Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Appartement Michaelerstrasse

maks.  4   Gosta/Gostiju
75m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
75m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

8 puta dodano listi želja

Već više od 12 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 14 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

8 puta dodano listi želja

Već više od 12 godina online



Opis

Stan se nalazi između Volksopere i velikih parkova te nudi udoban život na mirnoj, ali središnjoj lokaciji. Stan je kompletno renoviran i vrhunski je opremljen. Predsoblje vodi pored velike kupaonice s WC-om, kutnom kadom i tušem te potpuno opremljene kuhinje u svijetli dnevni boravak. Ovdje ćete naći udobne sofe od prave kože ispred velikog TV kutka s DVD playerom i HiFi sustavom. Blagovaonica nudi dovoljno mjesta za 4 osobe. Iz dnevnog boravka se ulazi u veću spavaću sobu u kojoj se nalazi veliki bračni krevet i ormar. Ove dvije sobe gledaju na jug, tako da je stan iu zimskim mjesecima vrlo svijetao. Uz kuhinju je druga spavaća soba, opremljena sa dva odvojena kreveta i ormarom. Nijedna soba ne gleda direktno na ulicu, već u 2 različita unutarnja dvorišta, što stan čini vrlo tihim.

Stan se grije putem centralnog grijanja s individualno podesivim regulatorom temperature.

Osigurati dobru zabavu: kabelska TV, super brzi internet, hi-fi sustav i DVD player, knjige i društvene igre. Potpuno opremljena kuhinja sa staklokeramičkom pločom za kuhanje, napom, kombinacijom mikrovalna/pećnica, hladnjakom, perilicom posuđa, aparatom za filter kavu, aparatom za espresso, kuhalom za vodu, tosterom, štapnim mikserom itd. Tu je i obilje posuđa, čaša, lonaca, usisavača, glačala i daske. Sve je potpuno novo i vrlo kvalitetno.

Nijedna od dvije spavaće sobe ne gleda na ulicu, tako da su obje sobe vrlo tihe. Zbog debelih zidova stare zgrade, dvije sobe su uvijek dobro temperirane

Veća spavaća soba 1 je dostupna i iz dnevnog boravka i iz kupaonice i gleda na jug. Stoga je to vrlo svijetla soba s pogledom na veliko zeleno dvorište. Krevet je širine 1,80m, naravno tu je i veliki ormar i sjedište sa stolom u ovoj sobi.

Manja spavaća soba 2 je dostupna iz kuhinje i imate pogled na malo, zeleno unutarnje dvorište. Svaki od dva kreveta za jednu osobu širok je 1 m i po potrebi se mogu spojiti. Tu je i ormarić, stolica i stolić.

Naravno, posteljina i dodatne deke su osigurane za obje sobe.

Velika kupaonica uključuje kutnu kadu, tuš, WC, perilicu rublja, ormarić s ogledalom i umivaonik. U sobu se ulazi iz spavaće sobe 1 kao i iz kuhinje.



Upit isključivo putem e-maila!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 25 km Vienna International Airport

25 km

Kolodvor 4 km Wien Westbahnhof

4 km

Izlaz s autoceste 14 km Wien Auhof

14 km


Mjesto i položaj smještaja

Stan se nalazi na 1. katu tipične stare bečke kuće koja je upravo renovirana.

Nalazi se na rubu četvrti 'Cottage', koja je jedna od najljepših rezidencijalnih četvrti u Beču, a svojom velikom zelenom površinom, brojnim veličanstvenim vilama i parkovima, poziva vas na šetnju. Obližnji Währingerpark i Türkenschanzpark također nude velika dječja igrališta i područja bez pasa.

Zbog blizine trgovačke ulice Währingerstrasse i Kutschkermarkta zajamčena je savršena lokalna opskrba, jer postoje trgovine svih vrsta.

18. okrug nudi prekrasan spoj duha velikog grada i rekreacijskog područja. Pravo mjesto za početak napornih obilazaka znamenitosti, a zatim ugodno završiti dan ovdje!

Šetnja do katedrale sv. Stjepana traje oko 30 minuta i vodi, na primjer, pored Volksoper i kompleksa zgrada 'Altes AKH', koji je popularno izletište mnogih Bečana.

Autobusna stanica Gymnasiumstrasse za autobusnu liniju 40A i tramvajska stanica za linije 40 i 41 nalaze se na samo nekoliko koraka od apartmana.

Zbog izravne veze s podzemnom linijom U6 (bilo pješice 6 minuta ili autobusom 40A ili tramvajskim linijama 40 ili 41), Westbahnhof i najvažnija bečka trgovačka ulica 'Mariahilferstrasse' ili AKH (najveća austrijska bolnica) mogu se stigao brzo. Autobusom/tramvajem ste za nekoliko minuta u 1. okrugu (stajalište Schottentor), ali također i na periferiji, gdje vas Bečka šuma poziva na planinarenje i zadržavanje u ugodnom 'Heurigenu'.

Budući da u Beču postoji vrlo dobro razvijena mreža javnog prijevoza, do svih znamenitosti možete lako doći bez automobila. Beč ima nešto za ponuditi za svakog posjetitelja: za one koje zanima arhitektura, mnoge stare, lijepo renovirane kuće i palače, tone povijesti, senzacionalne izvedbe u raznim opernim kućama i kazalištima te širok raspon alternativne kulturne ponude, velike zelene površine za opuštanje , mnoštvo mogućnosti za kupovinu i naravno izuzetnu gastronomsku scenu.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 200 €
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Završno čišćenje psa (dodatno) 10€

Polog od 200€ u gotovini prilikom preuzimanja ključeva

uključeno posteljina, ručnici, struja, plin, grijanje, internet, boravišna pristojba

Minimalno trajanje boravka Božić i Uskrs 1 tjedan

Upit isključivo putem e-maila

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 14 dana prije dana dolaska.

ostale informacije:

Samo nekoliko koraka od apartmana nalazi se autobusna stanica Gymnasiumstrasse za autobusnu liniju 40A ili tramvajska stanica za linije 40 i 41, koja će vas za nekoliko minuta odvesti do podzemne (U6-Volksoper) ili centra grada (Schottentor).

Stanica U6 Volksoper: cca 6 min hoda ili veza preko autobusne linije 40A ili tramvajske linije 40/41.

Šetnja do katedrale sv. Stjepana traje oko 30 minuta i vodi, na primjer, pored Volksoper i kompleksa zgrada 'Altes AKH', koji je popularno izletište mnogih Bečana.

Stan se nalazi na rubu četvrti 'Cottage' s mnogo starih vila i velikim parkovima Türkenschanzpark i Währingerpark. Oba parka imaju vlastita područja za trčanje pasa.



Odmah iza ugla pronaći ćete gurmanski supermarket (Spar Gourmet) i razne restorane. Währingerstrasse, udaljena 3 minute hoda, popularna je trgovačka ulica s mnogo različitih trgovina s hranom, modom/obućom i drugim trgovinama i restoranima te dobro poznatim 'Kutschkermarktom', gdje možete kušati mnogo svježih specijaliteta.

Kultura: do sljedećih važnih stupova bečkog kulturnog života može se stići unutar 10 minuta hoda: Volksoper, kao i kulturni centar WUK s izvrsnim koncertima i radionicama, 'Theatre of the Moment' ili koncertni kafić Schmid Hansl ( klasična bečka glazba). Tu je i jazz brunch svake nedjelje u Gasthof Fischerbräu s dobrom hranom i sjajnom glazbom uživo.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 06.04.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

lipanj 2020

Christina iz/od Buchhofen, Deutschland

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Uvijek mi je zadovoljstvo

Bili smo jako zadovoljni apartmanom. Apartman je bio vrlo čist i imao je izvrsne sadržaje. Spavaće sobe su vrlo tihe. Spar Gourmet je odmah iza ugla, a parkovi i javni prijevoz također su vrlo blizu. Domaćini su vrlo ljubazni i rado će pomoći s pitanjima. Dostupni su brojni ručnici, a kuhinja je također opremljena nekim posuđem. Čak su i začini i ulja potrebni za kuhanje nadohvat ruke.
Ni s našim psom nije bilo problema. 'piškiti' Zelena traka za četveronožne prijatelje udaljena je oko 2 minute hoda. Do mnogih zona za pse također se može stići za samo nekoliko minuta hoda.
Ukoliko dolazite automobilom, u blizini se nalazi garaža.

Opet rado.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci


kontakt

gospođa J. Zedinger

gospođa J. Zedinger

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 45410

Posljednje ažuriranje: 24.03.2024

Oglas je online od: 12 godina, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/45410.htm


«Appartement Michaelerstrasse» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 14 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina