Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Casatavolara

Costa Smeralda Sjeverna Sardinija Porto San Paolo, Porto Taverna

maks.  12   Gosta/Gostiju
240m²  stambena površina
6 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 12  Gosta/Gostiju
240m²
6 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

100% Preporuka

243 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 90 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

100% Preporuka

243 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online



Opis

Vila je okružena Parco Marino Tavolara u snu idiličnom mirnom osami, ukusno izgrađena u lokalnom stilu i mediteranskom dekor. Ugrađeni u drevni masliniku na obronku s prekrasnim pogledom na more. U prostranim 5000 kvadratnih miris naranče i 35 Zitronenbäühen Bouganvillen, sterlizia mnoge palme, banane i južni cvjeta oduševiti oku. Okružena starim Olivenbä oaza za um i dušu 2 terase na kući velikoj sunčanoj terasi uz bazen s hidromasažnom kadom div visećoj mreži dnevni boravak i pod sjenovitim pergolom. Solarni grijani bazen s hidromasažnom kadom (32-37 ° C) malom slapu, zapanjujući pogled na more više mjesta za opuštanje. Mnogi od najljepših plaža na Sardiniji, Cala Brandinchi, Porto Taverna i La Cinta s Kariba njuh i osamljenim uvalama Costa Dorata se nalaze u blizini.

Bazen operativni solarno grijani od travnja do sredine studenog, bazen označite objekt

najam vozila / Microlights / moto tura: iznajmljivanje automobila od 250 € / tjedan: Ford Galaxy 7 sjedala, Cabrios- 2 BMW 325i. Iznajmljivanje bicikla od 59 € / dan: 1100 Drag Star, enduro BMW 1150 GS Honda Africa Twin .Verleih Ostalo: jet skije i bicikle. Motocikl prijevoz vlastitih strojeva, NJEMAČKA Sard. Povratna prijevoz i trajektne i avionske karte. Prijevoz do zračne luke Olbia (50 eura) i Info-CD moguće. Svatko tko želi doživjeti ljepotu otoka iz zraka, mogu rezervirati UL let kod iznajmljivača (instruktor letenja) na obližnjem aerodromu u San Teodoro, ili ultralight leti licencu (na njemačkom i talijanskom jeziku) .Fotografieren i filmove moguće .. Sve ulsterski vrste na raspolaganju. Flight School Skyrider Njemačka. Motocikli ture i Quad -ATV Offroad Ture: individualno dizajnirani i prilagođeni potrebama i sposobnostima vozača za grupe do 10 motocikala. Čak i na i off road moguće.

Označite helikopter tours moguće izravno iz vile.

Sport & Wellness: Želite li raditi na mentalnoj ili fizičkoj razini kondicije, onda iskoristite naše spa usluge. Na taj način možete sudjelovati u z. B. u vođenim za nordijsko hodanje ture ili vođena šetnje. Također Aqua Fitness dvorana u privatnom bazenu ili moru se nudi. (Wellness i zdravlje trener njemačkog gimnastičkog saveza, nordijsko hodanje instruktor bavarskog gimnastičkog saveza i INWA, aqua fitness instruktor / bavarski Gimnastika Federation). Na upit masaže od strane fizioterapeuta. Idealno, posebno za sportske grupe ili klubove koji žele provesti wellness odmor zajedno.
Izlet brodom na Tavolara ili Molara, čista priroda - flaminga i rijetkih ptica na Stagno San Teodoro, jahanje turneju na plaži San Teodoro ili pustinjskog područja u Padru s Gorges i prijelaz preko rijeke kao kauboj, planinarenje u gigantski krajoliku sa slapom, na Monte Nieddu s izvrsnom slapovima, vođeni Schnorcel i ronjenje ture / ronjenje licenca u Porto Taverna, tržišne aktivnosti u Porto San Paolo i San Teodoro, noćni život u San Teodoro (ljetni mjeseci), nekoliko popularnih festivala i kostim povorke, veliki motocikl sastanak u San Teodoro u svibnju, šetati u Olbia , dan putovanja u Costa Smeralda, Porto Cervo, Palau, Arzachena / divovi groba i nuraghi. Južni izlete na Cala Gonnone eigenn brod u pećine i san plaža Cala Luna Cala Sisine, Cala Goloritze bismo ih rezervirati 40 HP brod za do 8 osoba, koje se može voziti bez dozvole od 80 eura dnevno stopa. Jedinstvena ODMOR HIGHLIGHT !!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci su dobrodošli Kućni ljubimci su dobrodošli
Bazen Bazen
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
sauna sauna
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 2 km

2 km

Mogućnost kupovine 4 km

4 km

Restoran 2 km

2 km

Centar grada/mjesta 4 km

4 km

Autobus 2 km

2 km

Zračna luka 18 km Olbia Costa Smeralda

18 km

Kolodvor 22 km Olbia

22 km

Izlaz s autoceste 5 km Porto San Paolo,Vaccileddi

5 km


Mjesto i položaj smještaja

Casa Tavolara 20 min na jug. Olbia se nalazi u Nacionalnom parku Tavolara samo 5 min. od mora na Porto Taverna plaži, jednoj od najljepših plaža na Sardiniji. Nacionalni park Marine nudi brojne mogućnosti za sportove na vodi, velike snorkeling i ronjenje područja, skrovitih uvala i pješačkih staza s fantastičnim pogledom kroz netaknutu prirodu, početak u neposrednoj vili s ukusno uređenim sobama, velikog dnevnog boravka, tematske sobe i ekskluzivnih kupaonice, nalazi se na rubu parka sa gladak prijelaz na Sardiniji istražujući spektakularan Gallura sa svojim impozantnim granitnim stijenama, pluto hrastove šume, Wasserfä Costa Smeralda s ekskluzivnim marinama i möndanen Porto Cervo, Porto Rotondo, igralište filmskih zvijezda i visokog društva. u Supramonte masiva s Tiscali i Cala Gonone, Cala Luna, Sisine osami pješčanim plažama i Tropfsteinhölen, raj za planinare i penjače.

Nudimo najam automobila iz Olbia Airport (kombi kabriolet moto) na povoljnim uvjetima / vozilo je vrlo preporučljivo.

Ostale djelatnosti: ultralight leti / trening, Aqua Fitness, nordijsko hodanje, moto ture

Golf: Golf igralište Puntaldia s 9 rupa veliko mjesto Oceanfront -Beach i Marina se nalazi 8 km

Golf igralište Pevero Golf 'u' golf terena u Costa Smeralde igra i visokog društva svjetske TFFT da nalazi na Hotel Cala di Volpe.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Vožnja kanua
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
kitesurfing
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 500 €
Ostatak plaćanja: prilikom dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Napomena: Tjedan osnovna cijena temelji se na 2 odrasle osobe do 4 djece. Više odrasli (preko 18 godina) će biti dodan s 250 € po tjednu / osobi, dodatne djece 100 € po tjednu / djetetu. uz zauzeće do 8 osoba
Plin, struja, voda i korištenje posteljine i ručnika uključeni u cijenu.
Dolazak je obično između 17 i 18 sati, odstupanja između 9 i 10 sati. To će se naplaćivati ​​samo noći, dolazak i odlazak su besplatni. Općenito, dolazak i odlazak dana za svakog gosta preklapaju tako traje od 10 do 18 sati, u kuću i krajolika vode.

Uvjeti poništenja:

  • Besplatno otkazivanje moguće je do 90 dana prije dana dolaska.

ostale informacije:

3 Kupaonice
Kupaonica 2 - WC,
Kupaonica 1 - WC, kupatilo s tušem, jacuzzi, bide, Spa Jacuzzi kadom i tople vode vanjski tuš
Kupaonica 3 - WC, Kupaonica sa tuš kabinom, kadom, tuš, jacuzzi, bide, vanjski tuš
Casa Tavolara ima 2 kupaonice Velika kupaonica fascinira ogroman 300 l whirlpool kadom za 2 osobe s masažnim mlaznicama i svjetlosnom terapijom zračnih mlaznica i grijanje. Visoka rustikalni bar drveni strop, cijeli Kupaonica je uređena u brod na otvorenom moru stilu. 2 velike umivaonika i veliko ogledalo, opremljen s WC-om i bideom nudi veliku udobnost. Antički stropna svjetiljka s prigušivanje svjetla i rustikalnim candleholder na zidu Vas pozivamo na romantičnu spa večer s prošekom ili dobar crvenom. uživati ​​u idealnim spa za opuštanje i. Druga kupaona i Maritim i ukusno namješten s tušem hram i parnu sobu i svjetlosnom terapijom umivaonik s ogledalom i WC-om izvan prekriven vina ostavlja toplu vodu je slap tuša vrlo često koristi.
5 spavaćih soba
Osoba 14
Poppy - 1 bračni krevet (veliki), queen size krevet 1,6x2m
Afrika - 1 bračni krevet (veliki), francuski ležaj 1,6x2m
Pirate soba - 4 Krevet, kreveta na kat
Mjesec soba - 1 bračni krevet (veliki), queen size krevet 1,6x2m
Dnevni boravak - 1 Kauč ili madraci
Drvena kućica s verandom i kauč na rasklapanje Liegefläche2,2x1,4m

Casa Tavolara ima 4 romantične sobe, sve uređena u temu. Sve sobe s rustikalnim drvenim stropom. Poppy-sobni uređen u mediteranskom stilu, walk-in ormar, veliki queen size krevet, veliki prozori s pogledom na planine. Afrika-seaview- spavaće sobe opremljene udobnim čvrstog drveni namještaj, veliki ormar s ogledalom, stol i 2 stolice u toplim bojama, Gosses prozor s pogledom na more. Pirati -Bedrooms gusarski brod stil s masivnog namještaja, 2 kreveta na kat, radni stol i ormar 5türigen omiljeno dječje sobe. Mjesec - spavaća soba s queen size krevetom i ogledalo ormar u ugodnom narančastom tonu soba od Langschläfer kaučem na razvlačenje za 2 osobe u iznad terase predsoblje i u vrtu lounge na razvlačenje u dnevnom boravku pruža dovoljno prostora za opuštanje i spavanje 2 odrasle osobe
U kuhinji
je potpuno opremljen, mikrovalna pećnica, perilica suđa, aparat za kavu pizza peći, itd Plinska pećnica ima prevelike sa 5 kuhala. U cijevi, možete je čak i rotisserie Roštilj je Piglet. Pizzu električna peć često koristi. Svatko propustili ništa kao kuhari super pokretni roštilj plina raspoloćive Station. Prostran svijetao dnevni blagovaona s rustikalnim drvenim greda stropa (oko 50 metara kvadratnih) poziva vas na ugodan obrok i zajedništva. Romantična kamin s velikim staklenim zaslonom također pruža "zimskih mjeseci za ugodnoj atmosferi. Druga mala kuhinja se nalazi u predvorju. Drugi terasa jako vjetar zaštićene, a više iz rankt Weinlaub Također pozivaju na zimu ugodnom sunčanje, izravno s ove terase stubište vodi do bazena (16x5,5x1,5 do 2m dubine) i SPA i vruće kadica sa slapom, radio je u bijeloj, Sardiniji mramora. Zapanjujući pogled na ocean s terase, sunčan i sjenovitim vezova


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 16.03.2024


8 evaluacije

Ukupna ocjena

4,9 od 5
4.9 Oprema
4.9 Cijena/učin
5.0 Servis
4.9 Položaj
4.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kolovoz 2020

Susan, Alex, Linn, Carsten und die Kinder iz/od Kusterdingen

4,8
5 5 5 5 4
Prikaži njemački

Nezaboravan odmor

Željeli bismo zahvaliti Evi i Fritzu na velikom gostoprimstvu i vrijednim savjetima. Hvala vam na sjajnim iskustvima, posebno na letovima za razgledavanje i tajnim savjetima. Osjećali smo se vrlo ugodno s vama i proveli smo prekrasan odmor!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

rujan 2019

Susanna und Markus F. iz/od CH-5502 Hunzenschwil

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

otočki san

Krajem rujna 2019. upoznali smo Casu Tavolara. Kuća sa svime što možete poželjeti, prekrasnim vrtom i bazenom. Oaza blagostanja prilagođena djeci u ruralnom okruženju.
Fantastičan obalni let s Fritzom i izlet brodom do Grotte del bue Marino i tirkizno plavih plaža čine naš odmor nezaboravnim. Veliko hvala Evi i Fritzu.
Već se veselimo ponovnom susretu s vama.

Preporučeno za: Obitelji s djecom

kolovoz 2019

Corinna H. iz/od 04289 Leipzig

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Nezaboravni odmor na Sardiniji

U kolovozu smo prvi put bili na Sardiniji 12 dana. Imali smo najljepši smještaj ikad (volimo iznajmljivati kuće). Vila Casa Tavolara nadmašila je sve dosadašnje i doživljeno. Posjed je prostran i uređen s nevjerojatno puno ljubavi, bilo da je riječ o unutrašnjosti ili vanjskom prostoru. Ima veliki bazen i 2 whirlpoola. Pogled je tako prekrasan da vam ne izlazi iz glave. Toplina oba najmodavca bila je šećer na kraju. Sve je bilo organizirano, bez obzira na dolazak ili odlazak. Dobili smo i kabriolet uz kuću, tako da smo mogli neopterećeno istraživati plaže i okolicu.
Sigurno ćemo se vratiti s 100%, jer nismo vidjeli sve zanimljivosti. Hvala vam na nezaboravnih 12 dana!!!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor na plaži

srpanj 2019

Roman B. iz/od 41747 Viersen

5,0
5 5 5 5
Prikaži njemački

Super kuća, s svim luksuzom, savršena!

Imali smo dva predivna tjedna u ovoj vrlo lijepoj potpuno opremljenoj kući. Stvarno ništa ne nedostaje! Veliki bazen, nekoliko whirlpoola i prekrasan pogled. Ovdje ima mir i ipak se brzo dolazi do najljepših plaža na otoku! Evi i Fritz daju super savjete i stvarno vrhunski njeguju kuću, bazen i cijeli vrt. Hvala vam puno na lijepom vremenu, sigurno ćemo se vratiti!

Preporučeno za: Obitelji s djecom, Odmor na plaži

listopad 2017

Kathrin und Bernd Z. iz/od 22926 Ahrensburg

5,0
5 5 5 5

Kurztrip in die Sonne,wenn in Norddeutschland Herbst ist

Relativ kurzentschlossen buchten wir dieses Feriendomizil ,um dem Herbstgrau in Hamburg für einige Tage zu entkommen. Alle Erwartungen wurden mindestens erfüllt, oder sogar übertroffen: Schon der erste telefonische Kontakt mit dem Vermieter, Fritz, war hilfreich und persönlich. Alle Fragen die Anreise vom Flughafen betreffend ,sowie sonstige Unklarheiten unsererseits wurden hinreichend beantwortet und geklärt. Vor Ort wurden wir vom Vermieterehepaar Evi und Fritz herzlich in Empfang genommen und in die Gegebenheiten des Hauses eingeführt.
Es folgten erholsame Tage in einer gemütlichen Umgebung. Die Ausstattung des Domizils ließ keine Wünsche offen und entsprach den Ausführungen in der Offerte. Für Tipps vor Ort standen die beiden stets zur Verfügung.
Alles in allem ein gelungener Urlaub , bei liebgewonnenen Vermietern.

Vielen Dank an Evi und Fritz ,dass ihr uns den Aufenthalt so angenehm gemacht habt !
Wir kommen wieder !
Liebste Grüße von den Nordlichtern
Kathrin und Bernd

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

srpanj 2017

Patric T. R. iz/od 78464 Konstanz

5,0
5 5 5 5

Traumurlaub im kleinen Paradies

Wir, 6 Erwachsene und 3 Kinder, durften während 2 Wochen in der Casa Tavolara unsere Urlaub verbringen. Bei unserer Ankunft wurden wir von Evi und Fritz sehr herzlich mit einem kühlen Glas Wein, sardischer Wurst und Käse empfangen. Die Vermieter Evi und Fritz wohnen am anderen Ende des sehr großzügigen Grundstücks, da sie aber den ganzen Tag ihrer Arbeit nachgehen, bekommt man sie eher selten zu Gesicht und man kann Haus, Pool und Garten für sich alleine genießen Evi und Fritz sind sehr sympatisch, freundlich und vor allem hilfsbereit. Wenn man will, stehen sie sofort mit super Tipps (einsame Buchten, Restaurants, Ausflüge usw.) zur Stelle, ebenfalls übernehmen sie auch die Reservationen. Die Lage ist abseits des touristischen Trubels und man hat seine absolute Ruhe, und trotzdem ist man mit dem Auto in 10-15 min. an diversen Topstränden Sardiniens mit Glasklarem Wasser. Einfach perfekt. Das Haus ist liebevoll mit diversen Details eingerichtet und bietet genügen Platz, es ist sehr gepflegt, bietet alles was man braucht und man fühlt sich sofort zu Hause. Der Pool ist genial, groß sauber (wird von Fritz täglich gereinigt), großer Lounge, genügend Liegeflächen und einfach wunderschön. Der Garten ist riesig und mit diversen Pflanzen (von Palmen bis Zitronenbäumen) angelegt. Auch dieser wir täglich von Fritz gepflegt, und es ist alles schön grün. Alles in allem, ein Traum, was will man mehr? Ein wirklich perfekter Urlaub. Wir freuen uns schon jetzt wieder zu kommen.

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Starije osobe, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži, Romantični odmor

lipanj 2017

Freunde aus der Schweiz iz/od 8640 Rapperswil

4,5
4.5 4 5 4.5

A kent annos - uingestörtes Ichnusa Paradies

Wir (9 Junge Leute) wurden bereits am ersten Tage herzlich Willkommen geheissen von Fritz und Evi.
Die Übergabe der Mietautos verlief bereits am Flughafen reibungslos.
Da unsere Ankunft relativ früh Morgens war, gab uns Fritz ein paar TIpps, was wir bis zur Hausübergabe machen konnten. Als wir dann zum Haus fanden, überraschte uns das Gastgeber-Paar mit einem Lokalen Apero.
Fritz und Evi erklärten uns währenddessen die notwendigen Infos über Haus, Entsorgung und Umgebung.
Das Haus war in einem sauberen und ordentlichen Zustand. Wir fühlten uns sofort Wohl in dem geschmackvollen eingerichteten Haus. Besonders zu erwähnen sind die vielen zur Verfügung gestellten Utensilien wie Badetücher, Kühltruhe, Sonnenschirme, Sitz- und Liegepolster. Der schöne Sitzplatz mit traumhafter Aussicht über die Landschaft von Sardinien lädt zum gemütlichen Abendessen und verweilen ein. Generell ist der gepflegte Garten und das Grün rundherum hervorzuheben.
In der Küche war alles zweckmässige vorhanden und sauber. Geschirr war mehr als genügend vor Ort.
Die drei Doppelzimmer und das Piraten-Vierbett-Zimmer waren mit viel Liebe eingerichtet.
Nun kommen wir zum absoluten Highlight des Objektes:
Die Poolanlage mit Lounge, genügend Liegestühlen und dem Jacuzzi. Alles war vorbildlich gepflegt und in einem Top Zustand. Herzlichen Dank hierfür an Bademeister Fritz.
Das Besitzer Ehepaar hatte zwei Hunde und eine Katze die sich frei auf dem Gelände bewegten.
Da das Haus in naturbelassener Landschaft war, hatte es viele Insekten wie Wespen, Ameisen, etc.

Wir danken Evi und Fritz für unseren tollen Urlaub auf Sardinien. Besonders geschätzt haben wir die tolerante, herzliche und hilfsbereite Art und die Möglichkeit bei Bier und Wein die eine oder andere Party zu feiern. Wir haben uns während dieser Zeit in die Insel, das Feeling und ganz besonders in das Ichnusa verliebt.

Drustige Grüsse aus der Schweiz

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Kultura & obilasci, Odmor na plaži

rujan 2016

Peter S. iz/od CH-2575 Täuffelen

5,0
5 5 5 5

Ein Paradies zur Entspannung

Im September/Oktober 2016 durften wir zwei wunderbare Ferienwochen in der Casa Tavolara verbringen! Gleich bei unserer Ankunft wurden wir von Fritz mit sardischem Pane carasau, Fleisch, Käse und einem Gläschen Vermentino begrüsst und mit den nötigen Infos zu Haus und Umgebung versehen.

Evi und Fritz haben mit viel Liebe ein kleines Paradies erschaffen, in dem es sich wunderbar leben und entspannen lässt. Obwohl in der näheren und weiteren Umgebung viel zu sehen und zu unternehmen ist, bleibt man doch gerne auch mal zuhause am Pool, geniesst die Ruhe, die wunderbare frische Luft, das süsse Dolcefarniente... Das Haus ist mit allem erdenklichen Komfort ausgestattet; vor allem die Ausrüstung der Küche lässt kaum etwas vermissen.

Evi und Fritz haben ein sehr gutes Gefühl für Nähe und Distanz und obwohl sie auf demselben Grundstück leben, haben sie sich nie aufgedrängt. Haben wir ihre Hilfe oder Rat gebraucht, waren sie stets zur Stelle und haben alles geregelt. Durch ihren langen Aufenthalt in Sardinien sind sie bestens mit den lokalen Gepflogenheiten vertraut, haben unzählige Tipps und Ratschläge und können bei fast allen Wünschen weiterhelfen.

Ein ganz besonderes, unvergessliches Erlebnis ist sicher ein Insel- oder Küstenrundflug mit Fritz in dessen Leichtflugzeug. Das kann ich allen nur empfehlen!

Wir haben uns bei Evi und Fritz sehr wohl gefühlt und wir hoffen alle auf ein Wiedersehen!

Macht weiter so - es ist sehr schön bei und mit euch!

Peter, Christina, Jonas & Elias

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Kultura & obilasci, Odmor na plaži


kontakt

obitelj F. Federico

obitelj F. Federico

paljba Ja sam Federico i žive ovdje već dugi niz godina na ovom prekrasnom otoku koji je ujedno i moj novi dom sardinijski prijatelj djelujemo malu zračnu luku u San ima okrugle i foto letovi, zrakoplovne škole kao i da vidite flaminga. također u mnogim vodič za me naći, kao što je na primjer. TRAVEL ZNAMO KAKO -U najbolje iz sam organizirati moto ture i motornog ture i iznajmljivanje kuće za odmor, automobila i motocikala na vas znam otok vrlo dobro, samo odozgo i uvijek vam može pomoći sa savjetima i ideje kad oni rezervirati preko mene, uvijek imaju dobar kontakt osobu koja im može pomoći.


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 88213

Posljednje ažuriranje: 11.03.2024

Oglas je online od: 7 godina, 7 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/88213.htm


«Casatavolara» je dobio ocjenu gosta 4.9 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 8 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene

Posebno održiv Ova nekretnina zadovoljava 9 od 12 kriterija održivosti.

Besplatno otkazivanje do 90 days prije dolaska

2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina