Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

La Terrazza

Toskana, provincija Pistoia, Montecatini Terme, između Firence i Lucca / Pisi

maks.  6   Gosta/Gostiju
120m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
120m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

96 puta dodano listi želja

Već više od 19 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 90 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

96 puta dodano listi želja

Već više od 19 godina online



Opis

Molimo raspoloživosti! Osim "La Terrazza" još uvijek nude više skrovitih najam kućica s privatnim bazenom za isključivo korištenje. U mnogo ponovljenog zahtjeva nudimo La Terrazza kako slijedi: Opcija 1: Ne - Za one koji vole privatnost: to je samo La Terrazza iznajmljuje, druga dva apartmana se ne iznajmljuje, a ostati zatvoren (nema 113 i nema 114.).. Razlozi i bazen za isključivo korištenje bez daljnje odmor. Opcija 2: Ne - La Terrazza je kao 1 za najam od 3 apartmana, zemljišta i bazen za zajedničko korištenje s odmora gosti apartmana br 113 i nema 114. ..

Smjestio u roku od 1 hektara maslinika: La Terrazza - 2geschossige stan (cca 120 m²): Prizemlje PLUS prvi kat sa dva privatna ulaza na prednjem i stražnjem dijelu izgrađen u 2004 samostalnoj vili u brdima. Osim toga, IL Gelsomino br. Apartmani su 113 (2 do 3 osobe) u prizemlju s ulazom na prednjoj strani i na IL Gelsomino LA Gardenia, br. 114 (2 osobe) sa ulazom na prednjoj i stražnjoj strani vile.

La Terrazza: Za maslinik strani - povećana na ispred vile, 4 razine duga razmjera - je glavni ulaz u stan, odvest će vas odakle se izravno u prostrani, dobro opremljenu kuhinju s pogledom na dolinu. Puna svijetla pločicama kuhinja se dijeli na 4flammige kuhanje plina s osvijetljenom napa i pećnica, krom sudoper i stroj za pranje posuđa. aparat za filter na raspolaganju. Osim toga, u zasebnoj sobi, postoji velika hladnjak zamrzivač. Netaknutog kamin je udobno naglascima. Centrirati kuhinju izradu rustikalni stol za blagovanje s dugim, teškim drvenim stolom. Lijevo od kuhinje, dvokrevetne sobe s antiknim ormar i antiknim toaletnim stolićem. Iz kreveta možete uživati ​​u pogledu na simbol planinska, oko sto godina stare palme. Glavna spavaća soba ima zasebnu kupaonicu s tušem, WC, bide; Tu je i perilica rublja. Spiralno stubište vodi do svjetlo-potopljena, kompletno obložena vrijedan parket 1. katu s dvokrevetnom spavaćom sobom i velikim dnevnim boravkom / spavaće sobe s kvalitetnim kauč koji se može izvući u bračni krevet. Na 1. katu je drugi ulaz / ili. Izlaz na stražnjem dijelu vile postignut. Vi ste dvostruko upropašteni veličanstven pogled kako u masliniku na jednoj strani, a dolina s druge strane. Svjetlo plava krase kupaonicu s pola okruglog tuš kabinom, wc, bide i prozor s Hill View je integrirana u dnevnu / spavaću sobu.
SAT-TV. Internet (Wi-Fi) besplatno. Klima uređaj: Izračun na temelju upotrebe. Grijanje. Kućni ljubimci su dobrodošli. Zapošljavanje prvog pranja seta (ležaj, kuhinja, kupatilo) je slobodan. Namještaj: Suvremena, na 1. katu novom uređaju. Vrlo dobro održavana. Dvostruko ostakljena vrata i prozori. Udaranje vrhunac: 1. kat okolo širi terasu sa super panoramu doline i zelenim brežuljcima sa srednjovjekovnim selima. Drugi, podigao terasa u prizemlju ispred kuhinje je savršen za jutarnju kavu ili jednostavno pustiti svoju dušu ... Na kraju, ali ne i najmanje važno: Treći, prostrana terasa površine s parkinga, koji je u susjedstvu masliniku. otprilike 1 hektara, u nizu maslinik, uključujući i kaktusa, badema, oraha i voćaka (smokve, breskve, šljive, dud, marelice, trešnje, naranče, mandarine). Nadalje, uzgoj grejpa i jagode. Povrće: rajčica, paprika, artičoke, zelena salata. Vrtna garnitura: ležaljke, stolice, suncobrani, stolovi. Panoramu BAZEN cca 8 x 10 m, 1,40 m dubine, koji se nalazi nekoliko metara iza kuće u masliniku.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 50 km

50 km

Skijaška uspinjača 70 km

70 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 1 km

1 km

Zračna luka 45 km Amerigo Vespucci Flughafen Florenz-Peretola

45 km

Kolodvor 2 km Montecatini Terme

2 km

Izlaz s autoceste 7 km Montecatini Terme

7 km


Mjesto i položaj smještaja

Najbolje mjesto: Pistoia, između Firence i Lucca / Pisa, Montecatini Terme. Brežuljkast, vrlo mirno gleda na jug, u oko 5 minuta ste u centru Montecatini Terme sa svim vrstama trgovinama. Ca. 250 m iznad razine mora. d. M. super panorama preko Montecatini Terme i okolna brda sa svojim srednjovjekovni "Borghi", z. B. Buggiano Castello, Colle di Buggiano, Massa, Cozzile Tradicionalni spa grad Montecatini Terme nalazi se u sjevernom Toscana, Pistoia, u dolina Valdinievole, između Firence i Lucca / Pisi. Sa zelenom području četvornih metara, to je jedna od najpoznatijih termalnih kupališta u Europi, a poznat je po svojim brojnim izvorima i umirujuće i ljekovitim termalnim vodama, od kojih je čak i vrlo je svijet koštati. godišnje održava nacionalnih i međunarodnih događaja u sportskim objektima. Pod motom "nekretnina Sotto le stelle" ili "nekretnina Regina" pokvaren Montecatini Terme goste s vrlo raznovrsnim događanjima za sve ukuse i uzraste: koncerti, opere s međunarodno priznatih umjetnika, mjuzikla i plesa. Za sportske entuzijaste, ponuda, tenis, plivanje, jahanje, streljaštvo, trekking, bog šetnje, biciklizam, paragliding, penjanje, ribolov, kanuing i golf. Konjske utrke se održavaju u "Ippodromo".


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Skijanje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 200 €
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

U navedene cijene 10% popusta u siječnju već smatraju svibnja 2017. godine, a uključuje: plin, voda, struja, internet (Wi-Fi), iznajmljivanje prvi pranja set (ležaj, kuhinja, kupaonica). Lokalno se plaća na potrošnju: više energije za klimatizaciju, grijanje. Krevetić za dijete do 4 J: € 25, - tjedno, svaka nova promjena posteljine po osobi € 8, -, po psu € 50, -
U mnogo ponovljenog zahtjeva nudimo La Terrazza kako slijedi:
Opcija 1: Ne - Za one koji vole privatnost: to je samo La Terrazza iznajmljuje, druga dva apartmana se ne iznajmljuje, a ostati zatvoren (nema 113 i nema 114.).. Razlozi i bazen za isključivo korištenje bez daljnje odmor. Cijene iznad odnose se na opciju
Opcija 2: Ne - La Terrazza je kao 1 za najam od 3 apartmana, zemljišta i bazen za zajedničko korištenje s odmora gosti apartmana br 113 i nema 114. za opciju sa zajedničkim bazenom drugačija stopa primjenjuje se na zahtjev ...

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 90 dana prije dana dolaska.
  • 30 % des kompletten Mietpreises bei Rücktritt bis 90 Tage vor Reisebeginn 50 % des kompletten Mietpreises bei Rücktritt ab 89. bis 55. Tag vor Reisebeginn 70 % des kompletten Mietpreises bei Rücktritt ab 54. bis 26. Tag vor Reisebeginn 90 % des kompletten Mietpreises bei Rücktritt ab 25. bis 15. Tag vor Reisebeginn 100 % des kompletten Mietpreises bei Rücktritt ab 14. Tag vor Reisebeginn, am Anreisetag bzw. bei Nichterscheinen/ Nichtantritt der Reise.

ostale informacije:

10% popusta za veljače do lipnja 2016. već uključena u cijenu! Posebna / Napomena: Mnogi prozori i vrata na prednje i stražnje strane stana osigurati dobru provjetravanje - posebno ugodno u vrućim ljetnim mjesecima! Također ima individualno kontrolirani klima uređaj! ugodne temperature. Stan La Terrazza je smješten zajedno s apartmanima IL Gelsomino br. 113 i LA Gardenia br. 114 na jednoj od najljepših brdskih cesta u dolini Valdinievole. Apartmani i otvoreni prostori, tako podijeljeni da privatnost održava za svaku obitelj. Noć se okreće u dolini Montecatini Terme u pjenušava moru svjetla. Prodaja domaće delicije: džemovi, med, maslinovo ulje, limoncello. Uzgoj Piletina: Fresh! Jaja za doručak. Vlasnik može pružiti na zahtjev jednom tjedno ukusna večera. (Također Sicilijanac! Kuhinja.) Dolina Valdinievole je opremljen sa svim glavnim prometnim mrežama i lako dostupna preko zračne luke Pisa i Firenca, vlakom (stanica Montecatini Terme, Borgo Buggiano ili Pescia (grad cvijeća) ili preko autoceste A11 Firenze- . Mare odavde nalazi se i posjet poznatoj Lucchese vila na -. Kurzweil za svoju djecu npr Pinocchio park u Collodi, 12 km, zoološki vrt u Pistoia, dječja igra park u Montecatini Terme .. za svoje zdravlje: Pokušajte znoja najveće prirodno špilje Europi - u Monsummano Terme u Grotta Giusti (10 km) ili kupanje i pije lijekove u mnogim lječilišta u Montecatini Terme, koje domaćini koncerata klasične glazbe na otvorenom u ljetnim mjesecima. slične kuće: Molimo vas pitati za dostupnost!


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 24.04.2024


12 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.3 Oprema
4.7 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
4.7 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2023

Carl H. iz/od Baden

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Uživali smo u prekrasnom odmoru u vili "La Terrazza".

Proveo sam nezaboravne dvije prekrasne tjedne s obitelji na prekrasnom imanju "La Terrazza".
Rezervirali smo opciju ekskluzivnog korištenja vile i bazena.
Vila je sjajno opremljena (WIFI, perilica posuđa, klima uređaj, ručnici, stilski namještaj i prostrani dnevni boravak), besprijekorno čista i održavana.
Pogled na panoramsku poziciju s večernjim pogledom na more svjetala je zapanjujuće lijep.
Veliki bazen od 8x10 metara smješten u prekrasnom masliniku iznad vile također pruža panoramski pogled. Čišćenje bazena svakodnevno je bilo savršeno obavljeno od strane vlasnika.
Gostoljubivost i srdačnost vlasnika nadmašila je sve što smo do sada iskusili u prošlim odmorima. Maria nam je donijela najbolje vino, svježa jaja, začinsko bilje i druge toskanske delicije.
Zahvaljujući povišenoj poziciji imanja, uživali smo u apsolutnom miru uz panoramski pogled kao iz bajke.
U blizini se nalaze dva supermarketa (udaljenost: 4 i 6 kilometara). Ulaz u imanje je vrlo strm i zahtijeva malo snage, ali nije problem.
Odmor na "La Terrazzi" bio je jedan od najljepših koje sam ikad uživao s obitelji - ovo smještaj je zaista bajkovit i preporučljiv.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Romantični odmor

srpanj 2023

Frank W. iz/od Bad Bentheim

4,6
4 5 5 5 4
Prikaži njemački

Predivna lokacija i potpuno opuštanje

Rezervirali smo La Terrazzu za ekskluzivno korištenje. Lokacija je san, pogled na okolne gradove nas je uvijek fascinirao. Dvoje vlasnika Maria i Bartolomeo izvrsno su se brinuli za nas i vrlo su ljubazni i spremni pomoći. Za nas su pripremili večeru i opskrbili nas rajčicama, jajima i vinom. Rijetko smo tako srdačno dočekani.

U kući za odmor ništa ne nedostaje. Sve je tu što je potrebno za svakodnevni život. Bazeni su san, veliki, čisti, s dovoljno ležaljki i suncobrana, okruženi prirodom i maslinicima. Ako tražite opuštanje i mir, ovdje ste na pravom mjestu.

Potreban je automobil, kupovina je moguća u Montecatini Termu, udaljenom oko 4 km, gdje postoje velike trgovačke centre. Izmjene u Pisi i Luciji lako su dostupne.

Hvala vam Maria i Bartolomeo na vašoj toplini. Osjećali smo se nevjerojatno dobro s vama. Uživali smo u našem odmoru.

Osjećali smo se

Preporučeno za: Obitelji s djecom

Odgovor iznajmljivača gospođa G. Corsten:

Hallo aus der Toskana! Ein herzliches "Dankeschön" für Ihr außerordentlich positives Feedback, das ich gerne an die Eigentümer weiterleiten werde. Ein Besuch ist morgen bei den beiden geplant.

Die traumhafte panoramareiche und zugleich zentrale Lage war für mich, als Vermittlerin vor Ort seit 21 Jahren, mit der Hauptgrund, das Haus vor ca. 20 Jahren in mein Programm aufzunehmen. Auf mein Anraten hin haben die Eigentümer kurz darauf einen Pool mit großzügigen Maßen errichtet – ein Highlight, das man nicht mehr missen möchte.

Wir freuen uns auf ein baldiges Wiedersehen. Alles Gute für Sie und Ihre Familie. Viele Grüße Gabriele Corsten

kolovoz 2022

Gerald L. iz/od Linz

4,6
3 5 5 5 5
Prikaži njemački

Povlačenje s kulturnom vezom

Proveli smo vrlo lijep tjedan u La Terrazzi. Domaćini su s jedne strane bili diskretno suzdržani, s druge strane vrlo uslužni kada je trebalo. Terasa s prekrasnim pogledom, bazen usred prirode. Ima više odredišta nego što vrijeme dopušta. Bili smo vrlo zadovoljni izborom kuće i regije. Pa ćemo se vjerojatno vratiti.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

srpanj 2022

Amelie B. iz/od 15738 Zeuthen

4,6
4 5 5 5 4
Prikaži njemački

Sve je super i samo male naznake :-)

+
Opis smještaja, obrada rezervacije, super ljubazni domaćini, lokacija, dizajn smještaja i bazena, blizina znamenitosti i mora, klima, problemi se rješavaju odmah

-
nije veliki lonac i jedva da stane poklopac za lonac, perilica se uvijek iznova zaustavlja usred programa, plinski štednjak se teško pali i ne gori uvijek punom snagom (promijeniti plinsku bocu?!), slabo do nikakvo Internet

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospođa G. Corsten:

Lieber Feriengast,

herzlichen Dank für Ihre konstruktive Bewertung. Wir sind immer wieder dankbar für jeglichen Verbesserungskommentar. Die von Ihnen angesprochenen Verbesserungswünsche/-vorschläge wurden in der Zwischenzeit realisiert. Wir wünschen Ihnen eine gute Zeit, nur das Allerbeste für 2023 und würden uns freuen, Sie, als treuen Stammgast, wieder einmal in einem unserer Ferienhäuser empfangen zu dürfen. Beste Grüße Gabriele Corsten

rujan 2021

Svenja H. iz/od Puchheim

4,4
4 4 5 5 4
Prikaži njemački

Odmor u Toskani - visoko iznad Montecatinija

Uživali smo u našem odmoru u ovoj prekrasnoj vikendici među maslinicima, kod ljubaznog vlasničkog para Maria & Bartolemeo! Predivna lokacija s prekrasnim pogledom na Montecatini & prema planinama svako jutro i večer nas je fascinirala svjetlima, dok smo uživali u dobrom čaši crnog vina. Iz kuće smo krenuli na mnogo izleta u okolici kao što su Luca, Pisa, Firenca, Viareggio, Livorno itd. Posebno lijepo za naše dva psa bili su pasje plaže kod Viareggija (Parco Natural) i Livorna, gdje smo se dobro zabavljali! Naravno, gotovo svakodnevno smo koristili bazen za plivanje i zatim čitali, igrali se itd. u hladu! Sveukupno, to je bio sjajan odmor, na prekrasnom području i lokaciji! Jedino izazovno bilo je vrlo strmo i usko cesta do kuće, ali se i s velikim automobilom moglo uspješno riješiti!

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Romantični odmor

kolovoz 2021

Michael S. iz/od Schalksmühle

4,9
5 4.5 5 5 5
Prikaži njemački

Raznoliki odmor u prekrasnom okruženju

Mi (obitelj s dvoje odrasle djece) proveli smo vrlo lijepo vrijeme u La Terrazzi. Apolutno najbolji dio je bazen, do kojeg se dolazi nekoliko stepenica. U smještaju nije nedostajalo ništa. Gostoljublje vlasnika (Maria i Bartolomeo) bilo je vrlo srdačno, opskrbili su nas rajčicama i šljivama iz vlastitog uzgoja, kao i vinom i maslinovim uljem.
Kuću, u predivnom osamljenom položaju usred maslinika, unajmili smo za isključivu upotrebu. Oprema u potpunosti odgovara opisu ponuđača.
Dostupan je WiFi, ali zbog niske propusnosti nije stvarno upotrebljiv.
Uživali smo u večerima na terasi s senzacionalnim pogledom na Montecatini Terme.
Položaj je idealan za izlete u impresivne gradove Firencu, Pisu, Luccu, Sieni i San Gimignano.
Vrlo preporučujemo kuću i rado ćemo se vratiti.
Još jednom hvala Mariji i Bartolomeu.
Michaela, Michael, Niklas i Maike

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci

kolovoz 2020

Klaus iz/od Bayern

4,8
5 4 5 5 5

Schönes Ferienhaus mit privatem Pool in ruhiger Lage

wir hatten einen sehr schönen und erholsamem Familien-Urlaub (5 Personen + Hund) in La Terrazza. Im Haus hat es an nichts gefehlt und die traumhafte Aussicht von der Terrasse aber auch vom perfekt gepflegten privaten Pool hat uns jeden Tag aufs Neue begeistert.
Besonders gefreut haben wir uns über die herzliche Gastfreundschaft der Hausbesitzer (Maria und Bartolomeo)
Trotz der Sprachschwierigkeiten hat die Verständigung gut funktioniert und beide waren wirklich sagenhaft gastfreundlich und hilfsbereit zu uns. Am ersten Tag haben wir Olivenöl, Wein und frische Gartentomaten bekommen. Maria hat sogar zwei mal für uns etwas gekocht (super lecker) und war immer bestrebt, dass es uns gut geht und wir uns wohlfühlen. Solch herzliche Menschen trifft man selten und wir haben uns sehr darüber gefreut. Auch unser Hund hat sich sehr wohl gefühlt und konnte sich auf dem riesigen Grundstück frei bewegen.
Die Lage ist eher ruhig und für Ausflüge ans Meer oder nach Lucca und Florenz muss man keine allzu großen Distanzen zurücklegen. Genau deshalb hatten wir uns auch dieses Haus ausgesucht. Man benötigt aber unbedingt ein Auto um in das Ferienhaus und in die Umgebung zu gelangen.
Wir würden jederzeit gerne nochmal zurückkommen.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem

kolovoz 2020

Anne P. iz/od Ismaning

4,8
4 5 5 5 5

Eine Aussicht zum Träumen

Wir hatten zwei wunderbare Wochen in Montecatini Terme! Maria und Bartolomeo waren zauberhafte Gastgeber und haben uns mit Olivenöl, Tomaten und Pesto verwöhnt. Mit Händen und Füßen haben wir uns täglich verständigt :-)Der Pool des Hauses ist der Knaller, gerade bei der Hitze haben wir ihn sehr genossen!

Ein kleines Manko war die Situation beim Duschen im unteren Bad, die Faltdusche war nicht ganz dicht. Die Schlafcouch im oberen Bereich des "dritten Schlafzimmers" war leider nicht sehr bequem und ist eher nur für Kinder geeignet. Die Anfahrt zum Haus war sehr abenteuerlich und nichts für schwache Nerven :-)

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci

srpanj 2020

Gunter S. iz/od Sonneberg

5,0
5 5 5 5 5

Sehr schönes Ferienhaus mit privaten Pool und herrlichen Ausblick von der Terrasse!

schöner, großer Pool zwischen Olivenbäumen; im Haus alles da; Zufahrt etwas eng, aber dennoch kein Problem

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Romantični odmor

kolovoz 2019

Margit C. iz/od Stuttgart

5,0
5 5 5 5

Gelungener, rundum perfekter Urlaub

Tolle Lage, sehr ruhig, sehr nette Vermieter!!!
Wir waren sehr begeistert und rundum zufrieden mit der Lage, mit dem Pool und mit dem Service!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Romantični odmor

kolovoz 2018

Familie Steinweg iz/od 90610 Winkelhaid

4,5
4 4 5 5

Urlaub in der Toskana bei Maria und Bartolomeo

Wir hatten das komplette Haus zur Alleinnutzung einschl. des großen Pools. Die Lage ist etwas oberhalb von Montecatini Terme (ca 5 km). Strand (Hundestrand) in einer Entfernung von ca. 55 km. Maut Hin und Zurück kostet ein paar Euro. Einkaufsmöglichkeit in ca. 4 km (kleiner COOP) und ca. 6 km (großer COOP, Einkaufszentrum). Es gibt in näherer Umgebung ein paar sehr gute Restaurants. Ebenso gibt es in nächster Umgebung sehr viele interessante, wunderschöne kleine Orte auch mit kleinen Restaurants. Allerdings ist das Auto hier unentbehrlich. Wir haben uns dort sehr wohl gefühlt und würden wieder in der Toskana fahren. Allerdings sind wir bereits einige Male dort gewesen.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Romantični odmor

lipanj 2018

Stefan iz/od 27726 Worpswede

4,8
4 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo ljubazno, apsolutno tiho s prekrasnim pogledom

Ostali smo na imanju tjedan dana sa sinom i unukom. Prihvatili smo ponudu da se druga 2 apartmana u stražnjem dijelu kuće ne iznajmljuju i stoga imaju samo terasu, bazen itd.
Dobra duša kuće je Maria, koja živi u objektu. Toliko susretljivosti i srdačnosti iznajmljivača nismo doživjeli. Maria ne govori ni njemački ni engleski - mi ne govorimo talijanski. Ipak, jako smo se dobro razumjeli.
Kuća je velikodušno proporcionalna; Osim nekoliko nedostajućih kuhinjskih posuđa, sve potrebno je bilo dostupno. Doručak na terasi - prekrasan početak dana s pogledom.
Bazen: vrlo velik, stalno se čisti, sa sjenovitom nadstrešnicom na vrhu (neplivači trebaju ponijeti odgovarajuća pomagala za plivanje).
Pristup: vrlo strmo iza kapije koja se otvara daljinskim upravljačem - ali je savladiva.
Plaža: možete biti na Sredozemnom moru za manje od sat vremena.
Kultura/obilasci grada: vrlo velika ponuda
Pas: osjećao se vrlo ugodno

Zaključak: Bio je to sveukupno uspješan odmor za sve nas, uključujući i našeg psa

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži


kontakt

Tvrtka Residenze Toscane di Gabriele Corsten
gospođa G. Corsten

gospođa G. Corsten

Dalji smještaji od gospođa G. Corsten

Pokazati sve smještaje od gospođa G. Corsten

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 4236

Posljednje ažuriranje: 22.04.2024

Oglas je online od: 19 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/4236.htm

Gospođa Gabriele Corsten

Via Vacchereccia 8

51010 Massa e Cozzile

0049(0) 177 7464025

IT01747510475


«La Terrazza» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 12 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 90 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina