Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

stan Fuškulin

Europa, Hrvatska, Istra, Poreč područje, Fuškulin, more

maks.  7   Gosta/Gostiju
85m²  stambena površina
3 spavaće sobe (+1)
1  Kupaonica
maks. 7  Gosta/Gostiju
85m²
3 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
31% 03.06 do 21.06.2024
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

37 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
31% Popust 03.06 do 21.06.2024

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

37 puta dodano listi želja

Već više od 8 godina online



Opis

OPASNOST! Kratkoročne posebne ponude i povoljne ponude uvijek možete pronaći na EBAY oglasniku.

Trudimo se zajamčiti vam izvrsno iskustvo odmora, a istovremeno štitimo okoliš. Zato smo zadnjih godina dosljedno ulagali u ovo područje (električna energija iz fotonaponskog sustava, punionica za e-automobile s besplatnom solarnom strujom za punjenje, besplatni e-bicikli, cirkulacijska toplinska pumpa za grijanje bazena, odvajanje otpada,... .)!

Lijepo namješten, potpuno klimatiziran bungalov (klima u dnevnom i svim spavaćim dijelovima) ima 3 spavaće sobe (2 dvokrevetne sobe s bračnim krevetima, 1 malu jednokrevetnu sobu), otvorenu kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak s udobnim ADA kaučem ležaj za 1-2 osobe ( Dimenzija ležaja 140*215 cm), tuš kabina i dodatni WC za goste. Kompletno je opremljen posuđem za kuhanje i jelo, staklokeramičkom pločom, pećnicom, aparatom za filter kavu, aparatom za kavu za Nespresso kapsule, perilicom posuđa, velikim hladnjakom (360l), zamrzivačem/zamrzivačem od 30l, tosterom, kuhalom za vodu, stolicom za hranjenje i mikrovalnom pećnicom. Kuća također ima satelitsku TV sa DVD uređajem. Besplatan i brz WiFi dostupan je u cijeloj kući, spavaće sobe su opremljene zidnim sefom. Dostupni su dječji krevetić i visoka stolica.

Od sezone 2022. u kući postoji fotonaponski sustav za ekološki prihvatljivu proizvodnju električne energije. U sustav je također integrirana stanica za punjenje vašeg e-automobila (SMA EV Charger 7,4 KW). Solarna struja za punjenje je besplatna za moje goste.
Gostima su također besplatno na raspolaganju 2 moderna brenda e-bicikala. Samo se depozit povećava s 200 € na 500 € ako želite koristiti i dva e-bicikla tijekom svog boravka. Radi se o 2 moderna brdska bicikla (veličine okvira M i L, tehničke podatke pogledajte na slikama) sa snažnim Bosch Performance Line CX motorom generacije 3 sa 75 Nm. S PowerPack baterijom od 500 Wh možete povesti e-bicikl na duge dnevne ture po dobro označenim biciklističkim stazama kroz prekrasne krajolike u unutrašnjosti Istre ili uz obalu. Neugodno je ako vam ukradu e-bicikl, ali bicikli su osigurani. Dužni ste samo odmah prijaviti krađu hrvatskoj policiji i poslati mi potvrdu.
Osim toga, na raspolaganju vam je i normalan bicikl, naravno i besplatno, za kratke poslove itd.

Velika natkrivena terasa s ljetnom kuhinjom i vrtnim namještajem poziva vas da uživate u mirnom položaju. U vrtu se nalazi drveni bazen s pogledom na more i sa energetski štedljivim i ekološkim dogrijanjem (toplinska pumpa za cirkulaciju zraka) za samostalnu upotrebu, a ležaljke su vam na raspolaganju. Zahvaljujući dodatnom grijanju i solarnoj ceradi, bazen se može koristiti od svibnja do listopada! Vanjska kuhinja s plinskim štednjakom na 2 plamenika, sudoperom i roštiljem na drveni ugljen nudi vam mogućnost ugodnog roštiljanja na terasi. Grijani drveni bazen i solarni vanjski tuš s paravanom za privatnost osiguravaju ugodno hlađenje čak i za vrućih dana.

Za hladnije noći, peć na drva s prozorčićem širi toplinu i romantičnu atmosferu. Također postoji infracrveno grijanje u dnevnom dijelu te podno grijanje u kupaonici. Osim toga, kupaonica je opremljena snažnim električnim grijačem (zidnom jedinicom). To kuću Amidala čini idealnom za boravak u hladnijim noćima u proljeće i jesen.

Ima dovoljno parkirnih mjesta neposredno ispred kuće.

Kuća za odmor namijenjena je za 4 - 6 (7) osoba, ima površinu od cca 85 četvornih metara, prostranu terasu i prekrasan vrt koji poziva na odmor.

Kada dolazite automobilom u sezoni, subote i nedjelje treba izbjegavati ako je moguće zbog prometne situacije. Međutim, općenito možete doći bilo koji dan u tjednu, osim subotom. Dolazak subotom moguć samo po dogovoru, a troškovi se uvećavaju za 50 €.
Kućni ljubimci su dozvoljeni uz prethodni dogovor.

Dolazak avionom.
Ako vam je putovanje automobilom prezamorno, predugo traje i želite izbjeći moguće gužve u sezoni, jednostavno se možete prebaciti na avion! Zračna luka u Puli (PUY) udaljena je samo 40 minuta od kuće za odmor. Veliki niskotarifni zračni prijevoznici [Ryanair, EasyJet, Eurowings, ...) jeftino vas lete iz mnogih njemačkih i austrijskih gradova izravno u Pulu. Tamo možete povoljno iznajmiti automobil i uživati u odličnom odmoru u kući za odmor AMIDALA te potpuno samostalno istraživati ljepote i gastronomiju Istre.
Broj licence ili registracije: 4381/1

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 5 km

5 km

Mogućnost kupovine 0.5 km

0.5 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 6 km

6 km

Zračna luka 50 km Pula, Triest, Rijeka

50 km

Kolodvor 30 km Pazin

30 km

Izlaz s autoceste 10 km Baderna No. 5

10 km


Mjesto i položaj smještaja

Stan Fuškulin nalazi na rubu mjesta, u prekrasnom krajoliku, i nudi čistu opuštanje.
To je idealno polazište za biciklističke, sportske i zabavne aktivnosti i posjete kulturnim ljepotama Istre.


Fuškulin je naselje u blizini Poreča, najpopularniji odmaralištu Istre.
Nudi mini market za svakodnevne zadataka i kušanje vinar "Damjanić" sa svojim tipičnim vina iz regije iskustvo. Restoranu "Mica Konoba" plijen vas svojim ukusna hrana i prestižni terasu s pogledom na more. Također, tu su i 500 metara od dječje igralište i odbojkaško igralište.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 200 €
Akontacija: 40 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 8 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Depozit od 200 € će biti pohranjen u gotovini na dan dolaska i vraćen po odlasku.

Otkazivanje naknade:
do 90 dana prije odlaska: bez storno troškova
od 89 do 29 dana prije polaska: 50% od ukupnog iznosa
Manje od 28 dana prije odlaska: 100% od ukupnog iznosa mora platiti.

Uvjeti poništenja:

  • Stornierungsgebühren: bis 90 Tage vor Reiseantritt : keine Stornogebühr ab 89 bis 57 Tage vor Reiseantritt: sind 50% des Gesamtbetrags weniger als 56 Tage vor Reiseantritt.: sind 100% des Gesamtbetrags von Ihnen zu zahlen.

ostale informacije:

Istarske plaže uvelike su dobile plavu zastavu, međunarodno priznanje za kvalitetu i čistoću mora.

Eufrazijeva bazilika (UNESCO Svjetska baština) u staroj gradskoj jezgri Poreča, mediteranski grad Rovinj (biser Jadrana), amfiteatar u Puli, Brijuni te gradovi umjetnika Motovun i Grožnjan samo su dio. kulturne baštine Istre.

Regija vam nudi širok raspon mogućnosti za slobodno vrijeme i profesionalne sportove (biciklističke staze, vodeni sportovi, trekking, jahanje, ronjenje, tenis, golf i još mnogo toga).

Zdravstveni i wellness dio je također isplativa opcija u Istri tijekom cijele godine.

Uvrštenje u renomirane gurmanske vodiče pokazuje da je Istra gurmanska destinacija vrijedna pažnje. Osim kulinarskih užitaka nudi vrhunska vina i prekrasna maslinova ulja u kojima možete uživati na vinskim i maslinskim cestama.

No, kuća AMIDALA je zbog svoje raznovrsne opremljenosti (peć, podno grijanje, infracrveno grijanje, grijač u kupaonici) i lokacije idealna i za odmor u proljeće i jesen.

Pažnja: Ukoliko sumnjate u ozbiljnost ovog oglasa, od mene kao vlasnika kuće za odmor - Karla Lugera, na zahtjev, prije prijenosa depozita, dobit ćete sve željene dokumente, u kojima je navedeno vlasništvo. , pravo na najamninu, bankovni podaci i dokaz o identitetu (kupoprodajni ugovor iz 2017., izvadak iz hrvatske zemljišne knjige, rješenje o odobrenju djelatnosti iznajmljivanja, rješenje o poreznom broju RH, bankovni podaci, dokaz o identitetu, ...)


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 15.03.2024


10 evaluacije

Ukupna ocjena

4,8 od 5
4.7 Oprema
5.0 Cijena/učin
4.8 Servis
4.5 Položaj
4.6 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2023

Bernd E. iz/od Geithain

4,8
4 5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrlo lijep smještaj

Njima se svidjelo. Moja žena je koristila hodalicu i unatoč stepenicama dobro smo se snašli. Ulaz u garažu pogodan je za kombi s više od 2,10 m.

Trebat će nam malo više posuđa i pribora za jelo ako se perilica posuđa koristi samo u zelenom području. Bilo bi dobro imati i čaše za žestice. Sve u svemu, bili smo dobro zbrinuti i zbog električnih bicikala vrlo fleksibilni. Hvala na lijepo ispunjenom vremenu.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci

Odgovor iznajmljivača gospodin K. Luger:

Herzlichen Dank für die nette und konstruktive Rückmeldung. Ich werde ihre Anregungen für mehr Geschirr und Besteck und für die Schnapsgläser gerne anmehmen und umsetzen.

lipanj 2023

Leny K. iz/od Obertraun

5,0
5 5 5 5 5

Immer wieder:)

Schönes Ferienhaus mit allem Drum und Dran, schöner Pool im Garten, wirklich super zufrieden uber alles!!!
Wir waren zum 2. Mal mit unseren Hunden da und werden nächstes Jahr wieder kommen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Odmor na plaži

Odgovor iznajmljivača gospodin K. Luger:

Herzlichen Dank für Ihre nette Rückmeldung. Mein Team und ich freuen uns schon sehr, euch auch in der nächsten Saison wieder begrüßen zu dürfen.

lipanj 2021

Yomana K. iz/od Gütersloh

4,2
4 5 5 3.5 3.5

Kroatien Urlaub

Sehr freundlicher und tierlieber Vermieter.
Wir würden jedes Mal wieder bei ihm buchen.

Preporučeno za: Odmor s kućnim ljubimcem

rujan 2020

Ingrid und Jens H. iz/od Wetzikon

4,8
5 5 5 4 5
Prikaži njemački

Divan odmor s psom u kući Amidala

Bili smo potpuno neometani u dobro opremljenoj i blistavo čistoj lijepoj kući s bazenom.
Čak se i naš mladi pas odmah osjećao kao kod kuće. Čak su postojale i posude i deka za pse :-)
Tijekom našeg boravka uvijek je netko bio dostupan.
Predaja je bila brza i bez problema i na početku i na kraju odmora.
Poreč i brojni dućani lako su dostupni. I do Rovinja se brzo stiže.
Možemo s dobrim savješću preporučiti kuću.
Ingrid i Jens iz Švicarske

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

kolovoz 2018

Kurt iz/od 8311

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Izvrsna kuća za odmor za odmor

Odlična kuća s pogledom na plažu, javne plaže su lako dostupne automobilom.
Kuća se nalazi na mirnoj lokaciji i vrlo je dobro opremljena (satelitska TV, klima uređaj, veliki hladnjak, perilica suđa, mikrovalna itd.). Kreveti s dobrim madracima, nadstrešnica za automobil
za auto ili dodatna parkirna mjesta nasuprot kuće.
Prekrasna kuća za odmor u koju se rado vraćate opustiti.
U Poreču ćete pronaći sve uobičajene supermarkete za kupovinu, kao i dobre restorane.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor za samce, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2018

Ingrid L. iz/od 3243

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Vrhunski obiteljski odmor

Putovali smo s naše 3 djece u srpnju 2018. Kuća za odmor nalazi se u Fuškulinu, malom mjestu između Poreča i Vsara i točno odgovara onome što je navedeno na internetu i bila je vrlo čista i stvarno tiha. Posebno nam se svidio mali, ali njegovani vrt i terasa, gdje smo provodili lijepe večeri uz roštilj. Doručkovali smo s biciklom (dostupan u kući) u malom mini marketu u blizini.
Do plaža je lako doći automobilom, a parkirnih mjesta ima dovoljno. Slavkova podrška na licu mjesta bila je vrlo ljubazna i informativna. U kući postoji i stvarno opsežna mapa s informacijama, gdje smo pronašli puno dobrih savjeta za shopping, plaže i restorane itd. Iz Fuskulina smo otišli potpuno opušteni i sigurno ćemo se vratiti!

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

srpanj 2018

Eva iz/od 1020

4,9
5 5 5 4.5

Familienurlaub

Liebes Haus. Schöner Garten super nutzbar für die Kinder.
Super ausgestattete Küche sogar Tortenschaufel vorhanden.
Kleiner Spielplatz im Ort.(in Geh Nähe.)
Auch das kleine Geschäft im Ort sorgt für "Gutes Frühstück"

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

kolovoz 2017

Herbert W. iz/od 4490 Sankt Florian

4,5
5 5 4 4
Prikaži njemački

preporučeno

prekrasna lokacija, iako nije direktno na moru, brzo se stiže autom ili biciklom. Sve čisto i dobri objekti. Vrlo dobro opremljena kuhinja, TV, itd. Dobri kreveti, udobne ležaljke za van, čak su i bicikli bili dostupni. Bio sam tamo s dvoje djece, a obližnji aqua park također je bio vrhunac. Borec je udaljen svega par km, a ima se i za vidjeti... prošetati...

Preporučeno za: Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2017

Michaela iz/od 1020

4,8
4 5 5 5
Prikaži njemački

galaktički dobro

Djeci i meni se to jako svidjelo. Volimo biti vani, pa nam je ljetna kuhinja bila jako ugodna. U vrtu ima dovoljno mjesta za igru. U selu postoji mala trgovina do koje se lako može doći pješice. Tu je i restoran i preporučeni vinar. Plaža je lako dostupna automobilom i biciklom.

Preporučeno za: Pokretno hendikepirane osobe, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

svibanj 2017

Elfi K. iz/od 7422 Austria

4,4
4.5 5 3.5 4.5

schöne Tage

Gemütlichhe Unterkunft, die keine Wünsche offen lässt. Vom Griller bis zum Kamin ist alles da.
Küche und Unterhaltung sind komplett.
Da die Unterkunft in einem ggemülichen Dorf liegt ist ein Auto von nöten.
Im Umland gibt es für jeden was: Kultur, Freizeitspaß und gutes Essen
nur zu empfehlen

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Romantični odmor


kontakt

gospodin K. Luger

gospodin K. Luger

Ja sam iz Austrije i kupio sam kuću 2017. godine. Kuća je također uspješno unajmila prethodni vlasnik. Koordiniram rezervacije iz Austrije. Na licu mjesta, u Hrvatskoj, na raspolaganju vam je uvijek moj pouzdan partner Slavko. Slavko će Vam dobrodošlicu i bit će vam na raspolaganju tijekom cijelog boravka. Slavko govori tečno njemački, engleski i talijanski osim materinskog jezika. Stalno nastojimo vam pružiti nezaboravan odmor u Hrvatskoj!


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 75877

Posljednje ažuriranje: 14.03.2024

Oglas je online od: 8 godina, 3 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/75877.htm


«stan Fuškulin» je dobio ocjenu gosta 4.8 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 10 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
31% Popust 03.06 do 21.06.2024

Vrlo održiv Ova nekretnina zadovoljava 7 od 12 kriterija održivosti.

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina