Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ferienhaus Sulzberg

Alpirsbach

maks.  6   Gosta/Gostiju
150m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
150m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 31 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Ugodan bungalov u Schwarzwaldu

U mirnom susjedstvu na rubu Alpirsbacha u Schwarzwaldu pronaći ćete kuću za odmor koja nudi sve pogodnosti za opuštajući odmor. Sa oko 150 m2 stambene i korisne površine idealan je za obitelji ili grupe prijatelja koji žele otkriti ljepote ovog kraja.

Bungalov je prostrano utočište koje može primiti do 6 osoba. Zgrada iz 60-ih je novo renovirana i namještena i sada vas dočekuje prijateljskom atmosferom koju podupiru hrastov parket, podovi od prirodnog kamena i moderan namještaj. Dnevna soba poziva na opuštanje, bilo uz TV ili samo zajedničko sjedenje, iako večeri ponekad znaju biti duže. Potpuno opremljena kuhinja omogućuje vam da sami pripremite svoje obroke i potom zajedno uživate u njima za velikim stolom u blagovaonici.

Smještaj ima dvije udobne spavaće sobe koje osiguravaju miran san. Dodatna odvojena soba nudi dodatni prostor za spavanje za dvije osobe na kauču na razvlačenje. Tu je i radni stol ako trebate neometano mjesto za rad gdje se možete koncentrirati tijekom boravka.



Wellness i opuštanje

Ovdje je vrlo važno opuštanje, zahvaljujući sauni u podrumu kuće. Uživajte u umirujućoj toplini saune, a zatim se osvježite pod tušem. Na raspolaganju je i perilica za pranje odjeće ako je potrebno.

Kupaonica ima i tuš i kadu, tako da možete odabrati kako se želite opustiti nakon dana ispunjenog događajima u Schwarzwaldu. U ulaznom dijelu nalazi se i zaseban wc.

Zaklonjena terasa na južnoj strani bungalova pruža miran kutak za opuštanje na otvorenom. Uživajte u jutarnjoj kavi ili večernjem razgovoru ovdje u privatnosti, s pogledom na brežuljkasti krajolik s prostranim crnogoričnim šumama.

Okolica je savršena za planinarenje, vožnju biciklom i istraživanje prirode. Obližnji Alpirsbach privlači svojim povijesnim samostanskim kompleksom i prijateljskom atmosferom.

Rezervirajte svoj boravak



Ako tražite udobnu i praktičnu kuću za odmor, ovaj bungalov u južnoj Njemačkoj je savršen izbor. Nudi vam sve što vam je potrebno za ugodan boravak, u kombinaciji s ljepotom i aktivnostima koje nudi Schwarzwald. Radujte se nezaboravnom provodu u ovoj šarmantnoj regiji.



Srdačno vas pozdravljamo u vašem domu daleko od doma!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 2 km

2 km


Mjesto i položaj smještaja

Do prekrasnog središta Alpirsbacha s brojnim ugodnim restoranima i pivnicama može se doći pješice za 15 minuta. Isto tako povijesni samostanski kompleks i poznata samostanska pivovara.

Kuća se nalazi u mirnom dijelu Schwarzwaldskog grada Alpirsbacha (7000 stanovnika). Schwarzwald sa svojim brojnim pješačkim stazama počinje odmah na vašem pragu i poziva vas na duge šetnje, trčanje, planinarenje i ture brdskim biciklom. Do starog grada s ugodnim restoranima i pivskim vrtovima može se doći pješice za petnaest minuta. Vrlo mirna lokacija. Idilično i blizu grada.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Inlineskating/Koturaljkaški sport
Jahački sport
Plivanje
Pješačenje/hodanje kao sport
nogomet
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 31 dana prije dana dolaska.
  • Sie können jederzeit von Ihrer gebuchten Reise zurücktreten. In diesem Fall berechnen wir als Entschädigung die folgenden anteiligen Mieten: -bis 30 Tage vor Anreise stornieren Sie kostenlos. - nach erfolgter Anzahlung, ab 30 Tage vor Reiseantritt: 20 % des Mietpreises - bis 14 Tage vor Mietbeginn: 50 % des Mietpreises - bis 7 Tage vor Mietbeginn: 80 % des Mietpreises Sämtliche Rücktritte müssen in Schriftform erfolgen. Maßgeblich ist jeweils das Eingangsdatum des Schreibens bei dem Vermieter.
Bei Reiseabbruch während des Aufenthaltes sind 100 % des Vertragspreises zu zahlen.
Erfolgt keine Kündigung und der Mieter reist nicht an, gelten die gleichen Bedingungen. Bei Nichtanreise ohne Ankündigung wird die Ferienwohnung 24 Stunden nach dem 
Anreisetermin wieder zur Vermietung frei gegeben. Ein Recht auf Bezug des Objektes besteht dann nicht mehr.
Wir empfehlen Ihnen den Abschluss einer Reiserücktrittkostenversicherung. Wenn Sie durch unvorhergesehene Ereignisse wie Unfall oder Krankheit Ihre Reise nicht antreten können oder außerplanmäßig beenden müssen, ersetzt diese Versicherung Ihnen einen großen Teil der Rücktrittskosten. Die Versicherung müssen Sie bis spätestens 14 Tage nach Abschluss der Buchung abschließen.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa S. Hartmann

gospođa S. Hartmann

Kao rođenog u Schwarzwaldu, uvijek me vukao povratak kući. Danas živim u Stuttgartu sa suprugom i dva sina. 2008. ispunili smo svoju želju i uredili naš apartman za odmor iz snova u Alpirsbachu. Nakon što smo shvatili koliko smo uživali u stvaranju posebnih mjesta za dobar osjećaj iu kontaktu s našim gostima, dodali smo još izvanrednih kuća za odmor u Schwarzwaldu. Bilo bi mi jako drago poželjeti vam dobrodošlicu s nama!


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 452796

Posljednje ažuriranje: 09.11.2023

Oglas je online od: 6 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/452796.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 31 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina