Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor Dopust za oporavak Prelà

maks.  10   Gosta/Gostiju
280m²  stambena površina
6 spavaće sobe (+1)
6  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
280m²
6 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

La Colletta nalazi se na potpuno ograđenom zemljištu. Prostrano imanje s njegovanim bazenom stilski je obnovljeno i namješteno po visokim standardima i nudi 6 spavaćih soba (3 dvokrevetne sobe i dvije jednokrevetne sobe plus zavisnost) i 6 kupaonica za do 10 osoba udobno na 280 četvornih metara stambenog prostora prostor.

Uđite u kuću izravno u ukusan dnevni boravak s blagovaonicom i salonom s jedne strane i otvorenom, vrhunski opremljenom kuhinjom s odvojenom ostavom s druge strane. Starinski kameni podovi s mozaicima i vrlo urednim namještajem u vještoj mješavini starina i modernog dizajna odražavaju luksuzni dizajn interijera.

Na prvom katu nalazi se ugodan salon (moguć je dodatni krevet) i dvije elegantne dvokrevetne spavaće sobe (180x200 krevet), svaka sa vlastitom kupaonicom. Na drugom katu kuće nalazi se središnja, velika dvokrevetna soba (160x200) s ekskluzivnom tuš kadom i pripadajuće dvije odvojene jednokrevetne spavaće sobe.

Iz svih spavaćih soba možete uživati u prekrasnom, nesmetanom pogledu na imanje i cijelu dolinu. U bočnom krilu kuće nalazi se još jedna dvokrevetna spavaća soba (140x200) s malom tuš kabinom, koja se prema potrebi može rezervirati. Ova soba ima zaseban ulaz u vrt.

Srce kuće je, međutim, vrt s velikim bazenom. Bazen slane vode 4x10 m (bez klora) s protustrujom je prekrasno sunčan. Za obožavatelje sunca čitav dan ne ostaje ništa željeno. Na susjednom travnjaku možete se opustiti u sjeni stoljetnih maslina. Uz bazen su svlačionice s toaletom.

Ljeti se život odvija oko bazena i u vrtu. Bilo da se opuštate u visećoj mreži ili uživate u čaši hladnog ružinog vina u kutu sofe, upijate li sunce u ležaljkama oko bazena ili tražite sjenu, ovdje će svatko pronaći svoje omiljeno mjesto. Oni koji traže aktivnosti mogu odigrati kolo na hotelskom boćalištu ili turnir u stolnom nogometu. Savršen dodatak je potpuno opremljena kuhinja na otvorenom pored bazena. Oprema s roštiljem, pećnicom za pizzu, sudoperom poziva vas da živite vani oko velikog blagovaonskog stola pod starim maslinama.

Na privatnom parkiralištu ima do 3 parkirna mjesta.

Cijelo je imanje vrlo dobro održavano. Jednom tjedno na uslugu bazena dolazi čišćenje i vrtlar. Osim toga, domaćica dolazi, mijenja rublje i malo čisti (3h). Na zahtjev, također možemo organizirati usluge održavanja kuće po dodatnim satima. Odmor u La Colletti znači uživanje u talijanskom "Dolce Vita" svim svojim osjetilima.
Broj licence ili registracije: Citra: 008047-LT-0046

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
jednokrevetna
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet
Spavaća soba 5
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Mjesto i položaj smještaja

Villa La Colletta je izložena na fantastičnom panoramskom mjestu samo nekoliko kilometara od finih pješčanih plaža rivijere. Ekskluzivno vlastelinstvo La Colletta smješteno je na periferiji mirne općine Prelà, s jasnim pogledom na cijelu dolinu. Opsežna mreža prekrasnih pješačkih i pješačkih staza prolazi kroz zemlju oko imanja. Sve što vam treba za dnevne potrebe, svježi kruh i namirnice možete pronaći u središtu Prela (2,5 km automobilom ili 1 km pješice), ali i užurbanom gradskom središtu Imperije (11 km), elegantnim buticima Sanrema ( 30 km) ili sofisticirani Monte-Carlo (60 km) pozivaju vas na odmor u kupovinu. Razni restorani od male pizzerije u selu do zvjezdanog restorana u Imperiji upotpunjuju savršenu blagdansku ponudu.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 500 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Imajte na umu da obično iznajmljujemo samo tjedno, od subote do subote. Izvan razdoblja godišnjih odmora, možda ćemo moći organizirati iznimke nakon savjetovanja sa stanodavcem. Molim vas razgovarajte s nama o tome.
Koliko god je to moguće, nudimo all inclusive cijene. To znači da već od prvog pogleda na stol znate koliko će koštati boravak. Cijena najma odnosi se na gore spomenuti broj osoba, uključujući završno čišćenje, posteljinu, ručnike, kuhinjski plin, vodu i struju, kao i agencijske usluge. Svi troškovi grijanja nisu uključeni i bit će plaćeni izravno na licu mjesta, ovisno o osobnoj potrošnji.

Uvjeti poništenja:

  • Ein Ferienhaus bietet Privatsphäre und individuelle Freiheit bei maximalem Komfort. Wir bieten top-gepflegte Häuser, die vor jeder Übergabe gereinigt und desinfiziert werden. Auf Wunsch organisieren wir eine kontaktlose Anreise und begleiten Sie telefonisch in Ihr Feriendomizil. Zusätzlich bieten wir Ihnen die Sicherheit einer risikolosen Buchung und erweitern unsere normalen Stornobedingungen. Wir hoffen natürlich, dass Sie Ihre Ferien wie geplant genießen können. Da wir die Bedenken in der derzeitigen Situation verstehen können, möchten wir Ihnen ein wenig von der Unsicherheit nehmen. Für alle Buchungen gilt:
  • Bei Stornierung, weil zum Reisezeitpunkt eine Reise wegen erneuter Grenzschliessung in Italien eine Anreise nicht möglich ist werden alle Zahlungen ohne Abzüge erstattet.
  • Bei Stornierung, weil zum Reisezeitpunkt eine Reise wegen einer Reisewarnung des auswärtigen Amtes in Deutschland von Reisen nach Italien abgeraten wird, werden alle Zahlungen abzüglich 100.-€ Bearbeitungsgebühr erstattet.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 24.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Ferienhausvermittlung Maremonti
gospođa S. Ghiglione

gospođa S. Ghiglione

Agencija za odmor Maremonti pruža vam individualno odabrane kuće za odmor i apartmane privatnih iznajmljivača u regiji Ligurija. Otkrijte ovo fantastično lijepo, uglavnom netaknuto područje na sjeverozapadu Italije za nezaboravan odmor. Raznolikost krajolika i aktivnosti u slobodno vrijeme ogledaju se u individualnosti naših kuća za odmor. Za insajderske savjete na licu mjesta, po dolasku ćete od nas dobiti ažurni turistički vodič sa savjetima o zemlji i stanovnicima, izletima, prehrani i svemu što vam treba za opuštajući odmor. Odaberite kuću za odmor prema vašim potrebama. Dobro poznajemo sve svoje prebivalište i rado vas savjetujemo!


Dalji smještaji od gospođa S. Ghiglione

Pokazati sve smještaje od gospođa S. Ghiglione

ostale informacije

Broj objekta: 325788

Posljednje ažuriranje: 24.04.2024

Oglas je online od: 3 godine, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/325788.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina