Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Deluxe Villa Rosa dei Venti

Balčik

maks.  15   Gosta/Gostiju
440m²  stambena površina
5 spavaće sobe (+1)
6  Kupaonica
maks. 15  Gosta/Gostiju
440m²
5 spavaće sobe (+1)
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija


Opis

"Rosa dei Venti" ili doslovno prevedeno s engleskog "Ruža vjetrova" bila je preteča današnjeg kompasa. Simbol ruže korišten je kao važan simbol za sve putnike i moreplovce u srednjem vijeku. Oznake na kartama, bio je pravi smjer i vjetrovi sa osam strana svijeta, koji su se zvali: Tramontana, Greco, Levante, Sirocco, Mezzogiorno, Libecho, Maestral i Ponente.



"Ruža vjetrova", ovaj snažan i bezvremenski vodič kroz simbol i ime Villa Rosa Dei Venti. Kuća je arhitektonski dizajn i kreacija vlasnika vile - mlade obitelji koja je pronašla svoj put ovdje u jednom od najljepših i najslikovitijih gradova u Europi - Balchiku. Nakon završetka završne izgradnje i uređenja vile dolazi ideja - rezultat njihovog rada mogu podijeliti i cijeniti mnogi ljudi koji mogu ostati ovdje i uživati ​​u jedinstvenoj atmosferi mjesta.



Ideja...



Vila je izgrađena u talijansko-španjolskom mediteranskom stilu. Ispunjava sve zakone "Feng Shuija", drevne kineske umjetnosti skladnog opremanja i stila života te načela "pet elemenata" - vatre, zemlje, vode, metala i drveta simbiotski spojenih iznutra i izvana.



Dvorište...



Za udobnost gostiju u dvorištu postoji nekoliko različitih mjesta za odmor okružena brojnim cvjetnim i zimzelenim grmovima i cvijećem.



Terasa "Ponente" jedno je od najvećih i najveselijih mjesta u kući. Ovo je područje s bazenom, jacuzzijem i velikom pergolom ispod je prostor za roštilj i udoban kauč za opuštanje i malo čavrljanja. Sve to okruženo prekrasnim raslinjem i bujnim zelenilom.



Zona: "Sirocco" ili "U sjeni oraha". Izvrsno mjesto za opuštanje u hladovini Big Oraha s hladnom čašom bijelog vina u ruci, a zašto ne i za drijemanje na otvorenom!?



Zona: "Levante" ili "ribnjak i slap". Mjesto za opuštanje, meditaciju ili samo mjesto za ispijanje jutarnje kave, promatrajući zelenilo kamenjara, ljepotu vodopada i zlatnu japansku ribicu - koi.



Terasa "maestral" ili velika terasa. To je najviša točka na krovu vile. S njega se pruža nevjerojatno lijep pogled na more, grad i planinske obronke. Mnoštvo ležaljki za opuštanje, ležaljki i suncobrana, terasa se može zauzeti u bilo koje doba dana, ali posebno su slikoviti i nezaboravni trenuci uz zalazak sunca i kasno navečer dok ležeći možete uživati ​​u zvjezdanom nebu, morskom povjetarcu , miris cvijeća i zelene šume obližnjih brežuljaka i dvorišta.



Vila ima veliki parking za 4 automobila sa automatskim vratima na daljinsko upravljanje.



Unutra...



Kao što je već spomenuto, dizajn vile u potpunosti je u skladu s drevnom istočnjačkom vještinom "Feng Shui" i načelima pet elemenata i pravaca. Ali to nije ograničeno na istočnjački stil, naprotiv, svaka soba ima svoj izvorni stil i izvorni izgled, kao uvezene i bilježi svjetske trendove u dizajnu interijera.



Vila ima ukupno 5 spavaćih soba:

Gornji kat ili stan "Atica" vile je zaseban jednosoban stan sa zasebnim ulazom u art antiknom stilu. Elegantna, udobna spavaća soba s kaučem na razvlačenje i TV-om. Na katu su perilica i sušilica rublja, kupaonica i wc.



Na prvom katu nalazi se spavaća soba "Paris chic Library".Ova je soba uređena u vintage - shabby chic stilu, ugodna, uredno uređena prekrasnim i izuzetnim dodacima u stilu s pariškom elegancijom i prostranom knjižnicom s odabranim knjigama na tri različita jezika doprinosi Udoban i stilski kamin od bijelog kamena. Soba ima udobnu spavaću sobu koja se pomoću mehanizma za podizanje može razvući u dva odvojena kreveta. Iznad kamina je veliki LSD TV sa digitalnom TV.



Drugi kat sadrži 3 spavaće sobe u pravom stilu.



"Aqua Blue Zen" je spavaća soba koja Vas vodi u mir mora i simbole Zen filozofije i Istoka. Soba ima udobnu spavaću sobu koja se može podijeliti na dva odvojena kreveta s mehanizmom za podizanje, LSD TV i vrlo lijepu tematsku dekoraciju. Spavaća soba ima svoj balkon s pogledom na usamljeno planinsko mjesto.



Spavaća soba "Na plaži", zahvaljujući svom 3D dekoru i elementima na temu plaže, stvara osjećaj da se nalazite na osamljenoj plaži daleko od rutine i svakodnevice. U spavaćoj sobi veliki i udoban krevet i veliki smart TV hard disk, hit filmski naslov. Glavna spavaća soba ima veliku terasu s prekrasnim pogledom, s izravnim pristupom dvorištu i bazenu

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
Bračni krevet
kauč
Spavaća soba 2
Bračni krevet
kauč
Spavaća soba 3
Bračni krevet
kauč
Spavaća soba 4
Bračni krevet
jednokrevetna
Spavaća soba 5
Bračni krevet
jednokrevetna
dnevna soba
kauč
kauč

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
Bazen Bazen
Nepušači Nepušači
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Vrt Vrt
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 1 km

1 km

Mogućnost kupovine 0.1 km

0.1 km

Restoran 0.5 km

0.5 km

Centar grada/mjesta 0.5 km

0.5 km

Autobus 0.1 km

0.1 km

Zračna luka 30 km Varna International Airport

30 km

Kolodvor 30 km Varna Train Station

30 km

Izlaz s autoceste 30 km Hemus

30 km


Mjesto i položaj smještaja

Kuća ima tri kupaonice i tri wc-a, po jedan na svakoj etaži s modernim tuš kabinama i wc-ima s ugrađenim bideima.



Vila ima dvije kuhinje, jedna unutarnja, druga okrenuta prema bazenu i roštilju. I tri dužine.



Kuhinja u kući "La cucina" ima sav kuhinjski pribor i dodatke te kuhinjske aparate: veliki hladnjak sa zamrzivačem, štednjak, pećnica, mikrovalna pećnica, perilica posuđa, odlagač smeća, aparat za kavu, toster, kuhalo za čaj, sokovnik. Bar Island, zgodan za brzi obrok.



Blagovaonica je ugodan vintage urbani shabby chic restoran koji odvaja dnevni boravak od kuhinje. Prekrasan akvarij sa zlatnim ribicama donosi udobnost i opuštanje.



Dnevni boravak ima udoban i elegantan kožni kauč, prekrasan kamin, veliki LSD TV, PS 3 konzolu, uz mnoge igre i filmske diskove. Vila ima profesionalnu fitness opremu za ljubitelje sporta - traka za trčanje, sobni bicikl, cross trainer, bučice, prostirka za jogu.



Dobrodošli u Villu "Rosa dei Venti" i uživajte!


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Lov
Vožnja kanua
Jahački sport
Plivanje
Jedrenje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Odbojka
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Jahanje na talasima
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Čekiranje pri dolasku: 16:00
Čekiranje pri odlasku: 11:00
Kaucija: 300 €
Akontacija: 50 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 4 tjedna prije dolaska

Uvjeti poništenja:

  • Polovina iznosa Vašeg bukinga umanjena za pristojbu koja se odnosi na poništenje tj. storniranje istog biće Vam vraćena tj. nadoknađena ako budete poništili tj. stornirali Vaš buking najkasnije 7 dana prije planiranog check-in datuma. Za poništenja koja će uslijediti manje od 7 dana prije planiranog check-in datuma neće biti nikakve nadoknade.

ostale informacije:

Znamenitosti:

- Balchik (oko 12 000 stanovnika) je šarmantan gradić smješten 47 km sjeverno od Varne. To je kao amfiteatar na obali mora. Kraljevska palača, Botanički vrt, crkve, Povijesni muzej i mnoge druge atrakcije čine Balčik jednim od najposjećenijih mjesta na obali Crnog mora. Luka Balchik odigrala je važnu ulogu u razvoju grada, bila je treća luka na obali nakon Varne i Burgasa. Jedinstvena priroda i drevna povijest čine današnji romantični šarm Balchika - stalnim izvorom inspiracije za umjetnike, pjesnike i umjetnike.

- Kraljevska palača i botanički vrt u Balčiku. Službeni naziv palače bio je Tranquil Nest Palace. Izgrađen je za potrebe rumunjske kraljice Marije između 1926. i 1937. godine, za vrijeme rumunjske vladavine regijom. Potaknuta ljepotom i romantikom obalnog grada, nadahnuta stoljetnim drvećem, divljim cvijećem i vrstama ptica u regiji, kraljica Rumunjske odabrala je Balchik za izgradnju svoje ljetne rezidencije. Kompleks palače sastoji se od niza stambenih kuća, dimne saune, vinskog podruma, električne centrale, samostana, svetog izvora, kapelice i mnogih drugih zgrada, a što je najvažnije od parka, koji je danas državni botanički vrt . Godine 1955. na mjestu parka palače osnovan je Botanički vrt Balchik. Ima površinu od m² i može primiti 2000 vrsta biljaka. Jedna od glavnih atrakcija vrta je zbirka vrsta kaktusa velikog formata raspoređenih na otvorenom preko 1000 m².

- Rt Kaliakra je najduži rt na bugarskoj obali. Slikoviti rt nalazi se oko 30 km sjeverno od Balchika. Rt Kaliakra proteže se 2 km duboko u more i sastoji se od 60-70 m visokih vapnenačkih litica, čija je nepristupačnost bila glavni razlog izgradnje antičke tvrđave Tirisis. Prema lokalnoj tradiciji, umjesto da ih pobjednici siluju, četrdeset djevojaka, jedine preživjele turski napad, skupile su svoje duge pletenice i skočile u smrt. Danas je Kaliakra prirodni rezervat u kojem se mogu vidjeti dupini, jeleni i brojne tipične stepske ptice. To je jedno od vrlo dobrih mjesta za promatranje ptica u Bugarskoj.

- Grad Kavarna je jedan od većih gradova duž obale Crnog mora sa populacijom od nešto više od 12 200. Ostaci rimskih utvrda i srednjovjekovnog grada još uvijek se mogu vidjeti na visokom brdu Chirakman koje je udaljeno 3 km od Kavarne. Kavarna, danas poznata kao rock prijestolnica Bugarske s toliko koncerata svjetski poznatih bendova i umjetnika poput Apocalyptice, Deep Purplea, Saxxona, Ronnieja Jamesa Dia, Scorpionsa, Accepta, Destructiona, Gamma Reya i Victoryja, postaje privlačno mjesto za kombinacije na odmoru moderno pruža udobnost jedinstvenom atmosferom, a istovremeno zadržava svoj mir i šarm.

- Jezera Durankulak i Šabla - Jezero Durankulak je 1983. godine proglašeno zaštićenim područjem u sklopu nastojanja da se očuvaju ugrožene vrste. Tu prolazi i jedna od dvije glavne rodne staze - tzv. "Via Pontika". U blizini jezera Shabla i Durankulak nalaze se zakonom zaštićena močvarna područja od međunarodnog značaja. Ta su područja najvažnija zimska boravišta u Europi za mnoge ptice močvarice. Jezero Shabla je jedno od najvećih staništa bijelog lopoča i žutog lopoča u Bugarskoj. U jezerima je utočište i vidra, rijetka životinjska vrsta u Europi.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 19.04.2024


Kuća za odmor još ne postoji evaluacija

Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Predati evaluaciju
Predati evaluaciju
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

kontakt

gospodin V. Aneshtev

gospodin V. Aneshtev

Dobrodošli u našu DeLuxe vilu "Rosa dei Venti", Kod nas možete pronaći jedinstveno mjesto za odmor u Balchiku i sjevernoj crnomorskoj obali Bugarske! Luksuzne vile i apartmani, namješteni sa stilom, prekrasnim vrtovima, kristalno čistim bazenima i prekrasnim pogledom na more. Seoske kuće za iznajmljivanje u primorskim selima u mirnim krajevima. Sve to možete otkriti kod nas. Tim stručnjaka iz tvrtke za upravljanje "Best Bulgaria Home Care", brine se o čistoći vila, vrtova i bazena. Našim gostima nudimo 24-satnu podršku za sva pitanja tijekom njihovog boravka.


ostale informacije

Broj objekta: 90350

Posljednje ažuriranje: 19.04.2024

Oglas je online od: 7 godina, 5 mjeseci

URL: https://www.resido.hr/90350.htm

Gospodin Velimir Aneshtev

3 PETA street

9600 Balchik

00359878107306

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina