Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Reethaus 3 (Maisonette)

Slamnata kuća nalazi se u lijepom, mirnom području /poluotok Eiderstedt na Sjevernom moru

maks.  5   Gosta/Gostiju
80m²  stambena površina
2 spavaće sobe
1  Kupaonica
maks. 5  Gosta/Gostiju
80m²
2 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

HUS OP'N DIEK je idilično smješten na poluotoku Eiderstedt usred livada i polja - okružen ogromnim vrtom sa starim drvećem. Frizijska kuća pokrivena slamom raj je za dobro osjećanje, posebno za obitelji sa psima i ljubitelje prirode.

Za radost svih mališana tu su igralište, tobogan, pješčanik, ljuljačka, kao i bicikli i stolni tenis. Voćke su izvrsne za penjanje - ako želite, naravno, možete i ubrati voće.

Sunčane terase i idilična mjesta u vrtu pozivaju vas na čitanje i opuštanje na osvježavajućem zraku Sjevernog mora. Obitelji sa psima uživaju u prirodi uz duge šetnje plažama ili ispred vrata. Ako želite, možete se opustiti u vrtu ili prijeći poluotok biciklom. Odmah pored kuće vodi prekrasna biciklistička staza.

Pod slamnatim krovom friške kuće nalaze se 3 prostrana apartmana za odmor s južnom terasom i izlazom na vrt. Ukusan namještaj s udobnošću, bez kojeg ne želite ostati na odmoru, daje kući ugodnu atmosferu u kojoj se osjećate dobro. U večernjim satima možete provesti ugodne sate uz kamin uz čaj i rum, a cijela obitelj može pronaći prostor za razgovor i igru za velikim blagovaonskim stolom. Mali gosti se u udobnoj dječjoj sobi osjećaju kao kod kuće, čak i ako vrijeme nije naklonjeno, au krevetu u niši sanjaju o puno zdravog zraka Sjevernog mora. (Više informacija na našoj početnoj stranici)

Mogućnost spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
kamin kamin
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Mogućnost kupovine 7 km

7 km

Zračna luka 120 km Hamburg

120 km

Kolodvor 8 km Garding

8 km

Izlaz s autoceste 20 km Tönning

20 km


Mjesto i položaj smještaja

HUS OPNDIEK nalazi se na mirnoj cesti izvan sela Osterhever - bez prometa. Raj za ljubitelje prirode! Oko kuće se nalazi veliki vrt sa starim drvećem, dječje igralište i mnogo lijepih mjesta za odmor. Direktno iz kuće možete započeti prekrasne biciklističke i pješačke ture oko poluotoka. Ovdje obično psi mogu slobodno trčati.

Ako želite ostaviti auto, autobusna stanica je 500m od kuće. Na rubu Nacionalnog parka Wadden Sea u zaštićenom području, HUS OPNDIEK nalazi se na mirnoj cesti bez prometa - raj za ljubitelje prirode! Popularne pješčane plaže Westerhever-Sand (6 km), Stuffhusen (8 km) ili Ording (14 km) lako su dostupne. Lijepa staza kroz polja vodi do male plaže Tetenbüllspieker (3 km). Tu je mala jedriličarska luka, igralište, tuš i snack bar. Možete (za vrijeme plime) plivati, jedriti, surfati ili čak hodati duž muljevite ravnice.

Osim brojnih kulturnih sadržaja u Eiderstedtu i okolici, pronaći ćete i brojne mogućnosti za kupovinu. Zanimljiva izletnička odredišta su gradovi Husum (25 km), Friedrichstadt (20 km) ili Tönning (16 km). Kao iu Osterheveru (1,5 km), u svim selima postoje crkve koje vrijedi vidjeti. Garding (7 km) nudi tradicionalnu tjednu tržnicu, puno kulture i dobar shopping.

Ako želite ostaviti auto, autobusna stanica je 500m od kuće.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 15:10
Akontacija: 10 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 3 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

2 osobe uklj./dodatni troškovi po dodatnoj osobi 4€

Parking, bicikli, dječji krevetić / visoka stolica besplatno

Psi 50€ (obavezno)

Paket za pranje rublja 15€, po želji

Internet 2€/dan, opcija

Perilica rublja (3€/pranje)

Dolazak/odlazak po mogućnosti vikendom ili po dogovoru

Uvjeti poništenja:

  • bis zu 8 Wochen vor Anreise nur 15€ Stornierungsgebühr, bis zu 4 Wochen vor Anreise 20% bis zu 2 Wochen vor Anreise 60%, bis zu 1 Woche vor Anreise 80%, Bei Nicht-Anreise 100%

ostale informacije:

Interakcija antiknog namještaja i modernih dodataka stvara stilsku atmosferu. Dnevni boravak nudi dva prostora za svoje goste: blagovaonicu s velikim obiteljskim stolom uz kamin i udoban kutak na razvlačenje. Ovdje možete čitati, gledati TV ili se samo opustiti. Bilo u prostranom dnevnom boravku ili u dvije udobne spavaće sobe, svi se gosti posvuda osjećaju da su u dobrim rukama. Kupaonica i kuhinja također impresioniraju svojim modernim, svijetlim linijama. Južna terasa i prekrasan vrt s igralištem zaokružuju prostor i nude idealan ambijent za obiteljski život na dobrom sjevernomorskom zraku. Sve sobe su u prizemlju. Osjećaj ugode je ovdje zajamčen, bilo da se želite opustiti sami u paru ili s cijelom obitelji. Vaš četveronožni prijatelj je naravno dobrodošao.

Osjećaj je kao da živite u lijepoj, maloj kući u nizu okruženoj idiličnim vrtom s travnjakom, igralištem i puno prirode.

Ovdje ponuđena kuća od 80 četvornih metara ima 3,5 sobe. Ako vam treba više ili manje prostora, tražite apartman ili Reethaus 2, Reethaus3 ili studio kuću s kaminom. Možda biste željeli ljetovati kod nas s 2 obitelji? Info+cijene za sve apartmane pogledajte na linku: reethaus-idylle.de



Individualni raspored prostorija + oprema ove polovice kuće također nudi većim obiteljima sa malom djecom idealne uvjete za život. Ova slamnata kuća malo se razlikuje po veličini i rasporedu prostorija od slamnate kuće 3 i 2. Ako trebate više prostora, možete iznajmiti i naš apartman na krovu.



Molimo ponesite sa sobom posteljinu i ručnike (bračni krevet 1,40m, kreveti za jednu osobu, niša 2x 90x1,90m, kauč na razvlačenje 1,40m i 1mx2m,

Molimo vas da unaprijed naručite dječji krevetić i visoku stolicu,

Prozori: termoizolacijski prozori, komarnici u svakoj sobi,

Podovi: Laminat u prizemlju, pločice u kupaonici,

stariji bicikli dostupni besplatno


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 18.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospođa M. May

gospođa M. May

živimo kao dizajneri u Düsseldorfu i preuzeli smo ovu kuću za odmor od naših roditelja prije 30 godina. Sada je s ljubavlju renoviran.


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor s psom

Broj objekta: 8590

Posljednje ažuriranje: 19.12.2023

Oglas je online od: 18 godina, 2 mjeseca

URL: https://www.resido.hr/8590.htm

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina