Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Sternen Chalet

maks.  10   Gosta/Gostiju
125m²  stambena površina
4 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
125m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

39 puta dodano listi želja

Već više od 9 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

39 puta dodano listi želja

Već više od 9 godina online



Opis

Neka vaša duša visi na 1250 m s fantastičnim pogledom na klagenfurtski bazen i Karawanken, uživajte u čistom zraku i najsjajnijem suncu ili iskoristite neku od bezbroj aktivnosti. S nama možete ići na vođene staze s našim plemenitim berberskim konjima, maziti ždrijebe ili isprobati sate jahanja u klasično-akademskom stilu jahanja. Upoznajte drevnu, rijetku i gotovo zaboravljenu rasu Berbera s njihovom robusnošću, snažnim živcima i ljudskom usredotočenošću i dopustite da vas očaraju krajolik i konj. Promatrajte naše stado kobila i pastuha držano u prirodnom stadu s ždrebadima, godišnjacima i odraslim konjima na nekoliko hektara cjelogodišnjih prirodnih staza.
Alternativno, postoje kilometri pješačkih staza s prekrasnim pogledom izravno s imanja, kao i park za penjanje, pješačka staza za učenje i povijesni dvorac odmah iza ugla.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Roštilj Roštilj
Djeca su dobrodošla Djeca su dobrodošla
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Jezero 25 km

25 km

Skijaška uspinjača 15 km

15 km

Mogućnost kupovine 14 km

14 km

Restoran 6 km

6 km

Centar grada/mjesta 13 km

13 km

Autobus 6 km

6 km

Zračna luka 20 km Klagenfurt

20 km

Kolodvor 9 km Liebenfels

9 km

Izlaz s autoceste 16 km Klagenfurt Nord, St. Veit

16 km


Mjesto i položaj smještaja

Osamljeno mjesto na 1250 m, okruženo samo šumom i livadama. Fantastičan pogled na Karawanken. Jamstvo Sunca prema jugu i nadmorskoj visini.

Za loše vrijeme ili pauze, pansion je opremljen satelitskom televizijom i knjigama za gotovo svaki ukus. Ako želite, od nas možete posuditi i igre i DVD -ove.
Lokacija je idealna za sve astronome zbog iznimno niske razine zagađenja zraka i svjetla. Popločana terasa s vanjskim utičnicama nudi čvrstu podlogu za svaki teleskop.
Zimi je skijaško područje obitelji Simonhöhe udaljeno samo 15 minuta, a većina pješačkih staza u dolini pripremljena je za skijaško trčanje. Možete se sankati neposredno ispred kuće na livadama. Sörgerberg je sjeverozapadni dio trgovačkog grada Liebenfels blizu Klagenfurta. Sörgerberg se nalazi na Schneebauerbergu sa svojim prekrasnim pješačkim i jahačkim stazama i iznad Sörga, koji je poznat kao stanica Vierberge-Laufa.
U St. Veitu, Klagenfurtu i okolici postoji bezbroj aktivnosti od raftinga i klizanja do muzeja, dvoraca, opera ili događanja na otvorenom u zalasku sunca na legendarnom Wörterseeju - do kojih se sve može stići u kratkoj vožnji.
Ako želite nakratko napustiti zemlju, Slovenija ili Italija udaljene su nešto više od 50 km, Jadransko more udaljeno je samo 200 km, a Venecija 250 km.
Za sve ljubitelje vodenih sportova do Längsee i Wörtersee, kao i raznih manjih jezera za kupanje, može se doći za otprilike pola sata.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Skijanje
Snowboard vožnja
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 09:00
Kaucija: 200 €
Akontacija: 60 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

plus boravišna pristojba 2,10 € / dan / osoba
plus struja (0,20 € / kWh)
Posteljinu i ručnike možete iznajmiti za 10 € / osobu / posjet ili 5 € / osobu / posjet
Pristup internetu po dogovoru uz malu naknadu.
Posuđivanje od Playstaiona i igara za malu naknadu.

Uvjeti poništenja:

  • Polovina iznosa Vašeg bukinga umanjena za pristojbu koja se odnosi na poništenje tj. storniranje istog biće Vam vraćena tj. nadoknađena ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 7 dana prije planiranog check-in datuma. Za poništenja koja će uslijediti manje od 7 dana prije planiranog check-in datuma neće biti nikakve nadoknade.

ostale informacije:

Brvnara je potpuno opremljena za samostalnu prehranu s kuhinjom i svim kuhinjskim aparatima. Voda se crpi iz vlastitog čistog planinskog izvora, a grijanje je osigurano energetski učinkovitim, najsuvremenijim grijanjem toplinskim valovima u svakoj prostoriji. Kuća nudi ugodan odmor za do 14 osoba na 2 kata. Dnevni boravak se može koristiti i kao sala za seminare. Vani se nalazi prostrana popločana terasa za neograničeno korištenje. Za djecu postoji dječje igralište s opremom i igraonica odmah u kolibi.

Na gornjem katu, do kojeg se dolazi unutarnjim spiralnim stubištem, nalaze se tri spavaće sobe (1x bračni krevet, 1x krevet na kat, 2x krevet na kat) i veliki wc.
U prizemlju se nalazi prostrani dnevni boravak / blagovaona s pripadajućom kuhinjom, spavaća soba s bračnim krevetom i moderna kupaonica s 2 toaleta, WC-om i udobnim tušem.

Terasa je okrenuta prema jugoistoku s pogledom na zaklone, ogradicu za igru i pogled na Klagenfurtski bazen i planinski lanac Karawanken koji oduzima dah.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 14.04.2024


7 evaluacije

Ukupna ocjena

4,0 od 5
4.1 Oprema
3.9 Cijena/učin
3.9 Servis
4.0 Položaj
3.2 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

travanj 2022

Judith S. iz/od Wien, 15. Bezirk, Rudolfsheim-Fünfhaus

4,6
4 5 5 5 4
Prikaži njemački

Odličan smještaj za grupe

Bili smo tamo u velikoj grupi na rođendanskom vikendu i od prve komunikacije do dolaska, a također i tijekom boravka, skrb domaćina bila je vrlo dobra, kuća je lijepo namještena, postoji veliki stol za 14 osoba, to je bilo to super da su svi mogli jesti i sjediti zajedno. Unatoč tome, kuća je bila prilično čista, a lokacija je izvrsna, laser tag je bio super zabavan i odmah je iza ugla. Moguće su i lijepe šetnje šumom jer ste usred prirode, svidjelo nam se svima.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom

travanj 2022

Michael B. iz/od Wien

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Prekrasno mjesto, vrhunski smještaj!

Ovdje ste proveli vrlo lijep vikend. Smještaj je čist, dobro opremljen i nudi dovoljno mjesta za veće grupe (stol za blagovanje ima mjesta za 14 osoba). Domaćini su bili ljubazni i ugodni, imali smo sve što nam je potrebno i osjećali smo se vrlo ugodno. Kao program za slobodno vrijeme, tu je, između ostalog, laser tag u susjedstvu - topla preporuka! Sve je bilo kako treba, rado bismo se vratili!

travanj 2022

Gerlinde P. iz/od Tulln

1,0
1 1 1 1 1

Nicht zu empfehlen

Nicht zu empfehlen

Odgovor iznajmljivača gospođa J. Pfeiffer:

Aufgrund der Größe und Ausstattung wird dieses Chalet unter anderem sehr gerne von größeren Gruppen genutzt, um dort gemeinsam ein Wochenende zu feiern. Anlässe sind beispielsweise Familienfeierlichkeiten, aber auch Geburtstage oder Junggesellen/-sellinnen-Abschiede. Wir verstehen nur zu gut, dass es zu diesen Festivitäten schon mal feucht-fröhlich hergehen kann. Allerdings sollte es selbstverständlich sein, dass man für die Schäden an unserem Hab und Gut, die während dieser Feierlichkeiten entstehen, geradesteht. In diesem Fall war dem leider nicht so. Vielmehr wurde uns bereits in einer Email angedroht, uns negativ zu bewerten, wenn wir die Kaution zur Behebung der durch die Mieter entstandenen Schäden verwenden und nicht komplett erstatten würden. Da wir dieser Aufforderung nicht nachgekommen sind, müssen wir hier diese Bewertung richtig stellen. Die Schäden wurden absolut korrekt nach Zeitwert der zerstörten Gegenstände abgerechnet und der Rest der Kaution erstattet. Die Emailkorrespondenz mit den Mietern liegt vor.

travanj 2022

T H. iz/od Wien

2,2
4 1 1 2 3

Nie wieder

Zunächst sehr entgegenkommende Familie, damit ja eine Buchung erwirkt wird. Im Nachhinein wird alles probiert um die Kaution behalten zu können. Bei Abreise wurde das Haus nicht auf Mängel überprüft, wir sollten einfach die Schlüssel stecken lassen, 3 Tage später dann böse Anschuldigungen, wir hätten dies und jenes kaputt gemacht. Nie wieder.

Odgovor iznajmljivača gospođa J. Pfeiffer:

Aufgrund der Größe und Ausstattung wird dieses Chalet unter anderem sehr gerne von größeren Gruppen genutzt, um dort gemeinsam ein Wochenende zu feiern. Anlässe sind beispielsweise Familienfeierlichkeiten, aber auch Geburtstage oder Junggesellen/-sellinnen-Abschiede. Wir verstehen nur zu gut, dass es zu diesen Festivitäten schon mal feucht-fröhlich hergehen kann. Allerdings sollte es selbstverständlich sein, dass man für die Schäden an unserem Hab und Gut, die während dieser Feierlichkeiten entstehen, geradesteht. In diesem Fall war dem leider nicht so. Vielmehr wurde uns bereits in einer Email angedroht, uns negativ zu bewerten, wenn wir die Kaution zur Behebung der durch die Mieter entstandenen Schäden verwenden und nicht komplett erstatten würden. Da wir dieser Aufforderung nicht nachgekommen sind, müssen wir hier diese Bewertung richtig stellen. Die Schäden wurden absolut korrekt nach Zeitwert der zerstörten Gegenstände abgerechnet und der Rest der Kaution erstattet. Die Emailkorrespondenz mit den Mietern liegt vor.

prosinac 2016

Julia W. iz/od 92439 Bodenwöhr

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Preporučuje se

Možemo toplo preporučiti ovaj odmor! Bili smo tamo s 3 obitelji (uključujući 6 male djece) i vrlo smo se ugodno iznenadili! Kuća je u odličnom stanju i vrlo moderna. Iznajmljivač se danonoćno brine kako bi boravak bio što ugodniji te nas je obavijestio o brojnim aktivnostima za slobodno vrijeme! Najmanje 5 zvjezdica s naše strane!!!!!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom

prosinac 2016

Michael iz/od 92439

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Super lijepa koliba

Bilo je prekrasno vrijeme na kućici. Brinuli su se o svemu. Mnoge mogućnosti za zabavu. Bilo kada opet.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom

siječanj 1970

Katharina B. iz/od Moosham

5,0
5 5 5 5

Super Urlaub

Immer wieder gerne.Sehr nette Vermieter.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom


kontakt

gospođa J. Pfeiffer

gospođa J. Pfeiffer

Mi smo obiteljski pastuh koji se iz Njemačke - točnije iz Wittena na rubu Ruhr područja - u jesen 2009. preselio u prekrasnu Korušku. Ovdje uzgajamo farmu od 16 hektara na nadmorskoj visini od gotovo 1200 m i s fantastičnim pogledom na Karawanken. Unatoč idiličnom osamljenom mjestu, udaljeni smo samo 15 minuta od vojvodskog grada St. Veit an der Glan sa svim trgovinama i samo 30 minuta od zračne luke Klagenfurt. Izravno smo povezani s Re


Dalji smještaji od gospođa J. Pfeiffer


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 66555

Posljednje ažuriranje: 17.03.2024

Oglas je online od: 9 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/66555.htm


«Sternen Chalet» je dobio ocjenu gosta 4 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 7 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina