Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

APPARTAMNETO IN ANTICO BORGO

Radicondoli

maks.  2   Gosta/Gostiju
50m²  stambena površina
1 spavaća soba (+1)
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
50m²
1 spavaća soba (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Uživajte u nezaboravnom odmoru u srcu Toskane, u našem apartmanu za odmor "APARTMENT IN ANTICO BORGO", koji se nalazi u slikovitom selu Radicondoli. Ovaj apartman od 50 četvornih metara može primiti obitelj s do 2 djece, sa spavaćom sobom, dnevnim boravkom s kaučem na razvlačenje za dvije osobe, potpuno opremljenom kuhinjom i kupaonicom.



Interijer ima atraktivan dizajn, s drvenim podovima, visokim stropovima i velikim prozorima koji preplavljuju prostor prirodnim svjetlom. Dnevni boravak je gostoljubiv i udoban, s udobnim kaučem, stolićem i TV-om za vaše opuštajuće večeri. Kuhinja je potpuno opremljena s kuhalom za vodu i aparatom za kavu za vaše jutarnje piće, te stolom za blagovanje gdje možete uživati u obrocima.



Spavaća soba nudi mirno i opuštajuće okruženje, s visokokvalitetnom posteljinom i dovoljno prostora za vaše stvari. Kupaonica je opremljena sušilom za kosu i perilicom rublja radi vaše udobnosti.



Imanje je okruženo prekrasnim krajolikom, s pogledom na planine, zelenim travnjacima i plavim nebom koje se proteže dokle god seže pogled. Možete uživati u pogledu dok se opuštate na udobnoj sofi ili dok doručkujete za blagovaonskim stolom.



Apartman je idealan za duži boravak i samo za nepušače.



Doživite Toskanu kao nikada prije, okruženi udobnošću i ljepotom u svakom kutku. Rezervirajte svoj boravak u APARTMANU U Antico Borgo već danas!
Broj licence ili registracije: 052025LTN0016

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba
dupli krevet
dnevna soba
kauč

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Nepušači Nepušači
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 60 km

60 km

Jezero o 50 km

o 50 km

Zračna luka 70 km Areoporto di PERETOLA - FIRENZE

70 km

Kolodvor 70 km Stazione ferroviaria SANTA MARIA NOVELLA

70 km


Mjesto i položaj smještaja

Smješten u Radicondoliju, u srcu slikovite Toskane. Radicondoli je malo srednjovjekovno selo, čiji počeci sežu u vrlo davna vremena, zapravo prvi arheološki tragovi su iz etrurskog razdoblja.

Njegov izgled je kroz vrijeme ostao gotovo nepromijenjen, kako u urbanoj strukturi tako iu krajoliku.

Područje općine Radicondoli nalazi se na istočnom rubu Colline Metallifere, gotovo je u cijelosti brežuljkasto, s prosječnom nadmorskom visinom od 510 metara.

Na području općine nalazi se jedan od jedanaest "Prirodnih rezervata" koje je uspostavila pokrajina Siena, "Prirodni rezervat Cornate i Fosini", s ciljem očuvanja i zaštite okoliša visoke prirodne, povijesne i kulturne vrijednosti. < br />
Područje Radicondolija obiluje brojnim biljnim i životinjskim vrstama; među divljim životinjama koje žive ili tranzitiraju tijekom migracija u ovim prirodnim sredinama, neke su vrlo rijetke, poput sivog sokola i lanskog sokola. Među najraširenijim i najpoznatijim su: divlja svinja, srna, jelen lopatar, zec i fazan.

Radicondoli je također bogat umjetnošću; Među glavnim djelima koja treba posjetiti su: Kolegijalna crkva, s veličanstvenim zvonikom, crkva Raspeća, stara župna crkva Marije i samostan San Francesco dell'Osservanza, samo su neki od njih.
Unutar Kolegijalne crkve sačuvana su razna slikovna djela, uključujući ploču "Madonna della Mercede", značajne umjetničke vrijednosti, koju je izradio sijenski slikar Naddo Ceccarelli, učenik škole Simonea Martinija i Lippa Memmija.

Osim prekrasnih prirodnih, arhitektonskih i umjetničkih bogatstava, Radicondoli nudi i karakteristična mjesta za osvježenje: Pizzeria La Pergola, Bar Restaurant Il Nazionale, Trattoria La Fornace, Ristorante Dietro Le mura (smješten u malom selu Belforte, zaseoku Općine od Radicondoli)< br />
Za one koji vole sport postoji prostor koji uključuje nogometno igralište i dva teniska terena.

Osobito ljeti održavaju se brojna događanja, poput "Estate a Radicondoli", serije emisija koja ima tradiciju još od 1986. godine i koja je stekla nacionalnu slavu.

Još jedna karakteristična ljetna manifestacija je "Festa di San Giovanni", tijekom koje se mogu kušati brojni domaći specijaliteti.

U gradu također ne manjka glavnih usluga, poput ljekarne i ambulante, kao ni prehrambenih trgovina u kojima je moguće kupiti tipične lokalne proizvode.

U središtu mjesta nalazi se potpuno besplatna wi-fi zona koju je stvorila Općina Radicondoli.

Radicondoli se nalazi na strateškom položaju, što vam omogućuje da brzo stignete do glavnih toskanskih gradova umjetnosti: Siena, Firenca, Pisa, Lucca, Volterra, San Gimignano, Monteriggioni. Za one koji vole umjetnost, nezaobilazna je bazilika San Galgano koja je, zahvaljujući svojoj posebnoj akustici, dom brojnih koncerata klasične glazbe.

Nedaleko od Radicondolija nalaze se i vinogradi Chianti i atraktivna ljetovališta na obali Tirenskog mora, uključujući: Follonicu, Castiglione della Pescaia, etruščanski zaljev Baratti, da spomenemo samo neke.

Također vrijedi istaknuti mogućnost dolaska, preko luke Piombino, na otok Elba, koji je zajedno s ostalim otocima toskanskog arhipelaga dio najvećeg Morskog parka u Europi, najvećeg zaštićenog područja u europskim morima. Park karakterizira velika raznolikost staništa u kojima žive različiti oblici života. Od plaža Elbe do stjenovitih litica zapadne Capraie, mnoštvo biljnih i životinjskih vrsta živi u svakoj guduri jednog od najfascinantnijih prirodnih okoliša: mora.

Za one koji žele uroniti u prošlost, sa svom svojom poviješću, imaju priliku proputovati Via Francigena. Predstavlja još jedno veliko bogatstvo koje pripada ovom teritoriju, naime Francigena je proglašena od strane Vijeća Europe kao "Veliki kulturni itinerer", koji prolazi kroz Veliku Britaniju, Francusku, Švicarsku, Italiju i državu Vatikan. Započeli su ga Langobardi i kasnije uključili u itinerar hodočašća. U Toskani prelazi pokrajinu Massa Carrara, Pisa, Lucca, Firenca i Siena. Spojna točka na Via Francigena, najbliža Radicondoliju, nalazi se u blizini Monteriggionija, u Badia ad Isola i vodi do Siene.

Za one koji žele provoditi tjelesne tretmane, ali i ponovno otkriti svoju tjelesnu formu, svoju ljepotu, idealno je provesti dan opuštanja i užitka u Termama Petriolo (40 minuta vožnje automobilom) ili u Termama di San Giovanni u Rapolano Terme (1 sat vožnje automobilom) okružene nezagađenom prirodom. Pogodno i za ljubitelje biciklizma.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
Lov
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
nogomet
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 30 dana prije dana dolaska.
  • Le verrà rimborsato l'importo della caparra se la cancellazione avviene almeno 30 giorni prima dell'arrivo.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 25.04.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

Tvrtka Holiday rentals
gospodin R. ROSSI

gospodin R. ROSSI

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor bez zapreka

Broj objekta: 459701

Posljednje ažuriranje: 22.04.2024

Oglas je online od: 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/459701.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 30 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina