Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Ortu au Mulinu

Balagne, Korzika

maks.  6   Gosta/Gostiju
180m²  stambena površina
3 spavaće sobe
4  Kupaonica
maks. 6  Gosta/Gostiju
180m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

47 puta dodano listi želja

Već više od 11 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

47 puta dodano listi želja

Već više od 11 godina online



Opis

"Ortu au Mulinu" je izuzetna kuća u smislu stila, položaj i uređenim objektima.

"Ortu au Mulinu" (vrt u mlinu) je bivši mlin zrna, koja je pobudila vlasnika natrag u život. Izvorna zgrada, svjedok istina Korzički baštine, potpuno je obnovljena i proširena, sa strogim standardima kvalitete u smislu odnosu na mjesto i okolicu, a upotrijebljeni materijali su stvorili. Suhozida, stoljetni crijep, sirova opeka, terakota podovi, remenje podovi hrast - s puno empatije je planirano do posljednjeg detalja.

Kuća ima veliku blagovaonicu sa potpuno opremljenom kuhinjom i izlazom na potpuno namješten, pokriven s Virginia puzavac terasom. Okruženi mirisom lavande, ružmarina i drugim mediteranskim biljem, to je prava poslastica, tu da uzme hranu.

Tri spavaće sobe, svaka sa kupatilom ili tušem i dva wc-a omogućuju velikodušan smještaj i ugodan boravak za šest osoba. Veliki dnevni boravak s panoramskim prozorima i kamina je sic u gornjem traktu imovine.

"Ortu di u Mulinu" je - iako je u središtu Urtaca nalazi - još uvijek daleko od drugih kuća, tako savršeno intimnost je zajamčena. Postoji bezbroj načina na oko jednog hektara šumovite komad zemlje - čak i neovisno o ostalim cimerima - za opuštanje.

Stranica "s restanque" (u nizu, podržava kamenih zidova, koji su vjerojatno stotine godina) je prirodno, čak i (grijani) bazen, sa svojim pogledom vodovoda, mješavine diskretno u krajolik.

"Ortu au Mulinu" nalazi se u dolini rijeke Ostriconi sa svojim istim imenom, prekrasne plaže (oko 7 km) i još 7 km nalazi se poznata plaža Lozari. Pietralba Urtaca a posebno srednjovjekovno selo lame (sa svojim godišnjim Film Festival) su tipični korzičku mjesta gdje je nazočio maslina i osobito ovce uzgoj stoljećima za relativno života stanovništva. Lama usput se može postići na otprilike četiri sata pješačiti, od kojih je početak svega nekoliko metara od kuće. Na najvišoj točki ove pješačiti imate fantastičan pogled sve do Cap Corse, Saint Florent, Crne Cinto itd

Samo 20 minuta vožnje Ile Rousse, čak i zimi živo mjesto, sa svojim restoranima, Svestrani mogućnosti za sportske aktivnosti, marina, te da za trajekte koji povezuju Korzici s Francuskom i Italijom.

Balagne, naziv je regije u kojoj Ile Rousse i Calvi su, izvrstan je odabir za bezbroj planinskih sela, crkve, kamene kuće, vinograde, ovce, kestena šumama, planinama s mogućnosti za planinarenje, biciklizam, kanu itd

U apsolutnom miru i u unatoč naglaskom na Authenzitität, luxüriösem okvir, možete provesti svoj odmor u "Ortu Al'Mulino" i prilagođen vašim potrebama, biti aktivan, ili se jednostavno opustiti.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 35 km Calvi

35 km

Kolodvor 15 km Ile Rousse

15 km


Mjesto i položaj smještaja

"Ortu di u Mulinu" je malo off, tako daleko da je savršen intimnost je zajamčena od centra drugih kuća. Postoji bezbroj načina na oko jednog hektara šumovite komad zemlje - čak i neovisno o ostalim cimerima - za opuštanje. "Ortu au Mulinu" uživa prekrasan pogled na okolne planine, a osobito na luksuznom vegetacije duž rječice Gargalagna.

Stranica "s restanque" (u nizu, podržava kamenih zidova, koji su vjerojatno stotine godina) je prirodno, čak i bazen, sa svojim pogledom vodovoda, mješavine diskretno u krajolik.
Urtaca je malo, mirno mjesto na 300 metara nadmorske visine, uz dobru cestovnu povezanost s plažama Ostriconi (10 minuta), Lozari (15 minuta), te one l'Ile Rousse (25 minuta). Urtaca je ujedno i polazište za brdski šetnje (po lame).


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 500 €
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 2 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

sve komunalije uključene

Uvjeti poništenja:

  • Les vacanciers qui effectuent l’annulation au moins 30 jours avant la date d’arrivée obtiendront un remboursement à hauteur de 100 %. Les vacanciers qui effectuent l’annulation entre 14 et 30 jours avant la date d’arrivée obtiendront un remboursement à hauteur de 50 %. Si l’annulation est effectuée après les dates indiquées, les vacanciers n’obtiendront aucun remboursement.

ostale informacije:

Tu su klimatizirani dvosobni


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 07.02.2024


7 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
4.9 Cijena/učin
4.9 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

rujan 2021

Katja S. iz/od Großenkneten

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Fantastična kuća u malom planinskom selu

Proveli smo dva prekrasna tjedna u kući Mme Hauck s našom odraslom djecom i našim psom. Kuća je s ljubavlju renovirana, svaka soba ima svoj šarm. U vrtu smo se mogli snabdjeti svježim smokvama, grožđem i bademima. Bez obzira na doba dana, imali ste prekrasan pogled na područje. Gradić Urtaca vrlo je miran, ali do najbliže plaže lako je doći automobilom. Gospođa Hauck je sjajna gazdarica, jako nas je toplo dočekala i dala nam puno savjeta.
Osjećali smo se kao kod kuće!

rujan 2020

Denise M. iz/od Berg am Irchel / Schweiz

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

kuca snova

Uživali smo u boravku! Vrlo udoban i moderan...

Bilo kada!

rujan 2019

Jens und Nadine S. iz/od Dinslaken

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

dom iz snova

Proveli smo 2 prekrasna tjedna u ovoj kući iz snova sa spektakularnim svojstvima.
Oni koji vole prirodu, planine, privatnost i romantiku došli su na pravo mjesto.
Pekar koji prodaje bagete, kroasane i jaja vrijedan je jutarnje šetnje tihim malim zaseokom Urtaca. Doručak koji je uslijedio u polusjeni na ugodnoj, chic terasi s korzikanskim medom, džemovima i kobasicama iz male trgovine u podnožju Urtaca bio je poseban.
Bazen je iz snova i nudi dovoljno prostora i ambijenta svuda okolo da se možete raširiti i opustiti, dok možete čuti mali potok kako žuri u pozadini. Čak i kućica uz bazen ima vlastiti hladnjak.
Mnoge plaže, pješačke staze, odredišta su u blizini. Emmanuelle je također dala vrijedne savjete. Ona je vrlo lijepa i nekomplicirana osoba.
Večera se lako priprema uz potpuno opremljenu kuhinju. Tu je i blender za pravljenje noćne palačinke.
Komaraca naravno ima i ljeti, zato smo ujutro i navečer koristili naš komarnik.
Zalazak sunca možete promatrati na terasi uz čašu vina. To je apsolutno preporučljiva idila i vratit ćemo se!
Hvala ti draga Emmanuelle

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem, Romantični odmor

rujan 2017

Renate und Knut iz/od Berlin

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Izvanredni odmor domaćin

Imali smo sreću da provedemo dve predivne nedelje odmora u ovoj izvanrednoj kući u septembru ove godine.
Kuća od prirodnog kamena sa velikom parcelom i bazenom nalazi se na kraju malog, mirnog sela na severu Korzike. Nameštaj je vrlo izuzetan, stilski i skladan. Pogled na selo, okolnu makiju i uređenu baštu je predivan. U selu postoji dobra pekara. Tako svako jutro možete imati mirisni hleb na trpezi za doručak, a čak ga mogu doneti i do vas.
Vlasnica je veoma prijateljska, pažljiva i prijatno jednostavna. Pošto je sve bilo odlično uređeno, nismo imali nikakvih problema sa kućom i dvorištem.
Možete kupovati u supermarketu sa povezanim organskim marketom nakon 20 minuta vožnje autom. Ima mnogo mogućnosti za izlete autom ili vozom. Priroda ovog ostrva je jednostavno divna. Duga peščana plaža udaljena 15 minuta vožnje autom uz malo pešačenja. Besplatan parking je dostupan u izobilju. Osvežavajuće kupanje u bazenu bilo je moguće u bilo koje doba dana čak i krajem septembra pri letnjim temperaturama.
Dugo ćemo se sećati ovih predivnih dana i sigurno ćemo se vratiti.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Kultura & obilasci, Romantični odmor

srpanj 2017

Imke und Wiard H. iz/od 27777 Ganderkesee

5,0
5 5 5 5

Sehr komfortables Haus mit ganz viel Flair in einem ursprünglichen Dorf mit Meerblick

Von insgesamt vier Häusern in drei verschiedenen Gegenden auf Korsika hat es uns hier am besten gefallen. Das Haus mit seinem ursprünglich-romantischem Grundstück hat ganz viel Flair ohne auf jeglichen Komfort verzichten zu müssen. Durch die überaus freundliche Vermieterin fühlten wir uns wie Gäste und nicht wie Touristen. Dies empfanden wir auch beim morgendlichen Gang durchs Dorf zum Bäcker, bei dem das Baguette und die Croissants direkt aus der Backstube kommen. Selbst im Nachbardorf Lama, zu dem man einen wunderschönen Spaziergang machen kann, wurden wir sehr herzlich empfangen und bewirtet, obwohl das Lokal Amama noch nicht geöffnet hatte. Der Ostriconi Strand ist nah und sehr schön und die Gegend bietet sehr viele Un ternehmungsmöglichkeiten.
Insgesamt unser Favorit und sicher noch ein kleiner Geheimtip.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

rujan 2016

Kronast M. iz/od 86836 Klosterlechfeld

5,0
5 5 5 5

Tolles Haus für Familien, das Geschichte verströmt und trotzdem jeden modernen Komfort bietet

Ortu a u Mulino war ursprünglich eine Ölmühle und wurde zu einem komortablen Ferienhaus für bis zu 6 Personen erweitert. Es liegt völlig ruhig am Ortsende von Urtaca, dass immerhin über eine (sehr gute) Bäckerei, eine winzige Epicerie und eine Bar verfügt. Das Haus hat eine Große Wohnküche mit einem super Gasherd, Spülmaschine, großer Kühl- /Gefrierkombi und allen Geräten, die das Kochherz begehrt. Wir haben überwiegend am großen Tisch der Küch gegessen, weil es auf der Terrasse immer Mitesser (lästige Wespen) gab, was aber nicht gestört hat. Die drei Schlafzimmer sind - wie das ganze Haus - sehr geschmackvoll mit Antiquitäten ausgestattet. Zwei der Schlafzimmer sind klimatisiert, das dritte ist etwas kleiner. Dort hat (ohne zu leiden) unser Sohn gewohnt, während unsere 2 Mädchen im Himmelbett des anderen Schlafzimmers (kleiner Balkon, Dusche und begehbarer Kleiderschrank) nächtigten. Das Wohnzimmer ist großzügig und verfügt u.a. über einen Flachbild-TV (leider keine deutschen Programme) und einen DVD-Rekorder.

Der Pool ist ausreichend groß, war allerdings - für uns überrschend, da wir am Saisoonende dort waren - auf der "erfrischenden" Seite. Es gibt ein hübsches Poolhaus mit separatem Kühlschrank und Gefrierfächern.

Hervorzuheben ist der der tolle und freundliche Service der Eigentümerin. Beispiel: Nachdem die Fernbedienung des DVD-Player nicht funktionierte wurde sofort ein ganz neuer Player angeschafft und das, obwohl ein DVD-Player gar nicht zum versprochenen Leistungsumfang gehört.

Von Utraca zum nächsten Strand sind es mit dem Auto gut 10-15 Minuten. Il Rousse ist ca. 30 Minuten entfernt und hat einen großen Supermart (es gibt auch einen Super-U in Ponte Leccia, doch der ist nicht so toll!). Gut erreichbar ist St. Florent (40 km) und Calvi. Wir haben auch einen großen Ausflug durch die Berge nach Porto und Viizzavona gemacht, doch dass ist bei den toll angelegten, aber kurvigen und z.T. schlechten Straßen auf Korsika eine Tortur für Fahre und Mitfahrer.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

listopad 2014

Familie K. iz/od Hattingen

4,8
4.9 4.6 4.6 5 5

Wunderschönes Ferienhaus

Ruhig gelegenes Haus für die ganze Familie. Trotzdem mitten um Dorf. Wir haben eine sehr erholsame Zeit dort gehabt. Jedes Zimmer hat ein eigenes Bad. Die Einrichtung ist sehr geschmackvoll und die Vermieterin sehr unkompliziert. Wir kommen wieder!!!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Romantični odmor

Okolica smještaja: Wanderwege zum Nachbardorf Lama nutzen. Der Bäcker liegt oberhalb des Dorfes, sehr leckere Biscuits und Brote.

Mogućnosti provođenja slobodnog vremena: Ca. 10 km zu den Stränden Ostriconi und Lozari.

Mogućnosti za kupovinu: Bäcker im Dorf. Ansonsten muss man die Supermärkte in Ile Rousse und Ponte Leccia nutzen.


kontakt

gospođa E. Hauck

gospođa E. Hauck

ostale informacije

Broj objekta: 52185

Posljednje ažuriranje: 07.02.2024

Oglas je online od: 11 godina, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/52185.htm


«Ortu au Mulinu» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 7 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina