Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

De Tong 104

maks.  6   Gosta/Gostiju
55m²  stambena površina
3 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
55m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

80% Preporuka

58 puta dodano listi želja

Već više od 1 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 42 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

80% Preporuka

58 puta dodano listi želja

Već više od 1 godina online



Opis

Lijepa kuća za odmor s prekrasnim vrtom u selu Bruinisse, 400 metara od plaže na moru Grevelingen. 3 spavaće sobe (kreveti: 1 x 160x200 cm; 1 x 140x200, 2 x 90x190). Spavaća soba s dva odvojena kreveta nalazi se u prizemlju, do druge dvije spavaće sobe se dolazi tipičnim stubištem, na katu se također nalazi toalet za goste, au prizemlju kupaonica s tušem. Natkrivena terasa okrenuta jugoistok prema prekrasnom vrtu.

Detaljan opis:
U prizemlju se nalazi poluotvorena kuhinja u koju se ulazi kroz mali ulaz. Kuhinja je dobro opremljena, ima malu pećnicu/mikrovalnu pećnicu, perilicu suđa (6 posuđa) i Senseo aparat za kavu (klasični aparat za kavu je u ormariću). Ima dovoljno posuđa, vrlo dobar pribor za jelo od nehrđajućeg čelika iz Zwillinga i bistro pribor za jelo za 6 osoba (u slučaju da vam se ne da prati).Mala spavaća soba s dva odvojena kreveta je odmah do ulaza. Također je na prizemlje Kupaonica s velikim umivaonikom, ormarićem s ogledalom, WC-om i tušem.Sušilo za kosu je naravno dostupno.U kupaonici ćete pronaći dovoljno prostora za odlaganje svojih osobnih stvari.U dnevnom boravku nalazi se stol za blagovanje na razvlačenje s 4 udobne stolice Možete se opustiti na dvije udobne sofe.
Prekrasna terasa je natkrivena, možete se udobno opustiti u vrtnim stolicama s podesivim naslonima i jastucima i gledati u lijepi vrt. U vrtu uvijek ima sunca i hlada, pa pronađite svoje omiljeno mjesto. U vrtnoj kućici pronaći ćete jastuke za vrtne stolice, ali i roštilj na drveni ugljen i ležaljku.

Do 1. kata možete doći tipičnim stubištem. Ima dvije spavaće sobe, veća ima udoban krevet s oprugama 160x200, ormar i dodatni prostor za odlaganje ispod kosine. Druga spavaća soba ima bračni krevet 140x200, malu fotelju. Pod kosinom ima i dosta skladišnog prostora.
Na 1. katu je još jedan wc.

Kuća ima svoju zasebnu internetsku vezu, brzi WiFi je besplatan. To jamči da ne morate dijeliti internet s drugima.

U parku se nalaze igrališta za djecu (igrališta uključujući pješčanike) i sportski sadržaji (kao što su penjalice, košarkaški tereni, nogometni travnjaci). U središtu turističkog parka (Aquadelta) nalazi se i supermarket, zatvoreni bazen, mini golf teren, teniski tereni te perilice i sušilice rublja. Sadržaji centra u Aquadelti mogu se koristiti, u nekim slučajevima uz nadoplatu. Tu se mogu unajmiti i bicikli te četverosjedi ili zabavni bicikli.

U turističkom parku postoji nekoliko parkirališta na kojima se možete udobno parkirati. Pristupne kartice mogu se kupiti na recepciji.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
kamin kamin
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.5 km

0.5 km

Jezero 0.5 km

0.5 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 2 km

2 km

Zračna luka 70 km Rotterdam/DenHaag

70 km

Kolodvor 50 km Rotterdam

50 km

Izlaz s autoceste 23 km Hellegatsplein

23 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća za odmor je kutna kuća s prekrasnim vrtom u turističkom parku De Tong u Bruinisseu, direktno na jezeru Grevelingen. Udaljen je samo 400 metara od male pješčane plaže na jezeru Grevelingen. Bruinisse se nalazi na sjeveru Zeelanda na rijekama Osterschelde i Grevelinger Meer. Pješčane plaže Sjevernog mora u Renesseu, Ouddorpu ili Burgh-Hamstedeu udaljene su oko 25-30 km.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 150 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 42 dana prije dana dolaska.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 14.04.2024


5 evaluacije

Ukupna ocjena

4,4 od 5
4.4 Oprema
4.6 Cijena/učin
4.2 Servis
4.4 Položaj
4.4 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

ožujak 2024

Michael M. iz/od Köln

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasan odmor

Selo su nas srdačno dočekali najmodavci. Kuću smo našli kako je opisana. Naš pas se odlično zabavljao u vrtu i naravno na plaži. U okolici ima puno sjajnih restorana s predivnim pogledom na more. Imali smo super odmor i rado ćemo se vratiti.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

rujan 2023

Marion S. iz/od Perl

2,6
3 3 2 3 2

Probleme

Wir würden jederzeit wieder in diesen Park, jedoch nur nicht in dieser Unterkunft. Vermieter ignoriert meine E-mails nach großen Unannehmlichkeiten.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

Odgovor iznajmljivača gospodin F. Weyers:

Der Vermieter musste vor allem Ihren Müll und die ganzen Flaschen entsorgen, die sie bei der Abreise hinterlassen haben. Ansonsten schien es ihnen ja vor allem darum zu gehen, Geld zurück zu bekommen.

lipanj 2023

Thomas E. iz/od Rheinbach

5,0
5 5 5 5 5

Ferienhaus De Tong 104

Sehr nette Vermieter und das Haus ist auch in einem sehr guten Zustand. Wir haben uns hier sehr wohlgefühlt im Ferienhaus war alles für einen Wohlfühlurlaub vorhaben..
Gerne wieder.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2022

Cristine C. iz/od Heidelberg

5,0
5 5 5 5 5

Wir wünschen einen schönen Urlaub! 

Wir, drei Erwachsene und zwei kleine Hunde, haben eine wunderbare Woche in diesem bezauberndem Haus verbracht. Das Haus liegt in einer ruhigen Feriensiedlung mit viel Natur, gepflegten Grünflächen und Zugang zum kleinen Hafen und dem Meer in Laufnähe.

Die Ausstattung des Hauses ist hervorragend, sauber, es wurde an alles gedacht, vom Toaster bis zur Sonnenliege, nur noch einkaufen und erholen. Überrascht waren wir auch von den angenehm Temperaturen im Dachgeschoss, selbst bei 30 Grad.  Der Vermieter war sehr freundlich und hilfsbereit.

Mit dem Auto kann man in 10 - 25 Minuten jeden Ort erreichen und so auch kurzfristige Tagesausflüge planen.  Man sollte auf jeden Fall den großen Sandstrand mit Blick aufs weite mehr bei Renesse besuchen.

Wer Hunde hat, sollte darauf achten, dass in der Anlage viele kleine Hasen ihr Zuhause haben, daher Schleppleine mitnehmen und den Hund nicht freilaufen lassen ;)

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2022

L. V. iz/od BaWü

4,4
4 5 4 4 5
Prikaži njemački

Mali, ali lijep

Imali smo vrlo lijep boravak u lijepo namještenoj i vrlo tihoj kući u nizu. Ništa nam nije nedostajalo. Opis kuće vrlo dobro odgovara. Živjeli smo u kući s 3 odrasle osobe i 2 djece. Domaćin je jako ljubazan i susretljiv. Na ovom se mjestu možete opustiti i opustiti. To je dobra polazna točka za biciklizam i ima mnogo lijepih ruta u okolici. Ako želite ići na plažu morate se voziti malo prema Sjevernom moru. Možemo preporučiti apartman!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom


kontakt

gospodin F. Weyers

gospodin F. Weyers

Kad smo došli u Bruinisse, odmah smo se zaljubili u to lijepo mjesto. Kakav veličanstven zrak, kakva veličanstvena svjetlost. Lijepi park nam se odmah svidio i svoju kućicu rado dijelimo s drugima. Naša kuća ima stvarno lijep vrt, koji je relativno velik za park. Ovdje se stvarno možete opustiti. Ponekad fazan dođe u posjet. Želimo da se kod nas osjećate ugodno, tako da kreveti budu namešteni kada stignete. Molimo ponesite svoje ručnike i kuhinjske krpe. Molimo navedite koje krevete možemo napraviti za vas.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 388268

Posljednje ažuriranje: 08.04.2024

Oglas je online od: 1 godina, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/388268.htm


«De Tong 104» je dobio ocjenu gosta 4.4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 5 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 42 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina