Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Kuća Buenavista del Su

Tenerife Istok, iznad Playa San Juan, Kuća za odmor, mirna zajamčena

maks.  2   Gosta/Gostiju
95m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
95m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Casa Juanito je dovršena tek u ljeto 2012. Design. Ona ima veliku bazen od oko 4 x 11,5 m. Objekt je vrlo prostrana. Na terasi pored bazena ima oko 140 kvadratnih metara.

Kuća u osami uspostavila ukupne površine od oko 100 metara kvadratnih, a sve na jednoj razini, je moderan i udoban.

Prostrani dnevni-blagavaona, kuhinja je integrirana. Des blagovaonom je velikodušno veličine i može smjestiti 6 osoba. Tu je ravna ekrana i DVD player i mali radio sa CD-a i USB-a. O satelitske antene, gotovo svi njemački televizijski i radijski programi mogu biti primljeni u digitalnoj kvaliteti.

U 2 spavaće sobe svaka ima bračni krevet u veličini 180 x 200 cm je (dva madraca svaka 90 x 200 cm). U trećoj spavaćoj sobi su dva kreveta za jednu osobu od 90 x 200 cm. U kreveta može biti gurnula zajedno, ako je to potrebno. Udobnost madraci osigurati ugodan san i veliki ormari s full-length mirror vrata uzeti svoje blagdanske odjeću za dulji boravak na.

U modernom i udobnom kuhinja je opremljena sa štednjak na struju sa keramičkom pločom za kuhanje, veliki hladnjak / zamrzivač, perilica posuđa, pećnica, mikrovalna pećnica i sve što inače još uvijek zahtijeva takav. Kao aparat za kavu, toster, kuhalo za vodu, itd

Dvije kupaonice imaju tuš, umivaonik i WC. Sušilo za kosu je također dostupna. Daska za glačanje, glačalo i perilica rublja.

Pansion (max 4 osobe) dovršena je tek u zimi 2015. i nalazi se tik do Casa Juanito.
Kuća ima površine od oko 65 metara kvadratnih, a sve na jednoj razini, to je moderno i udobno.

Prostrani dnevni-blagovaonica i kuhinja je integrirana. Blagovaonica je velikodušno veličine i može primiti 4 osobe. Tu je i flat screen, koja može primiti gotovo sve njemačke televizijske i radio programe u digitalnoj kvaliteti putem satelitske antene.

U prvoj spavaćoj sobi je bračni krevet u veličini 180 x 200 cm (dva madraca svaka 90 x 200 cm), a druga soba ima dva kreveta za jednu osobu od 90 x 200 cm. U kreveta može biti gurnula zajedno, ako je to potrebno. Udobnost madraci osigurati ugodan san i veliki ormari s full-length mirror vrata uzeti svoje blagdanske odjeću za dulji boravak na.
U modernom i udobnom kuhinja je opremljena sa štednjak na struju sa keramičkom pločom za kuhanje, veliki hladnjak / zamrzivač, perilica posuđa, pećnica, mikrovalna pećnica i sve što inače još uvijek zahtijeva takav. Kao aparat za kavu, toster, kuhalo za vodu, itd

Kupaonica ima tuš, umivaonik i WC. Sušilo za kosu je također dostupna. Daska za glačanje, glačalo i stroj za pranje rublja su u glavnoj kući.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 9 km

9 km

Mogućnost kupovine 3.5 km

3.5 km

Restoran 3.5 km

3.5 km

Centar grada/mjesta 5 km

5 km

Autobus 3 km

3 km

Zračna luka 27 km Reina Sofia - Teneriffa Süd

27 km


Mjesto i položaj smještaja

Ovdje na Finca je jedna daleko od svih nemira i buke. Na susjednim svojstvima poljoprivrednih proizvoda uzgajaju, Ž. B. rajčicu, zelenu salatu, cvijeće i naravno banana.
Ove banana plantaže obilježavaju ovaj dio Tenerife. Ali, to je navedeno u gostima ništa: on je za uživanje u suncu, prekrasan pogled na Atlantski ocean i okolicu.

Bazen je - kao što je već gore opisano - veličine od oko 4 x 11,5 m i dubini od između približno 0,30 m pada do oko 1,70 m. Djelomično natkrivena terasa je opremljena vrtnom garniturom i ležaljkama. Opeka roštilj je integriran u malom ljetnom kuhinjom. Ovdje je odmor u nezaboravno iskustvo, pogotovo kada se održavaju roštilji krv-crvena sunce polako zalazi silueti manje od 30 km Ukloni La Gomera Island u moru i na nebu dok se sunce pokazuje svoje šarene spektar.

Ovaj praznik se dugo pamtiti. Garantirano!


Udaljenosti:

Supermarketi i restorani u Guia de Isora, oko 3 km
South Airport oko 45 minuta vožnje autom
North Airport oko 90 minuta vožnje autom
Playa San Juan oko 15 minuta vožnje autom
Playa de Las Americas oko 25 minuta vožnje automobilom nalazi se na visini od oko 390 metara nadmorske visine ispod županijskog grada Guia de Isora na jugozapadnoj obali Tenerife, kuće za odmor Casa Juanito s prekrasnim panoramskim pogledom na Atlantski ocean i otoke La Palma i La Gomera. U lijepom vremenu i El Hierro se jasno vidi. Dva mala primorska mjesta Playa San Juan i Alcala nude u mraku pravi moru svjetla.
Takav objekt, kao što smo ga unajmiti, morate ići daleko danas: Fantastično lijepa, stilski namještaj. Znamo nijedna druga kuća, gdje možete pustiti svoju dušu ... tako da je

Playa San Juan se može doći u oko 15 minuta autom i nudi u zaštićenoj uvali sa šetnicom Novonastala pješčana plaža. Dva mala barovi na plaži Pozivamo vas da se zadržavaju. Budući da je ovo mjesto nema hotela, vrlo je mirna i relativno malo individualnih turista izgubio ovdje. Sve u svemu, ovo je mjesto i dalje se smatra savjet insajder. Mnogi restorani nude svježe ulovljene ribe po vrlo povoljnim cijenama. Neki od gostiju došao je posebno samo zbog zalaska sunca i prekrasan krajolik u luku ovdje.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Pansion košta za 1-2 osobe 68 €, a moguć je samo u vezi s glavne kuće. Jedna od primjena kuće strancima je isključena.

Svaka dodatna osoba iznad 13 godina iznosi 20 € uključujući 10 € po danu. Za dijete do 2 godine ništa se izračunava. Dječji krevetić i visoka stolica dostupni su besplatno spremni U gornjoj dnevne stope uključuje sve komunalije uključene, kao što su internet, posteljina, ručnici, itd

Uvjeti poništenja:

ostale informacije:

Cijena ove kuće je:

07:01. - 19:12. = 120 € za 2 osobe
- 06:01. = 150 € za 2 osobe

Svaka dodatna osoba iznad 13 godina iznosi 20 € uključujući 10 € po danu.
Za dijete do 2 godine ništa se izračunava. Dječji krevetić i visoka stolica dostupni su besplatno spremni U gornjoj dnevne stope uključuje sve komunalije uključene, kao što su internet, posteljina, ručnici i.

Pansion košta za 1-2 osobe 68 €, a moguć je samo u vezi s glavne kuće.

Svaka dodatna osoba iznad 13 godina iznosi 20 € uključujući 10 € po danu.
U gore spomenutih dnevnih cijena uključeni su i dodatne troškove, posteljinu, ručnike i.

Cijena je podložna promjenama.


Tenerife je najveći od Kanarskih otoka i ima od vulkanskog Mount Teide (3718m), najviši vrh u Španjolskoj. U skladu s tim svestran predstavlja krajolik u kojem smo pronašli sve razine vegetacija u potpunosti razvijen. Blaga klima i raznolikost prirode čine otok planinarenje raj.

Daleko od turizma se razotkriti stopala fascinantne pejzaže među pustinjama i gustim šumama. Prirodne ljepote, kao što vjerojatno ne nude drugi otok u takvom raznolikošću. Botanički bogatstvo Tenerife je dati pregled za posjetitelje Teško. U Kanarskim otocima ima oko divljih biljaka i 800 kulturnih i ukrasno bilje.

Kombinacija iskustva prirode, sportskom vježbanja i odmora je vjerojatno razlog da je golf je sve popularniji.

Ugodne temperature, igrači mogu izabrati da Tenerife, koji su najrazličitiji zahtjevi sedam golf igrališta. Osim toga, jedan je od golf igrališta u odličnim pogledom na planine otoka i naravno Atlantskog oceana.

Lijepo i individualno dizajnirani predmeti su uglavnom na jugu. No, igrači golfa koji vole zelenu sjever Tenerife nisu, naravno, bez sporta. Svi golf na Tenerife dočarati lokalne flore i faune u Canarian njuh i smatraju se vrlo dobro održavana.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 17.04.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin U. Scharnitzky

gospodin U. Scharnitzky

Doživite jedinstveni odmor na otoku vječnog proljeća "Tenerife" off turističkih centara u privatnoj kući za odmor ili stan u blizini mora ili unutrašnjosti. Za dodatna pitanja rado ćemo vam pomoći.


Dalji smještaji od gospodin U. Scharnitzky

Pokazati sve smještaje od gospodin U. Scharnitzky

ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 4317

Posljednje ažuriranje: 16.04.2024

Oglas je online od: 8 godina, 11 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/4317.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina