Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa San Vincenzo

Istra

maks.  10   Gosta/Gostiju
210m²  stambena površina
5 spavaće sobe
4  Kupaonica
maks. 10  Gosta/Gostiju
210m²
5 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
10% 08.06 do 02.08.2024
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 08.06 do 02.08.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

Villa San Vincenzo

Nalazi se u mirnom i lijepom središnje Istre, ova impresivna pet spavaća kamena vila je idealno sa svim vlastitim kupatilom i privatni bazen kao romantične odstupnica za parove ili obitelji s djecom. San Vincenzo je šarmantan rustikalnom kućica u najvišim standardima renovirana. Uklopljeni u uspavanom selu Peresiji samo 1,5 km od prekrasnog renesansnom gradu St. Vincent sa srednjovjekovnom, centralno dominira dvorac. Vila se nalazi na kraju koja je uronjena u prekrasnom prirodnom ambijentu sela.

Kameni zidovi oko imovine nude potpunu privatnost oko kamenog nakićeni bazen (8x4 m). Natkrivena terasa s roštiljem pruža savršenu blagovaonom uz bazen i vrt.
Unutrašnjost je prostrana (210 m2), te je modernog izgleda, kombinirajući moderan namještaj s tradicionalnim materijalima, a posebna pažnja posvećena je detaljima. Romantični i toplo namještaj omogućuje svima stvaranje privatne, sjedio je kamin i veliki TV ravnog ekrana u prostranom dnevnom boravku možete sjediti leđa i opustite. Odmah do dnevnom boravku nalazi se blagovaonica s potpuno opremljenom kuhinjom i internet kutak. Zemljište je prekriveno Wi - Fi.

Vila je otvoren tijekom cijele godine, dostupan je i pogodna je za 10 osoba. Kuća ima prekrasan vrt, bazen i parking. U prizemlju je pogodan za osobe u invalidskim kolicima i osobama s invaliditetom. Vila je također ljubimac-friendly.

Poznati istarski gradovi Rovinj, Pula, Poreč i Vrsar su sve u roku od 20 minuta vožnje od hotela. Nalazi se u središtu Istre, što vam je činiti nude razne zanimljive stvari za vidjeti i probati ovu prekrasnih istarskih crvenih merlots i bijelu malvaziju, vjetar pršut, svježa riba i ručne tjesteninu s lokalnim tartufima. Istarske legende, mirisa i okusa svi stvaraju poseban ugođaj, koji je također na San Vincenzo Villa gumiran vrlo posebno mjesto za provesti svoj odmor.

Daljnji detalji u zatvorenom prostoru

U prizemlju ima direktan pristup na bazen, vrt i vanjski blagovaoni. U prizemlju se nalazi veliki dnevni boravak s kaminom i dnevni dio na dnevnom galeriji.
Odmah do dnevnom boravku je blagovaonica i potpuno opremljena kuhinja, kupaonica i vešeraj. S druge strane ulaznog hodnika naći ćete u dvokrevetnoj sobi s vlastitom kupaonicom. Na prvom katu nalaze se još dvije dvokrevetne sobe sa en-suite kupaonica.
Iz jedne od soba može biti na terasi s pogledom na vrt, za dvije osobe, čašu vina ili romantični doručak. Na drugom katu je soba sa velikom kupaonicom. Na istom katu postoji i pet šarmantan sobu za dvije osobe, kupaonica dijeli. Te dvije sobe su dizajnirani s posebnom pažnjom na detalje, kao što su kameni zidovi, drveni strop i kožna krevet koji stvaraju sve romantičnu atmosferu koja će vas ostaviti bez daha.

Daljnji detalji na otvorenom

Kameni zidovi oko imovine nude potpunu privatnost oko kamenog nakićeni bazen. Natkrivena terasa s roštiljem pruža savršenu blagovaonom uz bazen i vrt. Vila ima veliki vrt, te je opremljen s vrtnim stolicama i ležaljke. Vila ima privatni parking za 3 automobila.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
jednokrevetna
Spavaća soba 3
jednokrevetna
Spavaća soba 4
jednokrevetna
Spavaća soba 5
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 15 km

15 km

Mogućnost kupovine 2 km

2 km

Restoran 2 km

2 km

Autobus 0.5 km

0.5 km

Zračna luka 25 km Airport Pula

25 km

Kolodvor 7.5 km Kanfanar

7.5 km

Izlaz s autoceste 7.5 km Kanfanar

7.5 km


Mjesto i položaj smještaja

Svetvinčenat

U južnom i središnjem dijelu Istre, smjestio se srednjovjekovni grad-spomenik Svetvinčenta, sa svojim dvorac. Stara arhitektura grada i okolnih sela je dobro očuvana, a vinogradi i masline dominiraju ovo područje s toplom mediteranskom klimom. Svetvincenatis sa mnogim kulturnim događanjima provesti umjetnosti središte Istre u ljeto u svoje večeri.

Svetvinčenat je poznat i okoliš, ne samo zbog svoje povijesne i kulturne baštine, ali za dobrog vina i istarske kuhinje. Otkrijte jedinstvene okuse mediteranske kuhinje. Postoji nekoliko finih restorana, jedini prirodni sastojci za nezaboravne okuse, mirise i uspomene. Sve oko vile

Kada dođete na turističkim vrućih, grad Pula sa svojim rimskim amfiteatrom i Parka prirode Brijuni (sa 18-rupu golf teren) u samo 20 minuta vožnje automobilom. Obalna s kristalno čistim morem i sve vrste aktivnosti na vodi su 20-ak minuta vožnje u blizini prekrasnog grada Rovinja (glavni) zajednice koja sa svojim umjetnosti. U Rovinju možete ići u kupovinu ili otići na izlet brodom do Venecije. Području Istre

Istra je zaista praznik za oči. Potoci teku prema moru kroz duboke doline i jaruge koje donose drevne lokalne mitove o divovima na umu. Valjanja brežuljaka s pogledom na polja i doline gradićima smještenim na vrhovima, sjeti se neke stare slike.

Pogled je veličanstven: bijela kapom planina, bujna polja pšenice, platoi, doline, vinogradi i maslinici na padinama i na kraju more. Crkvena pročelja i gradski portali, seoske ulice s njihovim specifičnim arhitektonskim detaljima, klokot brzog potoka i rascvalim trešnjama: Kako znate Istru primijetit ćete sve više i više zadivljujuće pojedinosti. Sve je tu blisko i prijateljsko: i priroda i naselja i ljudi.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Lov
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 300 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Plaćanje je obično u citiranom valutu (euro), osim ako je valuta prihvaćena i količina posebno je unaprijed dogovoreno s vlasnikom. Dodatne informacije o cijenama najma:
• Depozit od 300 eura je dužan na dan dolaska, kako bi se vratili na odlasku ako nema štete osim onih iz normalnog korištenja imovine.
• Slaba Cijena: 7 noći, čišćenje, pranje rublja (jednom tjedno posteljina i ručnici), održavanje bazena, održavanje vrta, plin, voda, struja, boravišna pristojba, kotizacije turističke, drva za ogrjev, a susret i pozdravljam.

Uvjeti poništenja:

  • Full refund for cancellations made within 48 hours of booking, if the check-in date is at least 7 days away. 50% refund for cancellations made at least 60 days before check-in. No refunds for cancellations made within 60 days of check-in

ostale informacije:

Tijekom sredine, visoke ljetne sezone preklopne dani su u subotu sa min. Boravak od 7 noćenja


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 10.03.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin V. Puh

gospodin V. Puh

Ja sam u osnovi jednostavna, podešavanje i zabavna osoba puna ljubavi gledati na druge kao iskrena i prijateljski. Ja sam oduševljen vodi na nove izazove u životu. Sam uzeti u obzir kao vrijedan i ambiciozna osoba. Također sam željela putovati i nova mjesta ... Kao domaćini posjetiti ću obaviti moj najbolji to pustiti te uživati ​​u našoj vili odmor.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 82346

Posljednje ažuriranje: 10.03.2024

Oglas je online od: 8 godina

URL: https://www.resido.hr/82346.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
10% Popust 08.06 do 02.08.2024
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina