Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Predviđanje stana

sjever sjeverni nasip

maks.  2   Gosta/Gostiju
45m²  stambena površina
1 spavaća soba
1  Kupaonica
maks. 2  Gosta/Gostiju
45m²
1 spavaća soba
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 31.03 do 07.04.2024
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

75 puta dodano listi želja

Već više od 11 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 31.03 do 07.04.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

75 puta dodano listi želja

Već više od 11 godina online



Opis

Ovaj ekskluzivni novoizgrađeni apartman za odmor razlikuje se od ostalih stanova na gornjim katovima u Norddeichu po svojoj krovnoj terasi od 18 m², okrenutoj prema jugu, koja je opremljena primamljivim namještajem za dnevni boravak i također je grijana. (Prvo useljenje od Uskrsa 2013.)



Kada stignete na Nordlandstrasse 30, parkirajte svoje vozilo na pripadajućem parkiralištu.



Nakon ulaska u stan privući će vas svjetlom obasjan dnevno-blagovaonski prostor i proći pored modernog kuhinjskog elementa u koji je uz pećnicu, staklokeramičku ploču i perilicu posuđa ugrađena i perilica rublja, ali je ne možete vidjeti. Pogledate u prostoriju i ugledate ugodnu blagovaonsku stolnu grupu koja se sastoji od četiri kvalitetne, udobne fotelje i blagovaonskog stola prilagođenog kuhinji. U svojim mislima već vidite sebe kako poslužujete bezvremenski, obilan doručak, ručak ili večeru. Kuhinja ima sve što vam je potrebno.



Privučeni velikim dvostrukim balkonskim vratima, privučeni ste velikom krovnom terasom koja vas poziva na odmaranje ili sunčanje s udobnom garniturom za sjedenje. Prepoznajete infracrvenu grijalicu i već sanjate o večernjoj čaši vina na krovnoj terasi. Neometan pogled prema nasipu obećava nezaboravne sate vašeg odmora.



Fascinirani se vraćate u dnevni boravak i blagovaonicu i vidite stepenice koje vode do otvorenog studija. Kada stignete na vrh, oduševit će vas udobnost ove sobe i poželjeti ćete sjesti na atraktivan kauč i opustiti se uz knjigu ili dobar film. U svim sobama postavljeni su ravni ekrani. Neiskusnima je također lako pretvoriti kauč u privlačan krevet (1,40m x 2,00m).



Sada posjećujemo modernu dnevnu kupaonicu. Pod bešavnim tušem od 1,00 m x 0,90 m, možete isprati stres svakodnevnog života pod kišnim tušem ili se pripremiti za nova putovanja otkrića.



Sada nedostaje samo glavna spavaća soba. Ovdje vas dočekuje bijeli bračni krevet s novim udobnim madracima i velikim ugradbenim ormarom. Interigra nježnih boja i slika u cijelom stanu upotpunjuje sliku oaze blagostanja.



Cijeli dnevni dio osim garsonjere ima podno grijanje, a rolete na prozorima mogu se pokretati na elektriku.



Ako želite, možete i bez automobila, jer sve možete obaviti pješice zbog izvrsne lokacije kuće. Naš apartman za odmor "Foresight" jamči vam opuštajući odmor u Norddeichu i njegovoj okolici.

Mogućnost spavanja

Spavaća soba
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.7 km

0.7 km

Mogućnost kupovine 0.3 km

0.3 km

Restoran 0.25 km

0.25 km

Centar grada/mjesta 0.25 km

0.25 km

Zračna luka 5 km

5 km

Kolodvor 2 km Norddeich-Mole

2 km

Izlaz s autoceste 33 km Abfahrt Emden A31

33 km


Mjesto i položaj smještaja

Vaš ekskluzivni apartman za odmor "Foresight" nalazi se na mirnoj lokaciji na lokaciji 1A u Norddeichu. Svi sadržaji za slobodno vrijeme kao što su avanturistički bazen "Ocean Wave", dječja igraonica, popularno utočište tuljana, avanturistički teren za mini golf, labirint i uprava spa centra udaljeni su 250m. Do plaže je oko 700m. Sve trgovine za samostalnu prehranu poput pekare ili supermarketa također su dostupne za nekoliko metara bez automobila. Norden, grad uz more s još više šarma!

Norden se može osvrnuti na dugu povijest, koja seže daleko u pretkršćanska vremena, što ga čini najstarijim gradom u Istočnoj Friziji. Znamenitosti kao što su najveća tržnica s drvoredima u Europi, crkva Ludgeri s prekrasnim orguljama Arp-Schnitger ili Muzej čaja Istočne Frizije s muzejom folklora čine Norden popularnim odredištem za putovanja. Grad se sastoji od deset okruga, Norddeich je vjerojatno najpoznatiji i najvažniji okrug na sjeveru. Ovdje ste na odmoru izravno na istočnofrizijskoj obali Sjevernog mora (od 2009. SVJETSKA KULTURNA BAŠTINA UNESCO-a), ovdje možete prekrasno promatrati plimu i oseku.

Norddeich se iz ribarskog sela razvio u popularno ljetovalište i od 1979. je odmaralište na Sjevernom moru koje je odobrila država. Godine 1996. s radom je započela klinika Norddeich, čime je Norddeich postao zanimljiv i gostima toplica. Uz svoju lječilišnu kliniku, Norddeich ima još mnogo toga za ponuditi, svoju blagu pješčanu i zelenu plažu od oko 14 hektara, utočište za tuljane, avanturistički bazen "Ocean Wave", avanturistički golf park, dječju igraonicu, vanjski bazen i još mnogo toga.

Za bicikliste postoji široka mreža biciklističkih staza, koja vam omogućuje istraživanje prekrasnog krajolika istočne Frizije. Za pješake postoje staze za pješačenje po blatnoj ravnici i razne pješačke staze. U Norden-Norddeichu ćete pronaći i pravu kulinarsku ponudu za svačiji ukus, bilo na šetalištu nasipa ili u poznatoj pješačkoj zoni u Nordenu, naći ćete sve od jednostavnog snack bara do gurmanskog restorana, od laganih ribljih jela do izdašne domaće kuhinje, od međunarodne kuhinje do regionalnih specijaliteta, sve što vam srce poželi.

Brinemo se i za društveni završetak shoppinga ili adekvatan početak noći. U brojnim restoranima, bistroima, pivnicama i kafićima pronaći ćete potrebno opuštanje ili željeno druženje, ovisno o vašem raspoloženju.

Izravno u luci Norddeich imate mogućnost uzeti trajekt za Juist ili Norderney. Osim toga, mnoga druga odredišta mogu se posjetiti iz Norddeich Baltruma, Langeooga, Helgolanda, Auricha, Leera, Emdena, Papenburga uz posjet brodogradilištu Meyer, barijeri Ems ili svjetioniku "Otto".


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 20 %
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Posteljina i ručnici se po želji mogu iznajmiti na licu mjesta kod naše uprave.

Dan dolaska poželjno je subota

Naplaćujemo fiksnu cijenu od 40,00 € za vašeg psa i depozit za psa od 100,00 €.

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.

ostale informacije:

Molimo pogledajte i naše ostale nekretnine za odmor, tada ćete prepoznati naš stil opremanja.

Web stranica iznajmljivača:


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 24.03.2024


8 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2023

Jörg M. iz/od Hünxe

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odličan stan

Pa mogu samo preporučiti stan. Kad smo ušli, bili su moj pas i ja oduševljeni :-)
Sve je tu što vam treba. Osjećali smo se jako ugodno tamo. Uvečer smo se uvijek ugodno smjestili gledajući televiziju. Terasu smo nažalost mogli koristiti samo 3 puta jer vrijeme nije bilo povoljno. Lokacija je bila jednostavno dobra. Brzo sam pronašao dobar zaobilazni put gdje možete izravno otići u park. Samo lijevo do autobusne stanice, a zatim lijevo i ravno. Super put za psa ako mu treba.
Sigurno ćemo se vratiti. Sve je tu u blizini, Netto, Aldi, Combi Lidl, sve je tu.
Onda ću reći do skorog viđenja.
Jörg i pas Joschy :-)

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2023

Anna R. iz/od Münster

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Super apartman za odmor?

To je naš prvi odmor u ovom apartmanu ali sigurno ne i posljednji? Brzi kontakt s vlasnikom je veliki plus... Stan je super... Sve je ovdje... Terasa je san... Imali smo sreće s vremenom... Cijeli tjedan samo sunce, ali u stanu je bilo u redu... Nismo imali problema sa spavanjem, bilo je previše toplo... Apartman nije predaleko od zatvorenog bazena. Do plaže je oko 10 minuta hoda. Netto se nalazi 2 minute vožnje automobilom. Minigolf teren nije daleko. Rado bismo se opet vratili⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži, Romantični odmor

kolovoz 2022

Familie S. iz/od Hamm

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

ljetni praznici

Bili smo tamo 2022. Apartman je imao sve što je potrebno. Odavde do nasipa pješice 10 minuta. Sve je bilo na dohvat ruke. No, posuđivali smo i bicikle jer smo išli i na izlete izvan Norddeicha. Samo strmo stubište u hodniku ispred vrata nije bilo tako sjajno. Također je glatka, ali inače smo se osjećali vrlo ugodno. Na raspolaganju je bila i perilica rublja. Opet bismo iznajmili stan, ali smo za 2023. uzeli još jedan od stanodavaca.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce

ožujak 2019

A L. iz/od Trier

5,0
5 5 5 5

Super Wohnung

Sehr moderne, gepflegte und mit Liebe eingerichtete Wohnung! Die Ausstattung lässt keine Wünsche offen. Sehr gemütlich und hell!
Würden diese Wohnung sofort wieder buchen!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži

ožujak 2019

Jennifer M. iz/od Castrop-Rauxel

5,0
5 5 5 5

Super Urlaub

Super tolle, schöne, mit viel Liebe zum Detail eingerichtete Wohnung. Es fehlte an nix, alles vorhanden was man im Alltag benötigt. Die Nähe zum Wasser, Hafen, Spielplatz, Gassi gehen, Schwimmbad, einkaufen- unschlagbar. Einkäufe sind locker zu Fuß zu erledigen. Die Aussicht von der Terasse- wunderschön. Komme auf jeden Fall noch mal her, um die Terasse dann vllt im Sommer auch öfter benutzen zu können.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor za samce, Odmor na plaži

srpanj 2017

Wolfgang W. iz/od 35781 Weilburg

5,0
5 5 5 5

Perfekter Urlaub in einer perfeken Ferienwohnung

Für uns gibt es zur Ferienwohnung "Weitsicht" keine Alternative. Sie ist hervorragend ausgestattet und liegt zentral. Wir waren bereits mehrere Male dort und werden sie auch weiterhin buchen.

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2017

Bärbel W. iz/od 48157 Münster

5,0
5 5 5 5

Perfekte Ferienwohnung

Wir können in allen Punkten einfach nur 5 Sterne geben!
Die Wohnung ist mit viel Liebe zum Detail eingerichtet, sowie umfangreich ausgestattet.
Hier konnten wir wirklich unsere Seele baumeln lassen. Es hat uns an nichts gefehlt, besonders die Dachterrasse ist ein Traum. Restaurants und Cafés sind in wenigen Fußminuten zu erreichen. Netter Kontakt zum Vermieter.
Wir kommen sehr gerne wieder und freuen uns auf den nächsten Aufenthalt.
Sehr empfehlenswert!!
Vielen Dank für die tolle Zeit!

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

veljača 2017

Nadine S. iz/od 59889 Eslohe

5,0
5 5 5 5

Traumhaft schön

vielen Dank für diese wunderschöne Ferienwohnung. Meiner 3 jährigen Tochter und mir hat Es super gut gefallen. In der Wohnung selber hat es an nichts gefehlt.Ausstattung sehr komfortabel und gemütlich. Bis zum Strand nur ein paar Meter.
Wir kommen bestimmt wieder.
Ein großes Dankeschön auch an Frau Weber der Verwalterin. An- und Abreise total unkompliziert. Diese Wohnung ist unbedingt weiter zu empfehlen.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača gospodin B. Jeub:

Hallo Frau Schlabach,
Vielen Dank für die nette Bewertung, wir werden Sie jederzeit wieder gerne bei uns als Feriengäste empfangen, dass Dankeschön an unsere Verwaltung geben wir natürlich gerne weiter.
Liebe Grüße
Karin Müller u Bernd Jeub


kontakt

gospodin B. Jeub

gospodin B. Jeub

ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 52752

Posljednje ažuriranje: 24.03.2024

Oglas je online od: 11 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/52752.htm

Gospodin Bernd Jeub

Orchideenstrasse 7

56651 Niederzissen

02636/8134 oder 0178/8601857


«Predviđanje stana» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 8 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 31.03 do 07.04.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina