Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Tavernelle

Panicale

maks.  17   Gosta/Gostiju
350m²  stambena površina
7 spavaće sobe (+1)
4  Kupaonica
maks. 17  Gosta/Gostiju
350m²
7 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Vila se nalazi na granici između Umbrije i Toskane na 20 km od jezera Trasimeno i Perugie (Umbra Jazz City, poznati jazz festival). Nalazi se u mirnom području, gdje se moguće opustiti u svako godišnje doba, u blizini Tarvernelle i Panicale, dva mala sela u kojima možete pronaći trgovine, restorane i barove. Imanje ima potpuno ograđeni vrt s bazenom (12 x 6 metara - dubina 1,50) i klimom u svakoj sobi. Cijeli posjed je za privatnu upotrebu i ne dijeli se s drugim osobama. To je bivša seoska kuća, nedavno renovirana s modernim komforom.

Vila ima ukupno 7 spavaćih soba / 14 ležaja. Dodatni ležaj, kauč na razvlačenje za dvije osobe i 3 dječja kreveta također su dostupni. Bazen je opremljen ležaljkama/suncobranima, au ograđenom vrtu nalaze se stolni tenis, stolni nogomet i travnjak s dva nogometna gola.

Vila ima veliku natkrivenu terasu sa stolovima / stolicama za 20 osoba za jelo na otvorenom, a tu je i roštilj za kuhanje. Uz terasu se nalazi veliki dnevni boravak sa kaminom i TV prostorom sa sofom za 5 osoba i blagovaonom sa stolom/stolicama za 14 osoba. Tu je i dobro opremljena kuhinja s još jednim stolom za 4 osobe.

U prizemlju se nalaze 4 spavaće sobe. Jedan s bračnim krevetom (razdvojivim) s vlastitom kupaonicom (s tušem/WC-om) i čajnom kuhinjom, 2 s dva odvojena kreveta i jedan s bračnim krevetom (ovdje je moguće dodati pomoćni ležaj). Tu je i razvlačenje s kaučem na razvlačenje. Tu je velika kupaonica s tušem/WC-om za zajedničko korištenje 3 spavaće sobe.

Na prvom katu nalazi se još jedan dnevni boravak s TV prostorom i sofom za 5 osoba i blagovaonom sa stolom/stolicama za 8 osoba, kuhinja s kaminom i još jednim stolom za 4 osobe. Na ovom katu nalaze se 3 spavaće sobe s bračnim krevetom, dva od njih se mogu odvojiti. U dvije spavaće sobe moguće je ubaciti pomoćni ležaj. Na ovoj etaži nalaze se dvije kupaonice za zajedničko korištenje tri spavaće sobe (jedna s hidromasažnom kadom/WC-om, a druga s tušem/WC-om). Dječji krevetić i visoka stolica dostupni na zahtjev. Praonica se nalazila u aneksu nekoliko metara od vile. Wi-fi dostupan u cijelom objektu.

Najbliži supermarketi dostupni su u gradu Tavernelle na 2,5 km od objekta. Dva veća supermarketa nalaze se na 4 km. U ovom gradu također ima nekoliko restorana (La Locanda del Busta). Ostali restorani nalaze se u Panicaleu na 15 km od imanja (Masolino). U području jezera Trasimeno možete se baviti planinarenjem, brdskim biciklizmom i jahanjem. U blizini su dva važna golf kluba, golf klub Lamborghini na 16 km i golf klub Perugia na 20 km. Ovo područje je izvrsna baza za istraživanje Toskane i Umbrije. Na sjeveru, na oko 20 minuta vožnje automobilom, nalazi se Castiglione del Lago, ljupki gradić na uskom poluotoku na jezeru Trasimeno. U riječnom jezeru također postoje Tuoro i Passignano, oba imaju trajektnu uslugu za pristup trima otokima na jezeru.

Mnogi važni gradovi Umbrije i Toskane mogu se posjetiti s poludnevnim izletom, na primjer, Citta della Pieve, rodno mjesto renesansnog umjetnika Perugina; Asiz, dom svetog Franje, Spoleto, Bevagna, Montefalco s važnom vinarijom, Spello, Deruta i Gubbio, Montepulciano, poznat po svojim prestižnim vinima, Orvieto i Civita di Bagnoregio, Siena i Pienza.

Rim i Firencu možete lako posjetiti ako se vozite 20 minuta do željezničke stanice Chiusi, ostavite automobil i uzmete InterCity.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet
Spavaća soba 5
dupli krevet
Spavaća soba 6
dupli krevet
Spavaća soba 7
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Roštilj Roštilj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 20 km

20 km

Mogućnost kupovine 2.5 km

2.5 km

Restoran 2.5 km

2.5 km

Centar grada/mjesta 2.5 km

2.5 km

Autobus 2.5 km

2.5 km

Zračna luka 200 km Leonardo Da Vinci - Roma

200 km

Izlaz s autoceste 26 km Chiusi

26 km


Mjesto i položaj smještaja

m2: 400

Prizemlje: Velika natkrivena terasa sa stolovima/stolicama za 20 osoba, veliki dnevni boravak s kaminom, TV prostorom i sofom za 5 osoba, blagovaonica sa stolom/stolicama za 14 osoba, dobro opremljena kuhinja s još jednim stolom za 4 osobe, 4 spavaće sobe. Jedna s bračnim (razdvojivim) krevetom, vlastitom kupaonicom (s tušem/WC-om) i čajnom kuhinjom, 2 s dva odvojena kreveta i jedna s bračnim krevetom (ovdje se može dodati pomoćni ležaj), kaučem na razvlačenje, velikom kupaonicom s tušem /WC.

1. kat: dnevni boravak s TV prostorom, kaučem za 5 osoba i blagovaonicom sa stolom/stolicama za 8 osoba, kuhinja s kaminom i stolom za 4 osobe. 3 spavaće sobe s bračnim krevetom (dvije se mogu odvojiti i u dvije mogućnost dodavanja pomoćnog ležaja), kupaonica s hidromasažnom kadom/wc, kupaonica s tušem/wc.



Vanjski sadržaji:

Ograđena okućnica i besplatni parking

Trijem sa stolicama i stolom za jelo na otvorenom.

Roštilj.

Bazen (6m x 12m dubina: 1,50).

Ležaljke i suncobrani

Stol za ping pog

Stolni nogomet

Travnjak s nogometnim golovima



Pravila:

Cijeli posjed je za vašu privatnu upotrebu (bazen, kuća i vrt NE dijele se s drugim osobama).



Cijene uključuju:

Potrošnja voda-plin-struja

Posteljina/ručnici/ručnici za bazen

Wi-fi internetska veza



Dodatna naknada za plaćanje na licu mjesta

Konačna klinika 200,00 €


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 600 €

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 60 dana prije dana dolaska.

ostale informacije:

Jezero Trasimeno, smješteno u zelenom srcu Umbrije, nudi brojne turističke atrakcije. Možete odabrati povijesne rute, organizirati izlete brodom na otoke ili možete slijediti staze slikanja kako biste otkrili zemlje najpoznatijeg umbrijskog slikara Perugina. Njegov brežuljkasti krajolik i blaga klima koja ga karakterizira, pogodovali su razvoju vinogradarstva i maslinarstva. Glavni gradovi jezera Trasimeno su Castiglione del Lago i Passignano sul Trasimeno. također možete otići na izlet brodom do otoka Maggiore.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 24.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Casamerina
gospodin G. Bauduin

gospodin G. Bauduin

Dalji smještaji od gospodin G. Bauduin


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 413795

Posljednje ažuriranje: 13.12.2023

Oglas je online od: 1 godina, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/413795.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 60 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina