Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Evelyn

Medulin

maks.  6   Gosta/Gostiju
320m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
320m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Prekrasna i vedra Vila Evelyn smještena je u živopisnom Medulinu i pruža zadivljujući pogled na medulinski zaljev.

Predivna i impresivna Vila Evelyn predstavlja najšarmantniji spoj ugodnosti tradicije i živosti suvremenog i može ugostiti do 6 ljudi. Njene 3 ukusno uređene spavaće sobe pružaju prekrasan pogled na mirnu okolicu i otvaraju vidike prema plavom zaljevu i okolnom zelenilu. Villa također ima 2 kupaonice i jedan odvojeni wc. Dnevni prostor je savršena slika mediteranskog života. Kombiniranjem moderne u potpunosti opremljene kuhinje, svjetlom ispunjene blagovaonice i neodoljivim i udobnim dnevnim boravkom s velikim kaminom, Vila Evelyn pruža luksuz i udobnost u jednom otvorenom prostoru. Kompletna vila je klimatizirana, nudi besplatni Wi-Fi i parking za nekoliko vozila.

Njena natkrivena terasa u prizemlju je jednostavno savršena za ručavanje na otvorenom, a lounge dio mami na ispijanje jutarnje kave ili čaše dobrog vina u toplim medulinskim noćima. Pažljivo održavan vrt se ponosi starim stablom masline i dječjim igralištem i pruža prekrasan pogled na zaljev. Vanjski bazen je jedinstveno mjesto za opuštanje gdje ćete pronaći osvježenje tijekom vrućih ljetnih dana i slobodno uživati u sunčanju na nekoj od ležaljki. Njegov okoliš je popločan lokalnim kamenom i nudi vanjske tuševe i vanjski roštilj za vaše potpuno iskustvo savršenog odmora.

Dizajnirana s puno ljubavi i dubokim poštovanjem prema tradiciji, smještena u mirnom i toplom zagrljaju istarskog juga, Vila Evelyn je pravi dragulj kojeg jednostavno ne smijete propustiti.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.25 km

0.25 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 1.5 km

1.5 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 10 km

10 km


Mjesto i položaj smještaja

Medulin je jedan od predstavnika istarskog turizma i jedno je od dvadeset najpoznatijih primorskih mjesta na Jadranu. Dinamični razvoj Medulina temelji se na kvaliteti prirodnih uvjeta i izgledu nježnog krajolika. Svaki posjetitelj Medulina ovdje može pronaći pravu oazu mira i tišine, bogatu pejzažima mediteranske klime, ali istovremeno može provesti i vrlo dinamičan i bogat odmor bogatim ponudama. Uvala Medulin idealna je za sve vrste sportova na vodi, ali također ćete naći širok spektar sportskih i rekreativnih aktivnosti izvan vode.

Medulin, drevna Mutila, mjesto sa 1700 stanovnika, s prekrasno razvedenom, dugom obalom, okruženom lancem malih otoka. Medulin je danas poznato turističko središte koje, pored svojih hotela i kampova, nudi i izvanredan izbor soba i apartmana u privatnom smještaju. Sve je ovdje podređeno selu se nalazi banka, pošta, turistička ambulanta, cvjećarnica, vinski podrum, frizerski saloni, brojne trgovine, zlatarnice, suvenirnice, "zelena tržnica" ... Posjetitelji mogu birati između brojnih Teške sportske mogućnosti: tenis, nogomet, mini golf, kuglanje, boća, odbojka na pijesku, jahanje konja. Postoje škole za surf, jedrenje, ronjenje, jahanje i skijanje na vodi. Možete unajmiti motore, vesla i pedaline, skutere, bicikle i motocikle. Mladi poznaju Medulin zbog njegove diskoteke, dok se ljubitelji žive glazbe i različitih plesnih ritmova radije okupljaju na mnogim terasama. Medulin je poznat po dobrim klasičnim koncertima koji se održavaju u ljetnim mjesecima. Oko 40 restorana u kojima se nude tradicionalna nacionalna i internacionalna jela, riba, mesna i vegetarijanska jela pravi su izazov za gurmane.

Blage zime zbog mediteranske klime i bogate sportske infrastrukture čine Medulin jednim od najpopularnijih središta za sportsku pripremu tijekom cijele godine, tako da ovdje često možete upoznati najpoznatije predstavnike Hrvatske i cijelog svijeta sporta.

Prva turistička iskra na obalama Medulinskog zaljeva zapalila se krajem 19. i početkom 20. stoljeća.

Tada se Medulin na tržištu zabave ponudio da prati obilazak Pule, no ubrzo se situacija počela mijenjati i Medulin je dobivao sve veću pažnju.

Osnivanjem Društva za uljepšavanje Medulina, pionira prve turističke organizacije, na mjesto su došli prvi turisti. Od tada turizam naglo raste


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
golf
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 500 €
Akontacija: 30 % prilikom dolaska
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Up to 4 weeks before the arrival day, a cancellation is possible free of charge, but the deposit is not refunded. We recommend the completion of a travel cancellation insurance. In the case of early departure, there is no claim to repay the remaining rent.

ostale informacije:

Detalji nakon dolaska bit će dostavljeni uz potvrdu rezervacije.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.12.2023


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Travel Istria
tvrtka T. Pula

tvrtka T. Pula

Travel Istria moderna je turistička agencija sa sjedištem u Puli, 2, specijalizirana za rezervacije kuća za odmor i vila s bazenom. Vlasnica i osnivačica Kristina Peršić, nakon višegodišnjeg iskustva u pružanju usluga smještaja u vlastitim apartmanima, odlučila je ponuditi drugačiji model agencijskih usluga od onog s kojim se svakodnevno bavi. Različite potrebe iznajmljivača i osobne sklonosti gostiju zahtijevaju poseban i osobni pristup obojici. Stoga svoju poslovnu ideju baziramo na individualnom pristupu prilagođenom potrebama svakog iznajmljivača i svakog gosta, po najpovoljnijoj cijeni. Vjerujemo da je za uspješan posao i zadovoljan gost važno da se domaćini sigurni i bezbrižni posvete svojim gostima. Našom podrškom i know-how želimo našim iznajmljivačima omogućiti da osjete ovaj osjećaj, tako da gosti mogu doći u vaš objekat i „ostati s osmijehom“ - baš kao što naš slogan kaže.


Dalji smještaji od tvrtka T. Pula

Pokazati sve smještaje od tvrtka T. Pula

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 284171

Posljednje ažuriranje: 28.12.2023

Oglas je online od: 3 godine, 9 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/284171.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina