Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Anais Roja

Tenerife East, kuća za odmor u klasi s grijanim bazenom za 9 osoba

maks.  4   Gosta/Gostiju
150m²  stambena površina
2 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 4  Gosta/Gostiju
150m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

22 puta dodano listi želja

Već više od 18 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

22 puta dodano listi želja

Već više od 18 godina online



Opis

Na oko četvornih metara imovine je veliki odmor u ekstra klasu. Da ga ravno do točke: pohađati sve, ovaj nudi luksuzna nekretnina, gotovo je nemoguće. Znamo nijedna druga kući za odmor koja je tako ugodno.

Vrlo prostrana vila ima ukupno stambene površine cca. 350 četvornih metara, raspoređenih na dva kata. Sam u prizemlju površine već je oko 250 četvornih metara. Tu je dnevni boravak, kuhinja, tri spavaće sobe. Svaka soba ima vlastitu kupaonicu. Osim toga, toalet za goste je na raspolaganju. U prizemlju su dva dodatna spavaće sobe, dnevni boravak, kuhinja i kupaonica. Sve je dizajniran s velikom pažnjom. Sve boje, tkanine i namještaj su skladno koordinirano.

U dnevnom boravku na katu površine u prizemlju nije pretjerano opisati kao "veliki". Tu je i dnevni boravak sa odvojenom blagovaonicom i luksuzni otvorenom kuhinjom. Osim udobne sofe, postoji veliki stol za jelo i televizijska sa satelitskom antenom za primanje gotovo sve njemačke televizijske i radio programe. Tu je i stereo sustav s radio, DVD i CD player. Kuhinja je otvorena u dnevnu sobu sa svojim blagovaonicom. Ako želite povući, mora biti prilika u galeriji, na fotelju i kauč.

Sobe su vrlo velikodušni. Četiri od pet spavaćih soba nalaze se između 25 i 40 četvornih metara. Samo spavaća soba za mlade ima "samo" veličine 15 metara kvadratnih.

Kupaonice imaju kadu i / ili tuš, WC i sušilo za kosu.

Luksuz Kuhinja je potpuno opremljena. Sve je tu: keramička ploča, dodatni plinski štednjak, pećnica, mikrovalna pećnica, hladnjak / zamrzivač, perilica posuđa, aparat za kavu, toster, kuhalo za vodu, sokovnik i još mnogo toga. Naravno, tu je i perilica rublja, glačalo i daska za peglanje.

Drugi kuhinja je udobno opremljen. Na primjer, tu su: keramička ploča, hladnjak / zamrzivač, perilica posuđa, aparat za kavu, toster, kuhalo za vodu.

Posteljina, ručnici, ručnici i kuhinjske krpe dovoljno na raspolaganju.

Oprema uključuje fantastično lijepo uređenih, zasađen palmama, veliki bazen, ležaljke i druge vrtnom garniturom. S natkrivene terase imate prekrasan pogled na suprotnoj otoku La Gomera i Atlantskog oceana. Također, na ovoj terasi možete odabrati sunce: uživati ​​u suncu ili se povući u sjenu. Nudizam. The (bubrega obliku) grijani bazen ima veličinu od oko 4 x 9 m te dubine između 1,50 m i 2,00 m.

Još jedan "high-light" ove nekretnine je ogromna BBQ područje neposredno uz Villa. To je u velikoj mjeri izgrađen od prirodnih materijala, masivne paviljona gdje se mala vanjska kuhinja smještena uz izvrsnu BQQ-način. Tu je i masivan stol s sjedenje za šest. Više stolice može biti isporučena.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
jednokrevetna

Sobe i oprema

Kućni ljubimci nisu dozvoljeni Kućni ljubimci nisu dozvoljeni
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1.3 km

1.3 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 1 km

1 km

Zračna luka 20 km Reine Sofia- Teneriffa Süd

20 km


Mjesto i položaj smještaja

Sunčati će cijeniti u lijepom vremenu na jugozapadu. Plaža Playa Paraiso je omeđen velikim ravnim stijenama koje su idealne za sunčanje. Sportske aktivnosti kao što su ronjenje, plivanje ili planinarenje su vrlo važni u Playa Paraiso. Teniski tereni i lijepe Costa Adeje golf s 27 rupa može se naći u neposrednoj blizini.

Udaljenosti:

Udaljenost do Costa Adeje je oko 5 minuta, u lučici "Puertito" sa pješčanom plažom je potrebno 2 minute. Uz malo sreće, vi otkrili dok snorkeling postoji izvornih morskih kornjača. Ili čak i ići u Playa San Juan. Automobilom je potrebno samo 10 minuta. Grad je također okružen banana i rajčica plantaže. Mjesto je očišćeno u posljednjih nekoliko godina intenzivno se i dalje zadržao svoju izvornost. Na Plazi, sa svojim visokim drvećem i klupama naći ćete neke kafiće i restorane koji tvore zanimljiv i životan mjesto susreta u večernjim satima. Jasno, postoje i vrlo lijepi riblji restorani.

South Airport 20 minuta
Sjeverna luka 80 minuta

U zelenom i sunčanom jugu Tenerife - samo zapadno od mjesta Playa de las Americas - leži u naselju "Playa Paraiso", koja pripada selu Armeñime.

U posljednjih nekoliko godina, visoka luksuzna klasa su izgrađena na rubu vikendice. Dakle, novi stambeni prostor s prekrasnim pogledom pojavili na dubokom plavom Atlantiku i na suprotnoj otoku La Gomera. Do mora je oko 400 m. Mirnom mjestu Playa Paraiso je nastao kao jedan od prvih turističkih imanja na jugu Tenerife.

Danas posjetitelji obilje sunca i dobra turistička infrastruktura s odličnom ponudom očekivalo. Mjesto je okruženo zelenim plantažama banana i nalazi se na moru. Središte naselja formira komercijalnu ulicu s restoranima i barovima, trgovinama, ljekarna i još mnogo toga.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Akontacija: 20 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Cijena ovog najam luksuzni odmor je dan za do 4 osobe

10:01. - 02:04. 250 €
03:04. - 220 €
- 16:12. 250 €
17:12. - 09:01. 280 €

Svaka dodatna osoba iznad 13 godina iznosi 30 € uključujući 15 € za dijete do 2 godine stare ne naplaćuje se. Dječji krevetić i visoka stolica su dostupni za besplatno. U gore spomenutih dnevnih cijena uključeni dodatne troškove, ručnike, posteljinu i. pristup internetu (Wi-Fi) je besplatan.

Uvjeti poništenja:

  • Die Rücktrittsgebühren für das Mietobjekt betragen bei einem Rücktritt bis zum 90. Tag vor Reisebeginn 20 % des Mietpreises, bei einem Rücktritt vom 89. Tag bis 60. Tag vor Reisebeginn 30 % des Mietpreises, bei einem Rücktritt vom 59. bis 30. Tag vor Reisebeginn 50 % des Mietpreises, ab dem 29. Tag vor Reisebeginn 90 % des Mietpreises. Bei Nichtanreise oder Abbruch der Reise werden 100 % berechnet. Die für eine Stornierung beträgt 52 EUR.

ostale informacije:

Tenerife je najveći od Kanarskih otoka i ima od vulkanskog Mount Teide (3718m), najviši vrh u Španjolskoj. U skladu s tim svestran predstavlja krajolik u kojem smo pronašli sve razine vegetacija u potpunosti razvijen. Blaga klima i raznolikost prirode čine otok planinarenje raj.

Kombinacija iskustva prirode, sportskom vježbanja i odmora je vjerojatno razlog da je golf je sve popularniji.

Ugodne temperature, igrači mogu izabrati da Tenerife, koji su najrazličitiji zahtjevi sedam golf igrališta. Osim toga, jedan je od golf igrališta u odličnim pogledom na planine otoka i naravno Atlantskog oceana.

Lijepo i individualno dizajnirani predmeti su uglavnom na jugu. No, igrači golfa koji vole zelenu sjever Tenerife nisu, naravno, bez sporta. Svi golf na Tenerife dočarati lokalne flore i faune u Canarian njuh i smatraju se vrlo dobro održavana.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 23.03.2024


1 evaluacija

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2016

Susanne iz/od Hofstetten/Schweiz

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Izuzetno lijepa vila

Izvrsna velika vila s prekrasnim pogledom, prekrasnim vrtovima i velikim bazenom.

Vila ima izvrsnu infrastrukturu, ništa joj ne nedostaje. Iza kuće je veliki roštilj sa roštiljem na plin i ugljen, skroz ugodan, pekli smo 4 puta. Za kupaonicu i bazen osigurano je dovoljno ručnika, što smo jako cijenili. Vlasnik nas je dočekao s prekrasnom zdjelom voća i grickalicama i pokazao nam cijelu kuću.


Mjesto Playa Paraiso nije ništa posebno i ne nudi lijepu plažu. Ali budući da smo ionako cijelo vrijeme imali rent-a-car, to nije nimalo utjecalo na nas, za 10 minuta ste na prekrasnoj, živahnoj Playa Fanabe u Adejeu gdje nema čega nema.
Toliko nam se svidjelo da smo već ponovno rezervirali za iduću godinu, veselimo se tome.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor na plaži, Romantični odmor


kontakt

Tvrtka Teneriffa2000
gospodin U. Scharnitzky

gospodin U. Scharnitzky

Doživite jedinstveni odmor na otoku vječnog proljeća "Tenerife" off turističkih centara u privatnoj kući za odmor ili stan u blizini mora ili unutrašnjosti. Za dodatna pitanja rado ćemo vam pomoći.


Dalji smještaji od gospodin U. Scharnitzky

Pokazati sve smještaje od gospodin U. Scharnitzky

ostale informacije

Broj objekta: 6887

Posljednje ažuriranje: 23.03.2024

Oglas je online od: 18 godina, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/6887.htm


«Villa Anais Roja» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 1 danih recenzija evaluaciju.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina