Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Chalet Rust-ique, Veluwe

Putten

maks.  5   Gosta/Gostiju
60m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
60m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Otkrijte ultimativni osjećaj odmora u našoj šarmantnoj kući za odmor Chalet Rust-ique, smještenoj u prekrasnom Veluweu, Putten. Ova rustikalna kuća za odmor može primiti do 5 gostiju u 60 četvornih metara stambenog prostora, s 2 spavaće sobe i 1 kupaonicom.



Chalet Rust-ique je prostrana, samostojeća kuća za odmor smještena u mirnom rekreacijskom parku De Eyckenhoff u Puttenu i okružena je šumom.



Centri se nalaze na rubu Veluwea, a raznolikost ovog okoliša čini ovo savršenom bazom za ljubitelje biciklizma i hodanja, obitelji, one koji traže kulturu i one koji traže mir i tišinu.



Chalet je prostran, udobno namješten i potpuno opremljen. Tu je vrt u kojem se možete opustiti. Zatvorena vrtna kućica, sa strujom, također vam stoji na raspolaganju za, između ostalog, bicikle koje sami donesete.



Planinska kuća ima prostranu kuhinju: potpuno je opremljena plinskim štednjakom s 4 plamenika, pećnicom, mikrovalnom pećnicom, Senseo aparatom za kavu i velikim hladnjakom s 2 ladice za zamrzavanje, tavama, priborom za jelo, perilicom posuđa i opsežnim posuđem. Blagovaonica za 5 osoba, prostor za sjedenje s LCD Smart TV-om i WiFi (besplatno).



Dvije spavaće sobe, 1 spavaća soba s bračnim krevetom. Druga spavaća soba ima bračni krevet na kat, od kojih je gornji krevet za 1 osobu, a na donjem krevetu mogu spavati 2 djece ili 1 odrasla osoba.



Prostrana kupaonica s odvojenim tuš kutom, velikim umivaonikom s grijanjem i osvjetljenjem u ogledalu. Chalet Rust-ique u potpunosti se grije sustavom centralnog grijanja. Također možete koristiti perilicu rublja.



Mali detalji čine da se osjećate kao kod kuće!



Po dolasku možete parkirati na vlastitom parkiralištu brvnare.



U planinsku kuću se ulazi kroz hodnik. S lijeve strane je dnevni boravak s otvorenom kuhinjom.

Dnevni boravak sadrži lijepu kutnu garnituru, ležaljku, televiziju s priključkom na internet i naravno WiFi. Ako želite igrati igricu, naći ćete je u ormariću pored sofe.

Sa sofe gledate na vrt, gdje možete sjediti vani u miru, uživati u ukusnom obroku ili zapaliti roštilj.



U unutrašnjosti ćete pronaći i blagovaonski stol s udobnim stolicama za koje može sjediti pet osoba. Kuhinja je prostrana i kompletna. Oprema ovdje uključuje aparat za kavu, pećnicu, napu, hladnjak sa zamrzivačem, perilicu posuđa, toster, itd. Osim toga, postoji kompletan set posuđa za kuhanje i posuđe. Potrebne maramice, ručnici i tekućina za pranje su također osigurani.



Planinska kuća ima dvije spavaće sobe. Prva spavaća soba ima bračni krevet, noćne ormariće s noćnim svjetlima, veliki ormar i zavjese za zamračivanje.

Druga spavaća soba ima krevet na kat, s tim da je donji dio pogodan za dvije (manje) osobe ili jednu odraslu osobu.



Kupaonica je vrlo prostrana s tuš kabinom, modernim umivaonikom s grijanim ogledalom i wc školjkom. Na raspolaganju je i perilica rublja. Ručnici su dostupni tijekom vašeg boravka.



Vani je šupa koju možete koristiti. Na primjer, ovdje možete spremiti svoj bicikl i eventualno ga napuniti ako je električni.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba
dupli krevet (160x200 cm)
rasadnik
krevet na kat (120x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 12 km

12 km

Mogućnost kupovine 6 km

6 km

Restoran 6 km

6 km

Centar grada/mjesta 6 km

6 km

Autobus 1.4 km

1.4 km

Zračna luka 80 km Schiphol

80 km

Kolodvor 8 km Putten

8 km

Izlaz s autoceste 15 km A1 - Voorthuizen / A28 Ermelo

15 km


Mjesto i položaj smještaja

Šume Veluwe udaljene su 500 metara hoda za sate uživanja u šetnji. Mrežu čvorišta iz parka možete koristiti i za prekrasne biciklističke rute koje možete sami sastaviti.

Da biste se potpuno razmazili nakon šetnje ili vožnje biciklom, možete posjetiti saunu Drôme, 400 metara od vašeg smještaja (uz naknadu).

Šarmantna sela Putten i Voorthuizen vrlo su blizu s brojnim lijepim restoranima i trgovinama. U blizini ćete također pronaći razne destinacije za najbolje dane: bazen Bosbad Putten, šuma za penjanje Garderen, nacionalni park Hoge Veluwe, Dolfinarium u Harderwijku ili plaža/otok s blagom/oprema za igralište/skijanje na vodi u Zeumerenu, Plaža Horst udaljena je samo 15 minuta od vašeg boravka. Okruženje u kojem svatko ima nešto za raditi!



Mogućnosti prijevoza

Autobusna stanica Huinen, Veenhuizerveldweg udaljena je 1 km od parka. S ove autobusne stanice možete ići u smjeru Harderwijka ili Barnevelda.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Kućni red:

* U kući nije dopušteno boraviti više od navedenih osoba;

* Zabave i proslave nisu dopuštene;

* Odjava do 11:00 sati;

* Kuću morate ostaviti urednom;

* Spriječiti buku za druge posjetitelje parka;

* Pušenje nije dopušteno.

Mogućnosti Plaćanja:

Prijenos

Uvjeti poništenja:

  • Iznos Vašeg bukinga umanjen za pristojbu koja se odnosi na poništenje istog biće Vam vraćen tj. nadoknađen ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 4 dana prije planiranog check-in datuma, I to do 12 sati u podne po srednjeeuropskom vremenu. Za slučaj poništenja koja bi uslijedila manje od 4 dana prije planiranog check-in datuma, nadoknada iznosi 50% od iznosa bukinga, s tim što se od nadoknade odbija cijena prvog noćenja i pristojba za poništenje tj. storniranje bukinga.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 27.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa M. Herms

gospođa M. Herms

Mi smo Hans i Petri i živimo u Helmondu s našim psom Yarijem. Volimo malo mira i prirode, burgundski život i otkrivanje novih mjesta u svijetu. Gdje se sve te stvari spajaju? To je na Veluweu, s prekrasnom prirodom, mnogim mirnim okruženjima, novim mjestima za otkrivanje te selima i gradovima s ugodnim restoranima i barovima. Zbog toga Veluwe savršeno odgovara nama. Naš cilj je pružiti ljudima priliku da uživaju u istim stvarima koje mi uživamo. Sve je to moguće u našoj prekrasnoj kućici Rust-ique. Prekrasno okruženje, miran park s wellnessom doslovno iza ugla za opuštanje i prekrasno selo Putten na maloj udaljenosti. Nadamo se da ćemo vam uskoro poželjeti dobrodošlicu u Chalet Rust-ique, gdje ćete se nesumnjivo lijepo provesti. Kako bismo vas optimalno oslobodili briga, odlučili smo surađivati s Marianne Herms. Ona je kontakt osoba za sva vaša pitanja. Pozdrav, Hans & Petri


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 468920

Posljednje ažuriranje: 07.02.2024

Oglas je online od: 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/468920.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina