Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Chalet Mirabelle

4-Vallais-Les Masses-Verbier skijalište

maks.  8   Gosta/Gostiju
120m²  stambena površina
4 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 8  Gosta/Gostiju
120m²
4 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

22 puta dodano listi želja

Već više od 18 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

Sjajna lokacija

Besprijekorno čist smještaj

100% Preporuka

22 puta dodano listi želja

Već više od 18 godina online



Opis

"Mirabelle" - Chalet au grand comfort - Naš Chalet "Mirabelle" nalazi se u skijaškom području 4 Vallées u Valaisu u Švicarskoj. Vidimo ga kao savršen dom u planinama. Smješten je na padini s fantastičnim pogledom na dolinu Heremence i Matterhorn na vrlo mirnoj lokaciji na nadmorskoj visini od 1630 m. Međutim, možete pristupiti kućici izravno.



Pred vratima su staze svjetski poznatog skijaškog područja Verbier - 4 Vallées (skijaška staza u neposrednoj blizini). Do tipičnog planinskog sela Hérémence može se doći nakon otprilike 2 km cestom ili prekrasnim pješačkim stazama. Samostojeća individualna planinska kuća od drva ariša dovršena je 2005. godine na parceli od 1000 m².



"Mirabelle" je potpuno nov, komforan i stilski namješten. Teško da morate bez pogodnosti kao što je npr. B. otvoreni kamin, podno grijanje, sauna, visokokvalitetni vrtni namještaj, TV ravnog ekrana, DVD sustav te telefonski i internet priključak. Posebno je pogodan za obitelji s djecom ili grupu prijatelja koji cijene udobnost. Dvije spavaće sobe su opremljene bračnim krevetima i imaju izlaz na balkon s pogledom iz snova, jedna ima dva odvojena kreveta, a druga (ograničen prostor za glavu) također s bračnim krevetom i dvije opcije za spavanje (djeca). Naravno, ne morate ponijeti posteljinu, ručnike ili nešto slično.



Raspored prostorija:

Prizemlje: ulazni prostor, skijašnica, dnevni boravak s kaminom, prostrana blagovaonica i otvorena kuhinja, WC plus tuš kabina, sauna, spremište, terasa, dva parkirna mjesta.

Kat: četiri spavaće sobe, kupaonica i wc, hodnik, veliki balkon.

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
jednokrevetna
Spavaća soba 2
dupli krevet
Spavaća soba 3
dupli krevet
Spavaća soba 4
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
sauna sauna
kamin kamin
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Skijaška uspinjača 0.5 km

0.5 km

Mogućnost kupovine 0.8 km

0.8 km

Restoran 0.8 km

0.8 km

Centar grada/mjesta 0.8 km

0.8 km

Autobus 0.3 km

0.3 km

Zračna luka 15 km Sion

15 km

Kolodvor 15 km Sion

15 km

Izlaz s autoceste 15 km Sion-Est

15 km


Mjesto i položaj smještaja

Ljeto: Valais ima mrežu od preko 6000 km označenih planinarskih staza. Ove staze vode do raznolikih šetnji između ledenjaka Rhone i Ženevskog jezera. Gdje pronaći toliko kontrasta: 51 ledeni div preko 4000 metara, jezici ledenjaka, kristalno čista planinska jezera, ali i vinogradarstvo i tropsko voće u dolini Rhone. Visoko alpsko i mediteransko u krugu od nekoliko kilometara. Prometna udruga Valais osmislila je šetnje od samo nekoliko sati do tura koje traju 7 dana. Kružno pješačenje oko Val d`Hérensa (pokraj jezera Lac des Dix, najvišeg rezervoara u Europi, nekoliko ledenjačkih jezika i očaravajućeg krajolika) i "Summer Haute Route" od Chamonixa do Zermatta (pokraj mnogih četiritisućnjaka: Mont- Blanc, Grand Combin, Dent Blanche, Matterhorn, Monte Rosa). Planinska kuća je na rubu ovih staza; nudi idealno polazište. Opisi planinarenja i izleta dostupni su u kućici. U svježem planinskom zraku, natprosječnom suncu i opuštajućem miru u Valaisu najbolje je uživati ljeti. Sportašima se nudi brdski biciklizam (145 km utrka "Grand Raid Cristalp", 4000 sudionika), tenis, paragliding, rafting, jahanje i druge aktivnosti. Unutarnji bazeni (Thyon/Sion) i vanjski bazeni/jezera za kupanje u dolini Rhone pozivaju vas na kupanje. Ledenjak Mont-Fort otvoren je za ljetno skijanje od kraja lipnja do početka/sredine kolovoza. Sion ima golf teren. Impresivni su i izleti na ledenjak Rhone, kroz vinograde na sjevernoj strani doline Rhone ili u Val d`Hérens.



Trgovine, restorani i barovi nalaze se u Les Collons i Thyon 2000. Sion ima sportski centar i infrastrukturu idiličnog malog švicarskog gradića; nudi niz muzeja, dvorac i druge atrakcije. Ovdje se svake godine za vrijeme ljetnih praznika održavaju glazbeni festivali i druga kulturna događanja.



Zima u Valaisu: skijanje počinje 150 m od ulaza na stazi koja ima i umjetni snijeg, na pola puta do spusta žičarom (crvena staza). Žičara vas vodi do Les Collonsa, gdje postoje izravne veze sa skijaškim područjima Thyon 2000, Veysonnaz, Haute-Nendaz i Siviez (Super-Nendaz). S kontinuiranom skijaškom kartom možete koristiti cijelo skijaško područje Quatre Vallées do Verbiera. Staze Les Collons/Thyon 2000 uglavnom su lagane do srednje teške, ali također nude izvrsne mogućnosti za dobre skijaše. Duboke snježne staze ispod ledenjaka Mont Fort (3300 m, ljetno skijalište) i Mont Geléa, koje uvijek treba otkriti, posebno su privlačne iskusnim skijašima. Velik broj drugih vrlo zahtjevnih staza može se naći u Haute-Nendazu iu Verbieru. Zanimljive skijaške ture moguće su iz Mont-Forta i Greppon Blanca. Jedna od atrakcija je noćno skijanje pod reflektorima u Les Collons. U prosincu/siječnju Veysonnaz obično ugošćuje skijaške profesionalce na jedan ili dva vikenda, koji ovdje skupljaju bodove Svjetskog kupa u slalomu, spustu i kombinaciji. Za snowboardere nema ograničenja; Half-pipe je čak izgrađen u Les Collonsu. Redovito se održavaju utrke u snowboardu. Zbog upotrebe snježnih topova, skijalište obično ima snijeg od Božića do poslije Uskrsa. Iz Sivieza je ledenjak obično otvoren od studenog; ostatak skijališta otvara se početkom prosinca, ovisno o snježnim uvjetima. Objekti se zatvaraju tjedan do dva nakon Uskrsa, u Siviezu tek u svibnju. Za vrijeme ljetnih praznika moguće je skijanje na ledenjaku Mont Fort. Pješačenje u netaknutoj prirodi, svježi planinski zrak i natprosječna osunčanost čine Valais zanimljivim i za neskijaše, uređene su staze za zimsko planinarenje, staze za skijaško trčanje i staze za krpljanja. Les Collons i Thyon 2000 nude unutarnji bazen te trgovine, restorane i barove. Sion ima sportski centar i infrastrukturu idiličnog malog švicarskog gradića


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Planinarstvo/alpinistika
Biciklizam
golf
Inlineskating/Koturaljkaški sport
Lov
Brdski biciklizam
paragliding
Jahački sport
Plivanje
Let jedrilicom
Skijanje
Snowboard vožnja
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 10:00
Kaucija: 800 €
Akontacija: 500 € prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 8 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Dodatni troškovi po osobi uključuju grijanje, vodu, struju, čišćenje snijega, WLAN, boravišnu pristojbu, spremljena drva za ogrjev

posteljina i ručnici po izboru 36 € po osobi tjedno,

Dan dolaska fleksibilan izvan zimske sezone,

Popust za rani booking na upit

Uvjeti poništenja:

  • Ausfallkosten von Euro 500.- bei einem Rücktritt bis 8 Wochen vor Mietbeginn, danach akzeptieren beide Vertragspartner ohne Nachweis eines konkreten Schadens eine pauschalierte Rücktrittsgebühr von 75 % des Mietpreises unabhängig von den Rücktrittsgründen


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 26.02.2024


2 evaluacije

Ukupna ocjena

5,0 od 5
5.0 Oprema
5.0 Cijena/učin
5.0 Servis
5.0 Položaj
5.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

studeni 2021

Ralf T. iz/od Frankfurt

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Savršena koliba za planinarenje, skijanje i izlete u Valaisu

Chalet Mirabell savršena je baza za odmor iz snova u Valaisu, kako za planinarenje tako i za skijanje. Obje aktivnosti mogu se započeti izravno iz planinske kuće. S lokacije na nadmorskoj visini od 1600 metara pruža se fantastičan pogled na Valais Alpe. Osjećali smo se vrlo ugodno u modernoj i super čistoj kućici. Ništa nije preostalo da se poželi. Planinska kuća ima savršeno opremljenu kuhinju, sjajnu blagovaonicu i dnevni boravak s kaminom te vrlo lijepo namještene spavaće sobe na gornjem katu. Također bih želio naglasiti super čiste kupaonice i saunu, koja vas poziva da se zadržite nakon dugog pješačenja. Iz kuhinje imate izravan pristup prekrasnoj terasi za sunčanje, koja je savršena za doručak ili sunčanje.
Naš zaključak nakon našeg prvog boravka je jasan - svakako bismo se željeli vratiti i ovaj smo chalet označili kao "omiljenog" u našim dokumentima.
G. Weber: Ovako zamišljate odmor! Osjećajte se počašćeno kao "Superdomaćin"!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Odmor s kućnim ljubimcem

svibanj 2021

Eugen S. iz/od Nehren

5,0
5 5 5 5 5
Prikaži njemački

Odličan boravak s obitelji!

Chalet se samo preporučuje!
Od naprijed do straga sve je bilo super! Sobe su bile vrlo čiste i lijepo uređene s prekrasnim pogledom na planine!
Sve promišljeno do posljednjeg detalja!
Ljubaznost vlasnika Tatjane i Roberta toplo preporučujemo!
Rado bismo došli opet!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Obitelji s djecom, Odmor s kućnim ljubimcem, Skijaški odmor, Romantični odmor


kontakt

gospodin R. Weber

gospodin R. Weber

Dragi prijatelji Valaisa, moja obitelj i ja smo entuzijastični putnici po svijetu i nudimo vam našu jednokrevetnu kućicu na posebno atraktivnoj lokaciji u blizini skijališta s izravnim pristupom. Terasa okrenuta prema jugu pruža vam spektakularan pogled na Matterhorn. Ljeto vas potiče na predivna, lagana, visokogorska planinarenja. Sobe smo pomno osmislili prema našem ukusu, tako da se u njima uvijek osjećamo ugodno. Kvalitetna oprema bila nam je vrlo važna. Robert


ostale informacije

Ideje za odmor: Odmor na planini

Broj objekta: 9017

Posljednje ažuriranje: 26.02.2024

Oglas je online od: 18 godina, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/9017.htm

Gospodin Robert Weber

Platanenweg 22

72144 Dussligen

0049 7072 505710

0049 7072 505711


«Chalet Mirabelle» je dobio ocjenu gosta 5 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 2 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina