Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

La Dolce Vita Posedarje 4

Posedarje

maks.  6   Gosta/Gostiju
78m²  stambena površina
2 spavaće sobe (+1)
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
78m²
2 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Ovaj prekrasan apartman nalazi se u Posedarju, Zadarska županija u Dalmaciji, Hrvatska. Ova prekrasna jedinica u prizemlju može primiti 6 osoba. Ima 2 spavaće sobe, a obje su opremljene bračnim krevetima, pametnim TV-om i klima uređajem. Također imaju dovoljno prostora za odlaganje prtljage naših gostiju. Glavna spavaća soba također ima vanjsku terasu gdje naši gosti mogu uživati u kavi i prekrasnom krajoliku okolnog područja. Apartman ima 2 kupaonice. Glavna kupaonica opremljena je tušem, WC-om i umivaonikom. Druga kupaonica ima umivaonik i WC. Velika otvorena kuhinja i dnevni boravak mogu udobno smjestiti šesteročlanu obitelj. Dnevni boravak ima prekrasan bračni kauč za spavanje, koji je izuzetno udoban za svakoga. Dnevni boravak također ima 55-inčni smart screen TV. Kuhinja je san kuhara. Ima sve pogodnosti za pripremu prekrasnog obroka, bilo za obitelj ili za okupljanje prijatelja i obitelji. Blagovaonica Island i bar za doručak mogu primiti do 10 osoba. Ovo je prostor za druženje i svi mogu uživati. Što se tiče pribora za jelo, posuđa i kuhinjskog pribora, ovaj apartman ima sve, čak i više...
Ova vrtna jedinica ima vlastiti parking i vlastiti ulaz. Također je užitak za zabavljače. Ima natkrivenu terasu s vanjskim stolom za 6 osoba. ima prekrasan prostor za vatru u kojem može sjediti do 12 osoba. Savršeno za ispijanje vina, uživanje u prekrasnom krajoliku i druženje uz dobro društvo. Zvjezdane noći uz vatrište apsolutno su veličanstvene. Sam vrt je predivan! i dovoljno je velik za uživanje u igri badmintona.
Objekat također nudi obiteljima grijani jacuzzi whirlpool i lijepo dizajnirano igralište za djecu.
Područje Posedarja je dobro smješteno s pristupom svim glavnim autocestama koje vas mogu dovesti do brojnih avantura na dalmatinskoj obali. Samo Posedarje ima sve sadržaje koji će vam trebati za vaš odmor. To uključuje trgovine, pekare, mesnice, restorane i medicinske ustanove. More koje je od apartmana udaljeno manje od 5 minuta vožnje do vode je toplo i kristalno čisto. Obala ovdje ima mnogo plaža i ako ste pustolovni, pronaći ćete mnoge skrivene dragulje, koji su natopljeni suncem i čarobni.
Zadarska županija bogata je poviješću koja seže unatrag 1000 godina od vremena kada su je Rimljani okupirali. To se može vidjeti u Starom gradu u gradu. Ovo je oko 25 minuta vožnje od apartmana. Druga spektakularna mjesta za posjetiti su Nacionalni park Paklenica, Nacionalni park Krka i Nacionalni park Kornati. Ovi parkovi su nevjerojatno lijepi i krajolik je apsolutno spektakularan. Vrijedi putovati da biste posjetili ove krajeve. Svi su u krugu od 60km od stana.
Za nevjerojatan doživljaj koji nikada nećete zaboraviti, uz razne fešte u kojima možete uživati tijekom cijele godine, dođite u apartmane La Dolce Vita i uživajte u čarima dalmatinske obale

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1.6 km

1.6 km

Mogućnost kupovine 2.6 km

2.6 km

Restoran 2.6 km

2.6 km

Centar grada/mjesta 2.6 km

2.6 km

Zračna luka 23 km Zracna Luka Zadar

23 km

Izlaz s autoceste 6 km E71 Zadar 1

6 km


Mjesto i položaj smještaja

Zadarska županija bogata je poviješću koja seže unatrag 1000 godina od vremena kada su je Rimljani okupirali. To se može vidjeti u "Starom gradu u gradu. To je oko 25 minuta vožnje od apartmana. Druga spektakularna mjesta za posjetiti su Nacionalni park Paklenica, Nacionalni park Krka i Nacionalni park Kornati. Ovi parkovi su nevjerojatno lijepi i krajolik je apsolutno spektakularan. Vrijedi putovati da biste posjetili ova područja. Sva su u radijusu od 60 km od apartmana.
Za nevjerojatan doživljaj koji nikada nećete zaboraviti, uz razne fešte u kojima možete uživati tijekom cijele godine, dođite u apartmane La Dolce Vita i uživajte u čarima dalmatinske obale


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Plivanje
Jedrenje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 200 €
Akontacija: 50 % 2 tjedna prije dolaska
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Polovina iznosa Vašeg bukinga umanjena za pristojbu koja se odnosi na poništenje tj. storniranje istog biće Vam vraćena tj. nadoknađena ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 7 dana prije planiranog check-in datuma. Za poništenja koja će uslijediti manje od 7 dana prije planiranog check-in datuma neće biti nikakve nadoknade.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 29.03.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

obitelj G. Zatezalo Manni

obitelj G. Zatezalo Manni

Mi smo obitelj koja se preselila iz Južne Afrike u Hrvatsku kako bi svojoj kćeri ponudila iskustvo života u Europi. Puno smo putovali i zaljubili smo se u Dalmaciju. Dok smo putovali, željeli smo uklopiti naše ideje o odmoru, gdje možete ostati i opustiti se u udobnom apartmanu po pristupačnoj cijeni, kao i uživati u prednostima gledanja jedne od najljepših i najslikovitijih obala na svijetu. Ideja je nastajala 20 godina, a sada je postala stvarnost. Potrudili smo se da naši apartmani budu što udobniji i domaći. Kao " dom, daleko od doma "Želimo da se naši gosti osjećaju kao da imaju sve luksuze hotela i doma. Pobrinuli smo se za sve pogodnosti i naši gosti neće morati misliti da nešto su zaboravili. Uložili smo sve napore kako bismo uredili ove apartmane, moderne, moderne i otvorenog tipa sa svim modernim sadržajima koji su vam na raspolaganju.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 403822

Posljednje ažuriranje: 06.09.2023

Oglas je online od: 1 godina, 7 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/403822.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina