Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Apartments Cajner Pag

Otok Pag, Grad Pag

maks. o 30   Gosta/Gostiju
200m²  stambena površina
0 spavaće sobe
0  Kupaonica
maks. o 30  Gosta/Gostiju
200m²
0 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Hrvatska - Apartmani Cajner Pag





Apartmani Cajner Pag nalaze se u gradu Pagu (otok Pag). Samo 200 metara od plaže i nekoliko minuta hoda od centra mjesta. Iz svih apartmana pruža se prekrasan pogled na more, grad i Pašku uvalu. Imaju zaseban ulaz, veliku terasu, parking i još mnogo toga.



Smještaj za 2+2 osobe već od 20€.





Apartman 1 (A4+2)



je trosoban stan od 46m2 sa izlazom na terasu (8m2) i pogledom na more. Prima 4+2 osobe. Sastoji se od dvije spavaće sobe s bračnim krevetima, dnevnog boravka s kaučem na razvlačenje, stolom za blagovanje za 6 osoba, potpuno opremljenom kuhinjom, kupaonicom s tuš kabinom, WiFi pristupom internetu, televizijom i ostalom opremom i namještajem. Smještaj za 4+2 osobe već od 30€.



Apartman 2 (A2+2)



je dvosoban stan od 30m2 sa prednjom (40m2)/stražnjom (cca 10-15m2) terasom i pogledom na more. Dovodi 2+2 osobe. Sastoji se od spavaće sobe s bračnim krevetom, dnevnog boravka s kaučem na razvlačenje, foteljom na razvlačenje i stolom za blagovanje za 4 osobe, potpuno opremljenom kuhinjom, kupaonicom s tuš kabinom, WiFi pristupom internetu, televizijom i ostalom opremom i namještajem. Smještaj za 2+2 osobe već od 20€.



Apartman 3 (A2+2)



je dvosoban stan od 27m2 sa terasom od 48m2 i pogledom na more. Dovodi 2+2 osobe. Sastoji se od spavaće sobe s bračnim krevetom, kombiniranog dnevnog boravka s kaučem na razvlačenje i stolom za blagovanje za 4 osobe, mini kuhinje (štednjak, sudoper i hladnjak sa zamrzivačem), kupaonice s tuš kabinom, WiFi pristupom internetu, TV-om i ostalom opremom te namještaj. Smještaj za 2+2 osobe već od 20€.



Apartman 4 (A2+2)



je studio apartman površine 36 m2 sa dvorišnom terasom (19m2) i pogledom na more. Za smještaj 2+2 osobe. Sastoji se od bračnog kreveta, kauča na razvlačenje, blagovaonskog stola za 4 osobe, potpuno opremljene kuhinje, kupaonice s tuš kabinom, WiFi pristupa internetu, televizije i ostale opreme i namještaja. Smještaj za 2+2 osobe već od 20€.





Za detaljne opise, fotografije i video zapise, cijene i popuste, kontakt obrazac i ostale korisne informacije posjetite našu web stranicu:





ili izravno na naš



Email:







Mobitel:



00 385 918907590

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Klima uređaj Klima uređaj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.2 km

0.2 km

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.3 km

0.3 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Zračna luka 50 km Zadar

50 km

Kolodvor 50 km Zadar

50 km


Mjesto i položaj smještaja

Hrvatska, otok Pag, grad Pag Pag je srednjovjekovni gradić bogat povijesnim i kulturnim znamenitostima i spomenicima koji ljeti ožive i postanu fenomenalna prilika za fotografiranje. Tradicija koja se očituje kroz nošnje i nastupe, pager "Robinje", zimski i ljetni karneval i zborsko pjevanje. Specijaliteti poput sira, janjetine, ovčetine, morskih specijaliteta, baškotina. Iznimne rukotvorine poput svjetski poznate paške čipke i mnogih drugih autohtonih obilježja.



Kilometar južno od središta grada nalazi se stari grad Pag, kojem je Bela IV 1244. godine dao atribute slobodnog kraljevskog grada. Pag je grad morske soli. Zbog svog značaja u 15. stoljeću nastao je današnji grad Pag. Na ulazu u grad iz smjera Zadra još uvijek možete vidjeti staru proizvodnju soli.



Pašku uvalu okružuje 27 km šljunčanih i pješčanih plaža. Pogodan je i siguran za ronjenje, posebno u plitkim i središnjim dijelovima zaljeva. Tijekom ljeta u Pagu djeluje nekoliko ronilačkih klubova koji imaju škole ronjenja. Osim toga, tu su skijanje na vodi, jet ski i surfanje, za koje je Pag poput raja. Malo dalje od mora možete uživati u ljepoti penjanja, biciklizma, tenisa, rukometa, nogometa i drugih sportova, ali iu opuštajućim šetnjama prelijepim paškim krajolikom. Osim dnevnih aktivnosti, Pag nudi brojne mogućnosti noćnog života. Zemljište ispod plitke uvale krije i danas veliko bogatstvo provjerenog i dokazanog ljekovitog blata. Pag ima mnogo izvora pitke vode poznatih od davnina. Nekoliko ih je na Vodicama, koji svoje ime duguju ovim izvorima.



Od zanimljivih mjesta koja možete posjetiti dok ste na Pagu, tu su duge i vrlo lijepe pješčane plaže Uvala Slana, koja je pogodna i za ribolov. Rezervat močvarica i jedno od prvih ribogojilišta u Europi Velo blato. Malo Blato i Rogoza, koji su također registrirani kao Područje posebne zaštite za ptice. Caska, s prekrasnim plažama. Čudan otisak u stijeni, paški trokut, pronađen u svibnju 1999. Vjeruje se da je ogroman otisak nastao prije 12.000 godina. Prekrasne plaže i lučica Šestakovci. S vrha Svetog Jurja pruža se vrlo lijep pogled na Velebitski kanal, Velebit, plažu Malin i dio uvale Slana. , s puno livada i širokih pješčanih plaža s izvorima pitke vode. Sv. Vid, visok 342 m, najviša je točka na otoku Pagu i pruža prekrasan pogled na cijeli paški zaljev.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 100 €

ostale informacije:

Naši unosi u knjigu gostiju:







Tina (Hrvatska)

24/03/2011 14:40



najugodniji odmor,najljepše ljeto,domačin za pet!!

svakako preporučujem!



*



Jana (Srbija)

22/07/2011 11:38



Nezaboravno leto, predivne sljunkovite plaze, more cisto i nebesko-plavo, a domacin za desetku :))))))



*



Daniel (Rumunjska)

17/08/2011 01:24



Odsjeli smo u apartmanu br. 2, sve je bilo super, apartman čist, udoban, Benjamin je bio od velike pomoći s informacijama i svime što smo trebali, pogled s terase može doseći nekoliko prekrasnih plaža unutar 10 minuta hoda.

Vratit ću se ovdje sigurno!

Preporučam ove apartmane bez oklijevanja!



*



Sandor (Mađarska)

11/07/2011 00:55



Bilo je super s ljubaznim i korektnim domaćinom. Apartman je čist, imate sve što želite.



*



Zongi (Slovačka)

01.02.2012 11:34



Boli sme s rodinou u pana Cajnera dva krat a verim, ze ho navstivime znovu. Ubytovanie prijemne, utulne, miesto - Pag je nadherne, idealna dovolenka pre dospelych, mladych, aj pre rodiny s detmi. V okoli a na ostrove vela plazi v dosahu cca 30 min. jazdy autom, kde maju deti plaze, smyklavky a vela zabavy, aj romanticke zakutia kde niet ani nohy. Priamo v Pagu skvele detske ihrisko, vyborne plaze, skvely vzduch, v meste aj rusny nocny zivot, skvela kuchyna. Samozrejme vyborna cena za ubytovanie. Odporucam.



*



Aliszja (Poljska)

06/08/2011 07:48



W miasteczku Pag spędziliśmy cudowne 7 dni. Jest tutaj naprawdę uroczo. W mieszkaniu żyło nam się naprawdę miło. Widok na morze i gory - niezapomniany. Z przyjemnością jeszcze kiedyś tu powrócimy!



*



Alix (Njemačka)



18/05/2012 17:44



Benjamin je sjajan i njegov stan je bio savršen za nas. On nas je spasio od spavanja u autu dok je zadnja jaka bura u Pagu. Nevjerojatno je brzo odgovorio na našu kratkoročnu rezervaciju. Nismo mogli tražiti više: odličan, ugodan i čist apartman za potpuno razumnu cijenu i gostoljubivog domaćina koji brine o vašim potrebama, ali poštuje vašu privatnost. Upravo savršen! Hvala puno na svemu!



*



Layla (Engleska)



05/06/2012 12:29



Stan je bio lijep i funkcionalan. Ima dovoljno mjesta za udobno dvoje i četiri bliska prijatelja. Bilo je 5 minuta hoda nizbrdo do plaže i oko 10 minuta uz plažu do najbliže trgovine; Konzum, međutim postoji puno veća trgovina; Lorenzo oko 20 minuta hoda. Pomaže ako vas ima mnogo za veliki dućan ili bi se vožnja taksijem mogla isplatiti ako kupujete puno jer postoje dva strma, ali kratka brda na povratku. Apartmani i glavni grad povezani su neobičnim mostom, a s druge strane ima mnogo restorana u kojima možete probati svježu morsku hranu, janjetinu i druge paške specijalitete. Glavni prijevoz do drugih mjesta su autobus ili taksi koji su udaljeni oko 15 minuta hoda, dovoljno ih je lako pronaći i doći do njih. Apartman je bio čist kad smo stigli sa svime što nam je bilo potrebno za boravak. Dovoljno su blizu sadržaja, ali smješteni u mirnom rezidencijalnom području. Benjamin je bio od pomoći kad smo ga pitali i uvijek je bio vrlo prijateljski raspoložen. Definitivno bih ponovo rezervirao apartman.



*



Samantha (Engleska)



12/06/2012 16:25



Benjamin je bio vrlo gostoljubiv, zbog čega je naš Pag bio odličan. Apartman ima prekrasan pogled na grad i savršeno je odgovarao našim potrebama.



*



Shyam (Indija)



Benjamin je bio vrlo dobar domaćin. Bio je od velike pomoći. Ovaj stan je vrlo dobar za svoju cijenu. U stanu je sve funkcionalno ali samo staro. Ako tražite mjesto za odmor i tuširanje, onda je ovo pravo mjesto. IT je također imao prostor za kuhanje, ali ga nismo mogli koristiti. Grad Pag je vrlo mirno mjesto. Ljudi su izuzetno ljubazni i spremni pomoći u bilo koje vrijeme. Ovo putovanje mi se jako svidjelo.



*



Cristina i Victor (Rumunjska)



25/06/2012 04:31



Imali smo sjajan boravak u Pagu i Benjamin nam je puno pomogao. Pomogao je Victoru popraviti auto. Svakako biste trebali otići i pitati za čašu vina ili rakije, jako su dobri. Stan je bio lijep, a pogled izvrstan. Toplo preporučam Benjamina, on je sjajan domaćin i cool tip :) Nadamo se da ćemo ga uskoro ponovno posjetiti



*



Tanja (Bosna)



07.06.2012 u 11:19



Sto se tice otoka Paga mogu reci da je predivan , more,plaze cista domacinu apartmana se zahvaljujem na gostoprimstvu sve je bilo ok i ako budem opet dolazila opet cu kod tebe veliki pozdrav od mene i Ivone!!!



*



Selim (Francuska)



14/07/2012 01:53



Benjamin je bio jako ljubazan, zamolio je prijatelja da nas odveze do zračne luke (300 kuna) jer je bilo prerano ići s autobusom i ponudio je bocu vina. Apartman je bio čist, ali ne mogu pristupiti Pagu koji je jako lijep grad, a otok i plaže su jako lijepi.



*



ale&domi+children (Italija)



01/08/2012 00:49



Eravamo in 4 (2 adulti and 2 bamibini) and abbiamo alloggiato nell'appartamento 3. Il rapporto prezzo/qualità ci è sembrato buono. The photo riproducono gli interni dell'appartamento che si trova a circa 10 minutes a piedi dal mare (spiagggia principale di Pag) and a 15-20 a piedi dal centro di Pag. Il proprietario fornisce asciugamani e lenzuola ma suggerisco di dotarsi di lenzuola agguntive e federe proprie in quanto è adottato lo stile tedesco (nessun lenzuolo per coprirsi ma solo copriletto). Abbiamo avuto modo di verificare che la gente del posto è ospitale anche se all'impatto piuttosto schiva. Consigliamo il posto se si vogliono fare vacanze tranquille all'insegna della vita di mare.



*



Dani Milos (Australija)



Prekrasan stan sa svime što vam treba. Domaćin je bio vrlo gostoljubiv i uslužan. Topla preporuka!



*



Zuzana (Češka)



15/07/2013 00:20



Naš boravak u apartmanu broj 3 bio je stvarno odličan. Stan je bio lijep i čist. Benjamin je bio od velike pomoći. Udaljenost do plaže je bila oko 10 minuta hoda od apartmana. Može se preporučiti svima, čak i obiteljima s malom djecom. Hvala puno Benjamine, vraćamo se sljedeće ljeto :-)



*



Kyle Robertson (UK)



velika vrijednost Benjamin je bio jako ljubazan i uslužan, a stan je bio čist i udoban. Udaljen je kratkom (~10) šetnjom uzbrdo od plaže. Savršeno za miran bijeg.


Raspoloživost

Plan zauzeća nije na raspolaganju. Molimo Vas pošaljite upit slobodnih perioda direktno najmodavcu.


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin B. Cajner

gospodin B. Cajner

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 39241

Posljednje ažuriranje: 21.01.2020

Oglas je online od: 13 godina, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/39241.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina