Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Soleil

Diani Beach, Kenija

maks.  10   Gosta/Gostiju
320m²  stambena površina
5 spavaće sobe
4  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
320m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

5 puta dodano listi želja

Već više od 9 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 90 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

5 puta dodano listi želja

Već više od 9 godina online



Opis

Naše imanje od 2850 m² s vlastitim zatvorenim pristupom graniči s još sedam kuća u afričkom stilu.

Vila s tipičnim Makuti krovom ima dvije etaže. U prizemlju se nalaze dvije spavaće sobe s direktnim izlazom na kupaonice, velika terasa i kuhinja. Ima poseban ulaz za osoblje (sobarica i kuharica). Obje spavaće sobe opremljene su bračnim krevetima koji su naravno opremljeni mrežama protiv komaraca. U svim spavaćim sobama hlađenje je osigurano tihim ventilatorima i klima uređajima. Svaka spavaća soba ima svoj sef.

Dvije udobne sobe u tornju s tuševima i WC-ima za još 4 osobe mogu se iznajmiti dodatno za 40% cijene najma za 4 osobe i najmanje € po sobi. Ovo povećava maksimalnu popunjenost na 10 osoba.

Budući da se život u tropskoj Keniji odvija vani, prostrana terasa zamjenjuje dnevni boravak. Odavde imate prekrasan, neometan pogled na vrt nalik na park.

Ogromna galerija, koja se nalazi ispod makuti krova tipičnog za selo na 1. katu, dobro je prozračena kroz velike zabatne otvore i ima ugodnu unutarnju klimu. No, galerija je opremljena i klima uređajem.

Gornji dnevni dio ima dva prostora za sjedenje i bračni krevet (mreža protiv komaraca), 42 inčni Samsung flat screen, SAT TV (ZDF moguć po dogovoru), radio, DVD stereo sustav, video player, stolni nogomet i fitness opremu.< br / >
S balkona možete završiti dan uz prekrasan zalazak sunca i pustiti pogled da vam luta nepreglednom afričkom zemljom i veličanstvenim krošnjama palmi.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.4 km

0.4 km

Mogućnost kupovine 0.2 km

0.2 km

Restoran 0.4 km

0.4 km

Centar grada/mjesta 8 km

8 km

Autobus 0.2 km

0.2 km

Zračna luka 35 km Mombasa

35 km

Kolodvor 35 km Mombasa

35 km

Izlaz s autoceste 1000 km Gibtesnicht

1000 km


Mjesto i položaj smještaja

Plaža Galu s plažom Diani je regija za odmor južno od Mombase, izravno na Indijskom oceanu. Regija nudi najbolje uvjete za stvarno opuštanje tijekom vašeg odmora. Tijekom cijele godine pronaći ćete izvrsne mogućnosti za izlete, safari, sport, plivanje, ronjenje, ronjenje, kite surfanje, planinarenje po plaži, granatiranje ili jednostavno opuštanje! Više od 20 kilometara finih, bijelih, ravnih pješčanih plaža, idealnih za jogging ili šetnju, svake godine očaraju tisuće turista iz cijelog svijeta, a opet nikada nemate osjećaj da ste u turističkoj regiji u kojoj je uzeo maha masovni turizam. Na plaži Diani nalaze se brojni restorani s izvrsnom međunarodnom i afričkom kuhinjom po vrlo povoljnim cijenama. Villa Soleil nudi izvrsnu kuhinju. Naš profesionalni kuhar Anthony Nzaka Ngala, koji je nekoliko godina bio glavni kuhar u poznatom Ol Donyo Lodgeu u nacionalnom parku Amboseli, razmazit će vas izvanrednim kreacijama u jelovniku od 5 slijedova ili internacionalnim jelima po vašem izboru ili à la carte. Pustite se iznenaditi, jela nisu samo hrana, ona su doživljaj okusa. Sve uključeno u cijenu. Samo hrana i piće su na vlastiti trošak, svu kupovinu može obaviti osoblje. Po dogovoru nudimo i "food inclusive" u različitim kategorijama: vi kažete koliko želite platiti tjedno, kuhar kuha prema tome!



Ostale aktivnosti: safari, nordijsko hodanje, kite surfing, vožnja biciklom po plaži, fitness

Priroda: Također možemo isplanirati jednodnevni izlet za vas u obližnja brda Shimba, mali nacionalni park usred džungle. Tamo onda možete napraviti prekrasne šetnje, slonove, žirafe, bizone, antilope i vrlo lijepe slapove i krajolike koji su pravi za avanturiste, fotografe ili djecu. Na izletu brodom možete vidjeti mnogo dupina.

Druga alternativa bi bila dubokomorski ribolov ili noćno krstarenje otokom. U svakom slučaju trebali biste posjetiti stari grad Mombasa, skretanje u prošla stoljeća.

Vrijeme:

U Keniju općenito možete putovati tijekom cijele godine. U Keniji su godišnja doba nepoznata. Kada Europom vlada zima, možete upiti sunce i toplinu u Keniji. Takozvana 'velika' kišna sezona često počinje krajem ožujka i traje do kraja svibnja. Sve je zeleno i cvjeta, jako je lijepo vrijeme, nije kao u Europi: Kad pada kiša, obično je to kratkotrajno, nakon toga se oblaci raziđu i možete uživati u čistom zraku. Za mnoge je to najljepše doba godine.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 14:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 40 % prilikom bukinga

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijene su za 4 odrasle osobe. Za svaku sljedeću osobu naplaćuje se sezonska doplata između € i €. Djeca do 6 godina su gratis. Na period najma od 30 dana popust na upit. Soba u tornju za još 2 osobe može se iznajmiti dodatno za 40% cijene najma za 4 osobe. (Potrošnja električne energije do KES-a uključena, iznad Ksh Normalno bez dodatnih troškova ako se klima ne koristi cijelo vrijeme. Nema dodatnih troškova za toplu vodu, jer solarno grijanje za toplu vodu. Kuhanje na plin uključeno u cijenu.

Toyota Fun Cargo najam automobila € tjedno. 2x privatno pranje rublja s uslugom peglanja tjedno besplatno, inače € po pranju.

Obročno plaćanje ili individualno plaćanje po dogovoru. 24-satni transfer do zračne luke za € po putovanju.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 90 dana prije dana dolaska.
  • Kündigung - bis 60 Tage vor Mietbeginn: 50 % des Mietpreises - bis 45 Tage vor Mietbeginn: 70 % des Mietpreises - später als 45 Tage vor Mietbeginn: 90 % des Mietpreises.

ostale informacije:

Večerat ćete vrhunski u Villi Soleil. Naš profesionalni kuhar Anthony Nzaka, koji je već nekoliko godina glavni kuhar u poznatom Ol Donyo Lodgeu u Nacionalnom parku Amboseli, razmazit će vas jelima po vašem izboru, à la carte ili neobičnim kreacijama do jelovnika od 5 slijedova. Pustite se iznenaditi, jela nisu samo hrana, ona su doživljaj okusa.

Život se vrlo brzo nakon dolaska usporava. Ponovno počinjete živjeti kako treba, uživajući u bezgraničnom miru u afričkom ambijentu. Svježa hrana bez kemikalija, zdrav zrak u ugodnoj klimi tijekom cijele godine. Šetnja plažom dio je dana. Veliki bazen i whirlpool su isključivo za vaše korištenje. Masaže su dio dnevnog rituala, uvodna masaža je uključena u cijenu. Međutim, mora se uzeti unutar prva četiri dana godišnjeg odmora. Nova Adidas Home Gym dostupna je za vježbanje mišića i nogometni stol za zabavu.

Zasigurno ćete provesti mnogo sati na dvije dvostruke ležaljke na ljuljanju u vrtu palmi ili na jednoj uz bazen. Posebno lijep ugođaj stvaraju palme od kojih su neke osvijetljene svjetlom u boji.

Naravno, po potrebi imate pristup internetu u cijelom objektu.

Diskrecija i privatnost su zajamčeni. Na posjedu se nalazi i osam ležaljki.

Ako želite biti mobilni, možete unajmiti naš automobil Toyota Fun Cargo za € tjedno.

Zbog našeg novog solarnog sustava, imate toplu ili toplu vodu bez dodatnih troškova.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 10.02.2024


2 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

listopad 2017

Kevin I. iz/od 9472 Grabs

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Jednostavno genijalno, rado opet.

Može se samo na temelju fotografija dobiti predodžbu o tome koliko je lijepo u vili Soleil. Bazeni i jacuzzi se svakodnevno čiste, nisu predozirani klorom i imaju savršenu temperaturu. Vrt je divan. Udobni ležajevi pozivaju na opuštanje. Ukusni kokosovi, koje nam je vrtlar Mussa otvarao, bili su izvrsni. Također je svaki dan dekorirao stol s novim cvijećem. Kuhar Anthony nas je potpuno razmazio, hrana je bila jednostavno genijalna. Imao je ogroman jelovnik! Jeli smo i pili, a nije nas koštalo ni 50 € dnevno. Kućna pomoćnica Eunice je bila vrijedna, svakodnevno je brisala podove, sve je bilo savršeno.

Preporučeno za: Aventura &amp; doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor bez automobila, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača W. Waltersdorf:

Vielen Dank, wir hatten Euch gerne zu Gast.

kolovoz 2017

Wolfgang L. iz/od 73479 Ellwangen

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasna kuća u parku sličnom vrtu.

Uživali smo u prekrasnom imanju i od strane zaposlenika smo bili odlično opsluženi. Vlada prijateljska i obiteljska atmosfera. Kuća je ukusno uređena s mnogo rezbarija lokalnih umjetnika. Kuhar razmazi nepce, sobarica se brine o svemu, a vrtlar svakodnevno ukrašava otvoreni dnevni boravak cvijećem. Noću se sigurno i mirno spava zahvaljujući noćnom čuvaru. Najam automobila je ugodan komfor za brzo odlazak u trgovinu.

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor

Odgovor iznajmljivača W. Waltersdorf:

Liebe Gäste, wir freuen uns, dass es Euch so gut gefallen hat. Viele Grüße auch vom Personal.


kontakt

Tvrtka Bellerive Estate Ltd.
W. Waltersdorf

W. Waltersdorf

O obitelji Waltersdorf U više od 40 godina letenja kao kapetan leta, uključujući 20 godina s LTU zrakoplovnom tvrtkom, vidio sam mnogo svijeta. Zajedno sa suprugom i dva sina proputovali smo mnoge zemlje i vidjeli vrlo lijepa područja za odmor. Nakon dugogodišnjeg ljetovanja na Marco Islandu u Meksičkom zaljevu na Floridi, odlučili smo se za još ljepšu plažu: Diani Beach u Keniji. Samostojeća kuća u afričkom stilu okružena je rajskim vrtom. Noću posebno lijep ambijent dočaravaju palme od kojih su neke osvijetljene svjetlom u boji. Jacuzzi i bazen su samo za Vas. Blizina plaže poziva na svakodnevne šetnje. Mi, obitelj Waltersdorf, živimo u 83064 Raubling, Njemačka


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 65069

Posljednje ažuriranje: 15.12.2023

Oglas je online od: 9 godina, 7 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/65069.htm

Wolfgang Waltersdorf

Im Einfang 2

83064 Raubling

+4915773476177


«Villa Soleil» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 2 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Besplatno otkazivanje do 90 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina