Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Agios Mattheos

maks.  6   Gosta/Gostiju
75m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
75m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

Već više od 3 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

Već više od 3 godine online



Oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla

Vanjsko područje

balkon
Vrt
Mjesto za parkiranje
Terasa

Kupaonica

Kupaonica 1

kupaonica sa tušem

Kupaonica 1

kupaonica sa kadom


Kuhinja

Pojedinačno kuhaće polje
Pretinac za duboko zamrzavanje
Hladnjak
Mikrovalna pećnica
Pećnica
Aparat za kavu
Posuđe
Ceran ploča za kuhanje

Uređaji i pribori

Posteljina
Peškiri
Stroj za pranje rublja
Namještaj za terasu

Podobno za

Kućni ljubimci su dobrodošli
Djeca su dobrodošla

Spavaća soba

Ukupan kapacitet noćenja: 6

3 dvokrevetna soba

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 3 km

3 km

Mogućnost kupovine 0.4 km

0.4 km

Zračna luka 23 km

23 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Plivanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice


upozorenja najmodavca

Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • from the 7th day before the start of the rental 90% of the tour price
  • from the 34th day before the start of the rental 80% of the tour price
  • from the 60th day before the start of the rental 50% of the tour price
  • before that, the general principle of 20% of the tour price applies


Raspoloživost

Koristite kalkulator cijena da biste saznali dostupnost i cijenu.


22 evaluacije

Ukupna ocjena

4,4 od 5
4.4 Oprema
4.4 Cijena/učin
4.4 Servis
4.4 Položaj
4.4 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

Iwona B.

5,0
5 5 5 5 5

We had a great time at Villa Dimitra. The house is at the quiet part of the village surrounded by nice garden. The owners are super friendly and the beach in Skala is not crowded with nice taverns.

Wolfgang D.

4,0
4 4 4 4 4

Ag.Mattheos ist ein vom Tourismus verschont gebliebener Ort.

Ulrich

5,0
5 5 5 5 5

Das Haus ist geschmackvoll eingerichtet und für griechische Verhältnisse hochwertig ausgestattet. Großer Kühlschrank mit Gefrierschrank. Miele Herd. Ordentliche Betten mit guten Matratzen.

Bernardo N.

5,0
5 5 5 5 5

Tolle Unterkunft, tolles Preis-Leistungs-Verhältnis.

Markus

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bili smo tamo u srpnju 2014. godine i jako nam se svidjelo. Uputstvo i prilaz su nas učinili vrlo uzbuđenima, ali kuća se nalazi usred malog planinskog sela, vlasnici su vrlo gostoljubivi, opskrbili su nas svježim povrćem iz svog vrta, kuća je dobro opremljena, 2 spavaće sobe imaju klima uređaj, 1 nema ali ima ventilator, lijepa velika kupaonica, auto je apsolutno potreban, najljepša plaža udaljena je samo nekoliko kilometara u Chalikounasu, selo samo može se doći u nekoliko metara pješice, tamo su nekoliko taverni i manjih supermarketa. Dakle, osjećali smo se vrlo ugodno tamo, bilo je sjajno vrijeme.

Grigoris aus Ludwigsburg

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Rezervirali smo ovaj objekt za period krajem kolovoza/ početkom rujna na 2 tjedna. Dolazak je bio vrlo jednostavan. Od Igoumenitsa do Lefkimi u otprilike 1 sat vožnje. Odatle je još otprilike 30 minuta vožnje. Apartman je dobro opremljen, veliki hladnjak, pećnica i ploča za kuhanje Miele, spavaća soba dolje s bračnim krevetom i klimom, 2 spavaće sobe gore, jedna s 2 pojedinačna kreveta, jedna s bračnim krevetom i klimom. Na gornjem katu u hodniku je i perilica rublja (gornje punjenje). Gornja kupaonica je prostrana s lijepom kadom. Gostinjski toalet dolje je vrlo uski (sklopiva vrata). Na prozorima su rolete s mrežama protiv komaraca. Kuća ima nekoliko balkona, ali budući da naša mala kći uvijek burno reagira na ubode komaraca, nismo ih koristili osim za sušenje rublja. Pristup zemljištu je makadamski i vrlo uski (nije pogodno za velike kombije). Vlasnici su vrlo ljubazni, opskrbili su nas rajčicama i paprikama iz vrta te korisnim savjetima. Kuća je udaljena otprilike 200 metara od središta sela (mali supermarket, kafići, 2 restorana, 1 pekara, bankomat), ali je i dalje vrlo mirna. Divne plaže (posebno za male djecu) nalaze se nekoliko kilometara južnije u Chalikounasu, fini pijesak, vrlo plitko, kilometrima dug. Preporučujemo plažni bar Simosa odmah na početku ili Tayo-Bar otprilike 1000 m dalje. Jeli smo često u Alonakiju, prije nego što se stigne do šljunčane ceste za Chalikounas skrenite desno. Od tamo su udaljeni nekoliko stotina metara.

Rudolf N.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijepa kuća, uvijek pravo mjesto za sjedenje s obližnjih balkona, apsolutno čista i održavana. Posebno važno: potpuno nepropusne mreže protiv komaraca na svim prozorima. Lijepa lokacija, vrlo mirno tijekom dana, noću malo glasnije zbog zvukova sela i pijetlova u blizini, ali to je normalno na selu i nakon 2 dana više nije smetalo. Sigurno ćemo se ponovno vratiti.

Holger T.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Kuća za odmor Dimitra je vrlo prostrana, ima 4 balkona i sadrži sve potrebno za odmor. Bili smo vrlo zadovoljni, posebno lokacijom blizu središta grada. Uski ulazni prolaz i uski put do kuće zahtijevaju parkiranje na udaljenosti od otprilike 100 m.

Harald B.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Kuća je prekrasna i prostrana! Vlasnici su prijateljski nastrojeni! No, zadnji dio puta do kuće je prilično uski. S VW Caddyem smo se jedva probili. Za planinsko selo, noću je bilo malo bučnije nego što smo očekivali. Stoga je preporučljivo zatvoriti prozore noću, ako želite spavati s otvorenim prozorima. U suprotnom, kao što sam rekao, proveli smo lijep odmor tamo.

Korfuaner-07/2015

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

- Kuća za odmor ++
- Opremljenost +
- Vlasnik ++
- sva 3 spavaća sobe s klima uređajem ++
- Lokacija (blizu centra sela, ali ipak mirno) +
- Okolina -- (prvo se morate probiti do lokalne deponije, općenito Krf ima "problem s otpadom", možda je to zbog trenutne krize - gradska služba za odvoz smeća nije plaćena ??)

Ede

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Mjesto Agios Mattheos smješteno je otprilike 140 m iznad razine mora u slikovitom okruženju. More je udaljeno nešto manje od 3 km od rezervirane kuće. Za ljubitelje planinarenja postoji mnogo mogućnosti za istraživanje okolice i posjet lijepim, ne pretrpanim plažama. Kuća Dimitra mirno je smještena malo izvan centra mjesta i opremljena je prema opisu u katalogu. Vlasnici su izuzetno ljubazni, iako komunikacija nije baš laka. Osjećali smo se vrlo ugodno u ovom smještaju tijekom 3 tjedna i rado bismo ga ponovno rezervirali.

Susan T.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži engleski

Predivno, privatno imanje udaljeno je pješice od sela. Najkraći put pješice je prilično strm uspon. Pazite da ne unajmite veliki najamni automobil jer je skretanje u dvorište prilično tijesno!

Konstantinos C.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži engleski

Kuća se nalazi u prekrasnom selu Sv. Mateja, blizu najljepših plaža na otoku, u mirnoj lokaciji i blizu svih zanimljivih mjesta. Vrlo je udobna, čista i funkcionalna. Vlasnici su vrlo ljubazni i zaista se brinu o ugodnom boravku gostiju.

Holger T.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Kuća za odmor Dimitra je vrlo prostrana, uključuje 4 balkona i sadrži sve što vam je potrebno za odmor. Bili smo vrlo zadovoljni, također i lokacijom u blizini središta grada. Uska ulazna vrata i uska cesta do kuće zahtijevaju parkiranje na udaljenosti od oko 100 m.

Rudolf N.

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijepa kuća, uvijek pravo mjesto za sjedenje zahvaljujući okolnim balkonima, apsolutno čisto i održavano. Posebno važno: potpuno zatvorene mreže protiv komaraca za sve prozore. Lijepa lokacija, vrlo mirna tijekom dana, noću nešto glasnija zbog zvuka sela i pijetlova u okolici, ali to je normalno na selu i nakon 2 dana više nije smetalo. Sigurno ćemo opet doći.

Grigoris aus Ludwigsburg

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Rezervirali smo ovu nekretninu na 2 tjedna krajem kolovoza/početkom rujna. Dolazak je bio vrlo jednostavan. Od Igumenice do Lefkimija za oko 1 sat.Odatle je oko 30 minuta vožnje. FW je dobro opremljen, veliki hladnjak, pećnica i štednjak iz Miele, spavaća soba u prizemlju s bračnim krevetom i klima uređajem, 2 spavaće sobe na katu, jedna s 2 kreveta za jednu osobu, jedna s bračnim krevetom i klimom. Perilica za rublje (gornji utovarivač) također je na katu u stubištu. Gornja kupaonica je prostrana s lijepom kadom. WC za goste u prizemlju je vrlo uzak (preklopna vrata). Mreže za komarce su posvuda na prozorima. Kuća ima nekoliko balkona, ali kako naša kćerkica uvijek burno reagira na ubode komaraca, nismo ih koristili, osim za vješanje rublja. Prilaz imanju je neasfaltiran i vrlo uzak (ništa za velike kombije). Vlasnici su jako ljubazni, opskrbili su nas rajčicama i paprikama iz vrta i dali nam odlične savjete. Kuća je udaljena oko 200m od centra sela (mali supermarket, kafići, 2 restorana, 1 pekara, bankomat), ali još uvijek vrlo tiho. Sjajne plaže (posebno za malu djecu) nalaze se nekoliko kilometara južnije u Chalikounasu, sitnog pijeska, vrlo blagog nagiba, duge kilometrima. Preporučujemo Simos beach bar odmah na početku ili oko 1000m dalje Tayo bar. Često smo jeli u Alonakiju, prije nego što smo skrenuli desno na makadam u Chalikounasu. Odatle je par 100m.

Markus

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Bili smo tamo u srpnju 2014. i jako nam se svidjelo. Upute i pristup učinili su je vrlo uzbudljivom, ali kuća je usred malog planinskog sela, vlasnici su vrlo gostoljubivi, opskrbili su nas svježim povrćem iz svog vrta, kuća je dobro opremljena, 2 spavaće sobe imaju klimu, 1 bez, ali s ventilatorom, lijepa velika kupaonica, automobil apsolutno neophodan, odlična plaža udaljena samo nekoliko kilometara u Chalikounasu, do samog sela može se doći za nekoliko metara pješice, ima nekoliko taverni i malih supermarketa, pa smo se osjećali jako ugodno tamo, bilo je lijepo tamo.

Ede

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Mjesto Agios Mattheos nalazi se na oko 140 m nadmorske visine na slikovitom mjestu. Od rezervirane kuće udaljena je skoro 3 km do mora. Za planinare postoji mnogo mogućnosti za istraživanje područja i dolazak do prekrasnih plaža bez gužve. Kuća Dimitra nalazi se na mirnoj lokaciji daleko od centra mjesta i opremljena je prema opisu u katalogu. Vlasnici su izuzetno ljubazni, iako komunikacija nije jednostavna. Osjećali smo se vrlo ugodno u ovoj četvrti tijekom 3 tjedna i sigurno bismo je ponovo rezervirali.

Korfuaner-07/2015

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

- Kuća za odmor ++ - Sadržaji + - Vlasnik ++ - sve 3 spavaće sobe s klimom ++ - Lokacija (blizu centra sela, ali još uvijek tiho) + - Okruženje -- (morate se izboriti s lokalnim smećem sabirno mjesto prvo..., općenito Krf ima "problem sa smećem", možda je to bilo i zbog trenutne krize - komunalni odvoz smeća se ne plaća??)

Barbara D.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

pristojna kuća s dobrim omjerom cijene i kvalitete u ruralnom području, ali ipak unutar pješačke udaljenosti od grada s trgovinama i konobama. Ljubazni domaćini koji su nam osigurali povrće iz vlastitog vrta.

Harald B.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Kuća je lijepa i prostrana! Domaćini su ljubazni! Međutim, posljednji dio puta je malo uzak. Upravo smo prošli s VW Caddyjem. Za planinsko selo noću je bilo malo glasnije nego što se očekivalo. Stoga se preporučuje zatvaranje prozora noću. Ako želite spavati s otvorenim prozorom.
Inače, kao što rekoh, tamo smo proveli odličan odmor.

Katharina B.

4,0
4 4 4 4 4
Prikaži njemački

Vrlo lijepo i ukusno namještena kuća za odmor za 6 osoba daleko od turističke vreve. Prekrasna kupaonica s kutnom kadom! Bilo nas je dvoje i osjećali smo se vrlo ugodno. Omjer cijene i učinka je vrlo dobar! No, pitamo se kako možete do kuće s rent-a-carom za 6 osoba + prtljagom uskim prilazom. Imali smo Ford Fiestu i to je bilo na granici, stoga nemojte unajmiti veliki auto. Sigurno ćemo se vratiti.


kontakt

Tvrtka Jassu-Reisen GmbH
gospodin J. Huerter

gospodin J. Huerter

Dalji smještaji od gospodin J. Huerter

Pokazati sve smještaje od gospodin J. Huerter

ostale informacije

Broj objekta: 289873

Posljednje ažuriranje: 19.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/289873.htm


«Kuća za odmor Dopust za oporavak Agios Mattheos» je dobio ocjenu gosta 4.4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 22 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina