Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Raj za odmor s pogledom na jezero (WLAN)

Bavarska šuma

maks.  6   Gosta/Gostiju
56m²  stambena površina
6 spavaće sobe (+3)
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
56m²
6 spavaće sobe (+3)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

110 puta dodano listi želja

Već više od 14 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

110 puta dodano listi želja

Već više od 14 godina online



Opis

Dobrodošli u "Raj za odmor u Bavarskoj šumi s pogledom na jezero". Naša kuća za odmor nalazi se na vrhunskoj lokaciji na Erlauzwieseler Seeu u planinama Bavarske šume.



S ljubavlju smo opremili našu kuću za do 4 osobe (s pomoćnim ležajem za 6 osoba) kako bi bila ugodna i udobna. Tu su 3 bicikla, 1 roštilj i udoban vrtni namještaj spremni za opuštajući odmor.

Naša jedina krovna kuća/ Finnhütte stoji na 500 m2 velikom i lijepom uraslom posjedu. Kuća se proteže na 2 etaže. U prizemlju je dnevni boravak/blagovaona (TV, DVD, radio), kupaonica s tušem, mali hodnik i kuhinja. U dnevnom boravku, stolica i udoban kauč na razvlačenje pozivaju vas da se opustite i čitate.

Želimo da se s nama osjećate ugodno i stoga smo dali veliku vrijednost vrhunskim objektima. Blagovaonica s masivnim drvenim stolom nudi 4 mjesta za jelo, igru ili jednostavno opuštanje. Ugrađena kuhinja ima hladnjak sa zamrzivačem, ploču za kuhanje, mali Zustellherd, aparat za kavu, toster, kuhalo za vodu, dosta posuđa, lonce, pribor za jelo. Kupaonica s tušem i prekrasnim pogledom na prirodu nudi puno prostora za pohranu. U malom hodniku svoje mjesto nalaze jakne i cipele. Drvene stepenice iz dnevnog boravka vode kroz mali hodnik do dvije spavaće sobe na katu, svaka sa po dva kreveta 90x200cm i ugradbenim ormarima. Kreveti se lako mogu spojiti za ugodne noći za dvoje. Na kosim zidovima nalazi se svjetiljka za čitanje za svaki krevet, koja prostoriji noću daje lijepo, ugodno svjetlo. Iz velike spavaće sobe pruža se prekrasan pogled na krovove ostalih kuća na jezeru. Ali ne samo s gornjeg kata već i s terase možete uživati u pogledu na jezero i zalazeće sunce uz čašu vina. Terasa je urasla i ne vidi se dobro. Bilo da se želite opustiti na suncu ili u hladu, uvijek možete pronaći pravo mjesto. U drvarnici se nalazi udoban vrtni namještaj i roštilj za opuštanje. Osim toga, tu su sanjke za sanjkanje zimi i 2 bicikla za istraživanje okolice. U kući za odmor nalazi se i informativni materijal o biciklističkim/pješačkim stazama i brojnim aktivnostima u slobodno vrijeme u neposrednoj blizini.

Više informacija, slika kuće i aktivnosti u slobodno vrijeme na našoj web stranici pronaći ćete na poveznici ispod

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
jednokrevetna
Spavaća soba 3
jednokrevetna
Spavaća soba 4
jednokrevetna
Spavaća soba 5
dupli krevet
Spavaća soba 6
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Roštilj Roštilj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 2.5 km

2.5 km

Zračna luka 160 km Flughafen München

160 km

Kolodvor 35 km HBF Passau

35 km

Izlaz s autoceste 35 km 14

35 km


Mjesto i položaj smještaja

Naša udobna kuća za odmor nalazi se na vrhu turističkog kompleksa "Jägerwiesen" na jezeru Erlauziesel (udaljenost do jezera). Put oko jezera vodi vas do jezerske pozornice i brojnih dobro označenih biciklističkih i pješačkih staza koje vode uz kristalno čiste potoke u izvorne planinske šume.

Uživajte i doživite prirodu bez obzira na godišnje doba. Ostavite svakodnevicu iza sebe i uživajte u svježem zraku planinskih šuma. Osim pješačenja i vožnje biciklom, područje oko Waldkirchena nudi mnogo više. Kupalište Karoli nalazi se u samom gradu.

To je najveće i najmodernije kupalište u Bavarskoj šumi. Na površini od oko 4 ha na odličnoj lokaciji s pogledom u daljinu pronaći ćete sve što srce jednog kupača poželi. (Bazen 25x10m, dječji bazen, topli whirlpool, parna sauna, Mediteran sa slanim bazenom i 4 okrugla bazena (bazen sa slanom vodom, bazen s toplom vodom, sjedeći bazen, bazen za priču)). Vanjski bazen je otvoren tijekom cijele godine.

Šuma za penjanje Waldkirchen nudi poseban doživljaj. Visoko u drveću, kreću se na pet različitih staza.Djeca viša od 1,10 m mogu iskusiti uzbuđenje visine na ovoj visokoj stazi s užetom. Ako ste opijeni visinskim doživljajem, možete krenuti najdužom stazom u krošnjama svijeta dužine 1300 m na visini od 8 do 25 metara iznad šumskog tla. Ovdje možete prošetati netaknutom prirodom i doživjeti jedinstvenu perspektivu.

Pješački most dug 1300 metara završava na platformi impresivnog tornja za promatranje na visini od 44 m. Odavde se pruža fantastičan i gotovo neograničen pogled u smjeru Lusena na nenaseljeno područje sa šumom i čistom divljinom te na izvor- sačuvani kulturni krajolik od Bavarske šume do Alpa.

Sjajno iskustvo za vašu djecu i to je putovanje u prošlost na "Divlji zapad". U bavarskom selu smješten je zapadni grad Pullmancity. Raznovrsni show programi, brojne atrakcije i doživljaj prirode i životinja izbliza pružit će vašoj obitelji prekrasan dan u nekom drugom vremenu.

Posjetite li nas samo zimi, alpsko skijanje u Waldkirchenu će vam se isplatiti. Uklopljeno u prekrasan zimski krajolik, u skijaškom području Waldkirchen-Oberfrauenwald nalaze se 3 žičare i 1 staza za sanjkanje. Otkrijte druga prekrasna vrhunska skijališta u neposrednoj blizini Waldkirchena u Bavarskoj šumi. Ulaz na stazu za ljubitelje skijaškog trčanja nalazi se neposredno u turističkom parku. Očekuje vas 35 km staza.

Ovo je samo mali dio brojnih rekreacijskih mogućnosti u blizini naše kuće za odmor. Posjetite nas i doživite prekrasan odmor.



U turističkom parku nalazi se veliko dječje igralište, najam bicikala, dobar restoran na samom jezeru i usluga peciva/novina.



Erlauzwiesel je okrug grada Waldkirchena u trokutu granice između Češke, Austrije i Njemačke. Park za odmor nalazi se u prekrasnom planinskom krajoliku direktno na Kurparksee. Do Waldkirchena ima 2,5 km, a do Passaua oko 30 km. Sam Waldkirchen je mali grad koji ima mnogo toga za ponuditi. Počevši od Karolibada, Saussbachklamma, penjačke šume i dobrih trgovačkih objekata, ima za svakoga ponešto. Brojne biciklističke i pješačke staze vode izravno iz turističkog parka u očaravajući planinski krajolik Bavarske šume.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Skijanje
Snowboard vožnja
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 100 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijena najma je osnovna cijena sa uključenom strujom, vodom, grijanjem i dodatnim troškovima. U turističkom parku postoji mali kiosk (svježe kiflice i aktualni časopisi svaki dan), restoran i 1,30 eura/dan/odrasla osoba. Za 5. i 6. osobu doplata je 10€/dan.

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 25.03.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.5 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
4.5 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2021

Volker R. iz/od Göttingen

4,8
4.5 5 5 5 4.5

Entspannter Urlaub

Wir haben uns im Haus von Fam. Ziemens sehr wohl gefühlt. Alles vorhanden für das tägliche Leben.
Sehr ruhig gelegen. Wir möchten uns auch für den freundlichen Empfang und Unterstützung von Fam. Wilbers bedanken.


kontakt

gospodin M. Ziemens

gospodin M. Ziemens

Dalji smještaji od gospodin M. Ziemens


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor uz pješačenje i penjanje

Broj objekta: 35693

Posljednje ažuriranje: 25.03.2024

Oglas je online od: 14 godina

URL: https://www.resido.hr/35693.htm


«Raj za odmor s pogledom na jezero (WLAN)» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina