Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Luksuzna Vila na plaži - Zadar

Bibinje, Zadar, Dalmacija

maks.  10   Gosta/Gostiju
200m²  stambena površina
4 spavaće sobe
3  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
200m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

62 puta dodano listi želja

Već više od 9 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

62 puta dodano listi želja

Već više od 9 godina online



Opis

Jedinstveni položaj vile na samoj rivi, s prekrasnim pogledom na kristalno čisto more, offshore otoka svijeta i impresivnim planinama Velebit su neusporedivi. U kojem smjeru je pogled uvijek usmjeren, od vas će biti uhvaćeni doslovno iz jedinstvenom krajoliku.
Najbolje mjesto za uživanje u zalasku sunca, vjerojatno je veliki balkon kuće ili u kući pristanište. Ali grad Bibinje ili u blizini sveučilišni grad Zadar ima za ponuditi od interesa za turiste.
Moderna vila s pogledom na more i ima privatni pristup plaži, koja graniči direktno na mediteranski vrt. Ovdje se mogu igrati, kupanje, roštiljanje ili jednostavno uživati ​​u zalasku sunca. Iz kuće u vlastitom molu, možete početi (Nacionalni park) za izlete brodom na otoke Kornata. Život na plaži u marini Bibinje / Sukošan idealan za odbojku na pijesku / jedrenje / voda. Ili možete šetati kroz grad Bibinje sa svojim trgovinama, barovima i restoranima (300m). U biciklističkoj udaljenosti (5-7km), studenti Zadar privlači mediteranski život: dalmatinski tržište, koncerti, diskoteke, barove, restorane, venecijansku arhitekturu. Zračna luka Zadar možete doći vilu vrlo lako, na primjer taksijem u oko 10 minuta (+/- 10 € zbivati). Obitelji ili manje skupine će se osjećati ugodno ovdje tijekom cijele godine. Kuća je kompletno renovirana (plemenite materijale, eko-kuću-standarda, ali moderne tehnologije)

--- Vila ima Wi-Fi, svaka soba je klimatizirana s modernim, pojedinačno kontrolirati klima uređajem, posebnu flyscreen štite unutrašnjost kuće protiv komaraca. postoje velike flat screen TV sa njemačkom i hrvatskom televizije, igre konzole u spavaćoj sobi i dnevnom boravku. Sobe su svijetle i jasne pogled na plavo more. Dva od 4 spavaće sobe imaju privatne balkone s izravnim pogledom na more.
Brodovi mogu biti usidren ispred kuće, na privatnom molu. Osim toga i mogućnost iznajmljivanja čamaca, Luka Bibinje također nudi mogućnost vlastite brodove kako bi se omogućilo za vodu.
U mediteranskom vrtu masline, grožđe, pa čak i kivi raste. Posebne svjetla da se može voziti sa različitim "raspoloženja" u kući, kupati na vrt i bar u večernjim satima u posebnom raspoloženju.
U 2 D / wc također novouređen sa svijetle, elegantan kamena, veliki walk in tuš, staklenog zida i velikih kiša tuš glava. Kupaonice i dnevna soba imaju podno grijanje.

U vili sve se vorhanden-- bicikle, BBQ grill, TV, igre konzole, espresso za kavu, kuhalo za vodu, moderni štednjak i pećnica, perilica suđa, perilica rublja, glazbeni sustav sa iPod, ronjenje pribor, ručnici, plahte, u svakoj sobi individualno podesiv klima uređaj, itd ondje. lokalno i pouzdan partner koji je tu za vas ako imate pitanja ili planiranje putovanja uvijek dostupna. Inače ste sami u vili, a mogu uživati ​​nesmetano svoje vrijeme.


Zračna luka Zadar nije daleko, a lako je dostupan taksijem. Osim njemačkim krilima i Ryanair letjeti mnogo više low cost airlines zračne luke (uključujući njemačke krila).
Vila je također lako dostupni automobilom, a nudi parking za do 2 automobila.

Luksuzna vila na plaži kod Zadra za 1-2 obitelji, 2 etaže, 7 soba, od kojih:

Prvi kat:
2 velike spavaće sobe od kojih svaka za 2 odrasle osobe, s balkonom i pogledom na more,
1 Velika spavaća soba sa 2 otvorena kata i stubišta, te veliki krovni prozor. Na svakoj etaži nalazi bračni krevet.
1 srednje veličine spavaća soba za 1 osobu (djeca) (+ pomoćni ležaj)
kupaonica
Prizemlje:
Kuhinja, kupatilo, veliki dnevni boravak i blagovaonica, garaža, terasa, vrt, pristan, plaža, praonica, podrum.

Čak i zimi, vila je dobro vrijedi posjetiti:
Vlastita plaža Sauna s kasnijeg hlađenja u kristalno čistom Jadranskom moru, pri temperaturama vode od oko 14/15 ° C
Snuggling na Bollerofen ili / i valova, promatranih u vrtu ili na terasi, osjećati kao kod Yugo čak i visoke valove, dok sol u zraku, čitati knjigu, pisati memoare, igranje s djecom i odraslima u toplom dnevnom boravku, ili čak i iz privatnog mola iz ploviti na obližnje otoke.
Prirodni park u blizini Velebita vas pozivam na lijepe šetnje, a zimi čak i sa krpljama.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
balkon balkon
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.1 km

0.1 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Zračna luka 10 km Zadar Airport

10 km

Kolodvor 9 km Željeznička stanica Zadar

9 km

Izlaz s autoceste 4 km Zadar city center

4 km


Mjesto i položaj smještaja

Vila s pogledom na more i ima plažu na licu mjesta, uz pristanište i vez za čamac. Prekrasan vrt za roštilj završio na samoj plaži ispred mora. Kuća se nalazi u neposrednoj blizini (oko 300m) u centru grada Bibinje s brojnim malim trgovinama, barovima i restoranima.
Student Grad Zadar lako je dostupna biciklom (oko 5 7 km). Kuća je vrlo lako doći do Zadarske zračne luke taksijem u oko 10 minuta (+/- 10 € zbivati). Za one koji putuju automobilom, ima privatni parking. Zbog svog iznimnog položaja uz more, prekrasan vrt, u neposrednoj blizini svih glavnih atrakcija, kuća je posebno pogodan za obiteljski odmor (1 do 2 obitelji).

Posebno je blizina najljepših prirodnih parkova u zemlji. Paklenice, Plitvičkih jezera (UNESCO World Heritage), Slapovi Krke i Zrmanje fluorovodična.
Svi nacionalni parkovi ovdje navedene su nadomak od vile. Posebno se preporučuje je otok Kornati. S unajmljenim brodom možete roniti pravo od pristaništa kuće na otocima.

Bibinje ima sve što je potrebno za opuštajuć odmor: Lijepa kafići i restorani, plaže, marina i još mnogo toga. On je također vrlo dobra stvar za sve sportove na vodi navijača, kao i za sve ljubitelje prirode. Škola ronjenja, jet ski za iznajmljivanje i kite centar lako se može doći pješice ili biciklom. Kuća je u neposrednoj blizini najveće i možda najljepših marina na Jadranu, Marine Dalmacija.

Grad Zadar je također u blizini. Zadar ima vrlo bogatu 3000 godina povijesti i još uvijek je danas kulturno, gospodarsko i administrativno središte Sjeverne Dalmacije. Grad je bogat arheološkim i umjetničke baštine spomenika iz antike, srednjeg vijeka i renesanse. Zadar je riznica znanosti i hrvatske povijesti. Ona je građena oko rimskog foruma i okružen je još uvijek očuvanim gradskim zidinama. Zadar je bogat starih hrvatskih sakralnih spomenika. Postoji puno arhivi, muzeji, knjižnice, ali i najstarije
Hrvatska University (1396).
U jesen / zimu plaže kuća je vrijedi posjetiti:
Vlastita plaža Sauna uz hlađenje u kristalno čisto Jadransko more, na temperaturama vode od oko 14/15 ° C maženje na Bollerofen i / ili čitanje u grijanom dnevnom boravku (kat), valovi su uočene u vrtu, na jugo čak i visoki valovi, dok sol zrak mora osjećaju, svi iz natkrivena terasa.
Oni koji vole more 'želi van, može početi od privatnog mola s broda i plovidbe na obližnje otoke. Oni koji vole uživati ​​u zemlji, može iu parku prirode obližnjeg Valebitgebirges, zimi čak i sa krpljama, a skijanje je moguće.
Vila se nalazi u mjestu Bibinje, malom, ugodnom mjestu, 10 minuta od Zadra. U Bibinju ima mnogo malih restorana u kojima izuzetno dobro jelo i piće može rivi. Uz kupovinu i lijepom velikom marinom dovoljno na raspolaganju.

U samo 15 minuta stižete iz kuće u Bibinjama u centru Zadra. Zadar je drevni sveučilišni grad sa 75062 stanovnika. Grad leži na uskom ražnju zemljišta direktno na Jadranu. Izravno na lijepim, bijelim kamenim Starom gradu mnogim trgovinama, kafićima, barovima i restoranima.
Neke od brojnih znamenitosti uključuju crkvu Sv. Donat, Land vrata i morske orgulje.

Zadar je prekrasan grad koji nudi sve što možete poželjeti u odmoru.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 500 €
Ostatak plaćanja: 3 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Sve komunalije su uključeni

Uvjeti poništenja:

Domaćin nije osigurao pravila otkazivanja.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 07.03.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2018

Miri iz/od 53111 Bonn

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

vrhunska klasa!

Bili smo ovdje dva puta u roku od 2 godine i to sigurno nije bio zadnji put - ovdje sve štima! More pred vratima, vrt s visećom mrežom i roštiljem, natkrivena terasa, balkon i super opremljena kuća (nije često uobičajeno "smeće od kuće za odmor"). Ovdje su vlasnici uložili!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži


kontakt

gospodin D. Kinda

gospodin D. Kinda

Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na plaži

Broj objekta: 66860

Posljednje ažuriranje: 15.02.2024

Oglas je online od: 9 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/66860.htm


«Luksuzna Vila na plaži - Zadar» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina