Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Dani s grijanim bazenom

Hlapa

maks.  4   Gosta/Gostiju
100m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
100m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Villa Rossa je potpuno nova vila koja je završena u lipnju 2020.! Pozivamo vas da budete jedan od naših prvih gostiju u ovoj prekrasnoj vili s grijanim bazenom. Villa Rossa dizajnirana je tako da nudi udobnost suvremenog dizajna. Savršeno je za osam gostiju. Ako tražite mirnu obalnu lokaciju i tražite nešto novo i moderno, Villa Rossa je savršen izbor za vas.

Vila se prostire na dva kata. U prizemlju se nalazi otvoreni dnevni boravak i spavaći dio na prvom katu, gdje ćete pronaći tri spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom. Kad uđete u kuću, dočekat će vas veliki ulaz. Iz ulaznog prostora jedna vrata vode u prostrano spremište, a druga u toalet za goste s perilicom rublja. Treće je ulaz u veliki otvoreni dnevni boravak s kuhinjom, trpezarijskim stolom i dnevnim boravkom. Prostrana kuhinja opremljena je modernim aparatima i svim važnim kuhinjskim priborom koji vam je potreban za pripremu ukusnih mediteranskih jela. U kuhinji ćete naći sljedeće uređaje: indukcijski štednjak, napa, suđe, perilica posuđa, grijač vode, pećnica, hladnjak sa zamrzivačem, aparat za kavu i toster. U sredini sobe je prekrasan stol za ručavanje za osam osoba, s druge strane sobe čeka vas veliki udobni kožni kauč. Ako je potrebno, može se pripremiti kao pomoćni ležaj za dvije osobe. Možete gledati 55-inčne televizore iz svih kutova dnevnog boravka. Oba prozora u sobi gledaju na terasu s bazenom. Na terasi pored bazena naći ćete zasjenjeni prostor za sjedenje za uživanje u vrućim ljetnim danima. Šest ležaljki i stol za osam osoba pripremljeni su za vas. Ako želite roštilj, Weber grill stoji vam na raspolaganju.

Sve tri spavaće sobe nalaze se na prvom katu i nude pogled na prekrasnu zelenu prirodu i more u daljini. Noću možete vidjeti noćna svjetla grada Crikvenice. Sve tri spavaće sobe opremljene su vlastitim klima uređajem i, što je najvažnije, vrlo dobrim krevetima sa madracima Swiss Serta koji vam nude ugodan san. Sve tri spavaće sobe imaju vlastitu kupaonicu s tušem. Dvije od njih opremljene su i 42-inčnim televizorom. Posteljina i ručnici su na raspolaganju.

Radi vaše udobnosti, sve dnevne sobe i spavaće sobe klimatizirane su i imaju električne rolete. Kuća je također opremljena internetskom vezom. Ako želite doći rano u proljeće ili kasno u jesen, Villa Rossa je opremljena podnim grijanjem i grijanim bazenom. Uz kuću možete parkirati tri automobila.

Ako odmarate u većoj grupi, Villa Rossa je savršena za vas. Zamišljen je kao zasebna kuća, samo u malom dijelu spojenom sa susjednom vilu zvanom Terra. Villa Terra je slična Villa Rossa i može primiti do osam osoba. Dizajniran kako je opisano, nudi dovoljno privatnosti za sve u grupi i dovoljno prostora da zajedno provedete svoj odmor.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
Bračni krevet (180x200 cm)
Spavaća soba 2
Bračni krevet (180x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 2.5 km

2.5 km

Mogućnost kupovine 1.2 km

1.2 km

Restoran 1.5 km

1.5 km

Centar grada/mjesta 0.1 km

0.1 km

Autobus 0.4 km

0.4 km

Zračna luka 11 km Rijeka International Airport

11 km

Kolodvor 37 km Kolodvor Rijeka

37 km

Izlaz s autoceste 17 km A1

17 km


Mjesto i položaj smještaja

Villa Dani nalazi se u malom i ležernom mjestu Hlapa na otoku Krku. Plaže i gradovi udaljeni su 2500 m od vile. Dovoljno blizu za lak pristup, ali dovoljno daleko da se odmorite u miru. Osim kupanja u kristalno čistom moru, u okolici možete i pješačiti uređenim vinogradskim stazama. U radijusu od 15 km od vile pronaći ćete prekrasne gradove Malinsku, Vrbnik i Krk. Svakako kušajte poznatu Vrbničku žlahtinu i tradicionalno pripremljena jela ovih krajeva


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Lov
Vožnja kanua
paragliding
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 30 % prilikom bukinga

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijena najma uključuje: Smještaj, klima uređaj, kupaonske ručnike, posteljinu, čišćenje na odlasku, struju, održavanje vrta, grijanje, pristup internetu, parking, održavanje bazena, kotizaciju, boravišnu pristojbu, korištenje dječjeg krevetića, korištenje dječje stolice, korištenje roštilja, korištenje perilice rublja, voda.

Mogućnosti Plaćanja:

Prijenos

Uvjeti poništenja:

  • Posjetite našu web stranicu gdje ćete pronaći naše opće uvjete. Minimalni boravak je 7 noći.

ostale informacije:

Kako vam u vrućim ljetnim danima ne bi bilo prevruće, sve sobe su klimatizirane, a svi prozori opremljeni su roletama i komarnicima. Osim toga, ako planirate otići na odmor u proljeće ili kasnu jesen, vila je opremljena podnim grijanjem i ima grijani bazen.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 28.03.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Adria Villas
gospodin J. Hunski

gospodin J. Hunski

Adria Villas je turistička agencija koja nudi luksuzni najam s našim izborom luksuznih vila i apartmana na otoku Krku, Hrvatska. Budući da radimo lokalno, dijelimo jedinstven odnos s vlasnicima naših luksuznih vila i apartmana. Svaku vilu i apartman kojima mi upravljamo redovito pregledava naš menadžment kako bismo osigurali da vaš teško zarađeni odmor ispuni vaša očekivanja. Dajemo sve od sebe da vam pomognemo u realizaciji i organizaciji vašeg savršenog odmora. Naša profesionalnost i iskustvo jamstvo su sigurnog i kvalitetnog odmora. Uvijek Vam stojimo na raspolaganju za pitanja i upite. U našoj ponudi ćete sigurno pronaći nešto što vam odgovara i zadovoljava vaše potrebe.


Dalji smještaji od gospodin J. Hunski

Pokazati sve smještaje od gospodin J. Hunski

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 399895

Posljednje ažuriranje: 28.03.2024

Oglas je online od: 1 godina, 8 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/399895.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina