Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća za odmor SeeWaldMeer Barniner See

Barnin

maks.  5   Gosta/Gostiju
64m²  stambena površina
2 spavaće sobe (+1)
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
64m²
2 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

27 puta dodano listi želja

Već više od 2 godine online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

27 puta dodano listi želja

Već više od 2 godine online



Opis

Šuštanje trske, miris okolnih polja i čarolija vode u zalasku sunca. Kuća za odmor SeeWaldMeer na jezeru Barnino idealno je polazište za ljubitelje prirode i aktivne turiste koji žele duboko udahnuti uz planinarenje, vožnju biciklom i ribolov. Vodeni planinari željni mira i tišine koji žele zaploviti u kanuu ili kajaku ovdje se mogu posebno približiti prirodi.



Usred krajolika jezera Sternberg, jedne od najljepših kanu regija u Europi, kuća za odmor nalazi se nedaleko od glavnog grada Schwerina (30 minuta) sa svojim poznatim dvorcem i veličanstvenim vrtom dvorca.



Kuću za odmor SeeWaldMeer u 19089 Barnin sagradili su 2021. lokalni majstori u stilu danske ljetne kuće. Tamna obloga od smreke stvara skladan kontrast svijetlom interijeru. Zahvaljujući trostrukom ostakljenju, dobro izolirana drvena kuća nudi ugodnu unutarnju klimu u bilo koje doba godine. Duša se odmara između puno drva i puno bijelog. S ukupnom površinom od 64 četvorna metra i 3 sobe, kuća za odmor SeeWaldMeer na jezeru Barnino predstavlja udobnost i sigurnost. Idealan je za 2 do 5 osoba željnih mira i tišine (do 4 odrasle osobe iznad 25 godina ili 3 odrasle osobe i 2 djece) koji vole udobnost i udobnost.



Objekt se sastoji od visokokvalitetnog namještaja. Velike staklene površine u dnevnom boravku i spavaćoj sobi omogućuju nesmetan pogled prema van i stvaraju scenu jezera. Deke i dodaci povećavaju faktor ugode. Kuća za odmor ima veliki blagovaonski stol od svijetlog hrastovog drveta, bežični internet, TV ravnog ekrana sa satelitskom vezom i radio. Dnevni boravak i spavaću sobu moguće je zamračiti sjenilima.



Dnevni boravak s integriranom kuhinjom i kaminom mjesto je za isključivanje, opuštanje i uživanje u zajedništvu. Kauč na rasklapanje (Š/D 150x200cm) nudi prostor za dvije osobe. Navečer, promatranje svjetlucavih zvijezda sa sofe ispred pucketajuće otvorene vatre - to je čista udobnost. Usput, zimi je mir idealan za to. Kamin odiše ugodnom toplinom i osigurava domaću atmosferu tijekom cijele godine. Cijela kuća za odmor također se može lako zagrijati električnim grijačima.



Kupaonica ima podno grijanje i sušilicu za ručnike. Tuš bez prepreka ograničen je staklenom stijenkom. Spavaća soba s bračnim krevetom (Š/D 180x200cm, 2 madraca) idealna je za dvije osobe željne mira i tišine s osjećajem vizije koja spaja nebo i jezero. Ormar s prednjom stranom od hrastovine nudi mnogo prostora za pohranu.



Strme drvene stepenice vode na gornji kat. S prostorom za glavu od 1,75 m, soba ispod kosog krova posebno je prikladna kao ležaj za najmlađe.



Dnevni boravak ispod staklene baldahine dobrodošao je prostor za odmor čak i po lošem vremenu. Jutarnje sunce blješti kroz visoke borove i jele. Velika terasa za sunčanje na strani jezera poziva vas da ležerno provedete sate vani s prostorom za sjedenje i ležaljkama. Nadomak kuće za odmor čeka vas opcijski čamac na vesla za izlet ili pecanje.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
kamin kamin
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.1 km

0.1 km

Jezero 0.01 km

0.01 km

Mogućnost kupovine 3 km

3 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 3 km

3 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 147 km Hamburg Airport, HAM

147 km

Kolodvor 26 km Schwerin Hbf

26 km

Izlaz s autoceste 15 km A14, Abfahrt Schwerin Ost

15 km


Mjesto i položaj smještaja

U neposrednoj blizini kuće za odmor SeeWaldMeer u Barninu nalazi se kupalište s velikim travnjakom, kupalištem i jezerskom pozornicom. Mališane očekuje dječje igralište s dvorcem za penjanje i toboganom. Odrasle čekaju teren za odbojku na pijesku, nogometni teren, košarkaški koš i stolovi za stolni tenis. Strastveni ribiči pronaći će u Barniner Seeu ribarsko područje s velikim fondom šarana, jegulje, štuke i smuđa. Vrijedna šetnja nastavlja se uz slamnate seoske kuće i neogotičku crkvu iz 1869. godine do udobne seoske gostionice "Kiek in" sa sladoledarnicom. U tihim šetnjama okolnim šumama osjetit ćete proljetno šumsko tlo pod nogama i otkriti netaknutu prirodu koja na sunčevoj svjetlosti sjaji u najrazličitijim bojama.



Mnogo toga je moguće u području Barnin: vođena tura SUP daskom ili početni tečaj na jezeru Barnin, tura kanuom po Warnowu, istraživanje jednog od najboljih golf terena u Njemačkoj, wellness dan u toplicama, jahanje kroz sjenovitu šume, pronađite duh dvorca Schwerin i opustite se na finoj pješčanoj plaži Baltičkog mora za jedan dan na moru.



U dvorcu Basthorst (15 minuta) možete ne samo uživati u kolačima i bifeu s kolačima, već i posjetiti veliko spa područje s bazenom i svijetom sauna kao dnevni gost. Gut Vorbeck (20 minuta) je raj za ljubitelje konja s jahanjem za djecu, preponskim jahanjem i cross-country jahanjem. Ovo je također idealno polazište za vožnju kanuom po Warnowu. Iznajmljivanje kanua i prijedlozi za izlete čekaju početnike i napredne. Višestruko nagrađivani golf teren WINSTONgolf (20 min) nalazi se usred 200 hektara zadivljujuće lijepog krajolika spremnog za partiju golfa. Veličanstveni dvorac Schwerin (30 min) nalazi se na otoku u jezeru Schwerin. "Petermännchen" je spreman za nestašluke u glavnom gradu države. Poseban šarm ima barokna palača Ludwigslust (35 min), koju nazivaju i Versaillesom sjevera. Na jednodnevnom izletu do hanzeatskog grada Wismara (45 minuta) otkrit ćete luku i povijesni stari grad, koji je UNESCO-va svjetska baština. Na otoku Poel (45 minuta) imate pod nogama kristalno čisto more i finu pješčanu plažu Baltičkog mora. Riblji restorani mame prženim bakalarom i poljokom.



Ciljevi udaljeni do 30 minuta:



Vođeni obilasci SUP daskom i početni tečajevi na jezeru Barnin

Pinnow
teniski teren
Uzletište za jedrilice Pinnow

Eis-Manufaktur Schwerin-Mueß

Dvorac Basthorst (kafić i wellness oaza)

Konjušnica Gut Vorbeck (kafić, jahanje i obilazak kanuom)

WINSTONgolf
golf teren
Dvorac Schwerin

Šuma za penjanje u Schwerinu i zoološki vrt



Odredišta udaljena do 45 minuta:



Barokna palača Ludwigslust (kavana i muzej)

Residenzschloss Wiligrad (kafić i izmjenjive umjetničke izložbe)

Hanzeatski grad Wismar (luka i stari grad, UNESCO-va svjetska baština)

Ostseebad Insel Poel (pješčana plaža i riblji restorani)

Wismar Bay (kiting, windsurfing i pješčana plaža)



Udaljenosti:



Do centra grada (Crivitz): 3km

Do supermarketa (Edeka Crivitz): 3km

Do Autobahna (A14, Schwerin Ost): 15 km

Do željezničke stanice (Schwerin Hbf): 26 km

Do plaže (Poel Island): 65km

Do zračne luke (Hamburg Airport, HAM): 147 km


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 18:00
Čekiranje pri odlasku: 12:00
Kaucija: 250 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 5 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

U okvirnu cijenu najma uključeno je noćenje, završno čišćenje i odvoz smeća (2 vreće za smeće i 1 žuta vreća). Potrošnja električne energije (0,60 €/kWh) i potrošnja vode (0,015 €/litra) utvrđuju se i fakturiraju na kraju razdoblja najma. Kuća za odmor SeeWaldMeer crpi 100% električne energije iz obnovljivih izvora energije (emisija CO2 0g/kWh). Čamac na vesla uključujući prsluke za spašavanje može se iznajmiti za 10 €/noć. Osim toga, mogu se unajmiti 2 kajaka uključujući vesla, vodootporne bačve i kolica za kajak za ukupno 10 €/noć. Sigurnosni polog za osigurani namještaj i opremu iznosi 250 €. Posteljinu, posteljinu i ručnike najmoprimac donosi i nisu uključeni u cijenu najma. Na posjedu se nalazi parkirno mjesto. Kuća za odmor na jezeru Barnin je kuća za nepušače za 2-5 osoba (do 4 odrasle osobe starije od 25 godina ili 3 odrasle osobe i 2 djece).

Uvjeti poništenja:

  • Die Buchung kann vor Unterzeichnung des Mietvertrages durch den Mieter/ die Mieterin kostenfrei storniert werden. Der Mietvertrag wird an die in der Buchungsanfrage hinterlegte E-Mail Adresse versandt. Erst nachdem der Mieter/ die Mieterin den Mietvertrag unterzeichnet hat gelten die folgenden Stornierungsbedingungen: Rücktritt bis zum 45. Tag vor Beginn der Mietzeit: 50% des Mietpreises; Rücktritt bis zum 30. Tag vor Beginn der Mietzeit: 70% des Mietpreises; danach und bei Nichtanreise: 100% des Mietpreises.

ostale informacije:

Broj spavaćih soba: 1, dnevni boravak/blagovaona s kaučem na razvlačenje: 1, ležaj za spavanje na katu: 1, kupaonica: 1, hodnik: 1, terase: 2, ukupna površina cca. prosinca, najam kajaka (travanj-prosinac) ), prodaja drva za ogrjev


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 17.04.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

4,6 od 5
5.0 Oprema
4.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
4.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

svibanj 2023

Klaus D. iz/od Warnemünde

4,6
5 4 5 5 4
Prikaži njemački

Kuća iz snova na najboljoj lokaciji.

Savršena kuća u mirnom položaju s pogledom na jezero, jamči potpuni odmor za one koji traže mir. Izuzetni su dvije terase, od kojih je jedna natkrivena, i veliki panoramski prozori u dnevnom boravku, gdje se čak i u lošem vremenu možete sjesti i samo gledati. Okružen, u našem slučaju, cvjetajućim poljima uljane repice, šumom i pašnjacima s svježom travom. Vožnja biciklom, planinarenje, šetnje, kupanje - sve u neposrednoj blizini. Vrlo održavano selo s 2 velike uređene sunčališta, igralištem i dvije odvojene kupačke staze. Naš četverogodišnji unuk se mogao vrlo jednostavno okupirati.
Jedan dan s ova dva kajaka na jezeru i navečer na vodi za zalazak sunca, bilo je čarobno za nas. To je kuća u kojoj bismo mogli postati ponavljači.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Romantični odmor


kontakt

V. Ferienhaus SeeWaldMeer

V. Ferienhaus SeeWaldMeer

Kuća za odmor SeeWaldMeer u 19089 Barninu mjesto je za privremeno napuštene, berače gljiva i bobičastog voća, promatrače vjeverica, otkrivače djetlića, ljubitelje divljeg cvijeća, pronalazače leptira, brojače šišmiša, slušatelje sova ušara ili ljude koji jednostavno uživaju u prirodi.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 369647

Posljednje ažuriranje: 08.04.2024

Oglas je online od: 2 godine, 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/369647.htm


«Kuća za odmor SeeWaldMeer Barniner See» je dobio ocjenu gosta 4.6 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina