilicom i sušilicom rublja, koja se može koristiti uz malu naknadu od 2,50 € po pranju.



No, najčešće ćete u našem ugodnom podrumu pronaći prilike za opuštanje, igru, smijeh i zajedničke aktivnosti. Stolni nogomet, pikado, stolni tenis, ogromna igra četiri u nizu i soba sa stolom za bilijar i stereo instalacijom dostupni su ovdje za zajedničku igru, susrete i razmjenu ideja. Nudimo i 'a Ratz'n' društvene igre i DVD filmove za korištenje u apartmanima!


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.02.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Haus Enzian
obitelj M. Docter

obitelj M. Docter

Mi, Marco, Marielle & Fenne, mala smo obitelj i živimo zajedno s našim voljenim četveronožnim prijateljem 'Koosje' u prizemlju Haus Enzian. Volimo naš Raurisertal sa spektakularnim planinama, prekrasnom prirodom i svježim planinskim zrakom i naravno, često nas možete naći na skijanju, daskanju, turingu, planinarenju i penjanju. Kao vaši domaćini, rado ćemo vam pomoći da vaš odmor učinite nezaboravnim i rado ćemo vas savjetovati o mogućnostima izleta i aktivnosti u okolici.


Dalji smještaji od obitelj M. Docter


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 279737

Posljednje ažuriranje: 27.01.2024

Oglas je online od: 3 godine, 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/279737.htm

Obitelj Mariëlle & Marco Docter

Sportstrasse, 33

5661 Rauris

0043(0) 0664 387 6904

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina