Traži
Pretraživanje
Gosti 2 Gosta/Gostiju

Villa Saraceno

Costa Saracena - Catania

maks.  7   Gosta/Gostiju
115m²  stambena površina
3 spavaće sobe
2  Kupaonica
maks. 7  Gosta/Gostiju
115m²
3 spavaće sobe
fhm-common::rebranding.favorit_hinzu
Dijelovi

100% Preporuka

58 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online


Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija

100% Preporuka

58 puta dodano listi želja

Već više od 7 godina online



Opis

Ovaj izvanredni dvostruko vila ima apsolutno spektakularan lokaciji s pogledom na more s nevjerojatnim pogledom na more, ravnica Catania i Etnu, dominantni oblici sve krajolik! Obala, koja se spaja na dugoj pješčanoj plaži jugu Catania zove Costa Saracena, tu je i raznolika stjenovita obala s pojedinim uvalama, neke s pijeskom.
Vorzustellende ovdje Vila se nalazi u usmjernika stambene nekretnine, u teniski teren, bar i trgovina (sezonski rad) su na raspolaganju. Inače, barovi i trgovine nalaze na putu od Catanije (25 km) na Syracuse (oko 35 km), koja istodobno omogućuje jednostavan pristup, kako u sobi Syracuse, Noto i na prostoru Catania, Etna. postoji mogućnost ručati po fiksnoj cijeni u Tenuta di Roccadia nekoliko km za goste Ville Saraceno.
Kako okupati, postoji nekoliko opcija: nekoliko metara od kuće postoji put (oko 150 stupnjeva) na stjenovitu obalu, oko 450 metara je dostupna na uvalu stopala sa stijena i pijeska, ali i duga pješčana plaža običan Catania je dostupna autom za nekoliko minuta.
Zatvorene osnova osamljenoj vili ima pristup internetu, parking i vanjski tuš po stanu, prostranih panoramskim vanjskih površina i veliku krovnu terasu, koja nudi širok pogled na more i zemlju.
Svaki dvojna vila (cca 115 m²) za do 6 osoba. Dnevni blagovaona s 2 kauča, fotelje, satelitska TV, klima uređaj i veliki panoramski vrata za ležanje na samoj litici panoramsku terasu, kuhinja (nova kuhinja jedinica, hladnjak / zamrzivač, perilica suđa i perilica rublja) s izlazom na bočnim panoramski veranda, 2 spavaće sobe (obje s klima uređajem) i loše (abgemauerte tuš); stubište za niže EZ (hlađenje ljeti, relativno vlažna u prijelaznim mjesecima) u velikoj sobi s panoramskim prozorom na more i vlastitu kupaonicu. Oprema je vrlo dobra za apsolutne moru, mnogi dijelovi su obnovljeni, prekrasan izvorni kameni pod ... .The Najnoviji potpune obnove je provedeno u 2013. godini!

Mogućnosti spavanja

Spavaća soba 1
dupli krevet
Spavaća soba 2
dupli krevet

Sobe i oprema

Kućni ljubimci po dogovoru Kućni ljubimci po dogovoru
WLAN bežična lokalna mreža WLAN bežična lokalna mreža
Televizor Televizor
Terasa Terasa
Stroj za pranje posuđa Stroj za pranje posuđa
Stroj za pranje rublja Stroj za pranje rublja
Dječji krevetić Dječji krevetić
Mjesto za parkiranje Mjesto za parkiranje
Klima uređaj Klima uređaj
Pregled sve opreme

Dolazak/lokacija

Pokazati zemljopisnu kartu

Dolazak i udaljenosti

Plaža 0.5 km

0.5 km

Mogućnost kupovine 1 km

1 km

Restoran 1 km

1 km

Centar grada/mjesta 1 km

1 km

Zračna luka 30 km Catania

30 km

Kolodvor 9 km Brucoli

9 km

Izlaz s autoceste 8 km Carlentini

8 km


Mjesto i položaj smještaja

Vila se nalazi u regiji Siciliji koja prirodnih atrakcija na fascinantnim gradovima do lokalnih specijaliteta sve ponude u regiji Costa Saracena - Carlentini, na obali južno od plodnoj ravnici Catania. Antički Syracuse, jedan od najvećih gradova antike, koji ima prekrasan panorama grada i danas, samo nekoliko kilometara daleko. Na jugoistoku otoka fasciniran prekrasnim krajolicima s dubokim klancima, istaknuta barokni stari gradovi poput Noto -häufig kao najljepši grad na Siciliji pozvao i aufgenommen- UNESCO-u Svjetske baštine čovječanstva, palazzolo acreide, Modica, Scigli i Ragusa (sve svjetske kulturne baštine UNESCO-a !) vrijedi posjetiti čak i više Poljoprivreda Avola, su poznati ne samo postupci za vino, ali i zbog posebno ukusne bademima koje rastu ovdje i lokalne delicije kao što su tjestenina di mandrolom i raznih ukusnih badema kolačića. Na krajnjem jugu Sicilija - Capo Passero - ne samo da raste ukusne rajčice iz Pachino, tu je i posjetiti prekrasan prirodni rezervat, gdje čak možete vidjeti Flamingos - u Riserva Naturale di Vendicari.


Mogućnosti provođenja slobodnog vremena

Pecanje
Biciklizam
golf
Jahački sport
Plivanje
Surfanje
Ronjenje
Tenis
Pješačenje/hodanje kao sport
Skijanje na vodi
Prikaži sve moguće slobodne aktivnosti Prikaži manje mogućih slobodnih aktivnosti

Smjernice

upozorenja najmodavca

Kaucija: 200 €
Akontacija: 30 % prilikom bukinga
Ostatak plaćanja: 3 tjedna prije dolaska

dodatne informacije o cijeni najma:

Posteljina i ručnici: 15 .- / po osobi i tjednu
Naknada za kućne ljubimce

Uvjeti poništenja:

  • Bei Rücktritt bis 11 Wochen vor Reisebeginn entstehen Rücktrittskosten von 15%, innerhalb der 10.-8. Woche 30%, innerhalb der 7.-4. Woche 50%, bei Rücktritt danach 95% des Gesamtpreises. Im Einzelfall kann der Schaden konkret berechnet werden.


Raspoloživost

pokaži 12 mjeseci

slobodno zauzeto Dan dolaska tj. odlaska

Datum posljednjeg aktualiziranja: 13.04.2024


2 evaluacije

Ukupna ocjena

4,1 od 5
4.0 Oprema
4.5 Cijena/učin
4.5 Servis
3.5 Položaj
4.0 Čistoća
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.
Recenzije se provjeravaju na njihovu autentičnost. Više o tome u našim preporukama za procjenu.

srpanj 2022

Tatjana D. iz/od Berlin

4,8
5 5 5 4 5
Prikaži njemački

Odlično mjesto za boravak

Ostali smo u ovom objektu tjedan dana i bili smo jako zadovoljni. Domaćini su vrlo uslužni i ljubazni. Iako smo u smještaj stigli tek u 2 sata ujutro, iznajmljivači su nas dočekali i ustupili nam prenoćište te se iduće jutro odvezli do smještaja. Svi su stvarno bili vrlo susretljivi i mogu samo preporučiti odmor tamo. Mjesto je malo turističko naselje s mnogo mještana, a tu je i mali supermarket i restoran. Međutim, tamo morate imati auto. Nismo ga iznajmili i bili smo donekle ograničeni u našim aktivnostima. Taksi do plaže i natrag do smještaja košta malo više. Plaža u blizini je kamenita i mala. Za pješčanu plažu morate ići u Cataniju.
Što se samog smještaja tiče, može se reći da je jako lijep. Kao što vidite na slikama, Ednu možete vidjeti s velike terase! Sjajno!! Kuhinja je bila dobro opremljena, a moglo se i roštiljati. Međutim, ovaj smještaj je malo neprikladan za odmor s malim djetetom ili bebom, podovi su ili od kamena, mramora ili pločica, a oštri rubovi i strme stepenice mogu biti velika opasnost od nezgoda. Taj aspekt i ovisnost o načinu prijevoza jedino su na što bih se žalio. Inače vrlo preporučljivo. Hvala vam na lijepom odmoru!

Preporučeno za: Aventura & doživljaj, Kultura & obilasci

lipanj 2022

Agnita B. iz/od nederland

3,4
3 4 4 3 3

mooi appartement

mooi,ietwat gedateerd appartement, alles compleet. Je hebt wel echt een auto nodig, ligt afgelegen. Jammer is, dat er wordt geadverteerd met zwembad en dat is er helaas niet, wel een hottub.

Preporučeno za: Obitelji s djecom


kontakt

gospodin E. Kroha

gospodin E. Kroha

Moje ime je Ernesto, provodim puno vremena za mnogo godina na jugu Italije. Dovoljno je da na jugu Italije dobro znam i volim način života, more, dobru mediteransku hranu, umjetnost i tisućljetnom kulturom. Možete pitati sve što želite znati o svom planiranog boravka u južnoj Italiji poput mene.


Drugi smještaji koji bi vam se također mogli svidjeti


ostale informacije

Broj objekta: 96375

Posljednje ažuriranje: 06.04.2024

Oglas je online od: 7 godina, 1 mjesec

URL: https://www.resido.hr/96375.htm


«Villa Saraceno» je dobio ocjenu gosta 4.1 (ljestvica ocjene: od 1 do 5) od 2 danih recenzija evaluacije.

Ukloni
Dodati favoritima
Navedite datume putovanja za točne cijene
2 Gosta/Gostiju

DFV logo
Provjereno i certificirano od strane Njemačkog udruženja zainteresiranih za temu kuća za odmor (Deutscher Ferienhausverband e.V.)
Trustpilot
Preko 900 verificiranih ocjena na Trustpilotu
Best Price
Rezervirajte bez naknada
i provizija
Prikaži podatke o kontaktu domaćina