Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Vila Boavista, Lagos-Algarve

Lagos

maks.  16   Gosta/Gostiju
322m²  stambena površina
6 spavaće sobe (+1)
6  Kupaonica
maks. 16  Gosta/Gostiju
322m²
6 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Idealan blagdanski recept!



Uzmite portugalske delicije iz mediteranske kuhinje, udobnost, dobru uslugu, udobnost hotela i pomiješajte ih sa slobodom kuće za odmor. Povrh svega, možete osjetiti osjećaj doma u mediteranskom okruženju. Rezultat je vaš odmor iz snova u Vili Boavisti.



Planirate li skoru godišnjicu, rođendan ili neki drugi veseli događaj? Zatim pozovite svoje goste da dožive nezaboravne dane s vama u portugalskom Algarveu. A s ovom sunčanom avanturom odabranim ćete prijateljima zajamčeno pružiti jedinstvena iskustva o kojima će svi pričati i diviti se u godinama koje dolaze!



Mramorna kuhinja Vile Boavista potpuno je i vrlo velikodušno opremljena. Naravno, to uključuje XXL aparat za kavu, perilicu posuđa, hladnjak i električni štednjak. Gostima su na raspolaganju jela za 20 gladnih gostiju, a tu su i čaše za ledenu kavu.

Tu je veliki Smart TV, s kojeg se također može primati glazba i radio stanice, kao i AirPlay sustav.



Naši gosti zaista uživaju sami kuhati ili roštiljati u vrtu. Sve je to moguće zahvaljujući bogato opremljenoj kuhinji i (osvijetljenom) roštilju!



Mramorni pult spaja kuhinju s blagovaonicom koja s dvoja staklena vrata vodi izravno na velike terase u vrtu. Naravno, stereo sustav je dostupan za glazbenu zabavu.





Veličanstveni vrt palmi sa grmovima oleandra, naranči, smokava, limuna i badema koji okružuju bazen užitak je mirisa, boja i slika. U ovom je vrtu jasno: Vi ste u portugalskom Algarveu!



Bazen veličine 6m x 12m počinje širokim stubištem do bazena, koje je u početku duboko samo 1m. Idealno za ispijanje koktela u druženju na stubištu okruženo vodom, razgovor s kupačima ili igranje s djecom na širokom stubištu. Bazen se lagano spušta u dubinu od 1m do 2,20m. Djeca ili loši plivači mogu se dobro zabaviti u prvom dijelu bazena.



Naš savjet za kupanje: ponesite sa sobom igre u bazenu i vodi. Jedan ili drugi "salon na bazenu" ili otok za kupanje izvrsna je zabava i jamči vam puno slika s vodenih zabava!



S roštiljem Boavista zaista možete reći: Ova vatrogasna stanica je od kamena.



Tako je i ispalo: Našim gostima na raspolaganju je veliki roštilj za proslavu briljantnog roštiljanja uz sočne odreske i svježe ulovljenu ribu do 20 osoba! A ako bude prevruće: Bazen je udaljen samo 10 metara; kupanje u osvježavajućoj vodi... i onda idemo!



Vila Boavista nudi prijateljima, obiteljima i svim grupama koje žele putovati zajedno u portugalski sunčani Algarve izvanredan koncept: Kuća za odmor sa 6 dvokrevetnih soba, 7 kupaonica, prekrasnim vrtom s bazenom. Odmor bez obaveza, čisto opuštanje i uživanje u Lagosu, Algarve-Portugal!



"Dobrodošli"! Sunce, more i palme, morski snovi na žaru i čaša Vinho Verdea već čekaju...
Broj licence ili registracije: 116625/AL

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
balkon balkon
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Mjesto i položaj smještaja

LAGOS je u srcu Algarvea. Vila Boavista pomalo je sanjiva i lijepa usred prirodnog rezervata na brdu i graniči izravno s golf terenom "Boavistagolf" u Lagosu.



Prekrasan "pogled s vile Boavista" na Lagos, more, prostranstvo golf parka i planine Monchique potvrđuje odluku vlasnika da ne grade izravno u centru, već malo dalje od turističke vreve.



Naši gosti su u gradu za nekoliko minuta kako bi posjetili vrevu, umjetnike, žonglere, glazbenike, bezbrojne trgovine i butike, rukotvorine i, naravno, gotovo nepreglednu ponudu ribarskih barova i restorana.



Ali brojne uvale, špilje i plaže također su u neposrednoj blizini; do mnogih od ovih plaža može se doći fascinantnim pješačkim stazama duž litice Lagosa.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • Polovina iznosa Vašeg bukinga umanjena za pristojbu koja se odnosi na poništenje tj. storniranje istog biće Vam vraćena tj. nadoknađena ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 7 dana prije planiranog check-in datuma. Za poništenja koja će uslijediti manje od 7 dana prije planiranog check-in datuma neće biti nikakve nadoknade.

ostale informacije:

Eva-Maria i Uwe Schwaninger upoznali su i zavoljeli Algarve tijekom odmora.



Portugalski Algarve - zemlja iza obale - Serra, planine Algarve, šarmantna mala sela i gradovi koji ne sliče nijednom mjestu gdje smo ikada bili.



Algarve je zemlja povijesti i priča u kojoj se ništa što bi moglo biti važno ne događa u žurbi. Ovi nezaboravni dojmovi učvrstili su odluku 1992. godine da osnuju malu oazu za odmor na sunčanom kraju Europe. Kuća za odmor za obitelji i prijatelje danas poziva sve naše goste da ostave "užurbano šarenilo" svakodnevice iza sebe.



Naša Boavista na sunčanom kraju Europe s godinama je postala obiteljski posao. A kada se svi nađemo na sunčanom kraju Europe da zajedno uživamo u našem dragulju, ali i da ga njegujemo i uljepšavamo, onda se složimo kad kažemo: "Okrugla je to stvar!"


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 19.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa E. Schwaninger

gospođa E. Schwaninger

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 442012

Posljednje ažuriranje: 24.09.2023

Oglas je online od: 10 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/442012.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina