Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju
maks.  7   Gosta/Gostiju
180m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 7  Gosta/Gostiju
180m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Za one koje zanima povijest i religija, Saint Père sous Vézelay je pravo otkriće. Hodajući starim hodočasničkim cestama prolazite kroz najljepšu prirodu. Vézelay, srednjovjekovni gradić koji je bio početna točka hodočasničkog puta u Santiago, ima posebnu, tisuću godina staru samostansku crkvu posvećenu Mariji Magdaleni. Saint Père se nalazi u prirodnom parku Morvan, srcu Burgundije, 200 km jugoistočno od Pariza, 6 sati vožnje od nizozemske granice. Dostupni su bicikli i kanui. Kuće su pogodne i za odmor s obitelji ili prijateljima. I od jeseni do proljeća za pojedinačne sabatike.



Seoska kuća ima vrt ispred i nalazi se na putu do rijeke. Terasa je na rijeci. S druge strane staze je stara vodenica koja se ne koristi od pamtivijeka. Nekad su tu dolazili i odlazili seljaci koji su ovdje mljeli žito. Danas se samo čuje kako voda lupka kroz ruševine. Da je kuća za odmor nekoć pripadala seljaku i danas se vidi po sitnicama kao što su prstenovi na zidovima za koje su bile pričvršćene životinje. Salaš koji je od tada prizidan kući (1852. je iznad prozora) bio je štala.



Autentična i udobno namještena kuća može primiti do sedam osoba. U 'podrumu' u prizemlju (do kojeg se dolazi stubištem u kuhinju-dnevni boravak), naći ćete WC i kupaonicu (obje su nove) i perilicu rublja. Kuhinja i dnevni boravak griju se pećima na drva, a ako je jako hladno tu su i električne grijalice dolje i gore. Ima telefon i bežični internet.

Iza velike kuhinje nalazi se udoban dnevni boravak (jedan ležaj). U ovoj sobi ćete pronaći opsežnu zbirku LP-ova (različitih žanrova).

Na katu je spavaća soba s dva ležaja, a prostrani podest odvojen zavjesom služi i kao spavaća soba za dvije osobe.



Kuća je temeljito renovirana prije nekoliko godina. Stara granja je preseljena u kuću. Od tada se novi, vrlo prostrani dnevni boravak na prvom katu nalazi na rijeci, imate prekrasan pogled na stari most i prirodu s druge strane rijeke. Kao rezultat toga, kuća nije samo postala ljepša i ruralnija, već je postala i puno veća. Novi dnevni boravak dugačak je oko 7 metara, širok 5 metara i visok 5 metara. Ostala je jasno vidljiva lijepa krovna konstrukcija od starih greda. U dnevnom boravku nalazi se mala etaža, 'sleeping loft', s bračnim krevetom i zakretnim prozorima koji gledaju na rijeku. Kliknite ovdje za kartu.



Stubište vas vodi u prizemlje, veliku prostoriju s vratima koja vode na terasu uz rijeku. Na taj način možemo još više uživati u kući i mjestu. Vas dvoje imate puno prostora, a odmor s prijateljima sada je i veliki užitak: užitak jednog drugog, ali zbog prostora, a ne zbog opterećenja. Treba napomenuti da bi sanitarne čvorove tada ipak morali dijeliti s tim prijateljima. Međutim, oni su dostupni neovisno jedan o drugom. A tu je i zgodna druga kuhinja u donjem dijelu salaša za one koji žele jesti uz rijeku.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 15 km

15 km

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.2 km

0.2 km

Centar grada/mjesta 0.2 km

0.2 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 200 km Paris

200 km

Kolodvor 12 km Sermizelles/Avallon

12 km

Izlaz s autoceste 20 km Nitri

20 km


Mjesto i položaj smještaja

Možete sjediti vani i ispred i iza kuće. Rijeka Cure teče iza kuće. S terase imate prekrasan pogled na rijeku i valovita brda, sa šumom i poljoprivrednim zemljištem na suprotnoj strani. Na terasi (zvana kanta) možete roštiljati (roštilj na raspolaganju). Stanarima su na raspolaganju kanui s veslima i prsluci za spašavanje. Kanui su pogodni za plovidbu brzom rijekom Cure. Voda teče brzo, ali ne tako brzo da vam treba iskustvo vožnje kanuom. Na Cureu možete napraviti prekrasna putovanja. Pudlanje je također moguće u Cureu. Tu su i dva brdska bicikla. U okolici možete napraviti prekrasne biciklističke izlete. Ima dosta mirnih asfaltiranih cesta po kojima je dobro voziti bicikl, au okolici su postavljene rute za brdski biciklizam - staze kroz šume i livade pružaju vam puno veći domet nego pješice. Badminton je dobar u voćnjaku (2005) koji je nekoliko stotina metara od kuće. Mogu se brati stabla sa zrelim plodovima. Kuća se nalazi u mirnoj ulici u malom mjestu. Iza ugla su pekara, mesnica, mali supermarket, pub i restoran.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Plivanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 100 €
Akontacija: 25 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Boravišna pristojba 0,66 odrasli/noć.

Uvjeti poništenja:

  • Sie werden gebeten zur bestätigung dieser Buchung 25% des Gesamtpreises zu überweisen. Der Restbetrag möchten wir spätestens ein Monat vor Anfang der Mietperiode empfangen. Bei Absagen bis zu vier Monaten vor Anfang der Mietperiode überweisen wir Ihnen die vollständige Anzahlung zurück minus 150 euro. Bei Absagen bis zu zwei Monaten vor Anfang behalten wir die Anzahlung ein. Bei späterem Absagen schulden Sie den vollständigen Mietpreis minus Kaution und Reinigung. Wir empfehlen den Abschluss einer Rücktrittskostenversicherung.

ostale informacije:

Saint Père (350 stanovnika) poznat je po osam stotina godina staroj crkvi. Vezelaya je bilo nemoguće nadmašiti, ali ova je crkva postala posebna. Izvan sela nalaze se 3000 godina stari galo-rimski izvori. Ovdje se nekada štovala keltska božica, a tu je bilo i rimsko kupalište. Blago radioaktivna voda ipak je ljekovita.



Grad Vézelay smjestio se na tri stotine metara visokoj 'planini škorpiona'. Na najvišoj točki nalazi se gotovo tisuću godina stara 'katedrala' Marije Magdalene. Uvrštena na UNESCO-ov popis svjetske baštine, ova se crkva spominje u svakom uvodu u povijest umjetnosti zbog svojih prekrasnih srednjovjekovnih skulptura biblijskih likova, đavola i demona. Grad je još uvijek opasan zidinama i još uvijek je prisutna atmosfera prošlog vremena. U srednjem vijeku Vézelay je bio važno mjesto hodočašća.



Brdovito područje pogodno je za kratke i duže šetnje kroz nepregledne šume i polja. Od sela do sela možete hodati starim stazama i stazama. Lijepe šetnje su na primjer: Saint Père - Nanchevre - Asquins; Saint Pere - Asquins - Vezelay; Saint Pere - Pierre Perthuis. Područje je dio parka prirode De Morvan, gdje je industrija zabranjena. Ogromne šume istočno od Vézelaya pune su krupne divljači. Usred šume je rimski hram.

Burgundska kuhinja je poznata. U ovoj regiji postoji mnogo restorana u kojima možete uživati u ukusnom obroku.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 19.03.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin K. Van der Velde

gospodin K. Van der Velde

U Vézelay dolazimo već 30 godina, a godinama ga iznajmljujemo mnogim vjernim povratnicima. Živimo u Nizozemskoj, Leidenu, ali kad god je to moguće, putujemo u naš lijepi dom - osim ako ga ne iznajmite! Dobrodošli.


Dalji smještaji od gospodin K. Van der Velde


ostale informacije

Broj objekta: 32691

Posljednje ažuriranje: 23.01.2024

Oglas je online od: 14 godina, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/32691.htm

Gospodin Koert Van der Velde

Breestraat

2312 Leiden

0031(0) 643019053

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina