Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Meerblickwohnung Marbella

Španjolska, Andaluzija, zapadna Costa del Sol

maks.  4   Gosta/Gostiju
90m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
90m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 90 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Uživajte u prekrasnom panoramskom pogledu na more s oba balkona i iz svih soba iz našeg privatnog, vrlo dobro održavanog apartmana za odmor na 8. katu stambene zgrade "Palm Beach", smještene u središtu glavne plaže Marbelle. Ovdje možete u potpunosti uživati u andaluzijskom suncu od jutarnjeg izlaska do spektakularnog zalaska dok promatrate život na plaži i marinu Marbelle iz uzvišene perspektive.

Kutni stan od 90 m2 visoko je kvalitetno i stilski namješten sa svakom udobnošću i nudi moderan ambijent. Zbog središnjeg položaja idealan je i za duži boravak.

U prostranom dnevnom boravku nalazi se kožna garnitura s kaučem i ležaljkom te komoda s 55-inčnim TV-om sa satelitskim prijemom raznih njemačkih i međunarodnih programa, hi-fi sustavom s CD playerom i klima uređajem s daljinskim. kontrola, koja je dostupna ljeti, kao iu glavnoj spavaćoj sobi, osigurava ugodne temperature i ugodnu toplinu u hladnim zimskim večerima, tako da se ne morate odreći udobnosti.

I iz centralno postavljenog prostora za sjedenje i iz blagovaonice pored otvorene kuhinje imate prekrasan pogled na plažu i more, a za vedrih dana i Afriku. Gledanje osvijetljenih jahti na vodi i osvijetljenog Puerto Banusa u večernjim satima uz čašu vina na balkonu apsolutni je vrhunac.

Potpuno bijela kuhinja s Silestone radnom pločom ima indukcijsku ploču za kuhanje, pećnicu s integriranom mikrovalnom pećnicom, perilicu posuđa, hladnjak s odjeljkom za zamrzavanje i perilicu rublja sa sušilicom. Dovoljno posuđa i čaša, kao i malih kuhinjskih aparata kao što su aparati za kavu, tosteri, blenderi, kuhala za vodu, stolni roštilji itd. omogućuju vam uživanje u kulinarskim užicima ne samo izvan kuće, ako ste tome skloni.

Glavna spavaća soba ima dva ugradbena ormara, a klizna vrata vode na jugoistočni balkon sa stolom za doručak, četiri stolice i ležaljkom. Možete čak vidjeti originalnu sportsku luku Marbelle iz svog kreveta - poseban doživljaj u izlasku sunca kada se ribarski brodovi vraćaju u luku sa svog noćnog ulova.

U jugozapadnoj drugoj spavaćoj sobi s prekrasnim pogledom na Gibraltar nalaze se dva kreveta za jednu osobu, ugradbeni ormar i mali radni stol.

Kupaonica s prozorom i tuš kabinom ima veliki ormarić s donjim ormarićem i grijalicu s ventilatorom na daljinsko upravljanje.

Privatni bazen kompleksa zaklonjen je na zapadu i ima izravan pristup plaži preko šetnice.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet (160x200 cm)
Spavaća soba 2
jednokrevetna (90x200 cm)
jednokrevetna (90x200 cm)

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.1 km

0.1 km

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.1 km

0.1 km

Centar grada/mjesta 2 km

2 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 53 km Malaga Costa del Sol

53 km

Kolodvor 56 km Maria Zambrano

56 km

Izlaz s autoceste 4 km Salida 1043 Parque Comercial

4 km


Mjesto i položaj smještaja

Iz naše stambene zgrade "Palm Beach", koja se nalazi na glavnoj plaži Marbelle "La Fontanilla", možete doći do živahne sportske luke Marbelle za oko 10 minuta duž poznate mramorne ulice "Paseo Maritimo" i za još 5 minuta preko središnjeg pješačkog prolaza, koji je ukrašena velikim skulpturama Salvatorea Dalija. Avenida del Mar" u slikoviti stari grad sa svojim povijesnim zgradama, malim uličicama, neobičnim buticima i izvrsnim restoranima. Ovdje ćete se susresti s raznolikom tradicijom južne Španjolske na svakom koraku, ne samo na državne praznike kao što je Uskrs, na slikovitim trgovima kao što je "Plaza de Naranjas".

U drugom smjeru, šetnica uz plažu vodi vas za oko sat vremena na raznoliku šetnju uzduž vode takozvane Zlatne milje sa svojim veličanstvenim vilama do sofisticirane marine Puerto Banus sa svojim plemenitim štihom i ekskluzivnim trgovinama. Tamo možete šetati ili kupovati sa stilom, a zatim, ako želite, uzeti redovitu turu katamaranom do sportske luke gotovo izravno do ulaznih vrata i uživati u prekrasnoj panorami obalnog pojasa i pogledu na lokalnu planinu Marbelle "La Concha" .

Vaš (unajmljeni) automobil trebat će vam samo za izlete u okolno područje, kao što je Gibraltar, koji odiše britanskim štihom i udaljen je oko sat vremena vožnje, ili povijesna Ronda maurskog izgleda, koja je oko 50 km sjeverno, jer nema Ostala infrastruktura kao što su barovi, restorani i trgovine, ali banke, liječničke ordinacije, sportski objekti itd. su također u neposrednoj blizini. Inače, mogući su i izleti u poznata “Bijela sela” Andaluzije ili slikovite krajolike poput klanca “Camino del Rey”.

Osim ovih aktivnosti i naravno raznih oblika vodenih sportova, Costa del Sol i Marbella posebno su poznati po svojim raznolikim golf terenima, od kojih su neki spektakularno integrirani u obalu i planinski krajolik. To znači da naši gosti mogu uživati igrajući golf na više od desetak golf terena u Marbelli tijekom cijele godine, a posebno u blagim zimskim mjesecima. Regija Marbella stoga se smatra "glavnim gradom Costa del Golfa", s više od 20 prekrasnih i vrlo raznolikih terena do kojih se može doći unutar sat vremena vožnje.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Brdski biciklizam
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
izleti brodom
veslati stojeći
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

Mogućnosti Plaćanja:

Prijenos

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 90 dana prije dana dolaska.
  • Bei Stornierung zwischen dem 60. und 89. Tag vor Aufenthaltsbeginn Stornierungskosten 30% vom Reisepreis (ohne Endreinigungsgebühr) Bei Stornierung zwischen dem 30. und 59. Tag vor Aufenthaltsbeginn Stornierungskosten 50% vom Reisepreis (ohne Endreinigungsgebühr) Bei Stornierung ab dem 29. Tag vor Aufenthaltsbeginn Stornierungskosten 75% (ohne Endreinigung) Empfohlen wird das Abschließen einer Reiserücktrittsversicherung, falls eine solche nicht schon in den Versicherungsbedingungen Ihrer Kreditkarte oder z.B. ADAC-Karte enthalten ist.

ostale informacije:

U pravilu, tijekom redovnog radnog vremena na licu mjesta nalazi se ljubazni domar koji je vaša prva točka za kontakt ako imate bilo kakvih pitanja ili manjih problema.

Ulazni prostor i ulaz u garažu su pod video nadzorom, a stan ima protuprovalna vrata i video portafon. U spavaćoj sobi nalazi se mali ugradbeni sef za namještaj. Imate neograničen WiFi pristup putem optičke veze u cijelom stanu i na balkonima. Televizor od 55 inča nudi satelitski prijem putem Astre, španjolske programe putem antene i opciju streaminga.

Tamo vam je dostupan informativni list koji će vam pomoći da se lakše snađete i smjestite u apartman. Osim uputa o korištenju raznih uređaja, također ćete pronaći informacije, na primjer, o našoj čistačici koja govori njemački i druge važne telefonske brojeve za kontakt.

Razne zrakoplovne tvrtke poput Ryanaira, Norwegiana, EasyJeta i naravno Lufthanse i Condora nekoliko puta tjedno lete do moderne zračne luke Malage, udaljene 50 km. Odatle postoje redovite autobusne linije do glavnog autobusnog kolodvora u Marbelli i mogućnost prijevoza taksijem izravno do apartmana za otprilike 40 minuta.

Razne međunarodne i lokalne agencije za iznajmljivanje automobila nude relativno jeftine automobile za iznajmljivanje izravno na terminalu.

Poslat ćemo vam detaljne upute i daljnje informacije o vašem besplatnom parkirnom mjestu u podzemnom parkiralištu unutar kuće zajedno s ključem apartmana kada rezervirate.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 06.04.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

obitelj Dr. Wichert

obitelj Dr. Wichert

Mi - par iz Osnabrücka koji sada uživa u mirovini - posjedujemo ovaj vrlo dobro održavan apartman za odmor, smješten direktno na Paseo Maritimo, s fantastičnim pogledom na more u Marbelli oko 20 godina i radujemo se što ćemo ugostiti goste koji vole Marbellu koliko i mi ili ovo prekrasno ljetovalište na Želite li upoznati Costa del Sol.


ostale informacije

Ideje za odmor: Bazen

Broj objekta: 472013

Posljednje ažuriranje: 06.04.2024

Oglas je online od: 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/472013.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 90 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina