Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Farma pokrivena slamom na rijeci Eider

Okrug Rendsburg-Eckernfoerde

maks.  4   Gosta/Gostiju
105m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
105m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

6 puta dodano listi želja

Već više od 2 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

6 puta dodano listi želja

Već više od 2 godine online



Opis

Prekrasna bivša seoska kuća pod slamom iz 1860. i potpuno renovirana 2002. s grijanjem, drvenim ISO rešetkastim prozorima, hamburškom kaljevom peći, drvenim podovima u dnevnom i spavaćom dijelu te podnim grijanjem u cijeloj kući. Podovi od prirodnog kamena u kuhinji, kupaonici i hodniku. Vrt vikendice ograđen i paravan prema susjedima.

Provedite opuštajući odmor u prekrasnom krajoliku. Plivanje, ribolov, planinarenje, vožnja biciklom, jahanje i brojna izletišta jamče bogat boravak. Kuća i okolica nude sve što je potrebno za dobar osjećaj odmora.

Tražite li onu posebnu kuću za odmor u blizini Eidera? Tada ćete se u ovoj kući sa slamnatim krovom osjećati kao kod kuće. Ova polovica kuće pod slamom je idealna kuća za odmor za turiste s visokim zahtjevima. Pješačke i biciklističke staze počinju odmah ispred ulaznih vrata. Nije važno u kojem mjesecu ste ovdje na odmoru, klimatsko lječilište Süderstapel ima svoj šarm u svako doba godine. I nije važno jeste li više ljubitelj dugih šetnji (sa svojim psom) i biciklističkih tura, bavite li se aktivnim sportom ili jednostavno želite uživati u suncu i zdravom zraku, Reethof je idealna kuća za odmor za najbolje tjedana u godini. !Kuća za odmor pola 105 m² za 2-4 osobe. Sve je u prizemlju i bez stepenica i potpetica, stoga pogodno i za starije osobe ili osobe s invaliditetom. Samo oko 350 metara od Eidera, prirodne plaže i marine. Sobe izlaze desno i lijevo na 23 m² ulaznog hodnika.

Prozori na krila, kaljeva peć i danska peć, kao i drvene daske u dnevnom i spavaćom dijelu osiguravaju stilski komfor. Ugodno podno grijanje dostupno je u cijeloj kući.

Sobe izlaze desno i lijevo na 23 m² ulaznog hodnika.

Veliki dnevni boravak, prostrana kuhinja sa ugradnom kuhinjom, perilicom suđa i savršenom opremom. Dvije udobne spavaće sobe s bračnim krevetom i jedna s dva odvojena kreveta. Lijepa tuš kabina s malim Započelo.

Vrhunac je toplinska kabina s terapijom bojama i wellness glazbom. 2 bicikla besplatno. Drva za ogrjev (dostupna na licu mjesta uz mali dobrovoljni prilog)

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.15 km

0.15 km

Mogućnost kupovine 0.15 km

0.15 km

Centar grada/mjesta 0.15 km

0.15 km

Autobus 0.15 km

0.15 km

Zračna luka 130 km Hamburg

130 km

Kolodvor 12 km Friedrichstadt

12 km

Izlaz s autoceste 35 km Owschlag

35 km


Mjesto i položaj smještaja

Provedite opuštajući odmor u prekrasnom krajoliku. Plivanje, ribolov, planinarenje, vožnja biciklom, jahanje i brojna izletišta jamče bogat boravak. Kuća i okolica nude sve što je potrebno za dobar osjećaj odmora.

Tražite li onu posebnu kuću za odmor u blizini Eidera? Tada ćete se u ovoj kući sa slamnatim krovom osjećati kao kod kuće. Ova polovica kuće pod slamom je idealna kuća za odmor za turiste s visokim zahtjevima. Pješačke i biciklističke staze počinju odmah ispred ulaznih vrata. Nije važno u kojem mjesecu ste ovdje na odmoru, klimatsko lječilište Süderstapel ima svoj šarm u svako doba godine. I nije važno jeste li više ljubitelj dugih šetnji (sa svojim psom) i biciklističkih tura, bavite li se aktivnim sportom ili jednostavno želite uživati u suncu i zdravom zraku, Reethof je idealna kuća za odmor za najbolje tjedana u godini.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Akontacija: 10 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Es gelten die AGB unserer Website: htttp

ostale informacije:

Odmah do seoske kuhinje, izlaz kroz vrata vodi na terasu s Friesen klupom, ležaljkom za plažu i prekrasnim 350 m² očaravajućeg (ograđenog) vrta vikendice s travnjakom. 4 ležaljke i vrtna garnitura od tikovine, suncobrani i oprema za roštilj čekaju na korištenje za lijepih dana. Uz dobru šalicu kave ili čaja ovdje možete isplanirati dnevne aktivnosti ili završiti večer.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 19.04.2024


2 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

lipanj 2023

Rosa D. iz/od 8857 Vorderthal

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor za uživanje.

Apartman je vrlo pažljivo opremljen s mnogo detalja. Ništa ne nedostaje. Vlasnik može dati vrlo vrijedne savjete o dobrom restoranu u blizini, ali i dalje okolo. Na dan dolaska bila je spremna boca bijelog vina i mineralna voda. To je bilo jako lijepo iznenađenje. Sve je bilo vrlo jednostavno i srdačno.
Budući da vrijeme nije bilo posebno (upravo loše vrijeme), uspjeli smo produžiti boravak za još jedan dan!
Rado ćemo se vratiti i svakako preporučujemo apartman.
Rosa, Švicarska

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Romantični odmor

prosinac 2021

Rita W. iz/od Hannover

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Nova godina u Süderstadelu

Apartman je vrlo prostran - pogotovo kuhinja je dobro opremljena - ništa zapravo ne nedostaje. Vlasnik je vrlo zabrinut za dobrobit svojih gostiju; osigurao nam je dosta drva tako da je u stanu bilo stvarno ugodno i toplo - i unatoč hladnom i vlažnom vremenu u stanu smo se osjećali vrlo ugodno i mogli smo se raskomotiti. Ako tražite mir, tamo ćete ga naći, a posebno u ovo vrijeme. Prekrasna priroda u neposrednoj blizini poziva vas na šetnje - lijepi gradovi kao što su Friederichstadt, Husum ili St. Peter Ording itd. mogu se stići ubrzo. Dobri sadržaji za kupovinu u blizini.

Zaključak: osjećali smo se vrlo ugodno i opušteno - i rado bismo se vratili!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

Odgovor iznajmljivača gospođa B. Schlieker:

Liebe Gäsdte, danke für die Beruteilung vom Reethaus und die Eindrücke der Umgebung. Ja wir waren vor Kurzem dort und haben auch die Ruhe in der Eiderlandschaft bewundert. Man kann herliche Spaziergänge dort machen, Wassersport, Angeln und Radfahren sind die nur kurz aufgeführten Freizeitmöglichkeiten. Immer wieder hören wir von den Gästen, dass der Vermieter sehr umsichtig und aufmerksam ist, ohne aufdringlich zu sein. Wir geben das Lob gerne weiter und freuen uns, wenn Sie bei eieer erneuten Urlaubsplanung einmal wieder auf den Reethof zurückkommen würden.
Bis dahin ein gesundes und glückliches Jahr 2022
das wünscht das Nordseeteam i.A. Brigitte Schlieker


kontakt

gospođa B. Schlieker

gospođa B. Schlieker

mala, individualna agencija bez provizije. Svi predmeti su osobno pregledani, napravljene slike i opisi. Tako da gosti mogu biti sigurni da će pronaći dobro održavane sobe.


Dalji smještaji od gospođa B. Schlieker

Pokazati sve smještaje od gospođa B. Schlieker

ostale informacije

Broj objekta: 334134

Posljednje ažuriranje: 18.03.2024

Oglas je online od: 2 godine, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/334134.htm


«Farma pokrivena slamom na rijeci Eider» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 2 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina