Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Halikounas

maks.  6   Gosta/Gostiju
80m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
80m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj

Vanjsko područje

Vrt
Mjesto za parkiranje
Terasa
Pogled na more

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa kadom


Kuhinja

Štednjak sa 4 ploče
Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Pećnica
Kuhalo za vodu
Aparat za kavu
Posuđe

Uređaji i pribori

Posteljina
Televizor
Peškiri
Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić
Visoka dječja stolica
WLAN bežična lokalna mreža
Namještaj za terasu

Podobno za

Nepušači
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 5 km

5 km

Zračna luka 27 km

27 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Plivanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


26 evaluacije

Ukupna ocjena

4,4 od 5
4.4 Oprema
4.4 Cijena/učin
4.4 Servis
4.4 Položaj
4.4 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Sarah R.

3,0
3 3 3 3 3

Posto autentico, immerso negli ulivi. Un po’ isolato e wild ma affascinante. Obbligatorio avere una macchina e meglio arrivare di giorno così da non perdersi.

Vassilios L.

5,0
5 5 5 5 5

Eine sehr schöne und ruhige Unterkunft. Perfekt zum Abschalten. Einzig die Anfahrt dorthin ist etwas schwierig (Schotterwege).

Nikolaus S.

5,0
5 5 5 5 5

Sehr netter Kontakt vor Ort

Wolfgang H.

5,0
5 5 5 5 5

Eigentlich gibt es nicht viel zu schreiben. Außer : Top !! Zumindest für Leute die die Ruhe und Abgelegenheit lieben. Auto ist sozusagen Voraussetzung.

Matthias P.

3,0
3 3 3 3 3

Schlichtes Haus in traumhafter Lage. Wir haben uns sehr wohl gefühlt. Die Ausstattung des Hauses ist zwar einfach, jedoch ist alles vorhanden, was nötig ist. Für Menschen, die Ruhe und Erholung suchen einfach ideal.

Vincent M.

4,0
4 4 4 4 4

Logement agréable et très tranquille, seul le chemin d’accès et très difficile trous, bosses...

Annekatrin G.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Vrlo lijepa kuća s velikom terasom i okućnicom. Mirna lokacija, malo pogleda na more. Predivna plaža je lako dostupna pješice (oko 20 minuta) ili naravno automobilom. Vrlo neobičan je tuš (teško je nazvati ga tušem), stvarno je samo mlaz vode. I bio sam malo razočaran što su pod "vrtnim namještajem" mislili samo na stolove i stolice ili fotelje, bez ležaljki. Na taj način ne možete stvarno koristiti veliku okućnicu s sunčanim i sjenovitim mjestima.

Pal H.

5,0
5 5 5 5 5

The house is great, and has a special style. The land is quiet, and far from the noise places. The roads are narrow and not in the best condition. The beautiful and wild beach is 10 minutes walk. We will came back next year.

Wolfgang H.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uvijek je lijepo provesti odmor na Korfu, u vili Chrissa. Bili smo tamo ove godine već 3. (4.?) put. Imanje se nalazi vrlo izolirano u masliniku, ali ipak relativno blizu plaže Chalikounas. Restorani su pješice dostupni i nude odličnu kuhinju po razumnim cijenama. Uglavnom, automobil je obavezno potreban. Naime, kuća je gotovo nepristupačna bez njega, a čak ni za kupovinu u Moraitiki nije moguće bez prijevoznog sredstva. Kuća i veliki vrt su vrlo njegovani i opremljeni su svime što je potrebno za opuštajući odmor i samoposluživanje. Apolutno preporučljivo!

Annekatrin G.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

S tušem moramo nešto stvarno učiniti. Ležaljke bi bile važne. Bar mala brošura s uputama o lozinki za bežični internet, vrućoj vodi (za to je potrebno prvo manipulirati s osiguračem) i rukovanje perilicom rublja bila bi lijepa.

Brigitte B.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Vrlo lijep vrt, prostrane sobe, mirna lokacija usred prirode, more je također dostupno pješice za otprilike 30 minuta ugodne šetnje. U blizini se nalazi vrlo lijepa taverna s pogledom na more i vrlo ljubaznim osobljem. Ukupno nam se jako svidjelo.

Wolfgang H.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrhunski čista, renovirana kuća s ogromnim vrtom. Vrlo dobra, prostrana oprema. Kuća je vrlo idilično smještena usred maslinika. Za nas stanovnike velikih gradova, to je čista sloboda. Kao što je već primijećeno - tamo se ne može ništa bez automobila. Ali zauzvrat dobivate nebeski mir besplatno. Za nas idealno. Jednostavno fantastično i već se radujemo sljedećem odmoru tamo.

Elisabeth B.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća Chrissa je skrivena u prostranim maslinicima iznad jezera Korrison s prostranom plažnom lagunom Chalikounas. U neposrednoj blizini nalaze se još tri kuće za odmor, tako da niste potpuno sami. U svakom slučaju, ovdje možete uživati u miru grčke mediteranske krajolika, udaljeni od turističke užurbanosti. Ima lijepih leptira, cvrkuta cvrčaka, noćnog ptićeg pjeva i 1000 bljeskajućih zvijezda u tamnoj noći. Automobil, iznajmljeni automobil ili vlastiti stariji SUV, strpljenje i dobre živci su važni za vožnju do kuće, plaže ili sljedećeg sela, odnosno kasnije. U području su još uvijek makadamske ceste ili uske asfaltirane ceste. Kuća za odmor je prostrana, vrlo čista, praktično namještena i okružena velikim vrtom s drugom terasom i vanjskim tušem. Možete se opskrbljivati vožnjom do Agios Mattheosa, starog živahnog planinskog sela, lijepa arhitektura, vrlo autentična s taveernama i mini marketima vođenima od strane obitelji. Selo je šarmantno, ali prometno katastrofalno; najbolje je parkirati ispod groblja i zatim pješice se popeti. Plaža Chalikounas je ostala vrlo prirodna, nije jako gužva u tijeku radnog tjedna, vrlo toplo i čisto more u kolovozu, malo valova, vrlo dugo i vrlo plitko dno od pijeska, pogodno za obitelji s malom djecom ili čak za učenje plivanja i ronjenja. Čak i nesigurni plivači su ovdje dobrodošli. Postoje dvije plažne barove s ležaljkama i suncobranima. Između je sve slobodan prostor plaže i dine. Na višem položaju je škola jedrenja na dasci, uglavnom se surfanje radi s kajtovima, mnogo stručnjaka.

Eskil W.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Osjećali smo se super! Kuća je kao sagrađena u tišinu. S terase se pruža širok pogled koji biste htjeli sačuvati u teglicama za džem (nažalost, kamera nije dovoljna za takav mir). Treba znati da nije tako jednostavno otići po peciva i da je pješačenje do plaže vjerojatno dugih 20 minuta – 20 minuta grčkog otoka (ne grčkog grada!). Za nas je kuća bio veliki pogodak, a veliki vrt sjećanje na raj! Veliki dar u buci i trci našeg vremena! Uvucite planinarske cipele i ponesite barem 3 dobre knjige! Nažalost, potrebno je automobil i vožnja treba biti u 'jogging' tempu na makadamskom putu od približno 800 metara (i molimo bez Lamborghinija!) Mali automobili nemaju problema ako se vozi oprezno!

Christiane W.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Kuća je vrlo dobra za 5-6 osoba koje ne žele gužvu. Položaj i opremljenost odgovaraju opisu. Super kuća, veliko imanje. Proveli smo divno vrijeme s prijateljima. Ležaljke pozivaju na odmor, uvijek se može naći zasjenjeno mjesto. Put do kuće je neobičan. "Šljunčana staza" Kućni upravitelj bio je odmah tamo kad je bio problem s perilicom za rublje i riješio je. Sigurno ćemo se ponovno vratiti. Christiane iz Bielefelda, rujan 2019.

Wolfgang H.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Uvijek je lijepo provesti odmor na Korzici, u vili Chrissa. Bili smo tamo ove godine 3. (4.?) put. Vlasništvo je vrlo izolirano u masliniku, ali ipak relativno blizu plaže Chalikounas. Restorani su dostupni pješice i nude izvrsnu hranu po umjerenim cijenama.
Općenito, međutim, vozilo je obavezno. Jer 1. kuća je teško dostupna, a i za kupovinu u Moraitici trebate automobil.
Kuća i veliki vrt su vrlo dobro održavani i ima sve što vam treba za opuštajući odmor i samostalno snabdijevanje.
Apsolutno preporučljivo!

Elisabeth B.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Haus Chrissa se nalazi skriven u velikim maslinicima iznad jezera Korrions sa prostranim pješčanim plažama u Chalikounasu. U susjedstvu se nalaze još tri kuće za odmor, tako da nije potpuno samo. U svakom slučaju, ovdje se može uživati u miru grčkog mediteranskog krajolika. Postoje prekrasni leptiri, žubor cvrčaka, noćni pjev ptica i tisuće sjajnih zvijezda u tamnoj noći. Automobil, podstanarstvo ili vlastiti stari SUV, strpljenje i dobra živci su važni za putovanje do kuće, plaže ili sljedećeg sela, odnosno se razviti. U području postoji prašnjavih cesta ili uskih asfaltnih cesta. Kuća za odmor je prostrana, vrlo čista, praktično namještena i okružena velikim vrtom s drugom terasom i vanjskim tušem. Možete se opskrbiti odlaskom u Agios Mattheos, staro živahno planinsko selo, lijepa arhitektura, vrlo autentično s obiteljskim vođenim tavernama i minimarketima. Selu je zavodljivo, ali prometno katastrofalno; najbolje je parkirati ispod groblja, a zatim se uspeti pješice. Plaža Chalikounas ostala je vrlo prirodna, manje posjećena tijekom tjedna, vrlo toplo i čisto more u kolovozu, malo valova, vrlo dugo i površinski pješčani dno koje je idealno za obitelji s malom djecom ili čak za učenje plivanja i ronjenja. Nesigurni plivači su također dobrodošli ovdje. Postoje dvije plažne barke s ležaljkama i suncobranima. Srednja škola za surfanje, većinom sa zmajevima, ima mnogo majstora.

Wolfgang H.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo čista, obnovljena kuća s ogromnim vrtom. Vrlo dobra i prostrana oprema. Kuća je vrlo idilično smještena usred maslinika. Za nas, stanovnike velikih gradova, pravi je užitak sloboda. Kao što je već napomenuto - bez automobila tamo nema ništa. Ali zauzvrat dobijete nebeski mir. Za nas, idealno. Jednostavno fantastično i već se veselimo sljedećem odmoru tamo.

H. und R.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Lijepa velika kuća, dovoljna za 6 osoba (2 spavaće sobe s bračnim krevetom, 1 spavaća soba s 2 kreveta za jednu osobu; nažalost samo 1 mala kupaonica/tuš s rijetkom tekućom vodom). Mnoštvo posuđa, velikih i malih lonaca i tava; vrlo velika terasa, gdje se uvijek može pronaći sjenovito mjesto. Nekretnina se nalazi na vrlo lijepoj, uglavnom mirnoj lokaciji. Nažalost, u blizini je neka vrsta azila za pse; psi dugo laju pri svakom pokretu ispred svog posjeda. - Prilazni put do imanja je vrlo loš s mnogo dubokih rupa i pogodan samo za vozila s dovoljnim razmakom od tla. Od objekta se za 20 minuta može prošetati do široke, ne baš prometne plaže. Vrlo lijepi susjedi Grci žive na susjednim imanjima. Sve u svemu, bio je to vrlo lijep, opuštajući odmor.

Brigitte B.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Vrlo lijep vrt, prostrane sobe, mirna lokacija usred prirode, do mora se može doći i pješice za 30-tak minuta laganog hoda. U blizini je vrlo lijepa taverna s pogledom na more i vrlo ljubaznim osobljem.
Sveukupno nam se jako svidjelo.

Jörg L.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Odlična kuća na lijepoj parceli sa stablima limuna i maslina. Sve je bilo vrlo čisto. Mogu samo preporučiti ovu kuću. Vlasnik je sada postavio klimu, novi vrtni namještaj i veliki TV. Jedina stvar je put do tamo. Makadam tamo nije lak, ali se navikneš. Čuo sam i lavež pasa... netko tko ima nekoliko pasa živi nekih 500 do 800 metara dalje. Ali manje mi je smetalo. Živite na selu.

Annekatrin G.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Nešto stvarno treba učiniti s tušem.
Ležaljke bi bile važne.
Barem mali informativni list s informacijama o lozinci WLAN-a, toploj vodi (prvo ste morali petljati s kutijom s osiguračima) i načinu rukovanja perilicom rublja bio bi dobar.

Christiane W.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Kuća je vrlo pogodna za 5-6 osoba koje ne žele nikakvu gužvu i gužvu. Položaj i sadržaji odgovaraju opisu. Odlična kuća, veliko zemljište. Proveli smo prekrasno vrijeme s prijateljima. Ležaljke pozivaju na opuštanje, a uvijek se nađe i sjenoviti kutak. Put do kuće zahtijeva malo navikavanja. "Makadam" Domar je bio tu odmah kad je došlo do problema s perilicom i riješio ga. Sigurno ćemo doći opet. Christiane iz Bielefelda rujan 2019

Eskil W.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Osjećali smo se vrlo ugodno! Kuća je ugrađena u tišinu. S terase imate širok pogled koji biste htjeli sačuvati u teglama (nažalost kamera nije dovoljna za takav mir).
Trebate znati da ne možete dobiti čak ni peciva, a šetnja do plaže vjerojatno traje 20 minuta - 20 minuta u Grčkoj (ne Grčkoj!).
Za nas je kuća bila odličan pogodak, a veliki vrt podsjetnik na raj!
Sjajan poklon u buci i žurbi našeg vremena!
Spakirajte cipele za planinarenje i barem 3 dobre knjige! Automobil je nažalost neophodan i mora se voziti po makadamu (cca. 800 metara) trčanjem (i molim bez Lamborginija!) Malim autima nije problem ako vozite pažljivo!

Matthias S.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

U kući se nalazi sve što je potrebno za samodostatnost, a vanjski prostor je također vrlo ugodan i nudi puno hlada. Prodavač je dao mnogo vrijednih savjeta za putovanja. Čak ni kasni dolazak nije bio problem. Iako su prilazni putevi do kuće malo avanturistički, imate mir i tišinu prirode. Sve skupa na idiličnoj lokaciji 30-ak minuta od mora i zaštićenog područja jezera Korission.

Wolfgang H.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Villa Chrissa je prekrasna, prostrana kuća za odmor s velikim vrtom koji ne ostavlja nedostatke želja. Ako ste u potrazi za mirom i osamom, ovo je mjesto za vas. Međutim, laguna Korission i plaža Halikounas nalaze se na pješačkoj udaljenosti. Također idealno polazište za istraživanje juga otoka. Osjećali smo se vrlo ugodno tamo tijekom našeg boravka.


kontakt

Tvrtka Jassu-Reisen GmbH
gospodin J. Huerter

gospodin J. Huerter

Dalji smještaji od gospodin J. Huerter

Pokazati sve smještaje od gospodin J. Huerter

ostale informacije

Broj objekta: 289870

Posljednje ažuriranje: 19.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/289870.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Halikounas» je dobio ocjenu gosta 4.4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 26 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina