Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća Bjork

Fågelfors

maks.  5   Gosta/Gostiju
80m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
80m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

3 puta dodano listi želja

Već više od 1 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 90 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

3 puta dodano listi želja

Već više od 1 godina online



Opis

Pozivamo Vas u mir prirode. Dođite u kolibu Björk. Dobra opskrbljenost namirnicama i povezanost čine smještaj idealnim za mlade obitelji i starije osobe. Automobil parkirate ispred kuće s pristupom izvana u spremište (bicikli i slično). Ovdje možete sušiti svoju opremu, odjeću i bicikle.

Naše selo je okruženo prostranim šumama s mnogo jezera, malih klanaca i brda.

Ovdje imate priliku zajedno sa svojim najdražima ili sami, ovisno o vremenskim prilikama i uvjetima, krenuti na kilometarske šetnje, skijaške ture, biciklističke ture, izlete motorom direktno iz kuće. U radijusu od 70 km postoje vrlo različite destinacije i također živahne atrakcije. Krivudave manje ceste i makadamske staze u prostranim šumama čine motociklistički odmor nezaboravnim za sve razine.

Ako više volite sunce uz more, do plaže na Baltičkom moru možete se voziti za oko 40 minuta. Atrakcije poput parka za penjanje, malog zoološkog vrta za maženje životinja, parka losova ili parka Pipi Duge Čarape udaljene su automobilom za sat vremena. Ako želite boraviti u selu s malom djecom, ipak ćete pronaći dovoljno raznolikosti na tri jezera, potoku, pješačkim stazama, osvijetljenim šumskim puteljcima i nekoliko igrališta. Zimi možete vježbati i na malom sanjkalištu.

U hladnoj sezoni postoje tri načina grijanja, centralno grijanje na struju ili drvene pelete te kamin u dnevnom boravku. Kuća je spojena na gradski vodovod i kanalizaciju. Toplu vodu za tuš i kuhinju osigurava veliki bojler za toplu vodu. Ukupna stambena površina iznosi oko 80 četvornih metara. U donjoj etaži podruma u prizemlju nalazi se praonica rublja s perilicom rublja, druga soba s 2 velika kreveta nudi 3 kreveta.

Na gornjoj razini, do koje se može doći izvana i iznutra, nalaze se glavne prostorije, dnevni boravak, spavaća soba s balkonom, kuhinja, blagovaona i igraonica, wc, tuš, predsoblje. Kuhinja je dovoljno velika za obroke u kuhinji. Tuš i umivaonik odvojeni od WC-a čine jutra bez stresa. U toploj sezoni možete doručkovati na suncu s cijelom obitelji u vrtu dok djeca imaju dovoljno prostora za zabavu, igru i sunčanje. Za hladnije sezone u igraonici ćete pronaći priliku i prostor za stolni tenis, stolni nogomet i mini biljar.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 40 km

40 km

Jezero 0.4 km

0.4 km

Skijaška uspinjača 20 km

20 km

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Restoran 0.4 km

0.4 km

Centar grada/mjesta 0.1 km

0.1 km

Autobus 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 70 km Kalmar

70 km

Kolodvor 12 km Högsby

12 km


Mjesto i položaj smještaja

Pozivamo Vas u mir prirode. Dođite u vikendicu Björkstigen (Birkensteig) i iskusite kako je lako ostati sam. Dobra ponuda namirnica ili svježe točeno pivo čine smještaj idealnim za mlade obitelji i starije osobe. Velikodušna, ravna parkirna mjesta s pristupom podrumu sa sušionicom i obiljem prostora tjeraju bicikliste da brže kucaju. Ovdje možete sušiti svoju opremu, odjeću i bicikle.

Naše selo je okruženo prostranim šumama s mnogo jezera, malih klanaca i brežuljaka, koji se često vide kao strme padine.

Ovdje imate priliku zajedno sa svojim najdražima ili sami, ovisno o vremenskim prilikama i uvjetima, krenuti na kilometarske šetnje, skijaške ture, biciklističke ture, izlete motorom direktno iz kuće. U radijusu od 70 km postoje vrlo različite destinacije i također živahne atrakcije. Krivudave manje ceste i makadamske staze u prostranim šumama čine motociklistički odmor nezaboravnim za sve razine.

Ako više volite sunce uz more, do plaže na Baltičkom moru možete se voziti za oko 40 minuta. Atrakcije poput parka za penjanje, malog zoološkog vrta za maženje životinja, parka losova ili parka Pipi Duge Čarape udaljene su automobilom za sat vremena. Ako više volite boraviti u selu s malom djecom, ipak ćete pronaći dovoljno raznolikosti na tri jezera, potoku, pješačkim stazama, osvijetljenim šumskim stazama i nekoliko igrališta. Zimi je moguće vježbati i na malom toboganu.

U hladnoj sezoni postoje tri načina grijanja, centralno grijanje na struju ili drvene pelete te kamin u dnevnom boravku. Kuća je spojena na gradski vodovod i kanalizaciju, a toplu vodu za tuš i kuhinju osigurava veliki toplovodni bojler. Ukupna stambena površina iznosi oko 80 četvornih metara. U donjoj etaži podruma u prizemlju je praonica s perilicom rublja, druga soba s 2 velika kreveta nudi 3 spavaća mjesta.

Na gornjoj razini, do koje se može doći izvana i iznutra, nalaze se glavne prostorije, dnevni boravak, spavaća soba s balkonom, kuhinja, blagovaona i igraonica, wc, tuš, predsoblje. Kuhinja je dovoljno velika za obroke u kuhinji. Tuš i umivaonik odvojeni od WC-a čine jutra bez stresa. U vrtu možete doručkovati s cijelom obitelji na suncu u toploj sezoni dok djeca imaju dovoljno prostora za zabavu, igru i sunčanje. Kamin u dnevnoj sobi može pružiti toplinu i ugodu u hladnijim vremenima.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Plivanje
Skijanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
stolni tenis
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00
Kaucija: 200 €
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 8 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

U hladnoj sezoni nudimo ogrjev ili pelete uz naknadu. Međutim, postoji i mogućnost grijanja direktno na struju uz naknadu, obračun se vrši uz račun za struju.

Cijene mogu varirati ovisno o tržišnoj cijeni.

Peleti 16 kg = 150 kr

Drva za ogrjev (cjepanice) 5 kg = 100 kr



WLAN : dostupan je WLAN ruter sa SIM karticom. Kada stignete, rezervirat ćemo količinu podataka koju želite na kartici za vas, transparentno (uživo) uz naknadu.



Obavezno završno čišćenje uključeno je u ukupnu cijenu.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 90 dana prije dana dolaska.
  • Stornierungsbedingungen für den Rücktritt vom Mietvertrag Wir empfehlen den Abschluss einer Reiserücktrittsversicherung Stornierung immer schriftlich per email mit Ihrem Namen an Bis 90 Tage vor Anreise. kostenfrei - Rückerstattung der Anzahlung erfolgt innerhalb einer Woche Bis 56 Tage vor Anreise 20 % des Gesamtpreises ( Anzahlung) Bis 31 Tage vor Anreise 50 % des Gesamtpreises Bis 21 Tage vor Anreise 100 % des Gesamtpreises


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 19.03.2024


2 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

rujan 2022

Wolfgang B. iz/od Honigsee

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Kuća za odmor Bjork

Vrlo lijepo uređena kuća za odmor odiše udobnošću. Vrlo, vrlo dragi stanodavac

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor za samce, Skijaški odmor

lipanj 2022

Weisses P. iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Čisto opuštanje

Kuća za odmor nalazi se u gradiću Fagelfors. Osim trgovine i gostionice, koja ima posebno radno vrijeme, u gradu nema ničega. Prekrasno kupalište na jezeru poziva vas na opuštanje. Sama kuća za odmor je lijepo namještena i ništa nije falilo, a ako nešto nije tu možete kontaktirati iznajmljivače koji također žive u selu i problem će biti riješen. Jedina mala mana, nedostatak WiFi-a. Zadovoljili smo se svojom tarifom za boravak, što je bilo više nego dovoljno. Ako volite mir i tišinu, ovo je mjesto za bijeg od stresne svakodnevice, a ako želite nešto doživjeti, postoje brojne mogućnosti izleta u radijusu od oko 1 sata. Imali smo potpuno opuštajući odmor i definitivno nismo posljednji put u Švedskoj.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Romantični odmor


kontakt

obitelj M. Kuckelkorn

obitelj M. Kuckelkorn

Volimo život u švedskoj prirodi i pozivamo sve koji također vole provesti najljepše doba godine daleko od velikih gradova. Već neko vrijeme živimo u Švedskoj s obitelji i rado stavljamo kuću za odmor na raspolaganje našim gostima. Rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja o vašem putovanju i ostati kod nas. Najbolji način da nas kontaktirate prije putovanja je putem e-pošte i SMS-a.


ostale informacije

Broj objekta: 392165

Posljednje ažuriranje: 28.01.2024

Oglas je online od: 1 godina, 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/392165.htm


«Kuća Bjork» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 2 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Održivo Ova nekretnina zadovoljava 5 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 90 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina