Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Vila u blizini Siena

Siena

maks.  7   Gosta/Gostiju
140m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 7  Gosta/Gostiju
140m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

34 puta dodano listi želja

Već više od 15 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

34 puta dodano listi želja

Već više od 15 godina online


Opis

Prekrasna palača iz 18. stoljeća s tipičnom sienskom arhitekturom. Nalazi se pokraj povijesnog sela Basciano. Položaj kuće je idealan jer možete doći do regije Chianti za nekoliko minuta ili možete uživati u kulturi i pogodnostima grada Siene (6 km udaljenog).

Ljetnikovac je okružen vrtom sa stablima hrasta, lipe, čempresa i terasom punom mediteranskog bilja, gdje se možete opustiti i ugodno boraviti vani. Bazen je veličine 6m x 12m i nalazi se na terasi sa pergolom. S terase se pruža izvrstan pogled na brda uključujući šume i polja. Imanje se nalazi na nadmorskoj visini od 350 m. Klima je obično puna sunca s laganim povjetarcem.

U posjedu se nalaze tri neovisne jedinice za odmor (Glavni apartman, Guest House i Restored Barn), nedavno renovirane i potpuno opremljene. Svaka jedinica ima svoj ulaz i svoju terasu s vrtnom garniturom. Bazen je rezerviran isključivo za goste tri jedinice.
Broj licence ili registracije: 01306150523

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
krevet za bebu
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
jednokrevetna
jednokrevetna
jednokrevetna

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 80 km

80 km

Skijaška uspinjača 80 km

80 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 3 km

3 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 70 km Florence Airport

70 km

Kolodvor 5 km Siena Train Station

5 km

Izlaz s autoceste 8 km Badesse

8 km


Mjesto i položaj smještaja

Apartman "Glavni apartman" (do 7 osoba): dnevni boravak u prizemlju koji se s dva velika staklena vrata otvara u lijepo ograđeno dvorište s vrtnim namještajem. Glavna soba, s tipičnim sienskim gredama, podijeljena je na dnevni boravak i kuhinju. Dnevni boravak je opremljen sofama i foteljama. Kuhinja ima stol za do sedam osoba i uključuje sve potrepštine. Na prvom katu jedna soba s bračnim krevetom i vlastitom kupaonicom s tušem. Dječji krevetić dostupan. Iz hodnika se pristupa drugoj punoj kupaonici. Spavaća soba s dva odvojena kreveta. Na drugom katu se nalazi veliko potkrovlje sa 3 kreveta za jednu osobu. Iz soba se pruža prekrasan pogled na vrtove imanja. U dvorištu je terasa sa stolom i udobnim stolicama za uživanje na otvorenom. Dostupni suncobran i roštilj. Uz terasasti bazen, pergola sa stolom i ležaljkama. Vanjski tuš. Privatni parking unutar objekta.
Idealno za odmor na selu zbog svoje izvrsne lokacije. Siena je udaljena samo 6 km, Firenca 55 km, San Gimignano 40 km, a Castellina in Chianti 15 km. Terme udaljene 20 km od kuće. Tu je i autobusna stanica udaljena 200m, koja vas može dovesti do centra Siene. Najbliže selo, Quercegrossa, udaljeno je 3 km. Ovdje se nalaze trgovine hranom, barovi, restorani, ljekarna, pošta i pizzerije. Najbliže zračne luke su Pisa (1,5 sati) i Firenca (1 sat). Željeznički kolodvor u Sieni udaljen je 7 km od vile.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
golf
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

USLUGE. Usluge uključene: vodu, struju, plin. Posteljina i 3 veličine ručnika (inc bazen ručnik) i kuhinjskom krpom. i subota s promjena posteljine i ručnika i ručnici. Internet ADSL Wireless. Vrt i održavanje bazena. Cijena ne uključuje: centralno grijanje, klimatizacija, plaćanje putem konzumirati. Prehrana: Rezervacije, doručak, ručak, večera. Dodatni promjena posteljine i ručnika na zahtjev. Kuhanje klase na licu mjesta, vinske ture na zahtjev.

VRIJEME: Otvoreno tijekom cijele godine. Najamnina je tjedno do rujna za razdoblje od svibnja. To može biti kraće ako je u posljednji trenutak i za vrijeme niske sezone (od listopada do travnja). Dan za promjenu je subota, fleksibilan za zadnji tren, a izvan sezone. Mjesečni najam su dostupni po sniženoj cijeni u niskoj sezoni (listopada do travnja).

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 30 dana prije dana dolaska.
  • For cancellations notified 30 days prior to arrival there is the 100% refund. For cancellations after 30 days before the arrival the 30% of the deposit will be retained in full.

ostale informacije:

Klima uređaj u svim sobama, individualno grijanje s termostatom, bežični ADSL Internet 24/24, SAT TV, DVD i CD. Dobro opremljena kuhinja sa štednjakom s četiri plinskih ploča za kuhanje, frižider sa hladnjakom, perilicom suđa i perilica rublja. Dječji krevetić i stolica. Sušenje stalak, glačalo i stol za glačanje, usisivač. Izvan: stol i stolice u dvorištu, suncobran i roštiljem. Na bazenu: pergolom, stol i stolice, ležaljke, vanjski tuš. Privatno parkiralište.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 16.04.2024


3 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2023

Nathalie D. iz/od Meitingen

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Sve savršeno!

Bili smo petoro, sa malim djetetom, u smještaju i uživali smo u vremenu. Sve je bilo vrlo čisto, prostorije su bile super opremljene, kreveti udobni, a lokacija kuće na brdu sa bazenom vrlo idilična. Prve večeri smo se organizirali za večeru, koja je bila stvarno senzacionalno ukusna! Također sam primijetio da smo imali više ručnika po osobi, što nije uobičajeno! Sve u svemu, odličan i vrlo lijep odmor s apsolutnim osjećajem ugode! Rado ćemo se vratiti!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

listopad 2017

Johanna H. iz/od 59302 Oelde

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna tipična seoska kuća iz 19. stoljeća

Vila je vrlo ruralna, ali još uvijek dobro povezana (6 km od Siene) usred toskanskih brežuljaka na prostranoj parceli koja se spušta do bazena. Giada nas je vrlo srdačno dočekala i dala nam nekoliko savjeta. Kuhinja je bila dobro opremljena, a golemi, teški stol za blagovanje od hrastovine pozivao je na ugodan obrok s obitelji. Bilo nas je petero s odraslom djecom. Također smo jako cijenili dvije sofe u hladnijim večernjim satima listopada. Terasa je bila vrlo osunčana i zaklonjena. Vila je bila namještena antikvitetima, također u spavaćim sobama, i vrlo ukusno uređena. Za nas je to bio pravi dom!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

listopad 2015

Simona S. iz/od Baden-Baden

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Super: Super

bili smo s grupom od 7 osoba u listopadu 2015. u ovoj prekrasnoj kući. Sve je uređeno s ljubavlju prema detaljima. Ima 3 spavaće sobe i 2 kupaonice. Kuća je redovna kuća i okružena s još 2 kuće. Sve su bile zauzete, ali nismo primijetili susjede. Krajobraz je tamo jako lijep i automobilom se stiže do Siene za otprilike četvrt sata. Napravili smo mnogo izleta, uključujući Firencu, Pienzu i druge. Autobusna veza je vrlo dobra. Kuća također ima vrlo lijep bazen, koji smo naravno nisu mogli koristiti u to vrijeme godine. U blizini je poljoprivredno gospodarstvo. Tamo smo kupili dobar domaći vino. Također su imali jaja, ulje i sir. Sigurno ćemo opet ići. Središte Toskane i jednostavno san...

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor


kontakt

gospođa G. M.

gospođa G. M.

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 28092

Posljednje ažuriranje: 29.03.2024

Oglas je online od: 15 godina, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/28092.htm


«Vila u blizini Siena» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 3 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina