Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Casa Ria - apartamento oeste

Olhao

maks.  4   Gosta/Gostiju
80m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
80m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Novo za 2013. kombinira tradicionalni stil sa suvremenom udobnošću.



Dođite i osjećate se dobro na odmoru. Kako biste brzo razvili osjećaj doma, individualno smo planirali, izgradili i opremili apartmane za odmor s pažnjom na detalje. Kuća za odmor s visokim standardom, modernim sadržajima i puno udobnosti u domaćoj atmosferi za sve koji traže mir i opuštanje.



Apartman je idealno polazište za istraživanje jedinstvenog istočnog Algarvea, koji nije preplavljen turistima. Pješačenje, šetnja, vožnja biciklom ili doživljaj vrlo blizu parka prirode Ria Formosa u promjeni plime i oseke. Samo uživajte u miru. Ili: Ako volite kuhati zajedno, onda su potpuno opremljene kuhinje prava stvar. Ne da vam se kuhati? Mnogi restorani u blizini nude svoje domaće kulinarske delicije. Iskustva na tržištu, uronite u život Algarvea u lijepim kafićima ili barovima. Ovdje svaki dan može ponuditi drugačije iskustvo.



U krugu od nekoliko kilometara pronaći ćete brojne trgovine, restorane, kafiće i mnoge druge turističke atrakcije. U blizini (sve manje od 10 minuta), Olhão s trajektom za Culatru, Fuseta s vlastitom plažom ili trajektom, Moncarapacho, Ria Formosa s čistom prirodom.



Ugodan odmor u apartmanu za odmor apartamento oeste



Može smjestiti 4 putnika u 2 spavaće sobe s 2 kupaonice i udobno smjestiti dijete koje stane u krevetić. Dođite i osjećajte se dobro.



Pregled



• 2 spavaće sobe, udobni madraci



• 2 prostrane kupaonice



• Potpuno opremljena komforna kuhinja



• Besplatan WLAN, SAT-TV Statelit ASTRA, Blu-ray, DVD, CD, USB, Line-In, ...



• Namještene
terase i krovna terasa


• Svi prozori s električnim roletama i komarnicima



• Dovoljno utičnica u svakoj sobi



• Podno grijanje - svaka soba individualno podesiva



• Ulaz u kuću za odmor
bez ključa


• Nadstrešnica za automobil



• Apsolutno mirna lokacija i zemljište koje vas poziva na opuštanje.



• Bez prepreka



• Sveobuhvatna cijena za dobar osjećaj, BEZ dodatnih troškova



Udoban apartman za odmor do 4 osobe



Svijetao i ugodan apartman za odmor ima veliku terasu okrenutu prema jugu i zapadu te krovnu terasu. Obje terase su namještene i pružaju nesmetan pogled na prekrasan okoliš i prirodu. Ovo je mjesto za opuštanje. Dvije spavaće sobe, 2 kupaonice, jedna en-suite, komforna kuhinja i prostrani dnevni boravak i blagovaonica od oko 80 četvornih metara. Na terase se može doći kroz velika dvorišna vrata koja stoje na podu i, zajedno s unutarnjim prostorijama, čine veliki koherentan životni prostor. Komarnici, također ispred velikih dvorišnih vrata, osiguravaju da mali nametnici ostanu vani i ne kvare užitak odmora. Tradicionalna vapnena žbuka i žbuka se boje biološkom glinenom bojom. St. Catarina terakota pločice raznih formata čine podnu oblogu. Crijep se izrađuje u neposrednoj blizini (cca 20 km) na tradicionalan način. Pod je zapečaćen biološkim uljem.



Vanjski boravak - na velikim terasama



Održavati terase i imanje kao utočište za nerad. Uživajte u miru i tišini, gledajte kako toplina svjetluca ljeti. Cikade pjevaju zajedno. Hladna pića. Život može biti iscrpljujući čak iu Casa Ria. Sunčani i mirni dani na terasi, zvjezdano nebo. Jedina stvar koja ovdje nikad ne čini odmor je sunce. Stara stabla velikom posjedu daju poseban ugođaj. Sada počinje odmor. Polako.



Previše sunca? Zatim ide ispod pergole. Terase su opremljene sa dovoljno ležaljki, stolica i stolova. Presvlake su dostupne za sav namještaj za sjedenje. Ako to nije dovoljno onda su tu nasadi naranči, bademi, masline, Alfarubeiras i ... obilje sjedećih mjesta. Na primjer na gumnu stare kvinta, Eira. Ako želite vježbati, postoji zaseban teren za petanque (boćanje) ili mogućnost igranja badmintona. Materijal za igru čeka na vas.



Svjetlo i tamno



Mnoge svjetiljke i oprema za rasvjetu s gotovo isto toliko prekidača omogućuju vam stvaranje različitih rasvjetnih situacija unutar i izvana.



S druge strane, nitko ne mora brinuti o vanjskoj rasvjeti za prilaz, unutarnje dvorište i Eira. Ta se područja mijenjaju pomoću mjerača vremena, tako da uvijek ima dovoljno vanjske rasvjete za ranoranioce ili one koji kasno dolaze kući.



Miran san - slatki snovi



Francuski krevet 160*200 cm s letvičastim okvirom podesive tvrdoće i udobnim madracem podržava miran i miran san. Probudite se osvježeni i odmorni.



Kod madraca smo pazili na vrlo dobru ventilaciju. Posteljina je 100% pamuk. Zato samo lezite, osjećajte se dobro, zaspite ugodnim snovima. Sljedeće jutro probudite se odmorni, osvježeni i u formi.



Za rasvjetu su zidne svjetiljke koje se pojedinačno mogu uključivati, stropne svjetiljke i noćne lampe. Prozori s komarnicama, električne rolete mogu se otvoriti daljinskim upravljačem iz kreveta - na suncu - ili zatvoriti - lijepo i tamno. Visoki otvoreni drveni stropovi i vrlo dobre mogućnosti poprečne ventilacije osiguravaju ugodnu klimu u prostoriji.



Spavaća soba I



Jugozapadne orijentacije SZ. Izlaz na terasu. Francuski ležaj je 160*200 cm. Pored kreveta dva noćna ormarića od granita nude prostor za odlaganje sitnog pribora i noćne lampe. Prostrani kutni ormar nudi dovoljno prostora za garderobu. Podni prozor upotpunjuje opremu.



Spavaća soba II



Spavanje odvojeno u 2 odvojena kreveta. Svaki krevet je 100*200 cm, tako da se možete okrenuti bez opasnosti od pada s kreveta. Odmor s prijateljima? Tada se kreveti mogu brzo spojiti. Dva deserta s malom ladicom. Ugradbeni ormar cca 200*230 cm zaokružuje opremu. Orijentacija: sjeverozapad.



Kupaonice



Tradicionalni stil žbuke impregniran biološkim uljem daje zidovima starinski izgled. Umivaonici su izrađeni od posebnog kamena pješčenjaka. Ovdje se mogu pronaći mnoge fosilne inkluzije. Tko će više naći? Tuševi bez prepreka Inače, Casa Ria ima priključak gradskog vodovoda i samim time ispitanu kvalitetu vode i vodu gotovo bez kamenca.



hrana,



Jedite ili se igrajte zajedno. Dimenzije stola su 150*90 cm. Nema tijesnoće za 4 osobe pa čak ni za zahtjevnije rasporede. Ako ni to nije dovoljno, stol se može izvući u tren oka. Sada se stol može postaviti do pucanja ili se može udobno smjestiti do 6 osoba. Dostupno je dovoljno posuđa. Udobne i stabilne stolice s presvlakama za ugodno druženje.



Vrijeme je ponovno previše lijepo za sjediti unutra, a onda ravno na terasu. Dvorišna vrata propuštaju puno svjetla u stan. Pergola s tendom štiti od previše sunca. Udaljenosti su male i uvijek imate sve na vidiku. Opet, lijep stol s puno prostora. Udobne, podesive stolice. Sada uživajte u neometanom pogledu na veliko imanje i prirodu.



Sve bi trebalo biti prisutno za sve kultivirane obroke. Držači za svijeće, staze za stolove, dekanteri, čaše za crno i bijelo vino. Čaše za pivo i vodu i nešto za tradicionalni aquadente.



Kuhinja



Kuhajte zajedno. Ovdje je to lako učiniti. Dovoljno prostora za dočaravanje vama najdražih jela ili delicija. Oko vašeg apartmana pronaći ćete začinsko bilje važno za mediteransku kuhinju. Ružmarin, čili, divlja, ljuta majčina dušica, origano, matičnjak, paprena metvica i limunska trava za ukusan čaj ili osvježavajući hladni napitak.



Granitna radna ploča je robusna i izdržljiva te nudi puno prostora za jednostavnu pripremu. Ne da vam se kuhati? Zatim brze sitnice idu u pećnicu ili u mikrovalnu. Restorani u tom području rado će vam predstaviti svoje kulinarske vrhunce Algarvea.



Kako bi kuhanje bilo još zabavnije, kuhinju smo opremili indukcijskim kuhalom. pećnica . Perilica suđa, napa, mikrovalna, +++, baš sve što spada u kućanstvo.



Pogodnost može započeti pakiranjem kovčega. Kako bi ovo moglo ostati jednostavno, apartmani su opsežno i udobno namješteni. Sušilo za kosu, putna pegla, ručnici za kupanje, prostirke za plažu mogu sigurno ostati kod kuće. Nekoliko njemačkih i engleskih knjiga stoji na policama i trebale bi zadovoljiti jednu ili drugu strast za čitanjem.



Svi sadržaji pažljivo su birani s ciljem stvaranja ugodne, domaće atmosfere.



Aktivnosti u okolici: Casa Ria



Izbor aktivnosti za odmor uvijek je osobna odluka. Opušteno šetajte bosi po osamljenoj plaži, prepustite se povijesnoj europskoj ili maurskoj kulturi. Hrabar.



Doživite jedan od brojnih festivala i besplatnih glazbenih događanja. Tržnice konja s čistokrvnim konjima i prekrasnim kočijama i zapregama. Sajmovi, tržnice i još više svetkovina i povorki. Uronite u karneval. I posvuda prijateljstvo i spokoj Algarvinaca. Vrijeme za vino, fado, grickalice samo zadrijemajte u hladu podnevnog sunca.



U parku Ria Formosa ima mnogo informacija o ovom jedinstvenom komadiću prirode. Rijetki portugalski vodeni psi pokazuju što mogu na posebnim testovima. Inače, mi smo s našim Chilyjem prvaci Portugala u ovoj disciplini.



U ponudi imamo i dječje krevetiće s nadoplatom. Isprobajte nas i raspitajte se o dodatnoj opremi.







Detalji za Casa Ria _este ili _oeste 2 spavaće sobe, 4 osobe, 2 kupaonice



Otkrijte istočni Algarve i prekrasan prirodni park Ria Formosa daleko od masovnog turizma i uronite u tipičan stil života Algarvea u Olhãou. Jednostavno ne raditi ništa aktivno ili planirati aktivan odmor... Gotovo sve je moguće, ništa nije potrebno. Oh, sunce gotovo uvijek sja! Jednostavno kuća s dva potpuno odvojena, komforna, udobna i s ljubavlju uređena apartmana. Temeljen na tradicionalnom arhitektonskom stilu Algarvea, s modernom tehnologijom ispod žbuke. Svaki ima nevidljive terase i svaki ima svoju krovnu terasu odvojenu stubištem za dovoljno privatnosti.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 4 km

4 km

Zračna luka 25 km Faro

25 km

Kolodvor 7 km Olhão

7 km

Izlaz s autoceste 6 km Olhão

6 km


Mjesto i položaj smještaja

Biciklistička staza Ecovia do Litoral vodi od St. Antonija, pograničnog grada na Guadiani, do Capo Dão Vicente na krajnjem jugozapadu Algarvea. Vodi na velike udaljenosti kroz jedinstvenu Ria Formosu, koja nije samo doživljaj za ljubitelje ptica. Jedan od najvažnijih ekosustava u Europi gotovo je uvijek dom plamenaca, roda, vodomara i raznih vrsta ptica močvarica. Osim toga, z. T. još uvijek se tradicionalno vadi morska sol. Pješačka staza Via Algarviana vodi malo u unutrašnjost, ovdje vlada mir i doživljaj čiste prirode. Više informacija:



Prvi golf teren udaljen je cca 9 km / 14 minuta. Kitesurfing, jedrenje na dasci, surfanje i ronjenje moguće je iz Fara, Ilha de Faro 35 km / 35 min. Individualne Ria ture brodom i većim trajektima do Ilha da Barreta / Desserta dostupne su iz Fara. Povijesni stari grad 19 km / 30 min. Snack bar i mali supermarket udaljeni su oko 1 km. Dalje za cca 2,5 km udaljenosti u smjeru Ria Formosa. U ovom dijelu također ćete pronaći tipične olarije (lončare), frizerski salon, antikvarnice...



Shopping * shopping * shopping



Tu je Pingo Doce udaljen 4 km, Aldi i samo kilometar dalje još jedan Pingo. Izravno zapadno od Olhãoa zatim Lidel i Continente. Na putu postoje mnogi mali supermarketi, tržnice i bezbroj maloprodajnih trgovina, restorana i barova, vanjski bazen, crkve, kapelice, trgovi, mali tipični parkovi. Svi veći supermarketi otvoreni su 7 dana u tjednu od 9 do 22 sata. Postoji samo nekoliko obvezujućih državnih praznika na koje je zatvoreno. Olhão ima tržnicu svake subote ujutro.



Drago nam je obavijestiti naše goste o posebnostima na licu mjesta.



Udaljenosti



U istočnom Algarveu, Sotaventu, na zavjetrini, tj. strani okrenutoj od vjetra, ima što otkriti, bilo da se radi o vlastitom miru, spokoju i sporosti. Obala Algarve je vjerojatno jedna od najljepših obala u Europi, nudi ponešto za svačiji ukus od beskrajnih pješčanih plaža na istoku, parka prirode bogatog vrstama u sredini i prekrasnih stjenovitih obala. Prepustite se svjetlu i mirisima Algarvea (nije teško).



U sljedećim gradovima, Olhão, Fuzeta, Tavira Faro, St. Bras, Loulé, još uvijek vlada portugalski mir. Ovdje ne dominiraju turisti, posjetitelji ovdje doživljavaju tipičnu rijeku, opuštenu ljubaznost Algarvaca i normalnu infrastrukturu. Nema masovnog turizma. Casa Ria je vrlo lako dostupna i nalazi se na asfaltiranoj cesti s malo prometa u dobro održavanom okruženju. Udaljen je oko 24 km od zračne luke i traje oko 35 minuta. Imanje od cca 2 ha prostire se ispred kuće i nudi atraktivnu udaljenost od susjeda, tako da je vaša privatnost uvijek zajamčena.



Istok



Do Tavire, nekadašnjeg grada Rimljana, ima oko 21 km. Sveta Lucija, ljetovalište s uskotračnom željeznicom kroz Ria Formosa do pučine i gotovo beskrajne plaže 15 km / 20 min., Ayamonte, španjolski biser na samoj graničnoj rijeci Guadiana 53 km / 45 min. ., Sevilla, metropola u Andaluziji koju uvijek vrijedi zaobići, stiže se nakon otprilike 180 km i nakon otprilike 1:45 sati.



Zapad



Marina, krstarenja s dupinima, ronjenje, restorani, barovi i golf, golf, golf u Vilamouri 40 km / 36 min, Albufeira, stjenovita plaža, stari grad 60 km / 45 min, stjenovita uvala Carvoeiro s odmaralištem 80 km / 60 min, Portimão, Praia da Rocha, motiv s razglednice 86 km / 60 min., Lagos biser na zapadu 105 km / 65 min., Sagres, Europa ne ide puno dalje na jugozapad, zatim dolazi Amerika 132 km / 90 min., Monchique, miran grad u planinama s lokalnim rukotvorinama 100 km / 70 min.



Sjever



Loulé 32 km, grad trgovaca i obrtnika s jedinstvenom tržnicom / 25 min., Mertula 100 km / 70 min., do Lisabona je nešto manje od 300 km i uvijek ga vrijedi vidjeti.



Jug



3 km park prirode Ria Formosa uzbudljiv biotop u promjeni plime i oseke (maks. cca. 2-5 do 3 m raspon plime / Atlantik). Mali raj za ljubitelje ptica. Rado ćemo vam reći gdje možete vidjeti plamence.



kamo Ili jednostavno ostanite 'kod kuće'. Ovdje će svatko pronaći ono što traži.



Želite li više informacija? Radujemo se vašim pitanjima.



Vaša, Kirsten N. + Michael S.

Vrlo blizu: Olhão, biser istočnog Algarvea i ribarski grad udaljen je oko 7 km, Fuzeta, ribari, plaža i ostalo oko 5 km. U Fuzeti postoji mala plaza. Oba mjesta imaju trajekte ili vodene taksije za dolazak do gotovo pustih pješčanih sprudova Ria Formosa ili do otoka ribara Culatra. Sama vožnja je uzbudljiva, ima puno toga za otkriti, a vodeni taksiji su prilično brzi. Ria Formosa s biciklističkom stazom koja povezuje Španjolsku sa zapadnom obalom udaljena je samo 3 km / 5 min.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

dodatne informacije o cijeni najma:

Sve ima svoju cijenu, nažalost i apartman



Kako bi vaš odmor bio i financijski opuštajući, sve naše cijene su konačne. Nema dodatnih troškova. Ne za struju, ne za grijanje, ne za krevetić ili visoku stolicu, ne za , uvijek za 4 osobe. Za dugoročni najam, četiri tjedna ili duže, imamo posebne ponude. Molimo pitajte.



Naš all inclusive paket '...sad je odmor'

• uključen

• Struja uključena

• Voda uključena

• Grijanje uključeno

• Uključena tjedna promjena posteljine

• Prostirke za plažu uključene

• Suncobran uključen

• Ručnici za kupanje uključeni

• Početna oprema: sapun u svakoj kupaonici, wc papir, pločice za perilicu posuđa, kuhinjski rol, sol, papar, PiriPiri, ...

• Uključite pomoć gdje god je pomoć potrebna

•Cijene se uvijek odnose na najam apartmana. Ukoliko želite iznajmiti cijelu kuću, ukupnu cijenu umanjujemo za 10%.

Uvjeti poništenja:

  • Polovina iznosa Vašeg bukinga umanjena za pristojbu koja se odnosi na poništenje tj. storniranje istog biće Vam vraćena tj. nadoknađena ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 7 dana prije planiranog check-in datuma. Za poništenja koja će uslijediti manje od 7 dana prije planiranog check-in datuma neće biti nikakve nadoknade.

ostale informacije:

Otkrijte istočni Algarve i prekrasan park prirode Ria Formosa daleko od masovnog turizma i z. B. Uronite u tipičan način života Algarvea u Olhãou. Jednostavno ne radite ništa aktivno ili planirajte aktivan odmor...



Gotovo sve je moguće, ništa ne mora. Oh, sunce gotovo uvijek sja! Samo pogledajte...

Nudimo moderan standard udobnosti po razumnim cijenama bez dodatnih troškova. To se može postići samo ako ne koristimo pretjerano prirodne resurse. S ugrađenim fotonaponskim sustavom, sigurno ćemo u budućnosti biti Energy PLUS kuća. Vamos ver. Inače, 90% svih radova na Casa Ria obavili su lokalni Portugalci. Zahvaljujemo svima na odličnoj suradnji.



Nama je presudna bila nekretnina koja zrači jedinstvenim mirom i opuštenošću, stigli smo. Šetali smo oko 30 minuta preko imanja od 2 hektara i uživali u miru i tišini. Naranče, koje nisu prerađivane 20-ak godina, bile su iznenađujuće sočne gotovo bez zalijevanja. Mnoga stara stabla, npr. Alfarrobeire, naranče, mandarine, razne smokve, bademi, šipak, ... Ovaj fantastičan pogled na cijelo imanje sa stare ruševine.



Bilo je jasno, to smo htjeli. Malo kasnije došlo je vrijeme. Avantura je počela. Projekt smo planirali 2011. godine. Sada se Atlantik može vidjeti s krovne terase. Casa Ria dovršena je u siječnju 2013. u stilu tradicionalne seoske kuće. Svaka spavaća soba ima svoju kupaonicu. Kuhinje su prostrane, udobne i moderne. Sve sobe imaju zasebno podesivo podno grijanje i električne rolete. Energija za grijanje i toplu vodu najvećim dijelom dolazi od sunca i pohranjuje se u međuspremnike od ukupno 1500 l. Casa Ria također proizvodi električnu energiju pomoću fotonaponskog sustava koji je gotovo nevidljivo skriven u posjedu. U unutrašnjosti smo koristili ekološku [glinenu] boju koja ima vrlo ugodan ton zbog posebnog loma svjetlosti. Sredstva za zaštitu drva za uglavnom otvorene drvene stropove, koji su visoki do cca 4,50 m, također su potpuno organska. Isto vrijedi i za lazure na stropovima i vratima. Ima li pitanja? Rado ćemo im odgovoriti. Također ćemo vas rado podržati na licu mjesta.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 25.04.2024


Apartman za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin M. Schrade

gospodin M. Schrade

ostale informacije

Broj objekta: 59354

Posljednje ažuriranje: 12.04.2023

Oglas je online od: 10 godina, 4 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/59354.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina