Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Finca Guave

Tenerife Sjeverna El Sauzal- Uživajte u svom odmoru

maks.  2   Gosta/Gostiju
125m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
125m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

64 puta dodano listi želja

Već više od 10 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

64 puta dodano listi želja

Već više od 10 godina online



Opis

Finca guava 2012 je obnovljena i renovirana i opremljena modernim standardima. Nalazi se na oko 150 metara nadmorske visine na parceli od 500 m². Puno drvo, prirodnog kamena i stakla napraviti za ugodnoj atmosferi. Pod prostor od oko 125 kvadratnih metara je podijeljena u veliki dnevni boravak s kuhinjom, 2 spavaće sobe i 2 kupaonice.

Unutrašnjost kuće se sastoji od udobnog namještaja koji pozivaju u kombinaciji s toplom atmosferom kuće za odmor i opuštanje.

Kuhinja s blagovaonom je integrirana u dnevnu sobu i potpuno je namješten: ploča luksuzni plin s pet plamenika, električna pećnica, hladnjak, aparat za kavu, toster, kuhalo za vodu, itd Stroj za pranje rublja je dostupan za korištenje.

U dnevnom boravku se nalaze udobni namještaj, TV sa satelitskom antenom za primanje gotovo sve njemačke radijskog i televizijskog programa, kao i stereo i DVD player. Kamin pruža čak i na hladnijim temperaturama za toplinu.

U spavaćim sobama i ima bračni krevet veličine 2 x 2 m, au drugoj manjoj spavaćoj sobi ima jedan krevet za 1 x 2 m. Prema ovom krevetu je još jedan ležaj koji se može izvući kad je potrebno.

Dvije kupaonice su svaka opremljena s tuš kabinom, umivaonikom, WC-om. U rock kupaonici se nalazi dodatno bide. Sušilo za kosu je također dostupna za korištenje. Peglanje krevet i željezo su također uključeni. Ručnici, ručnici, kuhinjske krpe i posteljno rublje osigurani. Molimo ponesite svoje ručnike za plažu.

Oprema uključuje lijepo uređenim vrtom u zrelim stablima i banana i Guajavenbäume, grmovi ružmarina, lovora i još mnogo toga. Ležaljke i ostalo vrtni namještaj su, naravno, na raspolaganju kao i roštilj.

Postoje dvije Kanarskih otoka dvorišta (terase) obložene kamenom fontanom, djelomično natkrivena. Iz vrt površine i iz krovne terase se pruža veličanstven Atlantski ocean. Vanjski tuš za hlađenje off. Bazen je za isključivu upotrebu.

osigurat će se boca vina za dobrodošlicu i vode.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
nije pogodno za invalidska kolica nije pogodno za invalidska kolica
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 3 km

3 km

Zračna luka 90 km Reina Sofia - Teneriffa-Süd

90 km


Mjesto i položaj smještaja

El Sauzal je vrlo dobro održavana, schmuckes selo s lijepim trga i mnogih cvijeća. Od posebnog značaja je vino muzej. Čak je i sama zgrada, bivša seoska kuća iz 17. stoljeća, vrijedi posjetiti. U dvorištu stoji stari tijesak. U pojedinim salonima će biti obaviješteni o povijesti vinogradarstva u Tenerife. Naravno, također možete sudjelovati u kušanju vino ili kupiti svoj omiljeni vino ravnopravno na mjestu. Ali El Sauzal ima puno više za ponuditi, primjerice, keramika Manuel. On lončar na okretnica Wildfire uporabna keramika, kao što su tanjuri, čaše, vaze, vrčeva, itd u selu postoji nekoliko trgovina i restorana. U ovom trenutku je samo referenca na dva vrlo dobrih restorana: Los Angeles i La Ermita. Tamo sljedeći Kanarskih otoka i međunarodne kulinarske delicije i veliki širina ribljih specijaliteta. Objekt se nalazi u Puntillo del Sol-Bajo, koji je dio svake polovice prema općinama La Matanza i El Sauzal. Između oba mjesta nalaze se četiri stambene površine, a to Primavera, Puertito, Los naranjas i Puntillo del Sol. Puntillo del Sol (na njemačkom: sunce točke) je mjesto na sjevernoj obali Tenerife s najviše sunčanih sati u godišnjem prosjeku.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
golf
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijena za Finca guava je za 2 osobe:

15:01. - 19:12. = 87 €
- 14:01. = 97 €


Svaka dodatna osoba iznad 13 godina iznosi 15 € uključujući 10 € po danu. Za bebe do 2 godine stara neće se izračunati. U gore spomenutih dnevnih cijena uključeni dodatne troškove, ručnike, posteljinu, Babyreisebettchen i visoku stolicu i. Wi-Fi je također besplatno.

Uvjeti poništenja:

ostale informacije:

Tenerife je najveći od Kanarskih otoka i ima od vulkanskog Mount Teide (3718m), najviši vrh u Španjolskoj. U skladu s tim svestran predstavlja krajolik u kojem smo pronašli sve razine vegetacija u potpunosti razvijen. Blaga klima i raznolikost prirode čine otok planinarenje raj.

Daleko od turizma se razotkriti stopala fascinantne pejzaže među pustinjama i gustim šumama. Prirodne ljepote, kao što vjerojatno ne nude drugi otok u takvom raznolikošću. Botanički bogatstvo Tenerife je dati pregled za posjetitelje Teško. U Kanarskim otocima ima oko divljih biljaka i 800 kulturnih i ukrasno bilje.

Kombinacija iskustva prirode, sportskom vježbanja i odmora je vjerojatno razlog da je golf je sve popularniji.

Ugodne temperature, igrači mogu izabrati da Tenerife, koji su najrazličitiji zahtjevi sedam golf igrališta. Osim toga, jedan je od golf igrališta u odličnim pogledom na planine otoka i naravno Atlantskog oceana.

Lijepo i individualno dizajnirani predmeti su uglavnom na jugu. No, igrači golfa koji vole zelenu sjever Tenerife nisu, naravno, bez sporta. Svi golf na Tenerife dočarati lokalne flore i faune u Canarian njuh i smatraju se vrlo dobro održavana.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 17.04.2024


6 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

rujan 2017

Heike iz/od Halle/Saale

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna kuća za odmor

Sjajno smo se proveli u Finca Guave. Kuća ima vrlo dobro održavan vrt s lijepom garniturom za sjedenje. Kuća je velika i vrlo dobro održavana. Odmah smo se osjećali ugodno. Potpuno opremljeni, ništa nam nije nedostajalo. Lokacija je odlična - na kraju ulice i stoga vrlo tiha. Pogled s krovne terase je bio fantastičan!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2017

Anne iz/od Ludwigsburg

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Ugodna kuća s terasom s pogledom na more

Super lijepa kuća, udobno namještena, vrt je također savršeno uređen s nekoliko mjesta za sjedenje i natkrivenom terasom. S krova je užitak pogled na more i, ovisno o vremenu, na Teide i zalazak sunca u večernjim satima. Od suncobrana do perilice rublja, sve što trebate je dostupno. Udoban i veliki bračni krevet.

Domaćica u susjednoj kući uvijek je dostupna i vrlo nas je ljubazno dočekala i pozdravila.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2016

Jörg iz/od Rosengarten Nordheide

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Odmor u Villi Guava

Vrlo lijepa vila s izvrsnim interijerom. Osjećali smo se vrlo ugodno 14 dana.
Za bračni krevet 2m x 2m sa super madracem dobivate dodatnih 5 zvjezdica.
Vrhunska plinska peć i dobra oprema.

Sve u svemu, kuća, vrt i unutarnja dvorišta su u vrhunskom stanju.
Lijepo je gledati guštere.

Super ljubazni vlasnici koji dočekuju svoje goste na vrlo prijateljski način.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor

svibanj 2016

Kai und Martina iz/od München

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Ugodna oaza za dvoje na sunčanom mjestu sjeveroistoka Tenerifa

Vrlo individualno i udobno namještena kuća u jednom od najljepših područja na sjeveroistoku Tenerifa, naziv "puntillo del sol" doista nije pretjeran, čak iako drugdje samo oblaci natkrivaju nebo..., tiho smještena u donjem dijelu kraj male servisne ceste, finca je idealna za 2 do 3 osobe, prekrasna za opuštanje i isključivanje.

Izuzetno lijepo uređen i vrlo njegovan zeleni vrt s mnoštvom sjedećih mjesta, jedna od najboljih stvari svakako je velika krovna terasa s prekrasnim pogledom na Atlantik, na osunčanoj terasi možete uživati čak i za (kasni) doručak. Svaku večer završavali smo dan prekrasnim zalaskom sunca na krovnoj terasi, prekrasno!

Vrlo simpatičan i nenametljiv par vlasnika, živi u susjednoj kući, tako da se brzo može doći do njih u slučaju pitanja.

Kuća je iznutra namještena visokokvalitetnim talijanskim pločicama, apsolutno ništa "od klina", zaista vrlo individualno i ukusno namještena.

Strma cesta relativno brzo vodi do sjeverne autoceste, tako da su i ostali dijelovi otoka lako dostupni. Možete pješačiti (u trekking cipelama) pješačkim stazama do Costa El Sauzala za oko 30 do 45 minuta, toplo preporučujemo, s pristupom moru.

Rado bismo se vratili u Finca Guave!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

travanj 2016

Anna iz/od Wolfenbüttel

5,0
5 5 5 5

Wunderbarer, erholsamer Urlaub in traumhafter Unterkunft für Familie mit Kleinkind

Wir (35 und 40 Jahre und unsere Tochter, 1 Jahr alt) haben uns in der Finca Guave sofort zu Hause gefühlt. Die Einrichtung ist wunderbar gemütlich und die Ausstattung beinhaltet wirklich alles, was man für einen längeren Aufenthalt und eine abwechslungsreiche Küche benötigt. Besonders gefreut hat uns, dass es sogar ein Planschbecken und Strandspielzeug gab, das wir benutzen konnten. Für unsere Tochter war die Finca gut geeignet, da sie sich fast völlig frei auf dem Gelände bewegen konnte. Das Tor zur Straße lässt sich vollständig verschließen, die Dachterrasse ist mit einem Türchen verschließbar, sodass sie dort auch nicht alleine hochklettern konnte. Lediglich die Treppe, die zum Pool und in den oberen Gartenbereich führte, stellte eine Herausforderung dar. Da es aber unten viel zu entdecken gab, interessierte sie sich kaum für diese Stufen. Die Atmosphäre der Finca lädt dazu ein, auch ganze Tage zu Hause zu verbringen, gemütlich zu grillen und draußen zu essen. Wir haben viel in Ruhe gelesen (es gibt nur ganz selten Autos, die vor der Tür vorbei fahren, da die Finca am Ende des Viertels liegt, sodass es sehr ruhig ist), konnten den Vögeln lauschen und Katzen beobachten. Der Ausblick auf Meer und Teide ist beeindruckend. Absolut notwendig ist ein Mietwagen, den man aber günstig auf Teneriffa bekommt. Wir haben gerne in dem Supermarkt Altezza oberhalb der Autobahn in La Mantanza eingekauft. Dort gab es alles, was man benötigt, außerdem auch eine Haushaltwarenabteilung. Abends und nachts war es während unseres Aufenthaltes eher kühl, sodass wir uns über lange Kleidung gefreut haben. Es gibt aber auch ausreichend Wolldecken. Wir hätten uns gut vorstellen können, unseren Urlaub hier noch um eine weitere Woche zu verlängern, da die Finca wirklich sofort wie ein Zuhause für uns war und als Standort für Ausflüge hervorragend geeignet war. Vielen Dank auch an die Besitzer, die ja direkt nebenan wohnen und die sich mehrmals vergewisserten, ob alles in Ordnung ist. Wir haben uns wirklich wohl und gut betreut gefühlt! Bis zum nächsten Mal!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

travanj 2015

Monika G. iz/od Mainz

5,0
5 5 5 5

Erholung und Ruhe in der Finca Guave

Sehr schöne Finca!! Auf jeden Fall weiterzuempfehlen. Vermieter sind sehr nett und hilfsbereit. Die Finca ist ruhig gelegen, gut ausgestattet und mit einem schönem Innenhof und 2 Badezimmer und einer Außendusche. Auch alles toll mit Kinder zu nutzen. Waren sehr zufrieden. Die Lage ist toll und man kann alles in der Umgebung gut mit einem Auto erreichen. Der Ausblick von der Dachterrasse ist traumhaft auf das Meer und das El Teide Gebirge.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži


kontakt

gospodin U. Scharnitzky

gospodin U. Scharnitzky

Doživite jedinstveni odmor na otoku vječnog proljeća "Tenerife" off turističkih centara u privatnoj kući za odmor ili stan u blizini mora ili unutrašnjosti. Za dodatna pitanja rado ćemo vam pomoći.


Dalji smještaji od gospodin U. Scharnitzky

Pokazati sve smještaje od gospodin U. Scharnitzky

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 5198

Posljednje ažuriranje: 16.04.2024

Oglas je online od: 10 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/5198.htm


«Finca Guave» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 6 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina